Lite dåliga bilder från en lång promenad.

Yes, det var dom det.
Nu tänkte jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Måste ju vara pigg och utvilad imorgon. Har en låång dag framför mig.

Grattis du vann! :)

Vinnaren av dagens blogg blev; http://jessicakeranen.blogg.se/.
Jag gick in på bloggarna som anmälde sig, läste lite, tittade hur designen såg ut och så valde jag helt enkelt ut den jag gillade mest.
Ett stort grattis till http://jessicakeranen.blogg.se/! Kika in hennes blogg. Tjejen har skön stil!

Kladdkaka och fångarna på fortet, det är grejer det.

Ja, så ser min kväll ut just nu. Sitter och ser på fångarna på fortet och äter hemgjord kladdkaka. Mums säger jag bara! Skönt att ta det lugnt igen efter en långpromenad med Sanna och hundarna. Och på tal om det har jag lite kort att lägga ut sen :) Tog lite med mobilkameran när jag var ute :).
Ne, nu ska jag kika igen :)
Puss, hej.

Nu - toa , sen - promenad

Tjohopp. Nu har jag precis sett avsnitt ett säsong fem på supernatural. Tänkte gå på toa nu, för om tio minuter ska jag och sanna ut och gå :) Behöver röra lite på mig efter allt slöande idag.
Hörs sen :) kram

Dagens blogg 31/8 -10



Done.

Nu är läxorna gjorda och nedpackade igen. Det var bara en läxa jag lämnade, som jag ändå har i skolan. Men den tänkte jag göra imorgon, på min lååånga rast jag har. Slutar egentligen skolan vid ett, men sedan har jag valt till trafikkunskap efter skoltid, och då börjar den extra lektionen tjugo i fyra. Där emellan tänkte jag göra mina läxor från och med nu. Perfekt liksom.
Nu tänkte jag nog se en film igen. Skulle vilja sova, men måste tänka på att jag ska somna ikväll med ju ^^. Blir lagom med en film nu, och sedan vid sex ska sanna och jag ut och gå igen. Ska bli skönt.
Vad har ni gjort idag?? :)

Nu tänkte jag lägga ner lite tid på läxor.

Tjo. Nu har jag precis sett på film - 2012. Någon som sett den tidigare? Jag tycker den var helt okej! Tycker om "naturkatastrof-filmer". De är spännande på sitt egna sätt liksom.
Tror ni på allt det där? Med att jorden kommer "gå under" 2012? Själv vet jag inte vad jag ska tro. Så som vi förstör miljön så känns det inte helt omöjligt. Men förhoppningsvis lever jag då och får se hur det blir. Jag HOPPAS att det bara är något som de hittat på, något som inte kommer hända än på många många år.
Ne, nu tänkte jag ta och göra lite läxor. Har framför allt religion jag måste göra. Lära mig några ord eller så. Sedan har jag engelska redovisning imorgon, måste lära mig min text lite bättre. Sen vet jag inte riktigt vad jag har.. Matte tror jag. och ja.. Hm.  Får se vad jag hittar i skolväskan ^^.
Ni som med börjat skolan nu, har ni också fått massa läxor?
Puss.

Jag vill ut i världen och resa.


läx- och vildag

Godmorgon. Nu klev jag precis upp. Är hemma från skolan idag. Känns skönt. Är grymt trött och känner att jag verkligen behöver vila upp mig. Missar bara en lektion idag. Har bestämt att jag ska försöka vara pigg imorgon. Bara det funkar, det är ju inget man kan bestämma själv riktigt. Aja, hur som helst. Idag ska jag vila och göra läxor. Fast det blir senare. Nu måste jag äta något. Har ont i magen. Puss.

Vilodag imorgon.

Såhääääär trött är jag nu.
Tänkte krypa ner och somna till tvn. Ska bli skönt. Såg på CSI nio - tio, och hann somna tre gånger innan det var slut. Så jobbigt att hålla sig vaken alltså. Men imorgon ska jag hur som helst vara hemma från skolan. Behöver verkligen vila upp mig. Jag är förkyld och känner att det är bättre att missa en dag då jag bara har en lektion än att missa en dag sedan då jag går i skolan till fem. Självklart kommer dagen tillbringas framför skolböcker, och jag kommer även ta igen det jag missar på religionen. Men framförallt ska jag vila upp mig så jag är piggare på onsdag sen.
GODNATT.

Fotosugen. Mhmh!

Är så sjukt fotosugen idag alltså. Men har absolut INGA ideer på vad jag kan ta kort på. Ska ut på en promenad med Sanna och hundarna nu vid halv sju. Kanske tar jag med mig kameran då och ser om jag hittar något fint löv att ta kort på.
Har ni förslag på saker jag kan ta kort på?? :)

you are a good person.

Hej. Nu har jag precis ätit. Blev kyckling och potatiskrocketter idag. Mumma! Nu tänkte jag nog börja göra lite läxor. Har fått endel. Senare, vid halv sju ska sanna och jag ut och gå. Hm. Ja, sen får jag se vad som händer ikväll. Puss.

knackpoker

Haloj. Pigga och glada? Det är inte jag... Urk. Förkylningen gör mig trött som bara den. Just nu har jag rast. Sitter och spelar kort - knackpoker - med några klasskompisar. Dock åkte jag precis ut. Är inget proffs precis ... ^^ vad händer idag?

welcome home, dear tv.

Blev ingen träning idag ändå.. Men dusch blev det iaf. Orkar inte träna. Ska vila ist, så kanske förkylningen inte blir jättestor.
Nu tänkte jag hur som helst gå och lägga mig. Övertalade pappa att ta hem min tv idag från husvagnen, så nu har jag tv på mitt rum igen. Det känns bra! Älskar att somna till tvn.
Puss på er. Godnatt :)

SLOW


träning.

Hejsan. Är hemma från Gunnarsö nu. Har hunnit fika, packa upp och allt sånt där. Har även hunnit sitta och läst lite bloggar. Ta igen lite.
Nu tänkte jag gå ner och cykla lite på crosstrainern. Behöver träna känner jag. Men ska ta det lugnt idag ändå, eftersom jag är förkyld. Sedan blir det till att äta lite pizza, och sedan duschen.
Puss hej.

Packa datorn och sedan bär det av.

Nu äntligen är pappa iväg och hämtar Cicci. Så ska hon packa med, sedan ska vi åka hem. Ska bli skönt.

Ne nu måste jag packa ner min dator, så jag är klar att åka när de kommer.

Hörs sen.

Hemlängtan.

Hejsan. Pappa är ute och cyklar med King nu. Jag sitter och väntar på att han ska komma tillbaka igen. Cicci är fortfarande hos Conny. Jag såg precis klart Pirates of the caribbean tre. Har inget kvar att göra. Känner mig bara hemskt trött. Längtar hem nu, men Cicci lär aldrig gå med på att åka såhär dags. Det var annat innan hon träffade Conny minsann. Då skulle vi åka innan vi ens kommit upp på morgonen, men nu ska vi helst inte åka alls. Usch. Jag orkar inte. Är förkyld och trött och vill bara hem.

Jaja. Nu ska jag sluta klaga. Ska nog se ett avsnitt av supernatural eller något. Det är på 40 minuter så det borde jag lugnt hinna se. Eftersom jag redan har packat mitt. Måste ändå vänta på att pappa och cicci ska packa med sen.

