Morsdag!

Idag är det morsdag ! Och dagen är underbar!
Mormor och morfar kommer när som helst, vi ska äta tårta och ha trevligt (:


Här har ni en bild på världens bästa och roligaste mamma.  Man kan värkligen ha roligt med henne. Hennes namn är Birgitta och..  jaa, jag ÄLSKAR henne !

Så ett stort grattis till alla mamma där ute   !
Tack för att ni finns! <3

Skärgårdstur, skolavslutningsklänning och 18 mån !

Idag skiner solen som bara den, vet inte vad jag ska tycka om det..  Jätteskönt, men ändå så jobbigt, man orkar liksom inte göra någonting.. Jag har iaf legat ute i solen idag i en timma,  va ganska duktigt, sen klarade inte jag mer, är liksom inte van vid värmen än . Får så ont i huvudet..
 
Här kommer lite bilden från skärgårdsturen vi gjorde förra söndagen !


Bea & Jag
Det blåste väldigt mycket och va svårt att ta kort såhär med en tung kamera, men ett kort blev det iaf ! (:



En gullig stuga vid havet !

Samma bild, fast redigerad,  blev ganska nöjd med denna ! (:


Vackert.


Jag har också köpt en klänning till avslutningen nu ! Ska även ha den på Matildas student :) Hoppas det blir bra !


Köpt på Vero Moda för 400 kr.




Nu har jag en sak till att berätta för er!
Idag, den 30 maj 2009, har Jag & Andreas varit tillsammans i 18 månader !
Det är hela ett och ett halvt år ! Inte så dåligt va ?? Så fort jag tänker på det så spritter kroppen av glädje, tiden har gått så fort !
Jag menar, det kommer bara smälla till, sen har vi vart tillsammans en hel livstid!
Usch ja, vad jag vill leva tillsammans med Andreas, han är verkligen killen i mitt liv! Känner mig så lycklig tillsammans med honom !
Jag hoppas verkligen detta kommer hålla ! Annars vet jag inte vad jag tar mig till, jag tänker ge honom en andra chans om han behöver en, och jag hoppas han kommer ge mig en andra chans med !
Jag vet liksom inte hur jag ska förklara min kärlek till Andreas.. Det går liksom inte.. Orden " Jag älskar dig " Räcker inte på långa vägar, jag älskade honom innan,  nu är det något mycket starkare än så känns det som - men tror inte det har blivit döpt än.  Ingen har kanske upplevt det.

Jag är så lycklig !

Hoppas någon förstår hur jag känner ! <3

Ha en lika bra dag som mig nu alla ! 
Puss .


Oj vad tiden går !

Bara 9 dagar kvar i skolan nu!
Känns underbart, men ändå så hemskt.. Alla prov och inlämningsuppgifter kommer nu på en gång känns det som, lite jobbigt. Men ändå, när allt det är klart, ja då är det LOOV! och inte vilket lov som helst, utan lovet mellan grundskolan och gymnasiet !!
Denna veckan ska jag plugga skiten ur mig´ Sen nästa vecka ska jag umgås! Jag ska träffa vänner hade jag tänkt och också fota med några ( dom som vill bli fotade nästa vecka ). Sista veckan i skolan kommer bli lugn, det blir nog mest övningar inför skolavslutningen och sånt, skappt!

Och nu har jag ett problem.. Vet inte vad jag ska ha på mig ! Det måste jag snart veta ! Ska på Matildas student nästa vecka, hade tänkt att ha samma klänning där.
Men jag kanske har hittat en snygg klänning på Vero Moda ( men vet inte 100 än om jag vill ha den, tänk om jag ångrar mig ? ) ajja,  ska nog köpa den imon, sen får jag väl lämna tillbaka den om jag ångrar mig.. (a)

Jaa, tusentals tankar snurrar runt i huvudet på mig just nu ! Kan knappt sitta still,  det känns verkligen att det är sommar nu och jag kan knappt berga mig, det händer så mycket nytt ny framöver (:  Kul kul !

Ne nu ska jag sluta blogga,  kanske bloggar mer snart..  När jag fått in bilderna från Ciccis kamera ( hade med den till Andreas i helgen )



Ha de bra ! Puss :)

Mina inköp på aima.

Här kommer bilder på mina inköp (:


T-shirt - från AIMA


T-shirt  - från AIMA


Shorts - från AIMA

Mycket nöjd ! :)

bjuder på mig själv idag alltså ^^

Bea är ute och går nu, jag ska egentligen öva tyska, har prov på måndag.. men jag orkar inte.. det är så tråkigt..
Snart ska jag äta grillat, och ikväll blir det nog till att se på film och äta tacochips + guacomola ( stavning? ).

