Tre smakprov!

Har fått tre bilder från Ella nu , så laddar upp dem!




Fotograf: Jessica Hill
Modell och Redigerare: Ellinor Sjöberg


Skriv gärna vad ni tycker om bilderna ?  :)



Nu ska jag spela sims igen ! Skiiit kul! Och innan bröt jag min egna regel om att jag inte skulle fuska i denna familjen.. ^^ men men, behövde pengar (a) haha .. !

Snart börjar skräckfilmer på 6an med ! Säkert inga bra , men vill se ändå :) tror inte jag sett dem som går ikväll :)  Weiii, älskar skräckisar !  (a)


Ne nu ska jag spela sims ! 
puss.


Fotat med Ella

Hejsan !

Har precis kommit in nu, har varit ute och fotat med Ellinor Sjöberg! :) Det va kul !

Kort vet jag inte säkert än om det kommer upp något idag .  Ella tog med mitt minneskort hem till sig för hon skulle ha bilderna till att göra om sin blogg med. Så jag får tillbaka det med bilderna på måndag :)  Men det gör inget, ska be att hon skickar några redigerade bilder till mig senare :) Så det kanske kommer upp några bilder ändå . 

Ne nu ska jag minsann spela sims!  Har bestämt att jag skulle göra det varje dag denna veckan, men har inte hunnit med än !  Men nu ska jag sätta igång spelet direkt minnsann !

Ha de bra ! puss


GODMORGON

Har precis ätit frukost. Ska aldeles snart gå och läsa igen,  är så beroende av en bok, igen. Det är farligt att läsa.  I början är böckerna lite sega, men sen när man kommit en bit går det inte sluta läsa ! .. helt sjukt.. det är liksom annat jag ska hinna göra idag med..  typ läxor..  som jag inte gjorde mycket igår ändå.. ^^
Sen tänkte jag överaska mamma med att damma mitt rum :) då blir hon glad ! Fast får se om jag orkar.. (a)

Kanske blir det sims sen med? Hann jag inte med igår, hjälpte Cicci med sina läxor en del ist .. ^^ haha.


Vad ska ni göra idag?


Bara för att ...

... jag ÄLSKAR Peter Settman! 

Vet inte om någon sett det tv programmet, men deet gick för ett tag sen. " Fredag hela veckan " hettee det , jag såg det jämt !
Och den gången Peter Settman va med blev jag överförtjust! Hade ju sett han innan och så, men inte riktigt på detta sättet.. x)  Han imiterade vitvaror, och han gjorde det riktigt bra ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Pbbzq19rtsI

Det är måste att se det klippet ! Varje gång jag ser det skrattar jag så jag gråter.. , helt sjukt !  Men vad vet jag, kanske bara jag som har dålig humor.. ? ^^ 


Undervattensbilder!

Ja det stämmer !  Pappa har en kamera på jobbet som kan fota under vatten! skittufft tycker jag och bad honom ta hem den x) det gjorde han idag så nu har jag fotat lite i handfatet .. x)

ska ta med den till Gran Canaria i februari sen om jag får .. Hoppas!






Det va lite bilder :)
Hoppas de va nåt att ha!
Ha överseende med att de inte är redigerade.


Höstbilder

Ja, äntligen , här kommer lite höstbilder !  Ioförsig oredigerade, men kan inte redigera när jag inte har photoshop.. ^^







Här kommer även lite bilder på vänner och så, som jag tagit på sistone , även dem oredigerade .. ^^

Oscar Johansson


Anthon Ytterell


Evelina Gustavsson


Min dag!

Nu har jag tröttnat på att inte lägga upp bilder på bloggen ! ska börja med det iaf ! , för jag har fotat lite, och har en del äldre bilder jag också kan använda och lägga upp. Men vill inte att någon bild ska bli stulen !

Alla bilder har jag tagit, eller någon kompis,  och dom är MINA ! Det är jag som äger dom. Bara så alla vet .


Är förkyld fortfarande, det suger verkligen !  ...  men vad ska man göra åt det? äta halstabletter, ta nässpray och ta det lugnt .  Precis vad jag gör .. ^^

Idag är det " läxdag " ska försöka hinna göra så mycket läxor som möjligt idag, slipper jag göra det senare ! .. Men det blir nog sims sen med, är sååå sims sugen !