Puss hej.

Kokt ägg och mikrovärmda mackor med ost.

Ja, där har ni min frukost. Så gott är det.

Har egentligen inte tid att skriva just nu. Måste plocka bort allt från bordet, och sedan göra mig i ordning och byta om så jag kan gå ut med King sen.

Idag tänkte jag slappa. Bara ta det lugnt och se på film och sådär. I eftermiddag någon gång åker vi hem. Ska bli skönt. Det är så tomt här nere utan Bea. Hemma sedan ska jag träna, och sedan duscha. Sen vet jag inte ... Får väl se.

Puss.

Förkyld.

Urk. Nu har förkylningen drabbat även mig.

Tänkte krypa ner nu. Är trött som jag vet inte vad...

Sovgott! Puss, godnatt.

53 kr.

Tjohopp! Nu är jag tillbaka i husvagnen efter en liten runda på stan. Gick i lite klädaffärer och sådär, men hittade ingenting jag ville ha direkt. Däremot hittade jag två saker på Lidl. Köpte lösgodis, och så köpte jag en användarhandbok om akvariefiskar (vilket jag gärna vill skaffa). Sammanlagt handlade jag för 53 kronor, vilken inte jag tycker är så mycket för att ha kikat i massa klädaffärer och sådär med.

(Gillar bilden. Den är på mig. Minns dock inte när vi tog den? Ella, minns du?)

Nu ska jag börja se på en film. Tänkte se Pirates of the caribbean 2. Började se den igår kväll, men somnade efter typ 10 minuter ^^, fast har ångrat mig, ska se Sex and the city 2 nu ist. :)
Puss på er.

What happens... today?

Hejsan. Vad händer idag egentligen? Hm. Jo, jag ska nog in till stan snart tror jag. Något som händer på lilla torget. Minns ej riktigt vad. Kanske kollar lite i affärer med. Bara för skojs skull liksom. Senare blir det troligtvis film, och sen ikväll kanske Gina kommer. Hm. Jo, det är allt jag vet om. Eller, ska äta chinamat idag med, hehe :) MUMS!

(Gammal bild på mig från förra hösten/våren).

Puss på er.

blå nagellack, hiss eller diss?

Godmorgon . Nu har jag klivit upp, ätit frukost och gjort mig i ordning lite grann. Just nu sitter jag och målar naglarna, - blåa. Så nu kommer min fråga till er; blått nagellack, hiss eller diss? Puss.

Film eller sängen? Eller kanske båda.. ?

Hejsan. Nu åkte Gina hem igen. Det var trevligt med lite sällskap. Har inte träffat henne sedan Ciccis konfirmation i maj.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är lite trött, efter veckan i skolan liksom, men samtidigt är jag filmsugen. Vet inte om jag ska sitta här ute i förtältet och se en film, eller om jag ska se film i sängen, eller om jag bara ska gå och lägga mig och sova eller kanske läsa. Hm. Jobbiga val det där.

(Bild på mig från förra sommaren)

Jaja. Får se hur jag gör.. ^^ Puss och godnatt! :)

Pirates of the caribbean.

Halloj! Vad hittar ni på en sån här "fin" fredagskväll? Själv sitter jag nere på Gunnarsö. Säger då det, tur att vi har värmefläkt i förtältet, och att min dator bara spottar ut värme.
Nu ringde Gina, så hon kommer snart. Tur det. Hon lär rädda min kväll :) haha.
Puss hej!!

Packar för fullt.

Haloj. Nu är jag hemma. Tyvärr har jag lite bråttom. Enda anledningen datorn är på över huvudtaget är för att jag för över lite filmer till ett usb-minne.
Nu måste jag packa klart, sedan ska jag till O-hamn. Blir det parkfestival eller inte för mig? Ärligt talat, jag vet inte ...
Pusshej.

och så var det den långa väntan på bussen.

Jag har slutat nu. Sitter i nio ensamhet och väntar på bussen. Om ungefär en tjugo minuter kommer den nog. Snart kommer nog andreas med. Han var på stan men kommer tillbaka till skolan för min skull. Just nu är det ganska tomt ute på busshållplatsen, men det är bara en tidsfråga innan det blir smockat och folk jag känner kommer tv. Jag ska berätta en sak sen . Men det blir när jag kommer hem (:

fördriver tiden med kortspel

Har rast nu. Sitter och fördriver tiden med kortspel. Sitter och spelar knackpoker med pontus och oscar. Börjar nästa lektion om typ tio minuter. Puss.

skolan nästa

Godmorgon. Nu åker jag buss. Kom precis in till vetlanda, - skolan nästa. Idag har jag engelskaredovisning. Hoppas jag slipper... När jag kommer hem ska jag packa, sen ska jag till gunnarsö. Vad ska ni göra i helgen?

Engelskan klar, tror jag

Engelskan är klar nu tror jag, den blev långt ifrån perfekt och jag kan den långt ifrån utantill. Men jag tänker ta det som det kommer denna gången. Lär nog inte vara många i klassen som faktiskt skrivit något i huvudtaget.
Min kvällsmat ikväll blev nudlar. MUMS! Det är verkligen något av det godaste som finns :).
Nu tänkte jag gå och göra mig i ordning, sedan ska jag nog ta och krypa ner :)
Puss hej. Godnatt.

I miss you.

(Gammal bild. Tagen med systers kamera.)

Läängtar.

Hejsan. Nu har jag precis varit ute på långpromenad med Casandra och hundarna. Blev en promenad på över en timma idag. Duktigt gjort! Jag ska minsann fortsätta såhär :)
Nu tänkte jag nog ta mig lite kvällsmat, börjar bli riktigt hungrig nämligen... Men sedan måste jag göra klart min engelska. Usch. Hoppas jag slipper redovisa imorgon.
Gammal bild på mig och min kamera.
Fick min lön igår så nu är alla mina gamla skulder betalda. Sitter och längtar till oktober då jag troligtvis ska skaffa mig en liten laptop till! Just nu äger jag en stationär och en 15' laptop (den är mååånga år gammal). Vill köpa mig en 10'. Åhh, vad jag vill vill vill.

Tjosan.

Hallå där! Nu har jag fixar så jag äntligen har gratis internet på min mobil! Det var verkligen på tiden! :) Tänkte bara tala om det, för nu måste jag sätta mig med mina engelska. Har ju redovisning imorgon troligtvis och jag måste hinna skriva klart. Ska kanske ut med Sanna sen med.
Puss hej :).

Idag blir det en låång dag.

Haloj. Har precis ätit frukost nu. Tänkte byta om och sminka mig alldeles strax, sedan ska jag kila ner till bussen.
Idag har vi inga roliga lektioner, tror jag. Vi har nog matte, kemi, fysik och sedan psykologi. Men sedan har jag även trafikkunskap efter skoltid, så jag slutar inte förän klockan tio över fem idag. Kommer kommer hem vid sju ungefär och då måste jag verkligen ta tag i alla läxor. Blä.
Nu måste jag skynda mig. Puss.

Bedtime.

Nu är jag nyduschat och blöt i håret. Tänkte krypa ner nu till Supernatural och hoppas på att somna snabbt. Det är en lång dag imorgon. Slutar sista lektionen 17.10, så kommer inte hem fören klockan sju typ. Urk.
Puss godnatt.

