Valborg

Hej. Är hemma från Nässjö nu. Har dock inte kunnat städa bilen idag på grund av det tråkiga vädret. Men tror jag har besämt mig för vad jag ska göra ikväll iaf! Blir nog en snabb tur till Kvill. Kolla lite på majbrasan och fota lite. Sen ska jag såklart lyssna när Fredrik spelar med ett av banden han är med i. Är dock inte säkert på vilket det är som spelar ^^.

Jag har åkt på en förkylning med. Kände av det lite i morse, hade väldigt ont i halsen, men det har inte gått över nu under dagen som det brukar göra. Som botemedel tänkte jag nu dricka varm choklad och äta halstabletter :) Tror förkylningen kan vara en förklaring till min huvudverk och trötthet jag haft de senaste dagarna med. Blir nog sängen skapligt tidigt ikväll!

Hoppas ni får en fin valborg :) Jag ska fira den med älskling vid majbrasan :) <3

Puss och kram.

Tävlar!

Hejsan! Hittade en jättebra tävling som jag direkt nappade på! det är på denna bloggen: http://soclog.se/p/f.html?url=http://meox.blogg.se . Förövrigt är han grym på att fota osv! :)  Man får välja själv vad man vill vinna på en hemsida. Allt står på hans blogg! 

http://soclog.se/p/f.html?url=http://meox.blogg.se


Fredag - ledig idag.

Godmorgon. Nu har jag precis varit ute med hunden lite grann. Är ju ledig idag, vilket är skönt! Det är jag eftersom vi gick i skolan igår kväll på "öppet hus".

Idag hade jag tänkt att städa våran röda bil. Sen, vid halv två- tiden ska vi (min familj) åka till Nässjö (tror jag det var). Vad vi ska göra där är en hemlis. Inget jag vill prata om såhär öppet.

Vad ska ni hitta på ikväll? Behöver verkligen förslag! Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ! :S

Lång dag.

Klockan börjar snart bli sent. Fast egentligen inte - eftersom jag är ledig imorgon.

"Öppet hus" - kvällen gick väll okej antar jag. Min huvudvärk har varit hemsk, men när mamma och pappa kom hade de alvedon med sig som jag kunde ta. Jag hade engelskan och CAD och så kollade vi projektarbeten.

Nu sitter jag och ser på film på 6an. Blood Diamond tror jag den heter.

Ska nog gå och lägga mig och se den ist. Orkar inte vara uppe. Börjar få huvudvärk igen..

Puss och godnatt.

Öppet hus i skolan.

Heej. Sitter just nu i skolan. Väntar på att någon vän ska komma. Har riktigt tråkigt för alla är på stan osv..^^ Jag orkade inte följa med.

Vid halv sex börjar "öppet hus" och föräldrar osv kommer. Det är treorna som ska redovisa sina projektarbeten och sen har vi två lektioner. Jag kommer ha engelska och CAD. Och eftersom vi går i skolan nu ikväll är vi lediga imorgon :) Inget mig emot!

Nu fick jag sms av Kickan, hon hade kommit till skolan! Puss och kram!

Knöt precis en viktig kontakt!

Tjohej! Sitter och hoppas på stolen! Har lust att skrika av glädje! Fick ett mail på fb från killen som ägen Vinalmstudio i Vetlanda. Han undrade om jag kunde skicka över korten jag tog på Releasepartyt på Powerhouse. Självklart ska han få bilderna! Och som tack kommer han skriva mitt namn på bilderna som han lägger ut på sin hemsida! :D Ihh! Reklam + en viktig kontakt alltså! Efter vi bestämt det frågade han hur mycket jag tog för att fota, och jag svarade 50-100 kronor vanligtvis, eftersom jag inte fotat länge och så. Fotar tom gratis ibland liksom. Och då sa han att han nog hade ett jobb till mig i höst! :D Fota på en festival i Allianskyrkan i Vetlanda. Inget emot det så ser verkligen fram emot det nu! :D Hoppas bara allt fungerar så jag kan komma dit och fota! :D

Ojojojj! Vilken möjlighet jag har alltså! :D

puss och kram till alla som orkade läsa och dela min glädje! :D <3

Förvånat mig själv idag!

Hejsan. Ibland överraskar jag verkligen mig själv! Som nu till exempel. Var nere och cyklade, såg på tv och sen kollade jag hur länge jag cyklat med jämna mellanrum. Tillslut, när jag cyklat 14 minuter (som jag hade som mål) kände jag att jag nog skulle orka en minut till - och det gjorde jag! Och inte bara en minut till utan tre minuter till! Alltså cyklade jag 17 minuter idag. Hade nog kanske orkat en minut till, men jag kände att det fick räcka :) Tyckte det var väldigt bra gjort av mig! Jag gick från att knappt orka 13 minuter i söndags till att orka 17 minuter utan större problem idag. Är så stolt! Det är kul att träna när man gör framsteg! :D

Nu ska jag äta lite grann, sen hoppa in i duschen! :)

Puss och kram.

Utvecklingssamtal

Goddag. Har inte hunnit sitta vid datorn tidigare idag. När jag kom hem åt jag, sen stack vi in till stan igen. Skulle hänta benen till min säng och sen skulle jag på utvecklingssamtal. Jag körde in till stan och resan gick bra. Även utvecklingssamtalet gick bra!

Nu tänkte jag ge mig ner i källan och cykla lite :) Tänkte klara 14 minuter idag! Håll tummarna för mig (Y)

Slänger in en bild från förra sommaren som jag redigerat om. Puss och kram!

Amanda på bilden.

Testbild. Vad tycker ni?


(Hästen Malte på bild)

Testade att göra en vanlig bild lite äldre. Vad tycker ni om resultatet?

Tired.

Jag sitter här och halvsover just nu framför datorn och kom just att tänka på en sak - Varför somnar jag nästan alltid när jag sitter och ser på tv eller film? Och när jag somnar, så vaknar jag alltid när eftertexterna börjar rulla. Det är lite störande faktiskt, för då blir man påminnd att man missat hela avsnittet eller hela filmer, att det är slut och att man måste se det igen för att fatta ^^ Såklart hände detta mig nu. Såg inspelat CSI avsnitt, det var jättespännande - jag somnar - vaknar i en paus - ser en minut - somnar - vaknar när det slutar. Alltså har jag inte fattat någonting.. ^^ Gah..