Är sååå glad idag

för det är det min och Andreas dag ! Vi firar 23 månader !  , bara en månad kvar,  sen är det två hela år för oss två !  Två underbara år !   Min första kärlek <3  ÄLSKAR DIG ANDREAS ! <3

Någon som vill smsa med mig  lite idag?  Med tanke på att jag ska göra läxor lär det bli en tråkig dag !!

Det kom en kille från secret sicurity ( eller vad de heter ) innan och håller nu på att installera larm på huset, känns bra! men blir lite jobbigt att komma ihåg koder och sånt .. ^^


Btw, saknar Beatrice Lejnegård otroligt mycket ! <3

<3


Ullared!

Lite sent inlägg kanske men skit samma, huvudsaken är att det skrivs iaf!



Va i Ullared igår. Blev inte så jättemycket saker jag köpte, om man ska jämföra med vad jag brukar köpa.  Blev en del julklappar och sådant !

Men detta köpte jag till mig själv:

Ett par leggins, glansiga ( de på bilden )
En tröja ( den på bilden )
Ett par trosor
Nagellack
En parfym ( som hade läckt, som jag inte kommer kunna använda.. ^^ )
Suddigum
Pennvässare
Penna, stift
En festis
En mugg
Ramar

+ lite julklappar, som jag inte tänker avslöja här :)

Va även väldigt sugen på att köpa ett par leggins till, ett par jeopard-färgade ( de på bilden under ). Men så blev det inte och det ångrar jag starkt ! 



Någon som ska till Ullared snart? som skulle kunna kolla efter dom legginsen?
Hör av er iaf ! det är viktigt för mig ! :)


RÖSTA!

Är med i " veckans blogg " tävlingen på Ellinor Sjöbergs blogg.

Tycker alla som läser detta ska gå in på hennes blogg och rösta på mig ! :)


www.ellinorsjoberg.blogg.se

( jag är blogg nr 5 ! )


Ha en bra dag ! :D


PS. jag är förkyld^^ -  inte roligt "/


Andreeeas <3

Mår lite lite bättre idag ! (y) alltid positivt ! vill ju inte vara sjuk på onsdag när jag ska till Ullared !

Vid ett ska jag ta bussen och åka till Andreas,  underbart att träffa honom igen, känns som evigheter sedan, fast det inte var det .
Det blir nog en del tv och film hos Andreas, jag orkar inte göra så jättemycket, är fortfarande rättså trött !



Gammal bild, men är sjukt nöjd med den !
Det är jag på bilden, och det är jag som redigerat den !
Syns inte va ? :)


förkyld!

Usch, sitter här och är snorig! inte kul ! är helt trött i huvudet, och imon ska jag till Andreas.. om det blir så, vet ej om jag orkar.. inte kul att vara där om man bara sover hela tiden .. ^^

Idag har jag sett fyra avsnitt av en serie jag tycker är jättebra !   " the vampire diares " heter den ! skitbra verkligen !!

Har också spelat " nya finans " med mamma och pappa, det är ett sällskapsspel. 

Nu funderar jag på att lägga mig i fåtöljen och se på Tomb Rider , som pappa spelade in inatt !

Smsa gärna ?  Har tråkigt ..  .


PH

Har tagit kort nu, har faktiskt lite nya kort på datan som jag jättegärna vill lägga upp, men kan inte det , för jag har inte photoshop.  och tänker inte lägga upp dem utan lite redigering + min signatur på ..
Får se till att fixa PH snart .. ^^  


UP i Fredags !

I fredags va skitkul ! Men hur ska jag nu våga gå till skolan på måndag ? .. x)  haha !

I början va vi ute, träffade lite roligt folk där som man inte träffar varje dag precis ! :) Men sen gick jag , Evve , Oscar och Anthon in på UP, dansade lite och så .  Sen gick vi ut och tog luft , sen när vi skulle in igen så kom Evve nästan inte in, för hennes stämpel hade pontus smetat ut ! Men vi kom in iaf,  sen dansade vi lite igen och så. Sen gick Anthon och Oscar ut för att ta luft , men de kom aldrig tillbaka .. ^^ haha ..  det va då allt det pinsamma  började ! x)