Foton från promenaden.


Fångarna på fortet. Vad tycker ni?

Bild hämtad här.
Nu har jag precis kollat på tredje avsnittet av fångarna på fortet. Det är helt sjukt bra. Älskade det när jag var liten och nu när jag såg att det skulle komma igång igen började jag nästan hoppa av glädje. Älskar program som är lite utmanande, när de måste möta sina rädslor och klara kluriga uppgifter.
Vad tycker ni om fångarna på fortet?
Nu ska jag kika lite på mina läxor, har inte hunnit gjort dem ännu.. Ehe. Men tror jag gör det mesta imorgon ist. Ska hinna duscha med sedan, och så vill jag se ett avsnitt av supernatural med, såklart! :)
Puss.

jag ska komma igång!

Nu har jag bestämt mig för att komma igång, på riktigt denna gången. Har varit ute och gått ganska mycket nu det senaste, nu har jag också cyklat på crosstrainern i 15 minuter. Enligt mätaren kom jag 5,23k. Vad nu det står för? Någon som vet? Är det kilometer? Jag känner mig riktigt duktig. Hoppas bara jag fortsätter, att jag inte ballar ur.

Promenix.

Nu ska Casandra och jag ta ut hundarna :).
I'll be right back.

Min korta onsdag är som bortblåst.

Hallå där! Nu har jag precis ätit. Kom hem halv fem idag med, fast slutade egentligen vid ett. Dock hade jag trafikkunskaps upprop 14.40 så var tvungen att stanna kvar i stan ändå. Fick reda på nu idag att jag kommer läsa trafikkunskap onsdagar mellan 15.40-16.40 och på torsdagar mellan 15.40-17.10. Alltså är min korta onsdag puts väck. Slutar ju vid ett egentligen, men nu får jag minsann sitta kvar i skolan till tjugo i fyra varje onsdag. Ska dock passa på att göra läxor under den tiden. Tror jag kommer tjäna på det då tvåan på teknik nog blir tuff.
Nu ska jag på toa, sedan ska jag ta och göra engelska. Har redovisning framför klassen på fredag. Ska snacka om Haiti ^^.
Pusspuss.

Godmorgon!

Hej på er alla som är vakna såhär dags på morgonen :). Idag har jag tre lektioner. Börjar halv nio och sedan har jag fysik a, engelska b och kemi a. Roliga ämnen? Nja, det vet i sjutton alltså. Men jag får stå ut. Inget av dem är valda av mig, det är ämnen man måste läsa när man går teknik programmet. Hur som helst, jag slutar klockan ett. Men eftersom jag ska ha trafikkunskap med denna terminen (efter skoltid, fast ändå genom skolan) så måste jag stanna kvar i skolan. Ska på "upprop" klockan 14.40 i aulan. Det är bara att bita ihop och hoppas att det är någon jag kan vara med tills dess. Borde ju vara fler än jag som ska ha trafikkunskap.
Nu måste jag sminka mig och göra i ordning det sista. Puss hej. Hörs sen!

Min sommar i bilder.

Som en fortsättning på förra inlägget där jag så fint sa adjö till sommaren tänkte jag i detta inlägget lägga upp ett par foton som jag tagit denna sommaren. Det kan vara kort på människor, på växter, på djur, ja, you name it. De symboliserar hur som helst min sommar på vart och ett sitt eget sätt.
Ja. Det var min sommar i bilder. Hoppas bilderna förmedlade något.
Nu ska jag gå och lägga mig. Tänkte somna till ett avsnitt av supernatural. Pusshej

Hejdå sommar, hej höst.

Bara jag som sitter och fryser när jag hör vinden utanför? När jag ser på termometern att det bara är 13 grader ute, och när jag tittar ut och ser allt mörker fast att klockan bara är kvart i tio? Nu känns det verkligen att det är höst påväg. Fast hittills har han inte hittat hit ordentligt på dagarna, utan bara mornar och kvällar tycker jag nog. Dagarna kan bli riktigt varma och sköna ännu. Fast vädret vänder, och det är snabbt.
Hejdå sommar. Vi ses nästa år.

Happy again.

Hejsvejs! Pappa har kikat runt nu efter andra resor, senare resor, typ över nyår, och sportlovet och sådär. Han hittade en resa, till Egypten, över sportlovet. Hoppas bara att allt fungerar denna gången, och att vi kommer iväg! Längtar utomlands så det bara smäller om det!

Puss.

Blir inget Turkiet på höstlovet.

Tyvärr. Pappa måste avbeställa resan. Känns jättetråkigt, men han kunde inte få ledigt från jobbet och då är det inget jag kan göra något åt. Alltså fy vad hemskt det känns nu. Jag hade hoppats och sett fram emot det så grymt mycket. Har aldrig varit i Turkiet nämligen. Tänk alla bilder jag hade kunnat ta där. Ni hade blivit helt paffa - jag lovar.
Får väl se om vi åker iväg någon annan gång framöver. Om vi hittar en lika bra resa.
Puss.

100824

Haloj!
Nu sitter jag här efter en lång dag i skolan och efter att ha fått lite mat i magen. Trött är jag, det känns verkligen att skolan är igång igen. Första lektionen hade jag pedagogiskt ledarskap idag. Det var faktiskt ganska intressant. Hade ju valt det som individuellt val så det ska bli spännande att se vad som händer där. Men jag hoppas att det ska utveckla mig som person. Att jag ska bli mindre blyg, våga ta för mig mer. T ex, jag hatar att stå inför klassen att prata, men nu på pedagogiskt ledarskap kommer vi göra lite övningar för att bli bra ledare, alltså stå och prata inför folk och sådär. Hoppas på att det biter på mig bara (:. Andra lektionen hade jag religion, det var med nytt för i år. Inte lika roligt, men lite intressant det med, på sitt egna sätt liksom. Sista lektionen idag var idrott. Fast hade typ bara teori idag, lite information och sådär. Vi fick bland annat reda på att vi inte kommer ha någon idrott nu på två veckor. Men däremot på måndag om två veckor så ska vi ut och paddla - något som jag absolut inte ser fram emot... Men tänker övervinna min rädsla för djupt vatten och hänga med ändå.
Nu tänkte jag ge Kingen mat. Sedan ska jag rensa ur mitt pennfack och sedan ska jag nog ta bort mitt gamla nagellack och måla på något nytt. Men vet ej vilken färg det blir ännu... :)
Haft en bra dag?

Imorgon är det en ny dag.

Dålig mobilbild.
Ne nu kära vänner tänkte jag nog ändå krypa ner. Det är ju ändå skola imorgon och jag vill vara utvilad när jag vaknar.
Sov sött!

Mina inköp på Ullared.

Här kommer en lista på allt jag köpt i Ullared. Kan ha missat något, men det mesta ska ni få reda på iaf :).
- Presenter till Angelica, Cajsa och Casandra.
- Hårinpackning.
- Inflyttningspresent till Beatrice.
- Mobilsmycke.
- Nyckelring.
- Dvdfilmer; Avatar och alla tre Pirates of the Caribbean filmerna.
- Tomma Dvd-skivor.
- Strumpor.
- Trosor.
- Kollegieblock.
- Två par påslakan.
- Clearasil.
- Tre nagellack (ett rosa/lila, ett silver och ett mörkblått.
- Ett par jeans.
- Ett linne.
- En pyjamas.
- Någon rakgrej som man gnuggar bort håret med (Veet dusch silk).
- Ostbågar
- Pringles - chips
Hann tyvärr inte ta kort på alla mina saker innan jag la dem lite här och var, men kläderna har jag kort på. Tog kort i provhytten när jag testade dem.
Mina jeans
Linnet
Pyjamasen
Nu ska jag nog gå och borsta tänderna - tror jag.
Puss hej :)

Fy på mig.