Nu ska jag sluta tänka, känner att mitt huvud håller på att sprängas. Måste sova!

Puss och kram.


Gratis-fashion. En intressant sida!

Läste lite på fotomojjet´s blogg och hittade då några inlägg där hon tipsade om en sida som heter gratis-fashion.se. Jag gick in och kollade och så registrerade jag mig. Själv tycker jag den verkar hur bra som helst! Inte sådär väldigt svårt att samla poäng faktiskt! :)

Men för att ni ska bli lika intresserade som jag så lånar jag texten som Miriam hade skrivit på sin blogg. (Hoppas inte det gör något? Länkar dig som tack)

I detta inlägget hittade jag denna texten.

Det är en sida där du samla poäng o sedan byter poängen mot presentkort, underkläder, ipods, pafymer mm.
Det är verkligen super lätt att få poäng oxå, genom att deltaga i tävlingar, svara på frågor, besöka hemsidor i 15 sek mm.

Intresserade? Gå in på den här sidan och registrera er nu! :)

Förövrigt så har Miriam en jättefin blogg. Är helt fäst. Underbar verkligen! Tycker ni ska ta en titt!

Plz.

Varit ute och plockat blommor.

Hejsan. Nu har jag varit ute en stund, och precis som jag lovade så tog jag lite kort :) Tänkte ladda upp ett par. Orkar dock inte skriva bildförklaring till de som inte är på blommor men kan säga såhär: Pappa river bort mossa från taket och King var inte så väldigt kramgó när jag ville ta kort ^^.










Det var dom det! Lägg gärna en kommentar. Skulle bli superlycklig! :)

Ha en bra kväll, puss och kram.


Solen skiner glada miner

Hej! Idag mår jag bättre :) Gjorde inte så mycket på gympan idag (Y) försökte i början vara med på basket, men kände att jag inte gjorde någon nytta. x)  Så jag gick och satte mig i gräset med Medea ist och kollade på :)

Jag funderar starkt på att gå ut i solen ett tag. Typ sätta mig i en brassestol och läsa. Eller bara ta en promenad och fota lite blommor? Ja! Det ska jag göra :) Va ju jätttelänge sen jag var ute och fotade nu, och det har ju ploppat upp en hel del blommor sen sist!

Kika in lite senare så kommer det foton! :)

Hur har eran dag varit?

Puss och kram!

Nu ska jag hoppa ner i sängen.

Godkväll. Är hur trött som helst, jag vet jag klagade massa innan, men jag fattar inte? Trött, ont i ögonen, ont i huvudet. Allt är sååå jobbigt.. ^^

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och gå och lägga mig.

Hoppas ni håller tummarna för mig imorgon? För att det går bra på matteprovet (Y).

Puss och kram.

tjugosjätte april

Hej! Njuter ni av vår-vädret som kommit till oss? :) Det gör inte jag just nu. Så fort jag går lite grann får jag jättetungt att andas. Brukar inte bli så. Inte nog med det så går jag runt och är sjukt varm hela tiden. Ont i huvudet har jag med. Antagligen är det väl astma, allergi eller så börjar jag väl att bli sjuk ...

Jag är förästen hemma nu, var ju hos Andreas tills idag. Utnyttjade min sovmorgon för en gångs skull :) Har egentligen sovmorgon imon med, men den kan jag tyvärr inte utnyttja ^^ Men får väl se något positivt i det, får helt enkelt sitta och räkna matte två timmar på morgonen - borde ju göra någon nytta? Har nämnligen ett jättejobbigt matteprov sen på dagen.

Nu har jag precis varit och hämtat min syster i Kvill. Fick köra dit. Gick väldigt bra idag faktiskt :)  Cicci har varit på Konfirmationsresa till Berlin nu från i fredags, är lite småavis på henne faktisk ^^.

Nu ska jag nog ta och äta något litet innan CSI börjar. För ikväll är det! Blev så sur förra veckan när det va sport ist.... ;) haha.

Ha en bra kväll! Pussar!

Nu sticker jag till Andreas

Tjena mors. Söndag idag och jag har redan hunnit se en film, tränat, duschat och ätit :) Kvart över tre sticker jag och andreas hem till honom. Tänkte ta ut sovmorgon imorgon :) Men fram tills att vi åker måste jag lägga ner tid på matten nu. Har prov på tisdag, det första provet i matte b. Är faktiskt lite nervös.

Puss och hoppas ni får ett bra avslut på helgen! <3

Stan och städat bilen

Hejsan. Idag har jag övningskört in till stan, vart och kollat i bilaffärer med pappa och andreas och sedan handlat på öb och maxi. På vägen hem stannade vi i Kvill för att äta pizza och väl hemma började jag städa bilen - invändigt. Det tog tre timmar för städade noga och så. Tjänade 50 kr i timmen av pappa, så idag är jag 150 kr rikare. Imorgon ska jag troligtvis städa den röda bilen - blir alltså lite pengar då med :)

Nu ska jag sätta mig i källan och mysa med andreas, är helt slut i kroppen efter städandet. Vi ska nog se James Bond - Casino Royal :) Har inte sett den innan.

Puss och kram

Godnatt.

Tänkte bara säga godnatt. Jag är väldigt trött, har sovit 45 minuter nu till Flash Forward. Toppen när man har en pojkvän som väcker mig ^^

Godnatt.

Weekend again.

Hej. Har precis ätit lite nu. Andreas sitter vid min bärbara dator och spelar Fable, haha. Typ det roligasta han vet - eller nåt.. x)

Idag blev det typ krit-krig på bilden O.o Allt började med att Medea gick runt och målade blå färg på några stycken i ansiktet (inklusive mig). Några stycken ville göra tillbaka och det blev värre och värre^^ Haha.  Läraren blev inte så glad, men det var tur att färgen gick bort lätt! :)

Nu tänkte jag gå ner i källan och se på något avsnitt av en serie som jag missat i veckan. Typ Flash forward som jag missade förra fredagen, men spelade in. Måste ju hinna se det innan avsnittet som går ikväll.. ;)

Puss och kram!


Så stolt över mig själv!

Hejsan! Har hunnit övningsköra till Hultsfred och träna nu sen jag skrev sist! Idag klarade jag inte 11 minuter - utan 12 ! Alltså en minut längre än vad jag gjorde sist! :) så duktigt! Det är mitt mål liksom , att klara en minut längre varje gång jag cyklar :)

Nu ska jag äta melon - sen duscha!