Vi satt vid ett bord , mitt emot varandra sen kom det fram en kille och satte sig bredvid Evelina och sa typ " hej, jag kan spela gitarr. " Vi bara " aha ,okeej .. haha "   sen sa han " han där borta kan också spela gitarr " , och pekade på en annan kille, som kom fram och satte sig bredvid mig på soffan .
Sen typ pratade vi lite ( de va ganska fulla så hörde inte allt va de sa .. ^^ ) och sen ville de dansa med oss, och efter lite övertalning gav vi med oss . Dansade lite, sen kom en tredje kille fram och va med . 
Sen när vi inte orkade mer gick vi och ställde oss vid ett bord.  De kom efter, fast inte den ena killen, han försvann ^^  .  Sen typ fick vi kommentarer som " vad söta ni är! " , och " ska vi ha trekant? " osv .. ^^ haha !  Vi bara avväjde allt , och de gick iväg O.o  x)   haha ! och en av dem blev utslängd från UP sen med ! x)


Blir lite pinsamt i skolan sen, för vet liksom vilken klass alla tre går i .. x) USCH säger jag bara !  . . .

( tänker inte nämna några namn fast jag vet vad alla tre heter ! )

PS. Tror jag och Evelina var de ända som inte hade druckit någonting på UP ! x)

Hur hade ni det i fredagskväll ? :)


23/10

Har med mig kameran till Eve idag, ska till henne nu när hon slutar .  så när vi kommer dit ska vi äta, sen ska vi ner till stallet :)  Senare ikväll blir det UP ! :) ska bli kul!

HAr slutat skolan nu förästen ! har LOOOV ! :):)  känns så skönt !   Fast ska vänta på eve , hon har inte slutat än, hon praktiserar på Establo här i vetlanda ( så alla vet! ) :)  Ska nog snart ta min bag + kameraväska och promenera mot stan,  ska gå väldigt sakta för det är så långt.. x)

förästen ! Det är något fel på min tumme ! ..  den är typ svullen, kan inte använda den, och det gör ont när jag skriver med,  tur att man skriver med fingrarna på tangentbortet och inte tummen x)   Iaf, fast det är liksom inte själva tummen som är svullen utan nere på handen, i den delen som tummen sitter på .  om man försöker nå lillfingret med tummen följer ju en bit av handen med,  den delen är de , så det gör ont bara jag rör på tummen nästan ,  iaf om jag stäcker den för mycket åt ett håll.  . och självklart va skolsyster bara här mellan 11 och 12 idag med, den tiden jag har lektion på ks, och inte på skolan ^^ typiskt  ! får hoppas det går över snart ! kunde knappt klä på mig i morse, mamma fick tex hjälpa mig med byxorna.. ^^ x) haha .. 



SES VI IKVÄLL ?

22/10

Är dödstrött idag igen, fattar itne vad det är . Är lika trött hela tiden, dygnet runt !
På lovet har jag lite smått planerat nu faktiskt. 

Fredag blir det UP med evve och några till, ska sova hos evve tills på lördag.
Onsdag blir det Ullared med svenska kyrkan. har fått med mig några vänner så det blir kul !
Det är nog det jag har planerat just nu , sen ska jag försöka vara med andreas också .  och fota med mina vänner :)
ska till exempel vara med i en fototävling, tema "skolstart" . Det är med SCN kortet .   Lovisa gustavsson ska stå modell ! :) ska bli kul att fota henne :)


Igår va jag kvar i stan med Evelina,  köpte ett par örhängen, spännen och gummisnoddar. Sen en kaka på ett kafe och lite godis på gotland :)

vi fotade lite, fast inte alls mycket för det blev mörkt direkt .. ^^  satt inne på MEDDO och åt godis ist .. x) Men det va kul iaf !!  Jag fick kramt i tårna och evve bara skrattade .. !, x)

Nu börjar jag datalektion,  har precis haft CAD .  .  

skolan

hade sovmorgon idag, till 11.25 . va jätteskönt !  åkte med grannen in vid halv 11 , så kom in lagom till skolan tycker jag :)

Har haft en lektion än så länge,. ritteknik.  och nu har jag en håla.  börjar 14.10 igen då jag har samhällskunskap .. ^^