Vet ni vad? Jag skäms. Jag glömde kameran när jag gick ut med King innan. Typiskt, för vi gick först ner till rinken så hundarna fick busa av sig. Sedan tog vi dem på en långrunda runt vattenvägen. Sammanlagt var vi ute en och en halv timma. Såg massa fina blommor överallt, och så var hundarna så söta när de lekte. :) Men vi ska gå imorgon med, om vädret tillåter en långpromenad, då ska jag försöka ta med mig kameran!
Puss på er.

Möjligt fotojobb.

Haloj! Har troligtvis fått ett litet fotojobb nu igen. Hihi. Måste bara kolla upp så jag fixar skjuts hem och sådär. Håll tummarna för mig!
Vad jobbet innefattar berättar jag senare ;).
Nu väntas det en promenad med Casandra och våra vovvar :). Idag ska kameran få följa med :):)
Puss.

Då var första skoldagen avklarad.

Haloj. Nu är jag hemma efter en lång och seg dag i skolan. Kom hem halv fem med bussen och så har jag hunnit äta nu med. Jag började skolan klockan tio och hade då information och sådär. Fick mitt schema tex, och så lite andra papper. Efter det så hade vi rast till klockan ett. Men halv tolv fick jag reda på att alla tjejer på teknik i tvåan och andra program som ingår i teknik collige skulle mötas klockan tolv i något rum. Jag gick dit och så fick vi information om att vi skulle bli faddrar för tjejerna som började ettan nu idag. Vi kom även överens om att teknik inte behövde några faddrar för tjejerna var hyffsat många ändå. De är 10 stycken sammanlagt uppdelat i två klasser. Jaja, men klockan ett sedan hade vi svenska. Vi gick igenom kursmålen och så fick vi gå igenom hur vi ville lägga upp undervisningen typ. Sedan fick vi sluta fem i två (fem minuter efter att min buss gick). Sedan fick jag sitta i skolan och vänta på min buss som inte kom fören tio i fyra. Urk.
Nu tänkte jag läsa lite bloggar, sen ska jag packa ner mina gympakläder tills imorgon och sedan ska jag ta itu med allt jag köpte i Ullared i fredags och visa det för er! :) Låter väl bra?

Skolstart.

Hejsan. Nu är klockan snart sju och jag måste alldeles strax byta om från nattlinnet. För att hinna med bussen måste jag gå hemifrån ca klockan fem i halv åtta och innan dess ska jag ha hunnit byta om, sminka mig och sedan släcka huset och så vidare.
Det börjar pirra lite nu faktiskt. Börjar mitt andra år på teknik, och det ska bli riktigt spännande! :)
Good luck to me. Hugs.

Tänktänk

Har tänkt lite nu och kommit fram till att min blogg är väldigt tråkig. Visst, jag uppdaterar ofta, men jag lägger nästan aldrig in bilder längre. Fast kan ju inte lägga in bilder i varje inlägg kanske. Så mycket fotar jag inte. Jag fotar när jag känner för det och när jag har något att fota liksom. Det händer inte varje dag.
Men bara för att piffa upp det hela lite grann tänkte jag lägga upp ett gammalt foto nu som jag tycker om. Så kanske jag kan fortsätta göra? Lägga upp något äldre kort, i brist på annat ibland?
Bilden är tagen på Gunnarsö, Oskarshamn.
Nu tänkte jag krypa ner och somna till antingen en film (Tinkerbell and the lost treasure) eller till Supernatural. Har inte bestämt mig ännu.
Imorgon börjar skolan. Det börjar pirra lite nu.
Puss.

Dagens fråga 22/8 -10

Om jag skulle anordna en "veckans blogg" tävling varje vecka, skulle någon ställa upp då?

En av tre finalister i veckans blogg!

Gå in här och rösta på mig (nr 3) så jag blir veckans blogg! :)  ( funkar ej länken klicka här ist: http://cchiaracapodiferro.blogg.se/2010/august/finalisterna-av-veckansblogg.html#comment )
KOM IGEN OCH RÖSTA NU!! :)

Söndag kväll. Magverk, träning och dusch.

Hej. Är äntligen hemma nu igen. Måste hinna med en del nu ikväll innan klockan blir för mycket. Skolan börjar ju imorgon och jag tänkte gå och lägga mig skapligt.
Nu tänkte jag gå ner och cykla lite, får se om jag klarar det, för har väldigt ont i magen. Men iaf, sedan tänkte jag svara på lite kommentarer här på bloggen (har fått en del!) och sedan tänkte jag gå och duscha. Sen får jag se vad klockan blir. Kanske hinner med något avsnitt av supernatural om jag har tur. :)

Sista dagen innan skolan.

Hej. Vad har ni haft för er i helgen? Jag har sovit mest. Tagit det lugnt. Samma sak idag. Har legat och sett på tv. Har också sett en film; sex and the city :) jag har ont i magen. Inte ofta det händer, men det är jobbigt. Ha en bra dag! Ni hör av mig sen!

Mycket film idag!

Hej! Sitter på andreas rum nu. Skriver från hans mobil. Har hittills sett två filmer idag; dumpa honom, och pirates of the caribbean 1. Mycket bra filmer! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta, för då ska vi se på avatar :). Senaste ska vi kanske även se på toy story. Haha. Mycket film idag :). Puss!

Lördag morgon

Godmorgon sötnosar. Klockan är halv åtta och jag måste ge mig upp. Måste hinna äta och göra mig i ordning och även packa lite till innan bussen går tio i nio. Ska ju till älskling.
Ha en underbar helg!

Alltså oj, sommarlovet är ju typ slut.

Nu är det helt plötsligt lördag och om sju timmar måste jag gå upp igen. Ska med bussen som går tio i nio. Ska nämligen till Andreas.
Kommer nog inte blogga en massa i helgen sedan. Skriver nog något imorgon bitti när jag vaknat, men sedan blir det kanske inte lika mycket som vanligt iaf. Men man har ju inte tid att sitta vid datorn hela tiden? Det finns annat som är viktigt här i världen mer än bloggen. :)
Nu tänkte jag hur som helst ta och sova så jag kan vakna någon gång. Det börjar pirra lite i magen nu med, skolan börjar ju ändå på måndag. Bara typ någon dag kvar. Ska bli kul och spännande att träffa klassen igen.
Puss.

Filmkväll hos Kickan.

Nu har jag precis ätit och dammsugit. Ska gå ner till Kickan för att se film.
Hörs kanske sen!

Trött som .. Ja.

Halloj. Har plockat upp alla Ullaredskassarna nu. Vet inte vad jag ska skriva. Är helt trött i huvudet. Tänkte ta mig några mackor nu, sedan måste jag damsuga. Mamma, pappa och Cicci åkte till Oskarshamn nyss så jag ska sova ensam inatt. Tänkte gå ner till Kickan ikväll för att se film. Sedan imorgon bitti ska jag med bussen in till stan. Tror den går 8.50. Vet inte hur jag ska orka.
Bild på allt jag köpt osv kommer upp antagligen senare, eller en annan dag. Jag orkar verkligen inte nu.
Ha det bäst!