Godnatt folket.

tjugoandra april

Hej på er. Har känt mig lite sådär idag - ont i huvudet och varit riktigt ordentligt trött hela dagen.

Ikväll står detta på listan:
- Göra engelska
- Cykla
- Duscha
- Kanske hjälpa pappa ute med husvagnen
- Kanske övningsköra

Ja det va lite, kommer säkert upp fler saker sen och jag kommer säkert inte göra allt som jag planerat heller för den delen ^^.

Nu har jag haft massa slappdagar, kanske borde jag lägga ner lite tid på mig själv imorgon? Borsta håret för en gång skull osv.. ? ^^ Får se imon om jag orkar kliva upp ut sängen.. ;)

Puss på er.

Lost började visst senare än väntat...

Ja så är det ^^ Satt och väntade på att lost skulle börja, men det började inte förän 23.05 ^^ Borde jag göra min i ordning innan? kanske lägga mig i sängen och kolla? :)

Godnatt på er!

Alice I Underlandet

Hej. Precis hemkommen från bion. Filmen var verkligen asbra, skulle jag säga något annat skulle jag ljuga :).

Fick ett PM innan ( på bilddagboken ). Det var min kompis Astrid som skrev och berättade att hon blivit en av 15  som blivit utvalda att gå vidare i en modelltävling i Småland. Det är rätt stort! Är så grymt glad - och stolt - över att det var just jag som tog korten som hon skickade in :) Här kommer ett foto från när jag fotade henne.


I övrigt kan jag berätta att precis nu nyligen idag skrev en Lisa Sjöberg till mig på facebook och frågade hur det var med mig. Jag tänkte "känner jag någon Lisa Sjöberg?" och frågade mamma. Hon kom ihåg och påpekade direkt att det var en av trillingarna jag var jättemycket med när jag var yngre. Sånt är roligt, att få upp kontakt med någon man inte har pratat med på flera år - och då menar jag verkligen flera år! Jag blev överlycklig och nu tänker jag se till att träffa henne och hennes systrar i sommar :) Undrar hur det blir ... (min granne är en släkting till dem). Var så länge sedan man såg dem, vi var så små...

Nu ska jag hitta på något annat medan jag väntar in att Lost ska börja.

Puss och kram.

Mer snö!

Goddag. Idag när jag vaknade upp och öppnade ögonen var det första jag såg när jag kollade ut genom fönstret snö! Fick nästan en hjärtattack, seriöst, det var chockande! Krålade mig upp från sängen en halvtimma innan jag egentligen behövde gå upp bara för att kunna ta kort på snön (när jag kom ihåg det), direkt efter igen gick jag och la mig och somnade om.

Skolan gick bra idag btw, det är roligt att gå i skolan, men tror klassen gör väldigt mycket!

Snöade en hel del under dagen, regnade och haglade med lite grann, och sen när jag väntade på bussen var det ingen snö kvar i Vetlanda, men sen desto närmare och närmare hem jag kom - desto mer snö var det, så här hemma ligger det fortfarande kvar lite grann. Fast vi hade också mer än Vetlanda på morgonen, här täckte det gräset och träden, det gjorde det inte i stan. ^^

Nu kommer två bilder. Den första är snön i morse och den andra är snön just nu.



Nu ska jag plocka i ordning lite å sådär. Kvart över sex kommer Kickan och dem och hämtar mig, för då ska vi på bio :) Ska även möta upp Pontus inne i stan någon gång! Kommer bli toppen. Har verkligen längtat efter "Alice I Underlandet! (Y)

Puss på er underbara.

Och hopp ner i säng

Blev inte CSI, hade blivit något fel vid inspelningen så det fungerade inte ^^ Men inte gråter jag över det för istället fastnade jag framför en asbra serie på 3an! The mentalist ( eller hur det nu stavas? ). Riktigt riktigt bra! Något jag kommer fortsätta se på deifinitivt :)  Wiie, hehe .

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Och igår blev det ingen film trots allt, men idag blir det det för nu är det inget bra på tv ikväll! .. ;)

Puss godnatt!

CSI

Nu ska jag och mammsen ner och kolla på gårdagens avsnitt av CSI. Inte det som blev inställt då, utan det som gick vid elva :)

Ha de gött!

Fototävling?


(OBS! "kontakt" stämmer inte! Glömde göra punkten mellan jessica och hill. Rätt epostadress är: [email protected])


Hej igen. Måste bara fråga. Är det någon som skulle kunna vara intresserad av att ställa upp i en fototävling om jag startade en på bloggen? Eller möjligen någon annan sorts tävling som till exempel en vanlig enkel bloggtävling?

Priset till vinnaren skulle kunna vara att bli länkad på min blogg, eller har ni några andra bra förslag?

Skulle bli jätteglad om jag fick höra era åsikter :)

Puss!


Ska börja göra budget

Yeey, nu ska jag börja ta tag i mitt liv på riktigt! Inte nog med att jag börjat komma igån med träningen lite grann ska jag också (med början nästa månad) föra budget över mina inkomster och utgifter! Måste börja hålla koll lite känner jag, lyckas alltid handla för mer än vad jag har råd med - och det finns fortfarande så mycket jag vill ha!
Några saker jag absolut inte skulle tacka nej till är:

- Festklänning ( en snygg som man kan gå ut i, inte typ balklänning)
- 10' laptop
- Ny mobil
- Massa massa massa grejer till kameran
- Ny tatuering (på handleden)
- Tandsmycke
- Filmen "Avatar"
- En ny DVD-spelare

Ja, som sagt, det var några saker som jag vill ha så fort jag får lite pengar... Vet inte hur jag ska re ut detta?...

Hälsa mig lycka till och ge mig gärna lite tips. Vet inte vad för tips, men ja, tips! :) Puss!

Samhällsläxa

Tjohopp. Sitter och pluggar SH med pappa. Han hjälper mig med frågor osv. Har ett muntligt läxförhör imorgon - uschh.

Något roligt imorgon däremot är att jag äntligen ska på bio! Det blir till att se "Alice I Underlandet" tillsammans med Kickan, Mikael, Alle och Pontur :) Trevligt!