När jag orkar ska jag även lägga in bilder från kameran, och då laddar jag upp på mina nya inköp  :)


Idag bjuder jag på en bild på mig! Snällt va.. ? ^^  Man kan ju inte vara perfekt på alla bilder ^^

Btw..  skulle vilja ha lite nya msn kontakter.. men om ni inte har någon aning om vem jag är måste ni inte adda.. men vet ni vem jag är lite, har sett mig eller något, ADDA PÅ ! :)

Accepterar till alla som addar..  vill utöka mitt kontaktnät.. xD

[email protected]


Är det någon som vet hur man ändrar teckensnitt på sin blogg? Asså.. när man ska skriva inlägg.. tycker mitt är så trist ;)
Hjälp mig om du vet! :)

Ha de bra ! Puuuss,

090523

Idag blev det stan igen (y)  Ett par nya shorts :) Bloggar mer sen och då kommer också bilder!


-

Jobba, jobba, jobba ´

Är hemma och är sjuk idag igen.. ^^
Just ni sitter jag och ser på film, hade tänkt jobba SH, men tror jag gör det ikväll, när pappa är hemma..  Och sen blir det gunnarsö ikväll med! :) Skojjigt,  träffa Bea igen :)

Igår fick jag reda på vilka veckor jag ska jobba i sommar ! Kommer ha fullt upp, men det får jag leva med :)

v.25 - Jobba på sjunnen dagis
v.26 - Jobba på sjunnen dagis
v.27 - Jobba på sjunnen dagis
v.28 - Ledig
v.29 - Ledig + hjälpa och lära mej av Monika 2 eller 3 dagar på bruket (städjobb)
v.30 - Jobba som städerska på bruket
v.31 - Jobba som städerska på bruket
v.32 - Jobba som städerska på bruket
v.33 - Jobba som städerska på bruket


Blir inte mycket sommarlov för min del , men kommer tjäna ihop ganska mycket pengar, det lär jag behöva! (a)



sommar.

Fotorunda med Bea´

I helgen som var va jag med min familj i husvagne på Gunnarsö. Det va ganska okej, vi va bara där lördag - söndag och jag va förkyld som bara den (  vilket jag är än.. men men   )

Bea och jag va ute och gick en runda på kvällen, fotade lite :)


Min gusvagn. Vi grillade på kvällen med (:  Första gången i år tror jag, MUMS !

'
King fick äta upp våra rästen, potatismos :)












Foton vid bron på gunnarsö, underbart fint, eller vad säger ni ?!




Vi gick korta Gunnarsöleden. Väldigt mysigt, det va träsk på sidan om :) Jättefint !


Bea <3

Promenaden va jätteskön men när vi kom tillbaka va vi helt slut båda två, det är extra jobbigt att ut och gå när man är förkyld ( vilket både hon och jag va )


Tack för en bra helg Bea ! :) <33

Äckel förkylning

Förkyld hela helgen, började med halsont på fredagmorgonen, sen på kvällen mådde jag dåligt. Igår och idag har jag varit jättesnorig och dan,  usch ! Det har gått så långt så mina tårar rinner massa med, det brukar dom inte göra när jag är förkyld..  konstigt.. ^^

Vet inte hur jag ska göra imon.. har inga viktiga vanliga lektioner direkt..  först handledar tid, då gör vi inget speciellt, sen har vi NO, då ska vi ha den praktiska delen på NP - biologi, och man ska springa, eftersom jag är förkkyld tänker jag ändå inte springa så det är onödigt att gå då. Efter NOn har vi hemkunskap och det blir inte så kul att nysa och hosta massa samtidigt som man står i köket, så det är heller inget viktigt att gå på..  och sen sista lektionen Tyska,  då har jag NP - hörförståelse, det borde jag va med på , men kan kanske ta det någon annan dag.. Onödigt att gå till skolan för bara den lektionen..  För jag orkar verkligen inte,  är så trött och tung i huvudet, mår absolut inte bra.. 

Men jag vet inte än..  ska fundera,,



Love you.

Eurovision´



Vann rätt låt igår ??

Måste veta vad ni tycker,  jag tycker absolut rätt låt vann, men Sverige kunde ju hamnat typ..  4a eller nåt, för 1an 2an och 3an låg på rätt plats tycker jag, men Turkiet,  dom va ju inte ens bra ??  Eller.. ?

Oh, vad jag är glad ! (:

Hejsan hoppsan !!