RÖSTA PÅ MIG!

Är med i en fototävling och är en av fyra finalister.
Gör mig en stor tjänst och rösta på mitt bidrag! :)
http://sick.blogg.se/2010/august/fototavlingen-finalister.html --> Klicka in på den länken och rösta på jessicahill.blogg.se :)
TACK!!!

dagens fråga. 20/8 -10

Hur länge tycker ni man ska ha varit tsm med en kille/tjej innan man får sova över? Är det okej att sova över direkt? Vilka "regler" fick ni rätta er efter?

påväg hem efter en lång och jobbig dag.

Men dagen är inte slut ännu. Haha. Usch. Har ju varit uppe sedan fyra i morse. Känns som en evighets sen jag gick upp. Nu har vi iallafall handlat klart och är påväg hemåt. Trött som bara den är jag. Ska bli skönt att komma hem och se allt jag köpt (: ! Fast får väl vänta ett par timmar på det. Har en bit kvar hem än... Vad har ni gjort hittills idag? (:

Nu har jag kört 15 mil.

Nu har jag kört 15 mil, duktigt tycker jag! Hihi (: . Men nu kör pappa igen, jag vill inte köra sista biten till ullared, för vill inte parkera och sådär. Vi har nog ungefär en halvmil kvar nu bara (: är riktigt shoppingsugen! Puss.

Ullared nu.

Godmorgon! Tänkte bara tala om att jag ska åka iväg nu. haha. Nyvaken och trött...
Men vi hörs sedan! :D

" Borsta borsta tänderna, damdamdamdamdam .. "

Jag vet inte riktigt vad som är med mig. Är så lycklig! Har lust att börja sjunga (det händer inte väldigt ofta) om allting liksom. Som nu när jag skulle komma på en bra rubrik, då kom det upp direkt i huvudet "borsta borsta tänderna damdamdamdamdam". För jag tänkte nämligen gå och borsta tänderna nu. Hm. Ja, iaf. Jag körde på den rubriken, för den säger allt om detta inlägget :)
Ne nu ska jag inte vara en babbeltant längre utan ta tag i det jag måste göra - borsta tänderna. Hihi. Sedan tänkte jag gå och lägga mig och somna till supernatural! :) Så underbart är det.
Skriver ett kort inlägg imorgon bitti när jag vaknar, för sedan är det inte säkert att jag kommer skriva mycket imorgon förän på kvällen. Ska ju till Ullared, hiihi. Har jag tur får jag låna pappas mobil och skriva något inlägg med.
Ojdå, nu drog jag ut på det IGEN. haha :D.
GODNATT! Puss på er!! :)

Not so bad, huh'?

Många kanske tycker det är jättelite, men vadå? För mig är det en höjning! Brukar oftast ligga på högst tio om dagen. ^^
Ni gör mig glad <3

Brunt nagellack.

Hallå där i stugan! Nu har jag precis fixat mina naglar och oj vilken tid det tog! Tog bort gammalt nagellack, klippte, filade, putsade, målade. Hej och hå. fick dock lite hjälp av Mammi som målade naglarna på mig :). Jag vet, jag är patetisk, kan inte ens måla naglarna själv, men vadådå?? Det är svårt! ;) Haha.
Någon bild på naglarna tänker jag inte bjuda på, för det blev inte perfekt precis. Lite kladd här och där.. haha, men det försvinner ju med tiden.
Nu tänkte jag lägga mig i den sköna fåtöljen jag har på mitt rum i nuläget och se något avsnitt av supernatural. Har inte sett ett ända avsnitt hittills idag. Rekord!
Puss på er sötnosar! :)

Bra musik enligt mig.

Jag Älskar Lovestoned.

Blablabla.

Haloj. Nu har jag precis mättat mig med kyckling, pasta och ishavssallad. MUMS!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske spela sims ett tag till, eller se något avsnitt av supernatural. Hm. Vet inte vad jag har lust med riktigt.
Vad ska ni göra i helgen??
Såhär kommer min helg se ut ungefär:
Fredag - ULLARED!
Lördag - Åka till Andreas.
Söndag - Vara hos Andreas.
Eftersom jag ska till Ullared imorgon så måste jag gå och lägga mig ganska skapligt ikväll. Vi tänkte åka så vi är där tidigt. Måste nog gå upp halv fyra tror jag .. -.- Fast det är det värt. :)
Har ni varit i Ullared någon gång? Jag och min familj brukar åka dit minst en gång om året ungefär. Så köper det mesta där. Fast det är ju billigt, och hyffsat snyggt. :)

Mitt sims-hus.


Min vanliga otur ...

Fick nyss ett sms av Cicci. Gissa vad det stod på det?? Jo såhär:
"det finns inget av det vad jag ser". Vet ni vad hon menade med det kära läsare? .. Hon menade att de inte säljer något av de smyckena som jag vill ha i Vetlanda! Vad är detta liksom? Blir snart galen.. Tycker inte om att beställa över internet, men nu är jag väl så illa tvungen...
En positiv sak med dagen: jag fick mina färgkort idag. De jag beställde i måndags. Har dock inte fått mina förstoringar än, så det fattas fyra kort, men tror de kommer imorgon. Så nu har jag suttit och valt ut kort för att rama in och sådär!
Imorgon när jag åker till Ullared, då ska det minsann köpas fler ramar! :) Ihh.
Puss på er!

Snygga smycken från HM!

1. 9-pack örhängen. 29.50 kr.
2. 6-pack ringar. 29.50 kr.
3. 5-pack armband. 69.50 kr.
4. Armband. 99 kr.
(Bilderna är tagna från Hm Shop Online.)
Jisses vad sugen jag är på dessa smycken! Billigt och bra! :) Har jag turen på min sida så kommer Cicci hem med 1an, 2an och 3an sedan idag! Hon ska nämligen in till stan och träffa några kompisar. Hoppas bara att de finns i Vetlandas butik ... ^^
Vad tycker ni om smyckena? Lika mycket godis i era ögon som i mina? :)

Så sjukt sims-sugen!

Ja, haha, händer inte jätteofta längre, men ibland händer det. Som nu till exempel.
När jag satt och åt frukost funderade jag över vad jag skulle göra idag. Och då slog det mig plötsligt - SIMS! Blev jätteglad när jag kom på att det var länge sedan jag spelade det nu. Blev riktigt sugen :)
Fast först måste jag gå och borsta av King lite, Cicci har precis varit uppe med honom i skogen. Men efter det, då ska jag minsann spela sims!
Jag ska nog skapa en ny familj. Orkar inte med mina gamla. Tänkte jag kunde "print screena" lite med, så ni får se hur den blir! :)
Brukar ni spela sims? Och isåfall, vilket?

Lustig dröm!