Nu kom pappa tillbaka från tvn så ska kila igen . Ha de kanon! puss

Jag är en duktig flicka.

Nu har jag tränat - och efter det sett på top model , :) haha. Blev 11 minuter denna gången och då var det mer än tre dagar sedan jag cyklade sist, pressade mig så mycket sista minuten att jag höll på att svimma efteråt.. Inte så smart kanske. Imorgon blir det konditionsträning utomhus på gympan - ännu mer träning! Får se det positiva i det, annars hatar jag gympa ^^.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ta mig en macka och krypa ner i sängen till en bra film :)

Sov gott ! puss på er,

träning

Nu ska jag ta tag i min träning ordentligt! Ska cykla var tredje dag ungefär och försöka hinna med att gymma på torsdagar! Vill bli smal till sommaren!

Redan nu ska jag springa ner i källan och cykla ett tag. Får se om jag klarar 10 minuter idag? Ska bli spännande :) Efter träningen blir det duschen, sen mååste jag göra samhäll...

Puss på er. 

Grattis Anthon (i efterskott) !

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år!
Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år!

GRATTIS ANTHON 17 ÅR den 16 April! :)

Här kommer några foton från när vi firade honom i klassen :)




Kalsongerna ( som han har på huvudet ) och skjortan han har på sig fick han av oss. Vi sjöng och Katta, Medea och Danne gjorde en liten sketch :) Va rätt kul . Hehe :)

Hoppas du blev glad över dina fina paket! ;)

Puss på dig!

nittondeapril

Hej på er. Trött idag, igen ^^ haha. Filmkvällen tog musten ur mig, verkligen! ;)
Fick lite sovmorgon idag, gick upp strax innan åtta, det var rätt skönt, men ändå såå jobbigt (!). Skoldagen gick hyffsat snabbt och sådär. Nu är jag hemma, har ätit och sitter vid datorn. Funderar på om jag kanske borde gå och plugga lite på SHn tills på onsdag. Typ något läxförhör eller något har vi tror jag. Borde också försöka hinna duscha ikväll, för mitt hår är äckelpäckel! .. ^^ Och om jag ska duscha ska jag ju också cykla, så det får jag också offra lite tid till ^^ hehe .

Nu först och främst ska jag ladda in korten jag tog i Fredags i skolan när vi överaskade Anthon på hans födelsedag :). Kika in lite lite senare så får ni se dem!

Pussar!

Ångrar inte en sekund.

Trodde aldrig att en tjej som jag skulle kunna få en så underbar kille som du. I över två år har vi varit tsm och minsann, visst har jag upptäckt att du har dina dåliga sidor, men det värmer mig att se att på något sätt, så blir du glad igen när jag försöker göra dig glad.
Inte en sekund av den tiden jag har kännt dig har jag ångrat. Du är det finaste jag någonsin sett. Du är min underbara pojkvän.
Jag känner mig så stolt när jag vet att så många vet vem du är. Du är den som är så grym på piano, och jag får vara den stolta lyckliga flickvännen. Det är så underbart att veta att du valt mig framför alla som säkert skulle tävla om att få dig om du vore singel. Det gör mig så glad. Jag känner mig speciell när jag är med dig.

Jag älskar dig - då - nu - föralltid - .
<3

My weekend

Nu tänkte jag ta mig lite tid att berätta lite snabbt om min helg :)

Filmnatten
Åkte moppe med Victor till Willys, handlade, åkte hem till Victor. Filmkväll hos honom med några i klassen. Tror vi var 8 stycken. Mycket trevligt var det! Tack för jag fick sova på era axlar ( minns dock ej vilka jag sov på riktigt.. Men tror det var pontus och michael iaf? ). Blev inte mycket sömn, men lite grann imellanåt, sen blev det typ tre timmar efter tre någongång. Frukost blev det och två filmer på förmiddagen. Sen stack alla hem och Victor skjutsade mig till stationen där jag tog bussen till Andreas.

Hos Andreas
Väl hos Andreas åt jag, sen gick jag och la mig och sov i tre timmar på eftermiddagen. Sen åt jag igen sen duschade jag. Sen blev det typ tv och sova hela kvällen tills vi gick upp och la oss vid tolvtiden - då somnade jag bums!
Sov typ 11 timmar under natten - gick upp klockan elva - väckte Andreas halv 12. Vi åt och gjorde oss i ordning sen åkte vi på middag hos hans mormor och morfar. Efter det blev jag hemskjutsad.

Det är typ min helg :) Hemma sen blev det dator, tv , mat å lite :) Inget speciellt eller så.



Imorgon får jag sovmorgon för en gångs skull! Asbra! Fast inte så länge dock.. Måste åka hemifrån innan klockan nio. Fast i vanliga fall går jag ju hemifrån vid halv åtta så jag ska väl inte klaga :)

Puss <3


Glad igen :')

Pappa fick internet att fungera igen, troligtvis var det sladden mellan modemet och datorn som krånglade för nu har vi modemet direkt i datorn och nu funkar det - hittills iaf :) haha.


haha!   gå in på denna länken http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio  sen klickar du in på "rix morron zoo " sen söker du på " vandringsmail" och sen lyssnar du på det klippet (om det handlar om typ katt och hund) !  Det är något av det roligaste jag hört på länge! x)  Shit alltså.... :P Snacka om att bli på bra humör!:)  ( OBS, det är kattens dagbok som är roligast.. ;) )

Nu ska jag se Wallander! Puss.


-


Inlägg om min helg kommer lite senare, har hur som helst haft trevligt - och nu är jag trött! ^^

Puss.

Aaaaaaaah!

Något som gör mig riktigt riktigt förbannad är när internet lägger av. Och inte bara tillfälligt utan hela tiden! Det har det gjort på min stationära dator nu så jag måste sitta på min bärbara, skitdator! ..... Brukar använda tres trådlösa bredband på den stationära och det brukar fungera utmärkt, men nu funkar det inte. Det är anslutet och så, men det går inte komma ut på någonting!! JAG BLIR SÅ JÄDRA ARG!  ... :'( Varför????  Alltså...  :'(

Ne nu ska jag gå och göra något annat. Måste få igång den där skitsaken... !

Puss .

Filmkväll hos Victor

Nu är jag trött. Men sov typ någon timma inatt iaf! Haha ^^ Berättar mer när jag hinner, nu måste jag kila till bussen, ska hem till Andreas <3
'Puss!