Ikväll ska jag stanna kvar i stan med Evve, vet inte vad vi ska göra, men gå i affärer och så kasnke.. x)  Sen när jag kommer hem ( vid sju ) så blir det massa massa plugg .. ! USCH !  får se om jag hinner lägga in bilderna på datan idag..  ska fota med evve med sen ju :)

förlåt

Alltså, tror jag håller på att åka på en förkylning.. har haft ont i huvudet större delen av dagen, har svettats och frysit om vartannat, har varit riktigt riktigt trött hela dagen ( så det svider i ögonen nästan ) . Sen typ är det lite mer.  allt är jättejobbigt.. kan liksom inte koncentrera mig och göra mina läxor..  loggade in här lite snabbt för att säga att det inte blir några bilder idag..  usch vilken svikare jag är , jag vet ,  men jag orkar inte sitta framför datan, mina ögon gör ont .  får se om det blir några imon .  annars laddar jag upp dem så fort jag kan sen .

Ne nu ska jag ut med hunden, sen ska jag gå och lägga mig. får se om jag somnar .

Har sovmorgon imon förästen, börjar inte förän 11.25 (: ganska skönt ! ska åka med grannen in vid halv 11.  så kan sova till nio iaf !

KRAM !

Fotat äntligen !

Sitter i skolan, kom typ precis in. Va ute och fotade med oscar innan,.  .Blev lite kort på han + naturbilder. Sen kom  anthon och då blev han också med på några kort :)   ska ladda in och redigera dom när jag kommer hem, sen får ni se dom ! :) håll utkik !


Tatuering, !

Har nog förslag på tatuering nu ! ska ladda upp två bilder ( som jag målat i paint ) och så får ni säga vad ni tycker ! Vilken som är finast, och om de kan vara något för mig .

Bild 1 .

Enkel med svarta markeringar.


Bild 2 .

Enkel med svarta markeringar, fast hjärtat ska vara rött. Inte ifyllt utan strecken som bildar hjärtat ( som på bilden ) . Enda skillnaden från bilden är att det svarta som syns lite bakom det röda ska inte vara där.. orkade bara inte måla om bilden x)

Vad tycker ni nu då ?

Pappa tycker den va fin iaf :) ska visa mamma med sen när hon kommer hem (y)  Sen får vi se när jag gör den. Måste kolla hur mycket det kostar först.. .. ^^ hah .




På fredag blir det UP med Evve ! :) Ska bli kul !  Någon som ska dit ??

Och imon ska jag ta med kameran till skolan (y) ska ta lite kort , ute och inne :) !


Ne nu ska jag plugga " persondatorer " , sen blir det CSI ! Missa inte det :D


Slutat skolan.

Har äntligen slutat nu! Men vad spelar det för roll när bussen inte kommer förän om 45 minuter?  Okej, lite skönt att ta det lugnt, men tycker dom kunde sätta in lite fler bussan mellan Pauli och Vetlanda ..^^

Skoldagen va okej, på svenskan blev det inget förhör, men skrev filmrecension ist. va lite krångligt då jag inte riktigt minns filmen jag skulle recensera^^ ..  Sen va jag på information, det va typ hälso- nånting som informerade lite, sen blev det engelska, då vi jobbade med lite gramatik.

När jag kommer hem ska jag ta en huvudverkstablett och sen göra läxor.. hmm..vad ska jag ta hem idag?  .. engelska och sh tror jag :) har inga läxor tills imon, fast det skadar ju inte att läsa lite på dom jag har till senare i veckan .. :)

ne nu ska jag fixa klart mina spel på facebook, sen vet jag ej vad jag ska göra till bussen går..^^


Sims och TV !

Vilket liv jag har alltså ^^  Sitter och spelar sims hela tiden .. ^^ Men jag tycker det är kul så varför inte liksom ? :)

Just nu sitter jag och ser på Wallander , det är jättebra ikväll ! Fast det jag stör mig på är att de pratar engelska, hela skiten är på engelska , fast dom är i Sverige? Hur många brittiska / amerikanska polisstationer finns det i Sverige ? ..  Lite jobbigt... ^^

Ne nu ska jag se klart ! och sen sova !  har sovmorgon imon :)  uuunderbart ! <3

Söndag ,

Idag har jag varit duktig hittills ! Har hjälpt pappa byta däck på bilden,  till vinterdäcken . Sen när jag kom in bytte jag om och gick ner i källaren och tränade lite ! Cyklade inte länge , men lite snabbare ist .
När jag tränat duschade jag , sen blev det fika. 
Snart ska jag börja göra mina läxor lite !  , har Svenska ord tills imon,  och så matte tills tisdag , och Persondatorer-prov på fredag ..  usch usch ,..  det känns att det är sista veckan innan lovet  !   Men sen är det ju lov så jag får väl bara stå ut ! :)

Ne nu måste jag sätta igång med mina läxor,  för när dom är klara blir det sims för min del ! :)


Puss till Andreas , bara för jag älskar dig ! <3


Sims hela kvällen !