Godmorgon! Usch vad trött jag är idag. Fast det är inte så konstigt kanske när klockan ringde för ett par minuter sedan. Tänkte ställa den ifall att, vet nämligen inte om min syster går upp eller inte. Hon brukar aldrig ställa någon klocka iaf.
Jag hade en lustig dröm nu inatt. Eller inte bara en, utan det var massa drömmar som det hoppade emellan. Lite konstigt. Klockan halv två på natten (i drömmen) var det fortfarande ljust ute, och jag skulle följa med några vänner ner till ishockeyrinken för att ta kort när de åkte skridskor. Jag gjorde det, och sedan kom två människor på promenad från skogen. Sedan rätt som det var hade jag flyttat hemifrån. Jag bodde konstigt, var tvungen att klättra på en stege för att kunna ta mig in genom min dörr, för det var typ vatten överallt. Sedan var jag tillbaka vid ishockeyn igen, och klockan var halv fyra. Då kom ett tjej-lag och skulle ha sin träning. Sedan helt plötsligt satt jag vid ett bord tsm med några vänner då Michael frågade mig "är du inte trött, Jessica?". Jag svarade något i stil med "Klockan är halv fyra, vad tror du?". Haha. ^^ Sedan var jag inne på HM helt plötsligt. Leta massa kläder och började testa. Sedan var jag tillbaka i min lägenhet igen. Men denna gången bodde jag på något slags berg. Hade massa husvagnar som grannar. Jag hade dessutom jättefin utsikt och där min trädgård tog slut började stranden. Hm.. Ja. Haha, sedan minns jag inte mer.
Konstigt eller vad?
Kommer ni ihåg någon lustig dröm ni haft någon gång?

Nu ska jag ta en pause...

Nu ska jag ta en pause från alla änglar och demoner och ta mig en dusch. Känner mig ganska trött, så ska nog gå och lägga mig sedan. Tänkte slänga upp en bild först, på King och Hugo. Se så söta de är! :)
Godnatt sötisar.

Vad tycker ni om Avocado?

Hej! Gissa vad jag gör nu? ;) Haha. Jo! Jag sitter och äter avocado och ser på supernatural! (fast, var tvungen att pausa nu när jag skriver).
Vad tycker ni om AVOCADO? Hiss eller Diss? :)

Strax blir det en promenad.

Hej. Idag har jag varit latare än vanligt. Sov till lite innan elva, gick upp, gick på toa, åt frukost, sedan gick jag och la mig igen. Bytte inte om och gjorde mig i ordning förän klockan var ett. Sedan har jag suttit här vid datorn hela dagen. Kan man tänka sig? Haha. Tiden har liksom flugit iväg. Har suttit och sett på supernatural. Fast att jag redan sett alla säsongerna är det så sjukt spännande! Gaah.. ^^ Fast nu ska jag göra mig i ordning lite, gå på toa och så, sedan ska jag och Casandra ut med vovvarna igen :) .

Har ni haft en bra dag? :)

Gör dagens stora tjänst och rösta på mig! :)

Jag blev just en av 10 finalister i en "boggtävling". Gör mig en jättetjänst och gå in och rösta på mig här. Rösta på bild nr. 7.
Kommenterar ni här efter att ni röstat så ska jag länka er när tävlingen är avgjord (oavsätt om jag vinner eller inte).
http://emmaolivialindh.blogg.se/2010/august/final.html#comment (Nr 7!)

Nu vet jag vad jag vill. Har äntligen bestämt mig.

Frågan är bara när ...

Längtar bort, bort till värmen.

Bilden är tagen av mig på Gran Canaria ( Feb. -10 ).

Följ min blogg med bloglovin! :)

Följ min blogg med bloglovin

Mitt rum.

Såhär ser mitt rum ut nu. Fåtöljen är snodd från vårat vardagsrum ;) Vi har tre stycken där inne så jag tyckte jag kunde ta en :). I vanliga fall brukar jag ha en datastol framför datorn. Fast fåtöljen är såå mycket skönare!
Ursäkta röran. Men ingen är väl helt perfekt?

Min outfit idag.

Här är kläderna jag har på mig idag.
LINNE från JC.
SHORTS från Ullared.
Enkelt och bra! :)

Onsdag - ännu en "vad ska jag göra?- dag"?

Godmorgon sötnosar! Steg precis upp ur sängen nu. Cicci väckte mig, för hon behövde hjälp med duschen. Räckte inte upp till den där saken man håller i när man duschar (ingen aning om vad det heter?).
Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av supernatural och sedan göra i ordning lite frukost till mig själv. Blir nog två microvärmda mackor med ost idag. Något som jag älskar hur mycket som helst.. :)
Vad händer idag? :)

Turkiet?!

Åhh! Vet ni vad???!! :):) Pappa beställde en resa till Turkiet idag! Iiihhh! Har aldrig tidigare varit där så det ska bli jättespännande! :) Hoppas bara allt går bra så vi kommer iväg! Vi ska åka första veckan i november (under lovet där). Det blir vecka 44. Inte alls långt kvar ju! :) Tss. Alltså jag spritter av glädje!
Någon som har varit i Turkiet? Snälla lägg ner lite tid då för min skull och berätta vad ni tyckte! Lite information om landet är alltid bra! :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Börjar bli riktigt trött!
Sleep tight!

Ni gör mig så underbart lycklig!

Brukar ju inte vara så aktiv här på bloggen i vanliga fall. Men nu, senaste veckan, när jag bloggat som bara den, då har jag märkt att besökssiffrorna ökat lite, men framför allt har kommentarerna ökat. Ni har ingen aning om hur glad det gör mig. Jag blir helt varm inombords och får mer motivation till bloggen. Känner mig verkligen peppad att fortsätta som jag gör. För det är väl bra? Att uppdatera ofta alltså?
Vill bara att ni ska veta att jag älskar alla där ute som läser detta nu. kärlek till er!

Svar till Bea 1.

SVAR: Ojdå! Det var inte lite myggbett! Jobbigt! Vampire Diaries är jättebra! :) Tyvärr vet jag inte när andra säsongen kommer.. Kanske står någonstans? Har aldrig tänkt på att ta reda på det liksom... Men när du sett klart Vampire Diaries, kan du ju alltid börja titta på Supernatural ;)

Svar till Bea.

SVAR: Haha! Förlåt, men det lät lite småkul faktiskt! ;) Läskig dröm! Skulle verkligen få panik i den situationen du satt i. Usch alltså! Men allt gick bra sedan eller? Inget blixtnedslag? :P

Promenad med King och Hugo

Har typ precis varit ute på en lite promenad med Casandra. Vi hade båda våra hundar med oss. Första gången de träffas. :) Gick ner till gamla ishockeyrinken och släppte dem lösa så de fick busa ordentligt!
Hey, vem är stor och vem är liten här egentligen?? ;)
Min hund (King), är den svarta hunden. Han är åtta år.
Casandras hund (Hugo), är den vit/bruna hunden. Han är åtta månader.
Lite roligt att se dem leka ;) haha. Ska gå ut och gå imorgon med!

Ullared på Fredag.

När jag skrev ner min vecka i en lista igår (tror jag det var iaf?) då glömde jag helt bort att jag ska till Ullared på fredag! Så jag lägger dit det nu ist :). Har skrivit en liten lista på saker jag ska kolla efter/köpa. Tänkte nu dela med mig den till er. Kanske inte så intressant? Men då har jag någonstans att titta ifall jag skulle tappa bort lappen.. ;) haha.
- Minst 5 randiga block.
- Kamerasaker? (vet ej om det finns där...)
- Film - Avatar.
- Presenter och julklappar.
- Deodorant.
- Inflyttningspresent.
- Ramar.
- Godis/chips.
- Mugg.
- Pyjamas (med byxor).
Ja, det var nog allt. Har inte kommit på mer ännu. Men slår vad om att jag kommer handla så mycket mer än det där..
Puss.