Natti Natti

Nu är det dags för mig och Andreas att krypa ner :) Ska se klart på filmen på sexan, sen sova :) Tror Andreas redan sover :) Ligger nerbäddad ovanpå överkastet med en film.. ;) haha.

Puss godnatt!

Serietips!

Här kommer en liten lista på serier jag rekomenderar starkt!

- Vampire Diaries [vampyrer]

- Heroes ["hjältar"]

- Moonlight [vampyrer]

- Harpers Island [rysare/thriller]

- True Blood [vampyrer]

- CSI ["kriminal"]

- House [rolig doktor]

- Lost [plan som störtat på ö]


Ja det var några stycken :) Kommer inte på fler just nu. Det finns många bra serier och här fick ni några!


No pictures today.

Exakt. Idag blir det inga bilder tyvärr. Hoppas ni står ut med dem jag laddade upp igår? Har inte fotat någonting idag och har ingen gammal bild som jag tycker passar in just nu.

Imorgon ska kameran följa med till skolan, det ska hända en speciell grej då ( tänker inte skvallra om vad nu i förväg ) och sen kanske jag ska ta med kameran till filmkvällen sen på kvällen. Just det! Det har jag kanske inte berättat innan? - Jo, imon ska jag med Victor hem, sen ska vi ha filmkväll med typ halva klassen. Ska bli trevligt! Ska se film hela natten :)

Ne nu ska jag fortsätta se Vampire Diaries! Älllskar den serien!

Fick en ide på inlägg nu! Om en liten stund kan ni vänta er ett inlägg om serier ni borde se! :)

Puss!


Idag kom älskling

Hej på er! Hemma från skolan nu, har ätit och på vägen hem från bussen gick jag in i våran gamla skola som är nerlagd. Det va typ loppis där, massa gamla saker de sålde. Roligt att komma in och kolla hur det såg ut, var ett tag sen man gick i mellanstadiet nu!

Andreas var med mig hem från skolan idag. Just nu ligger han och läser Harry Potter. Så gulligt :) haha .

Nej nu ska jag gå på toa, sen gå och ge Andreas en stooor kram!

Pussar!

Van Helsing

Heej. Har både hunnit cykla och duscha sen jag skrev sist :) Idag cyklade jag 10 minuter, alltså två minuter längre än förra gången (i söndags) och inte nog med det så cyklade jag snabbare denna gången mer. Alltså har jag redan lite lite bättre kondition! (Y) Tummen upp åt det!

Just nu sitter jag och ser på Van Helsing. En skapligt bra film för att vara ganska gammal :)

Puss på er ! Godnatt! Ska nog gå och lägga mig nu och se på tv ist. Börjar bli trött :)

Nytt bloggrekord - igen!

Alltså, den sidan jag gick med i igår den är helt otrolig! Har haft besöksrekord på bloggen nu två dagar i rad! Inte nog med det så är rekordet en ökning på ungefär 100 besökare mer än min vanliga statistik! Vilken härlig känsla alltså! :)

Jag har lust att hoppa högt och tjuta av glädje! :D

Puss på alla besökare! <3

Bra låt

Hej igen! Vad mycket jag skriver idag ... (a) , men det är kul! Har antagligen mycket att skriva om antar jag :) I detta inlägget blir det hur som helst inte en massa text utan tänkte testa att lägga in en låt (!) Wow! Yes ! Hoppad jag klarar det bara :) Skulle vara kul att förbättra bloggen liksom, och då kan jag börja med att lägga in lite musik ibland :)


Detta är en av de låtarna jag lyssnar mest på nu för tillfället :)

Vad tycker ni? Något att ha?

Puss!


Lycklig av att fota.

Jag kan vara på hur dåligt humör som helst, fast om jag tar några kort (och blir nöjd med någon av dem) så blir jag på bra humör igen :) Att fota när något jag älskar att göra. Det gör mig glad.

Bara för att jag nyss var ute i solen och gav King mat ska jag bjuda på några kort jag tog medan jag ändå va ute!






Det va de bilderna det. Rätt nöjd ändå, med tanke på hur lite tid jag la ned ! :)

Nu fattas det bara lite söta kommentarer så blir jag ännu gladare!

Puss.

Härlig dag.

Goddag. Idag är det varmt ute, om ni inte redan märkt det då, haha :). Hade svenska kursprov från 8.30 - 11.55 idag. Lite segt, men kändes ändå som att lite extra tid inte skulle skadat ^^ Rätt svårt var det, fast vi får hålla tummarna för att det gick vägen! :)

På rasten efter provet promenerade halva klassen ut på stan, och för en gång skull (!) hängde faktiskt jag också med :) Tänkte passa på att gå och sola lite grann! Som tur var var det fortfarande halva priset så det blev inte så dyrt! Solade 10 minuter i det starka solariet på Meddo. Så skönt är det!

När rasten var slut började våran samhällslektion, den gick rätt snabbt, vi disskuterade igenom den typ :) Efter samhällen hade vi en halvtimma TOF som va lite segare. Läraren gick igenom lite saker som vi inte ska glömma om den uppgiften vi håller på med nu ^^ haha.

Nu ska jag promenera ut och ge hunden mat :) Kameran hänger med så kanske , om jag får någon härlig bild, kommer det upp något nytt på bloggen när jag kommer in igen :)

Puss på pannan!


Nytt besöksrekord!

Ni gör mig så lycklig <3

"Gamla" foton jag är nöjd med!

Hej. Tänkte friska upp både mitt och erat minne genom att bjuda på lite äldre foton jag tagit, som jag själv är hyffsat nöjd med! Skulle bli jätteglad ifall jag fick någon liten kommentar. Det kan förgylla en hel dag ska ni veta :)









































Nu har jag nog valt ut endel foton jag är hyffsat nöjd med!

Nu tänker jag gå och lägga mig, men när jag loggar in imorgon igen vill jag ha massa massa kommentarer! :) Kan jag få det tror ni?

Godnatt! Puss på er <3

Vill du ha massor av besökare till din blogg?

Hej, gick precis med på en hemsida. Tror den kommer fungera riktigt bra faktiskt :) Vill ni ha mer besökare till eran blogg tycker jag ni med ska gå med! Är ni intresserade så klicka här. Det är helt GRATIS, så det skadar ju inte att testa? :)

( funkade inte länken så testa att klicka här ist: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Lemongreen )

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hmm. Kanske äta lite kvällsmat? :)

Ha en bra kväll! (Glöm inte bli medlemmar på bloggtrafik nu!) :D

Vackert väder.