Jag har massa läxor att göra ,  typ engelska, so och hemkunskap, men jag känner ingen press !! Äntligen !! SOn ligger jag redan efter med så det gör nog ingenting om jag skickar in den i helgen,  och engelskan skulle va klar idag, och jag är klar, ska bara skriva allt på datan,  och hemkunskapen gjorde jag klart igår, ska bara måla in alla möbler på ritningen ( där har jag i och försig ett problem med tanke på att jag inte vet vilken skala ritningen är ritad i, men i värsta fall får jag väl gissa på typ 1:100 eller nåt.. ^^ ).
Känns nästan som att det är helg, har lite tid till att blogga och sådant,  tänkte även gå och duscha snart, raka benen och sånt, nu när jag har lite tid..   (:

Känns även att det är sommar nu !! Så varmt ute, fast att vädret inte vart jättebra idag.
I måndags va jag ute och fotade lite på kvällen, när det hade regnat,  ville ha lite fina bilder,  och det är så grönt överallt !!  så fint !! (:
Man blir verkligen glad !
Eller är det bara jag ?? :)



Ska även tacka ELLA igeen (!) för att hon fixat min blogg !! Denna gången va det i och för sig jag som skickade färdig "header" och sånt, men hon fixade så det blev bra på bloggen, för det kan inte jag än ;) 
Ett stort TACK !!! :) <3

Vacker, men ändå så ful ´

Idag har jag inte gjort mycket men ändå haft fullt upp, Skolan - NP (biologi), gick sådär! Sen blev det mest till att göra SO när jag kom hem, Usch vad jag hatar att ha mycket läxor!!  Hinner inte skriva mer nu, ska stänga av datan och gå och lägga mej, 
en ny dag imon, måste vila upp mej ^^ 


Hur kan en blomma vara så ful...  men ändå så vacker.. ?


Ha de bra, puss <3

Söndag´

Idag har inte hänt sådär jättemycket^^ Jag spelade lite kort med Bea, Dessi och Pappa och sen har jag också åkt hem från Gunnarsö idag ;) Känns skönt att vara hemma igen men saknar ändå husvagnen. ^^
Nu höll jag på att glömma, jag har läst jättemycket i helgen ! ( Så länge vi båda andas ), boken är jättebra och jag är helt beroende, den är så spännande ! Kommer nya överaskningar precis hela tiden!

Jag har också duschat idag - och nu ska jag säga en rolig sak, eller rättare sagt två roliga saker som hände mej när jag duschade.. ^^

1. Jag duschade med klockan, som inte tål vatten.. ^^ Ajaj..
2. Avloppet översvämmade typ, ingen aning om hur.. (a) hihi

Känner mej lite sådär lagom klantig idag.. ^^ haha,  men sån är jag :D

Längtar förästen tills imon ! Ska äntligen få tillbaka kameran från Evve,  lånade ut den till henne över helgen, ,känns som de va över en vecka sen jag såg den sist.. xD Kommer fota ihjäl mig när jag får tillbaka den igen ;) hehe  , men Evve blev glad när hon fick låna den,  det va ganska kul .  Att glädja någon ! :D

Imon när jag får tillbaka kameran blir jag av med stativet, hehe,  ska låna ut det till Fredrik som ska använda det när dom ska filma någon dokumentär till bandet, men stativet kommer jag inte sakna lika mycket som kameran ;) haha,  konstigt va ?? 
Ne men nu känns det som  att jag har skrivit aldeles för mycket ! !



Ha de bra och GODNATT ! <3

Tatuering, ?

Funderar på att göra en annan tatuering ist för stjärnor ?
Vad tycks om denna kanske?



Har ni andra förslag kan ni gärna skicka dem på msn !

[email protected]

Gunnarsö´

Nu sitter jag ÄNTLIGEN här på Gunnarsö igen, Visst är det lite tråkigt , har ingen att va med för Bea och Dessi är inne i stan.. ^^  Men det käns ändå bra,  Sommar likson  ! :D
Imon ska jag nog troligtvis vara med Bea och på söndag med :)  Får berätta mer imon eller någon aannan dag,  när jag nu hinner skriva nästa gång ;)


Visste inte vilket kort jag skulle ladda upp idag, så det blev ett kort på min rumpa,  Fredriks snygga jeans,  måste påpeka att jag saknar dom nåt så grymt ! (a)

Ha de Bra, alla !

AVSLUTNINGSFOTOGRAFERING !