Här är mina hittills avslutade kurser!

Skolan sätter igång för mig igen på måndag nästa vecka (den 23 augusti). Ska läsa tio nya kurser nu i tvåan (tror jag det var iaf). Allt från Programmering till psykologi och kemi. Det ska bli både lite nervöst, men också spännande och roligt. Ska bli kul att se hur jag klarar mig igenom detta! :)
Här kommer iaf en bild jag tog på skärmen på mina avslutade kurser. Alltså de kurser som jag fått betyg i, som jag läste i ettan. (För er som inte vet, så går jag teknikprogrammet).
Ganska nöjd med mina betyg som jag fått än så länge. Fast detta året ska jag kämpa som bara den! Ska minsann lägga ner mycket tid på skolan nu. Det är viktigt för framtiden.

Hungrig som få!

Har snart sett klart på säsong tre av supernatural nu. Är på näst sista avsnittet.
Väntar bara på att pappa ska komma hem någon gång så vi ska äta. Är vrålhungrig, verkligen! buhuu.. ;)
Usch, jag har fått tre myggbätt i helgen. ^^ Ett på knät och ett på vardera foten. Tycker faktiskt synd om mig själv. HATAR MYGGOR!
Puss på er! :)

Hatar åska.

Usch. Får gåshud på både armar och ben. Det har börjat åska ute.
Någon mer än jag som tycker det är riktigt otäckt med åska? ...

Tävlingsbidrag

Jag är med och tävlar på den här bloggen (länkade till tävlingen).
Det här är mitt bidrag till tävlingen.
Fotot är taget måndagen den 16 augusti av mig, Jessica Hill.
Jag tycker humlor är såå söta :)

Lugn dag?

Tjo. Regnet öser ner ute. Visst är det underbart? (eller inte.. ) Tycker lite synd om mamma som är ute på långpromenad med King. Stackarn, bara hon inte glömde paraply.
Jag lyckades förästen ganska bra med beställningen igår sedan ändå. Hoppas på att få mina kort i veckan nu :) Ska bli spännande!
Idag ska jag ta det lugnt. Se mycket supernatural och när mamma kommer hem från promenaden igen ska vi nog börja rensa bland mina kläder. Det behövs ska jag tala om. Haha.
Ne nu ska jag tillbaka in i det övernaturliga igen. Vi hörs senare! :)
Puss hej!

Dagens fråga 17/8 -10

Är det något ni saknar på min blogg? Mer foton? Tävlingar?
Kom med lite förslag är ni snälla. :)

Jag är med och tävlar.

Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 300 kr på Sumopix.com . Tävlingen hålls hos Millah.

Morning morning

Godmorgon kära vänner! Idag är jag uppe med tuppen, som vanligt! :) Eller inte riktigt, men ja. Usch vad jobbigt det är att gå upp på morgonen. Min väckarklocka ringde klockan nio. Jag och syster min är ensamma hemma nu idag ett tag. Vi har en hund att ta hand om så var tvungen att gå upp tidigt för att ge honom mat + gå ut med han.
Nu sitter jag och bloggar samtidigt som Cicci (syster) går manekäng med massa kläder som jag rensat ut ur min garderob. Blev en hel del kan jag tala om! Men fast att hon är så liten som hon är, så kan hon faktiskt ha allt hittills! :)
Vad händer idag? :)

Oj vad klockan går.

Är inte klar med beställningen än. Haha. Brukar inte beställa kort så det tog ett tag innan jag kom på hur man gjorde. Och det som tar allra längst tid är att ladda upp bilder! Fy alltså. Kommer få sitta här hela natten -.- Ne, jag sätter mig och ser på supernatural så länge. Ehe. tills jag somnar.
GODNATT!

Beställa foton.

Har precis suttit och sållat ut 10 kort som jag ska beställa och sedan sätta upp på väggen. Det var ett svårt val ska jag säga er! Hoppas allt går bra nu bara :) Börjar bli lite trött och sådär. Trött i huvudet om inte annat. Gått mycket idag ^^ haha.  Fast riktigt glad är jag! :D Och imorgon ska jag och mamma rensa mina kläder :) Både underklädet och vanliga. Måste sortera och skänka sådant jag inte använder. Ehe.
Haft en bra dag? :)

Shoppa och fota i stan med Evve.









Jag är blondinen och Evelina är den mörkhåriga :)

Så, vad tycker ni om dagens bilder? Kom igen nu och säg vad ni tycker! :)

Nu ska jag se på suuupernatural! ;)

Framflyttat

Tog en kort promenad ensam nu istället för vi bestämde nämligen att vi skulle gå ut en runda imorgonkväll istället. Nu tänkte jag börja ladda upp lite foton jag tagit idag. Sedan ska jag lata mig framför supernatural ett tag :)

Promenad med Sanna, King och Hugo :)

Nu tänkte jag ringa Sanna. Ska ut och gå en sväng med henne, hennes hund och så King såklart :)
Fler bilder från idag kommer sedan!

Åhhh vad jag är glad!

Här är dagens inköp!
- Medel till ansiktet (rengöring)
- Nagellack
- Parfym
- Långärmad
- Sex par trosor (tre från Lindex och tre från Gina Tricot)
- En liten surprise till min älskling (i den svarta påsen. Kan tyvärr inte avslöja vad det är, ifall att han skulle läsa min blogg).
Jag är mycket nöjd med mina inköp! Blev inte väldigt dyrt ändå. Gick under 500 kr och då har jag räknat med mat också :)

Fattiglapp

Haloj! Nu är jag några hundralappar fattigare, men lika glad ändå :) Har nämligen fyndat. Älskar när det händer! :D Ihihi. Ska bara klippa av lite lappar, sedan ska jag lägga upp lite kort från dagen!
Håll utkik :)

Bussen

Godmorgon! Har lite brådis, men tänkte bara säga att jag bloggar igen i eftermiddag :)
Nu måste jag kila iväg till bussen!
Vad ska ni göra idag?

Dags att sova kanske?

Nu tänkte jag gå och göra mig i ordning. Blir ju en dag imorgon med liksom. Och en bra en hoppas jag! Ska ju umgås med Evve i stan :).
Kanske ser ett avsnitt av Supernatural när jag gått och lagt mig. Skönt att somna till något liksom:)
Godnatt, puss!

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar i denna tävlingen. Den hålls av Classys.blogg.se och är jätteenkel att vara med i! :)
Det man kan vinna är dessa produkter från goldwell.se !
Håll tummarna för mig! :D

Och hopp in i duschen!

Kom precis på att jag måste duscha ikväll. Ska nämligen in till stan imorgon för att träffa Evve. Vill ju vara fräsch då och sådär :) Vi ska shoppa och fota massa. Ska bli superroligt verkligen :) Hoppas bara vädret blir fint, för då tar jag min nya klänning jag köpte :) hehe .
Ne, nu ska jag ta mig en dusch. Måste nog även raka benen, ehe. Blir nog bäst så...
Pussar.

Supernatural + Riesen = perfekt söndagkväll.