Hejsan. Har precis varit ute i det vackra vädret. Lite varmt är det fast rätt skönt ändå! Har tränat King lite. Har övat spela död och rulla runt nu i någon vecka. Mest Cicci som tränar honom, fast jag med ibland. Han kan det nästan nu! Ibland blandar han ihop dem, fast inte jämt faktiskt :) Lättlärd för att vara 8 (snart 9) år!

Nu ska jag nog sätta mig och läsa på svenskan. Har kursprov - eller nationella - eller något sånt imon. Tänkte läsa på de olika texttyperna, så jag inte sitter där imorgon och inte vet vad ett referat är osv :) .. haha .

Ha en bra fortsatt dag! Puss! :)

LÄGG NER!

Hej! Jag blev verkligen överglad när Katta kom och sa idag nu innan gympan att vi skulle ha teori! Shit alltså :) Så underbart!! Fast hittade först inte salen, kom nog tio minuter sent - fast det va ju inte frivilligt precis så jag skäms inte över det.. :)

Något jag blir arg över däremot är att en viss person aldrig kan bestämma sig. Alltså, personen får mig att må dåligt! Går runt med jättedåligt samvete hela tiden. Men jag vill kanske inte umgås med någon som hatar mig och kallar mig bitch hela tiden? Klagar på att jag inte är social när personen säger typ tio gånger mindre än mig. Alltså, har lust att slå sönder något. Hoppas personen lagt ner nu, slutat försöka. Orkar inte.

Nu ska jag nog snart ut till bussen, ut till solen. Hehe . Varmt! Hoppas luftkonditioneringen i bussen fungerar idag! :o

Pussar.

Releaseparty på Powerhouse

Här kommer foton jag tog i fredags på Releasepartyt. Några blev bra, många blev suddiga, är inte direkt nöjd med ljuset o så. ^^ Bilderna blev i svartvitt för jag ansåg de gjorde sig bäst i det!

People In Destress






Pearline




Elin och Andreas (pausunderhållning)

Pontus Lundin (pausunderhållning)


CNR











Mindstunt







Crew


TWNC















Vill ni ha bilderna får ni kopiera :) Hoppas de blev bra?

Nu ska jag ta och dra mig. En ny dag väntar imorgon! Godnatt!

Jaha då var skolan igång igen.

Hej alla! Har ni haft en bra dag nu första dagen i skolan efter lovet? Det har jag. Underbart att träffa alla vänner igen! Fast är dock inte lika glad åt värmen! Uhh, mår så dåligt .. :S Det är läskigt, vill kunna vara glad när solen skiner.

Nu tänkte jag nog kanske gå ut en sväng. Kolla om pappa behöver hjälp ute med trädgården eller leka lite med King kanske,  sen ska jag sätta mig och redigera bilder. Fick tillbaka kameran idag från Fredrik :)

Igårkväll laddade jag in lite nya bilder och teman till telefonen. Min nya bakrundsbild är wonderful! Tycker ni itne det är ni konstiga ... ;)


(den är tagen från google btw, googlade på "damon wallpaper")

Ikväll ska jag sitta och dricka cider och se CSI och bara njuta av livet! :)

Puss på er underbara!


Sista dagen på lovet

Ja vad ska man säga. Sista dagen på lovet har snart tagit slut och imorgon är det skola igen. Hade inte tackat nej till en vecka lov till precis, men saknar faktiskt min klass jättemycket. Helt sjukt galet, men jag har faktiskt jätteroligt när jag är i skolan.

Vad har jag gjort på lovet egentligen? Hmm..
Torsdag - UP, Andreas
Fredag - Andreas
Lördag - Andreas
Söndag - Andreas
Måndag - Andreas, Västervik
Tisdag - Jobb
Onsdag - Vetlanda, umgicks med Michael, jobb, filmkväll hos Kickan 
Torsdag - Spelade sims 3 hela dagen
Fredag - Spelade sims 3, Releaseparty på kvällen
Lördag - Jönköping
Söndag - Tagit hem husvagnen, tränat, slappat

Rätt okej lov faktiskt!

Vad har ni gjort på lovet? :)

Nu ska jag sätta mig vid TVn igen. How I Met Your Mother är bra! ;)

GODNATT pussar!


Jag saknar saknar saknar !

Ni skulle bara veta vad jag saknar min Andreas. Idag har det varit en jättestark känsla över mig hela dagen. Kan det vara för vi nästan inte smsat någonting på hela dagen? Eller jag vet inte ... Alltså, hur kan man sakna någon så mycket? Saknar hans värme, hans underbara doft och röst. Jag älskar min Andreas Lennartsson.

Nu tänker jag ta och slå en signal till min underbara. Hoppas han blir glad... (a).

Pussar på er alla!


Tränat

Hej. Känner mig supernyttig! Har precis cyklat lite grann nu på våran crosstrainer. 8 minuter blev det idag. En helt okej början tycker jag! :) Ska fortsätta träna nu när jag börjat. Kanske var annan/var tredje dag? :)

Nu ska jag fika, sen duscha. Efter det ska pappa och jag gå igenom lite med "körteori" eller nåt. Sen ska vi nog hämta Cicci i Ökna, från Konfa läsningen ;)

Puss.

Husvagnen är hemma.

Godmorgon alla ni som precis stigit upp. Själv har jag varit uppe sen halv 10. Skulle till Hultsfred och hämta hem husvagnen :) . Jag körde dit (eller nästan hela vägen iaf) och pappa körde hem sen. Vi har backat in husvagnen i garageinfarten osv lite nu med :)

Ganska snart ska nog pappa och jag börja sätta upp lite tavlor på min vägg :) Ingen har väl missat att jag håller på att göra om rummet? Eller göra om och göra om.. Inga nya tapeter eller något utan bara ommöblering och lite nya saker! Kul med nytt tycker jag :)

Vid halv två sen ska jag nog köra till Ökna , Cicci ska på konfaläsning så då passar jag på att få köra lite till idag. Sen kanske kanske det blir att jag hämtar med sen ikväll. Beror på om det hunnit bli mörkt eller inte. Vill nog inte köra i mörker - tror jag - inte än iaf.