Laddar upp några kort  ,  typ hälften av klassen va utklädd, illa.. ^^


Jag


Malin A , och Erica


Evve


Klassen


Evve, Victor, Erica och Malin


Anando och Evve


" "Gänget ^^ "


Vill ni ser fler bilder får ni kolla min bdb,   Lemongreen  :)


Såhär ska jag se ut imon ! xD

Hejsan!
Idag har Andreas följt med mig hem. Imon har vi avslutningsfotografering och jag prövade hur jag skulle se ut. Andreas hade med sig Fredriks Scen jeans så jag lånade dem till att ha imon, sen fick jag tre bandtröjor av Andreas med (: Snällt tycker jag !
Fixade också min frisyr idag så jag vet ungefär hur det ska va imon, tog kort men dom blev sådär.. lägger upp ett på håret, blev väldigt fluffigt men ser inte så ut på bilden, tyvärr.. ^^  Har också sminkat mig, maskara och kajal,  imon ska jag även ha brunkräm tror jag :) Längtar så grymt mycket !!

här kommer några bilder !

Håret




Fredriks byxor !




Två av tröjorna jag fick av Andreas, den tredje ska jag ha imon så den ser ni lite av på bilden längst upp ! (:


Fick reda på en hemsk sak idag med  ! Vet inte om det är sant, men tror nästan jag kommer börja drömma mardrömmar nu tills jag får reda på om det är sant eller inte..  och är det sant,  ja då är jag så gott som DÖD !

Nu vill ni såklart veta vad det är.. ?   Jo,  Anando sa idag att han ska gå Samhäll - ekonomi,  det ska jag med !  Kommer jag orka med tre år till med Honom ??  XD hah

Ha de bra !  Kommentera jättegärna !! (:

"Klasskläderna" har äntligen kommit ´

Idag fick 9G äntligen sina tröjor och byxor ! De blev ganska okej faktiskt..  Fast det är väldigt illa eftersom halva klassen (killarna) har ett tryck på framsidan av tröjan, och andra halvan (tjejerna + Victor och Adam) har ett annat tryck.. xD haha, men så kan deet va..  Vi är typ splittrad känns det som, men ändå kommer vi ganska bra överrens..  - CP klass.. ^^

Här kommer bilder på min tröja - fram och bak ,  och på mina byxor - trycket på röven !


Framsidan


Baksidan


Byxorna




Vad tycks?

OMBYGGNAD !

Ursäkta röran i bloggen, den kommer vara konstig ett tag framöver för jag ska komma på SJÄLV (!!) hur man gör om den ;) Hinner inte göra så mycket själv för det är svårt, tkrr jag.

Hoppas det blir bra sen iaf !

Är det någon som har tid eller lust får ni gärna hjälpa mig iaf.. kanske..  det går lite snabbare då, fast jag vill göra "bilderna " själv,  okeej ? ;)

Helg med fint väder, toppen !

Helgen har varit underbar! Torsdag - Söndag hos Andreas.

T
orsdag - Åkte ner till Holsby för att se majbrasan, men det blev ingen, lyssnade bara på Manskör och såg fyverkeri, sen åkte vi hem igen. På kvällen såg jag och Andreas Harry Potter 1.

Fredag - Jag, Andreas och Fredrik va ute väldigt mycket, vi kastade boll, hoppade studsmatta och solade. På eftermiddagen cyklade jag och Andreas ner till Holsby, vi skulle se när Amanda tränade fotboll. På kvällen sen, framåt 9 eller nåt gick jag, Andreas, Fredrik och Johan ut och gick. Vi gick först ner mot Holsby sen gick vi jättelångt på en järnväg och svängde sedan av mot Sjunnen när vi korsade gamla vägen mellan Holsby och Sjunne, det va jätte mörkt och jätte läskigt.. xD

Lördag - Idag åkte jag, Amanda, Andreas och Andreas föräldrar ner till Lammåsa och solade, Andreas och Amanda badade med, för första gången i år. Ska säga att vattnet var svinit kallt! På eftermiddagen solade jag på studsmattan och på kvällen kom Johan ner för då skulle vi ha film/tv-spels kväll, hehe.  Blev ganska okej!

Söndag - Idag vaknade jag och Andreas vid typ 10, vi låg kvar i sängen och såg på film tills Fredrik kom in till oss vid 10 över 11 och sa att det va 50 minuter kvar tills vi skulle åka. Jag kom inte ihåg vart vi skulle åka först, men sen mindes jag - Vi skulle in till stan, jag och Andreas skulle fota och filma när Fredriks band ( C'N'R ) repade. Det blev väldigt roligt! Vi gjorde det vi skulle och sen gick vi alla ut och köpte glass och satt och pratade. När vi kom tillbaka till Sjunnen la jag in alla korten på Andreas data, ska få dom med ett USB någon dag i veckan.



Vad har ni Gjort i helgen ??


RSS 2.0