Har precis stängt av sims nu ( sims 3 ) . Har suttit och spelat i stort sett hela kvällen nu ! :) Men det är verkligen jättekul !

Ne nu måste jag göra mig i ordning, sen ska jag se klart programmet på 1an, sen sova ! :)  GODNATT !

MODELL

Någon som vill stanna kvar med mig i stan ( Vetlanda ) nu i veckan och umgås och stå modell för mig ??  Snälla hör av er !  kan vara vem som helst ! :)
Är i stort behov av nya bilder känner jag !

[email protected]


Stan idag !

Idag va jag i stan ( med mamma och dom andra )  .  Vi släppte av Cicci vid Withala för hon skulle träffa en " kompis " . Sen släppte pappa av mig och mamma vid torget.  Vi gick först till Gotland,  50% på allt i affären, inte så illa så det blev en del godis ! (a)  Sen tog vi ut pengar med och så gick vi och solade på MEDDO .  Tror inte mamma har lika mycket emot solareier längre,  hon klagade ingenting när jag frågade hur det va .. hmm . hon kanske blir stammkund där precis som jag ? x)
Efter en runda på stan så blev det maxi, där såg jag ett kul erbjudande .. " köp 12 produkter från marabou och få en biobiljett " självklart gjorde vi det ..  eller .. vi missuppfattade allt först,  så vi köpte 10 små chokladbitar ( det va typ fem för 20 ) sen stod det något om att man kunde köpa från andra märken också, som tex UL ( digestivekex ) och philadelfia .  Så vi köpte två digestivepaket.  När vi börjar åka från vetlanda läste vi på lappen som man ska skicka in tillsammans med kvittorna och då giltades det inte om man blandade olika märken .. man va tvungen att köpa 12 från samma märke . Men då va det lite för sent så vi fortsatte mot Kvills pizzeria , blev en calzone special för mig , hur gott som helst ! :)   Efter det sprang jag och mamma in på kiosken i kvill, köpte två marabou,  men när vi fick kvittot syndes det inte vad vi köpt på det .. bara priset liksom,, .  får se om det blir någon biobiljett eller inte, men tänker skicka in iaf ! :)  får hålla tummarna för att jag får min biobiljett !

Annars just nu sitter jag vid datan lite , vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.  läsa svenska kanske och spela sims ? :)  fast är filmsugen också..  finns så mycket jag vill göra  ! så svårt att välja .. 

ne nu ska jag läsa svenska iaf, det är viktigast !  bloggar nog mer senare ! :)

puss


Kom på en sak..

Kom på en sak nu jag måste tillägga !!
I onsdags på rittekniken fick vi gå ut en och en för att få veta betyget vi fick på klossen vi hade gjort ritning på ( om ni minns att jag skrev om det ? läs om det annars den 30/9 ) . Vi skulle få lite kritik och sånt .. 
Aja hur som helst , jag gick ut när det va min tur och jag visste ju att min va bäst i klassen för det sa han inför hela klassen förra lektionen , så va inte så orolig för att inte få G . Men när jag satt där så sa han nåt åt detta hållet: " jaa,  ehm , det finns ju inte mycket negativt att säga om denna. Ehm, den är nästan så bra som den kan bli, ehm. Allt är perfekt och linjerna är bra och raka, ehm, geometrin ser bra ut " ( osv osv .. )  sen " det blir högsta betyg på den här då "   visst blev jag glad liksom , men det som hände sen va förnedrande tycker jag ! taskigt gjort !      Den som gick ut efter mig var Oscar , och när han kom tillbaka frågade jag hur det gick för honom ,  då berättade han att Min lärare hade jämfört hans ritning med min !  FY FASEN alltså !   Kan han inte fråga innan han visar alla och jämför och håller på !  Sen kollade jag runt lite och det va fler som hade fått sina ritningar jämförda med min !!   
Borde jag kolla med min mentor om det är okej ??  Eller inte ??  om jag gör det och det inte är okej och Leif ( min mentor ) pratar med min lärare i ritteknik om det , då kanske han blir jättebesviken och ger mig ett G eller nåt bara för det , fast jag är värd mer ? Vet ju inte hur det blir liksom ! :s   är lite osäker..  ändå vill jag helst fråga Leif,  .  ..  det borde ju inte vara okej av läraren ..  ?   Inte utan att fråga om lov ju ?
Skriv gärna eran åsikt om detta , snälla ?!