Tänkte bjuda på en bild på mig med mitt i allt. Haha. Tagen för någon/några månader sedan. Observera att jag har älsklings glasögon på mig. Älskar dem värkligen, fast ser inte ett smack i dem! ;)


Neheni! Hoppas ni får en bra dag! :):) Puss på er!

Dags för lite sömn?

Godnatt säger jag nu. Ska nog stänga av datan alldeles snart. Sitter och ser på tv nu - djävulen bär prata - på 4an :)

Pussar säger jag ! GODNATT!

Nytt

Här kommer bilden jag lovade er. Den är i extremt dålig kvalitet men hoppas ni ser vad det är på bilden iaf!

Skor [svarta] - Eurosko
Doftljus - Ikea
Överkast [svart, använder det som underlag på bilden] - Ikea
BH [vit] - HM
Jeansleggnins [assnygg blå färg] - Åhlens

Det va det jag köpte. Är vääldigt förälskad i skorna och byxorna! :)
Vad tycker ni?

Nu ska jag plocka undan sakerna , sen blir det nog maat :)

Pussar.

Jönköping

Hejhopp. Nu är jag hemma från en shoppingrunda på A6 och Ikea i Jönköping :). Köpte lite grejer (ganska självklart kanske?) och är väldigt nöjd över sakerna :):)

Tänkte ta lite kort på dem nu (fast det blir med min mobilkamera för min systemkamera har ju Fredrik fortfarande^^) så med lite tålamod får ni se mina köp snart :)

Pusspuss.

Galen kväll

Hej. Nu är jag hemma igen efter en galen kväll i Vetlanda. Eller galen och galen ^^ jaja. Kul va den iaf :)

Det va releaseparty på Powerhouse i vetlanda. Några band var där och spelade. Jag tog kort som bara den :) Fast kameran har jag inte med mig hem .. Haha. Den gav jag till Fredrik (För det va han och någon till som ordnade med det hela) som vill ha bilderna sen att redovisa till sitt projektarbete :) . Men när han lagt in korten och sådär så kommer jag få tillbaka kameran igen. Troligtvis någon dag i början på veckan,  så då kan ni vänta er kort! :)

Rackans Kalle som skulle trycka in micken i ansiktet på just MIG ! Gaah! Piiiinsamt.... :$

Puss.

Foton på Syster och King <3´

Fotade även King och Cicci lite grann igår. Tänkte lägga upp de bästa bilderna :)
















Någon liten kommentar kanske?

Nu ska jag sätta mig och spela sims 3 tänkte jag :) Så underbart kul är det!

Hoppas ni tyckte om bilderna :) Hör av er om ni är intresserade av att fota med mig någon gång! Skulle vara jättekul :)

Puss,

Flowers.

















Skulle bli dunderglad om jag fick några söta kommentarer. Lite kritik på bilderna kanske? Hur kan jag fota blommor bättre? :)

Pusspuss<3

Jag är med och Tävlar!

Godmorgon. Ber så mycket om ursäkt för att jag inte bloggade mer igår. Men tro mig, jag försökte. Kom inte ens ut på internet fast att det var anslutet! Helt galet..^^

Men nu är jag tillbaka igen och har massa bilder som jag bara väntar på att få visa er! :D

Men först tänkte jag tala om att jag är med och tävlar på en blogg! http://nnathalieppersson.blogg.se/ heter den. Tycker ni alla kan gå in och kolla den och sedan, på söndag tror jag det va, kan ni gå in där igen och rösta på min blogg! Vill verkligen vinna tävlingen :)  Jag kommer troligtvis länka bloggen igen sen på söndag.

Nu ska jag börja ladda upp bilder så om en liiiten stund får ni se dem :)

Puss.


Någon mer?

Är det bara jag som inte kan logga in på bilddagboken idag? Helt sjukt jobbigt! Har försökt en massa gånger! Men det bara laddar och laddar och händer ingenting.. ^^ Ahhh.. Blir galen snart (!)(!)(!) ...

Torsdag morgon.

Goddag på er alla. Idag blir nog en slapp dag! Systermin flätade precis mitt hår. Blev helt okej. En stor fläta i nacken blev det :) Skönt att bli av med håret ett tag... ^^

Mitt internet är segt som tusan idag så ska nog sätta mig och spela sims ett tag ist :) Länge sen nu känns det som :) haha.

Btw, jag är med och tävlar hos Ajka. Tycker ni kan kolla in hennes blogg? :) http://ajkaredzic.blogg.se

Pussar till er! :)

Jobb, dusch, mat + filmkväll

Hej. Precis hemkommen från Kickan :) Varit på filmkväll med några vänner. Eller ah, en film blev det iaf :)

Jobbet gick bra, 22 pallar sprättade vi! Helt okej faktiskt på fyra timmar :)

När jag kom hem duschade jag (asskönt!) sen åt jag tacopaj och sen gick jag ner till Kickan.

Just det! När jag va inne i stan innan (skulle ju till ungdomsmottagningen) då medan jag väntade på Cicci och mamma solade jag en kvart , och sen smsade jag Michael som kom och höll mig sällskap :) Det va trevligt. Tycker om honom, han är speciell :) Och då menar jag inte " kärlek kärlek " utan riktigt bra kille, en sån man kan lita på! :) Underbart :D

Nu ska jag nog äta kexchoklad och sen gå och lägga mig :) haha.. ^^ Lost ser jag på med :) paus just nu.

Nej detta blev ett väldigt rörigt inlägg ^^ Ska avsluta det nu,

Puss godnatt ! :D

Nu blir det stan!

Nu tänkte jag göra mig i ordning lite tills jag ska till stan. Tror vi ska åka nu om typ 20 minuter. Måste hinna borsta tänderna osv först med :)

Ha en bra dag! Mig hör ni av sen ikväll igen! :)

Pussar.

Morgonpromenix med King.

Godmorgon allihopa. Har precis kommit in från en runda i skogen med min "lilla" vovvsing :') Vädret va underbart! Tror det är 11 grader ute, och då är det ändå molnigt.