Helgen

Denna helgen har jag nästan ingenting planerat !   Ikväll blir det bara till att ta det lugnt , se på tv och så,  kanske blir film med, fast tror inte jag orkar det ikväll för jag är så grymt trött !  
Imon ska vi in till stan på dagen , ska handla lite och så ska jag och mamma gå och sola på MEDDO :)  älskar det stället !! (L)  haha !


Bilden är hämtad här:
http://www.syrianskakf.se/uploads/images/sponsporer/meddo.jpg


På söndag vet jag inte vad jag ska göra  .  Blir nog en del läxor då kanske, om jag inte gör det på lördagkvällen (:  får se !

Ne nu har idol börjar igen !

Vem hejar ni på ? :)


Räddaren i nöden !

Nu är det såhär att jag har ju köpt ny data , och har inte skaffat photoshop än på den..  Så jag kan inte redigera mina bilder , och vill inte lägga upp bilder på internet innan jag har skrivit mitt namn på den . Så då tänkte jag att jag kunde skicka dom till en kompis som kunde redigera dem åt mig ! :)   Och det gjorde jag ! , skickade dem till Fredrik Lennartsson och han fixade dem åt mig ! :)  Ett STORT TACK TILL DIG !! :)


ett kort jag tog i förrgår när jag va ute och fotade med Cicci och Andreas, fick tyvärr inga bra kort på dem två... ^^ Men men .. ;)
Och tro mig, himlen va så fin ! :)

Ne nu ska jag se idol igen ! :)


15/10 - 09

Idag hade jag Svenskaprov , skulle skriva ett referat ,  och har ingen aning om hur det gick .. ^^ Men men , man håller ju tummarna !
På lunsch-rasten satt alla i klassen och spelade CS, det va någon som hade med ett USB minne med det på . Så de satt och spelade ,  va lite kul att kolla på (:

Just nu sitter jag vid data och lyssnar samtidigt på pappa och en till från någon larm - firma , han är här för att informera , för vi kanske ska skaffa sånt där larm :) Men blir jobbigt med kod och allt ^^

Ikväll blir det nog film (y)  och måste göra lite matte med sen ! , fast det gör jag när larm - snubben åkt hem;) Vill ha hjälp av pappa ! ^^



Ne nu ska jag ta och göra något annat , men vet inte riktigt vad ..  kanske kolla igenom bilderna jag tog igår (:

HA de bra !


Andreas <3

Idag hade jag SH läxförhör,  det gick nog okej tror jag, blir ett G iaf ! Hoppas jag ..
Och rittekniken har jag typ Mvg i O.o  ,  slår vad om att det är för att jag är tjej !  Skolan går alltså framåt om man säger så.  Gympan igår va jobbig med jag kämpade iaf ! :)

Nu sitter jag vid dataan lite, har övat lite inför Svenska - referat - provet vi har imon.. ^^ Usch,  men när vi övade en gång för nån vecka sen på att skriva referat gick det jättebra för mig så hoppas det går lika bra imon med !

Andreas hängde med mig hem från skolan idag med  ! ,  han ska sova här tills imonm :)  första gången han sover här när det är skola dagen efter (y)  Ska bli kul och se om han orkar upp imon x)

Ne nu ska jag skörda min farm ! ( farmville på facebook )  och sen se på tv och mysa med andreas ! (:

Ska nog tillägga att jag va ute och fotade Cicci och Andreas innan med, fast det blev nog inga bra kort, känns inte som det.  Ingen va seriös och dom va inte sammarbetsvilliga .. och så va det så kallt !  Men ska kolla igenom korten imon om jag hinner ! Orkar inte idag ! (a)

Ha en bra kväll :D


Filmkvällen fredag - lördag + lite annat.

Fredag - lördag va det filmkväll, blev mycket lyckat ska jag säga!
Vi gick först till Willys och Lidl för att handla godis och sånt, sen gick vi och åt pizza. Sen när vi kom till Anthon började vi se film så fort Anthons föräldrar åkt hemifrån.
Blev en hel del filmer, men orkar inte räkna upp dom! ^^
Såg film hela natten sen vid halv sju tiden gick jag Oscar och Evve upp och la oss, va dödströtta! Fast ändå låg vi och pratade typ en timma innan vi kunde somna. När vi hade sovit en timma typ gick Oscar ner igen, sen efter ännu en timma,  när vi hade sovit sammanlagt typ två timmar kommer alla dom skitarna upp och börjar skrika i rummet vi sover i! Evve fick typ något utbrott och skrämde iväg dem, och skönt va det för då fick vi sova lite lite till, typ en kvart.. Sen gick vi ner och la oss framför TVn, sen åkte typ alla hem en efter en , och jag och Evve sist.
Fast jag fick inte åka hem och lägga mig direkt inte! För mamma och pappa skulle handla först,  och äta på Sibylla! Fast att äta är jag bara glad vi gjorde i stan! Va så hungrig på morgonen, hade inte ätit någon mat (mer än chips) sen pizzan vid sex-tiden kvällen innan.
Efter att vi ätit och handlat så åkte vi hem,  jag gick och la mig i soffan och såg på film. Gick inte och la mig förän vid 11 sen, fast då väckte mamma mig.. hade somnat till filmen (:
När mamma väckte mig vid 11 så kände jag tröttheten som mest! Det va jättejobbiggt! Kunde typ gå och när jag skulle skriva hejdå på msn och sådär så blev det helt fel x) såg typ ingenting! HEMSKT!

Filmkvällen va kul hur som helst!:) TACK ANTHON för jag fick komma:)


För övrigt nu sen jag skrev sist vet jag inte om jag gjort så mycket..  Eller jo,  förra lördagen , när Andreas va hos mig va jag , Andreas och pappa i Jönköping och handlade lite :)

Sen sska jag tillägga med att mitt tal i engelskan gick ganska bra:) Va ju nervös som vanligt, fast läste inte mycket innantill! :)


Onsdag - torsdag blir det Andreas ( hemma hos mig! )   Det ska bli kul :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer just nu ! ha de bra  !


Persondatorer-lektion.

Dagen har varit bra , bild är kul och pannkakor är gott :)
Nu har jag två-rast och sitter och slöar x)  Börjar snart "persondatorer" igen .. :) Men det är ganska roligt faktiskt ! Väldigt intressant :D

Idag ska Andreas med mig hem :) Det blir tummen upp för det :):)

Har inget mer att skriva nu, tyvärr,  eller jo! Har bestämt att jag ska hålla " tal " om fotografering när vi ska jobba med tal på engelskan ! Vilket blir nästa vecka tror jag . Ska visa några bilder med, fast har inte bestämt mig för vilka ^^



TREVLIG HELG!


Sängdax!

Dagen har varit bra ! :) Skolan, idol och så musik ! :) Lyssanar inte ofta på musik längre ^^ Men ikväll blev det lite (:

har inte så mycket att säga egentligen, .. men kan berätta att jag ska till skoldoktorn imon ! klockan 13.20 , men jag vet inte vart man ska gå ;o men får väl fråga någon ^^  

Imon ska Andreas med mig hem sen med :) Vi ska va hon mig till på lördag, och på lördagen ska jag , Andreas och pappa till Jönköping och handla lite :) Jättekul! va länge sen jag va där nu !  Sen på lördagkvällen åker jag och Andreas till honom :) sen är jag där till på söndag ,  då vi ska till hans mormor som fyller år :)

Blir nog en bra helg :)

Men nu ska jag gå och lägga mig ! Blir nog att se nyheterna tills idol börjar igen (:

GODNATT !


091001

Den första oktober idag och det är svinkallt ! Fast det va nog kallare igår, ,men vågar liksom itne tänka på hur vädret kommer bli i december om det är såhär kallt nu ;o

Sitter i skolan, har precis haft CAD. Aldeles snart blir det till att ha datakunskap ! Får väl se hur det går med den saken ! (:

Slutar 15.10 idag, skönt (:


RSS 2.0