Hade med mig kameran idag när jag va ute, så nu kan jag bjussa på lite foton jag tagit :) Blev en hel del kort på olika blommor, men mest krokusar ( tror jag de heter? ). Här kommer lite kort! Hoppas ni får lite vårkänsla av dem, för det får jag :)





















Skulle bli jätteglad ifall jag fick lite kommentarer. Min favoritbild av dessa är nog den på ljungen. Vilken är eran? :)

Nu ska jag äta gröt, sen åka in till stan ( ska till ungdomsmottagningen ), sen ska jag hem, äta , sen jobba med Tony igen :) Ska minsann göra ännu bättre ifrån mig idag än igår! För nu har jag ju fått in det rätta knepet! ;) haha.

Vad händer idag för er? :)

Puss!

Mina jobbarkläder... ^^ haha.


Hm. Snygga? Jag tycker nog inte det iaf. Inte speciellt bekvämt heller, haha. Men det funkar att sprätta påsar i! ;)

Nu ska jag krypa ner i min stora varma säng! Sov gott allihopa! :)

Pussar !

Slapp och jobb idag.

Godkväll :) Förlåt för min dåliga uppdatering. Vet inte om jag har så mycket att skylla på egentligen så säger helt enkelt att jag inte orkat sitta vid datorn idag :)

Gick upp lite innan 12 idag, åt frukost, såg Johan Falk (första halvan), åt middag, såg andra halvan av Falk sen bytta jag om och började jobba. Sprättade påsar idag ju :) Gick väldigt bra! Fick jobba ihop med Tony och det va jättekul :) Tror vi gjorde cirka 16-19 pallar tsm idag. Helt okej! När jag kom hem åt jag och sen började jag och pappa fixa om på mitt rum :) Med tavlor och hyllor å sånt. Blir nog bra när det är färdigt! Vi ska fortsätta imon sen :).

Nu har jag precis designat en bikini på Nelly.com. Tycker själv den blev underbart fin! Hoppas ni tycker det med :) Ni kan ju se den i det tidigare inlägget! Och skulle bli superglad om ni la en röst på mig :) !

Nu ska jag nog göra nåt annat. Kanske ta något litet kort eller nåt :) Får se vad det blir .. !

Pussar!


Rösta rösta rösta!

Nu vill jag be er alla om en liten tjänst :) Gå in och rösta på min bikini! Skulle verkligen vara jättesnällt! Vill verkligen vinna det här! :) Så , snälla?!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Puss<3


Så trött.

Förstår inte vad som flugit i mig. På senaste tiden har jag varit helt otroligt sjukt trött. Både dag som kväll/natt. Anledningen är okänd och jag vet inte hur jag ska göra för att ta bort denna tröttheten. Gå och lägga mig tidigt och sova länge? Tyvärr. Det går inte. Har nämnligen försökt, men när jag väl gått och lagt mig somnar jag inte ändå. Gick och la mig 10 i lördagskväll för att jag va så trött, men somnade inte förän vid halv 1 sen ändå. Måste lösa detta... Någon som har tips?

Btw, har väldig lust att se Vampire Diaries nu. Fast.. Det går inte förän torsdag..  Shit. Varför?

Nu måste jag dra mig till badrummet, borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Om jag inte tuppar av före. Mina ögon sitter och drar ihop sig. Inte somna - inte somna! ... :s

Pussar.

Min helg.

Hej alla. Nu är jag hemma efter två dagar hos Andreas. Det har varit två sköna dagar faktiskt, fast Andreas har varit jobbig ^^ :P . Idag var vi i Västervik (eller utanför^^) på middag hos kusiner till Andreas. Det va trevligt, de är snälla!

Vad har ni gjort i helgen för något?

Åhh vad irriterad jag blir ibland! Speciellt när de sätter flera bra program samtidigt fast olika kanaler (!) Som ikväll,  då är det Johan Falk på fyran och CSI på femman .. ^^ Måste alltså spela in det ena . Jobbigt! För båda vill jag liksom se så fort som möjligt..  GRR.. (!)..

Något kul nu då! :) Vet inte om jag sagt det innan, men jag har lite jobb nu på lovet :) Imon och på onsdag ska jag sprätta påsar nere på bruket i Nyboholm :) Ska bli kul! Eller inte jättekul att sprätta påsar, men kul och bra med lite pengar! För jag behöver det verkligen nu! .. ^^

Nesch,  nu ska jag..  hm..  springa ner och sätta mig vid TVn tror jag :) Såå lust till det :)

Puss på er !


ELLINOR SJÖBERG

Ellinor Sjöberg säger jag bara - kolla in hennes blogg! :)

Klicka här! (funkar ej länken, gå in på www.ellinorsjoberg.blogg.se)

Puss

Glad påsk :)

Hej allihopa. Börjar bli sent tycker jag. Ska nog krypa ner i sängen alldeles snart :) Men har lite planer inför helgen nu som jag tänkte tala om för er. Ska med Andreas hem imorgon och ska vara där tills på måndag, så inte alls säkert att ni hör frånn mig här på bloggen innan dess. Därför lägger jag in ett par kort nu.




Skäms så mycket. GLÖMDE fota påskmaten vi åt idag.... :(

Nu ska jag sova - eller se på tv (: haha. Godnatt puss!


Påsk

Hej igen. Glömde att skriva detta i förra inlägget , så därför blir det ett till nu direkt !

Mormor och morfar kommar snart :) Ska fira påsk idag. Anledningen är för att mamma jobbar hela helgen sen och vi vill ju fira allihopa :) Andreas är här också och han ligger just nu i min nya säng ( ja den har kommit! :) ) och lyssnar på lustig musik... haha .. ;) 

Nenu ska jag duka - eller nåt ....  Hejsvejs :)

UP igår !

Hejsan. Hann inte blogga något igår tyvärr, men ni får ha överseende :) hah.  Kom hem lite senare än vanligt från skolan för jag åkte med mamma och dom hem, handlade och så först. Sen körde jag sista biten :).

När jag kom hem åt jag, duschade, blekte Ciccis hår och sen gjorde jag mig i ordning inför UP. Hann tyvärr inte sitta framför datan :)

UP va kul! Träffade massa underbart folk . Ett stort tack till Michael för jag fick låna din jacka när jag frös <3 ! Betydde endel :) Blir nog UP fler gånger tror jag :) Behöver komma ut ibland!

Nu får ni någon bild sådär bara :) Från igår, en dubbel-bild på mig och en på Ciccis hår :)




Pussar! <3

RSS 2.0