Nu sitter jag här med en påse Riesen, en pingvinstång och så ett avsnitt av Supernatural uppe på datorskärmen. Tänkte trycka på play när som helst nu.

Hur ska ni tillbringa eran söndagkväll? :)

Min vecka 33

Har inte alls mycket planerat för veckan som kommer ännu, men såhär ser det ut just nu:
Måndag: Shoppa och fota med Evve i stan.
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -
Höhö. Ganska tomt?

Mycket bilande idag.

Haloj. Nu är vi hemma igen. Har även hunnit äta och lite sådär. Köpet gick ju bra och så, fick dock inte så mycket för våran gamla husvagn som vi hoppats på, men vi bytte in den ändå, för den nya husvagnen är verkligen kanon.
Jag körde en bit hem innan, från Sjunnen. Jag tycker inte om att köra i rondeller och sådant så ville inte köra tidigare. Men det gick bra! Väldigt bra faktiskt :) Stolt över mig själv.
Puss.

jaha, nu har man bytt husvagn.

Nu är jag och pappa påväg hem. Det blev ett husvagnsbyte trots allt. Mycket fin var den! Jag tänkte bara tala no det. Ska köra lite snart. Får se hur det går i denna trafiken ... (: Puss

on my way home

Hallå igen. Pappa har gratis internet på sin mobil så jag tänkte passa på att skriva lite (: . Är just ju påväg hem från oskarshamn. Vi handlade lite med innan så vi ska hem och lämna av lite saker. Sedan ska vi vidare mot öggestorp där vi ska titta på en husvagn. Blir en lång resa men jag är snäll och följer med. Kan inte vara kul att åka bil långt själv. Puss (:

söndag- lång bilfärd

Godmorgon. Idag blir det inte så mycket bloggande. Ska hem från husvagnen nu när som helst, men sen ska jag och pappa iväg mot jönköping. Ska titta på en husvagn på något ställe. Kommer tillbaka ikväll någon gång. Men bloggar när jag är tillbaka. (: Ha en bra dag!

Jisses. Nu somnar jag nog snart.

Haloj. Trött som få är jag, och klockan är ändå inte mer än elva. Jag ska bara se klart på filmen som går på ettan, sedan ska jag gå ner med nescessären och sedan sova. Usch ja. Sängen är verkligen lockande just nu.

Haft en bra dag? :)

Äventyrsgolf med daddi

Pappa sa att han var sugen på att spela äventyrsgolf så då tog jag tillfället i akt och sa "ja det gör vi!". Det tog inte så lång tid, och jag sög, med tanke på att det var länge sedan jag spelade det sensast. Pappa vann, precis som väntat, men endast med 37 poäng mot 41. Vi körde på det vanliga "minigolfsättet" nämligen.

Nu sitter jag och ser på Sommarkrysset, med mamma. Haha. Sitter och småäter chips och popcorn :).


Love Hope Peace t-shirt


Åh. Titta vad jag hittade på HM:s internetshop. Blev kär direkt. Håller tummarna för att den finns på HM i Vetlanda. För isf tänker jag ta med mig den hem på måndag när jag och Evelina ska shoppa! :)

Halvdan uppdatering idag.

Morsning korsning. Känner att jag varit lite dålig på att skriva idag. Men ska jag vara ärlig så har jag inte haft något speciellt att skriva om. Har precis tittat klart på ett avsnitt av supernatural nu. Men sen då? Vad ska jag göra nu för något? Mamma sitter och läser, pappa sitter vid Ciccis dator, Cicci är med kompisar, Bea stack precis iväg på fest. Förslag någon? Kanske sätter jag mig och ser en film... Eller. Nja, vet inte.

Skriv gärna förslag på vad jag kan göra här på Gunnarsö!


Nu blir det paj.

Nu ska jag upp till restaurangen och köpa mig en paj. De är inte så stora men riktigt goda!

Efter pajen ska jag ta någon macka med, så man blir mätt, sedan ska jag se på supernatural :).

Puss.

Dagens fråga. 14/8 -10


Vilken är din favoritsmak på festis? Min favorit ser ni på bilden här ovan - cactus lime. Den är grön och god :)

Cute dress.

Hejhej! Idag har jag inte gjort mycket än så länge. Har varit inne i stan en liten runda med mamma, Dessi och Cicci. Var endast inne på Aima så det tog inte så lång tid. Jag hittade en jättesöt klänning där. Fick den för 130 kr och då var det halva priset. Inte helt fel, eller hur? :)

Har även målat mina naglar idag. Haha. Gjorde det först själv, men då blev det katastrofalt. Fick ta bort det och ropa på mamma. Så fick hon måla om ^^.


Ikväll ska jag ta det lugnt. Bea ska iväg på log-fest i Havsslätt så jag funderar på att se lite på Supernatural. :) Andreas har sett fler avsnitt än mig, så jag ligger lite efter ^^.

Ha de bra :)

Bara jag som dör av värmen?

Godmorgon sötnosar. Idag är det, ja, jag vet faktiskt inte hur varmt det är, men det går varken vara inne eller ute. Jag sitter still, men svettas ändå. Ska det vara så? :o

Har ni lika varmt väder var nu ni befinner er? Jag är just nu i Oskarshamn, på östkusten. Här är det olidligt!


Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Har ingenting planerat. Jag vill därimot åka en runda in till stan för att titta i affärer. Eller, ne , inte alla affärer, utan vill bara in på Aima. Min favorit av dem alla.

Ha en fin dag, så hörs vi sedan :).

"Kvällsshopping på maxi"

Haloj alla söta människor! Nu sitter jag här vid datorn, igen. :)

Lite innan tio tog mamma och jag en tripp till maxi för att köpa en liten godispåse till mig. Men det slutade med att jag handlade för över 80 kr. Blev rätt mycket godis, men även lite pennor och ett block till skolan börjar.
Nu har jag precis sett klart ett avsnitt av Supernatural. Har ätit upp en pingvinstång, druckit upp min dricka och tänkte gå över till grannen på andra sidan vägen. Mamma och pappa sitter redan ute där , så tänkte gå dit jag med ett tag :) Trevligt att campa. Man lär känna så många andra långliggare. Denna grannen är från Västervik, och är min bästa kompis Beas familj. :)
Har haft myskväll framför datorn nu ett tag med lite levande ljus.

Ne nu ska jag kila! Hoppas ni sover gott sen. Tror nämligen inte jag kommer blogga mer ikväll..

Nu har jag ...

Nu har jag spelat kort , 500, med mamma, pappa, Bea och Dessi. Jag tror jag kom trea . Ehe.

Är vrålhungrig och ska nu när som helst mätta mig med en smörgåstårta, vilket är något av det godaste jag vet. :)

Ha de bra.


Gunnarsö.

Hejsan. Nu sitter jag nere på gunnarsö. Tänkte bara säga att jag kommit fram i en bit. (det är ju ändå fredagen den 13...)

Nu ska jag ta lite och fika. Vi hörs kanske sedan . :)

Det där regnet jag nämnde innan...

Det där regnet jag nämnde innan. Det typ försvann lika fort som det kom. Ehe. Lämnade inte ett spår efter sig.
Ena gången man tittar ut öser det ner och gatan har förvandlats till en flod. Andra gången man tittar ut är gatan en torr gata igen och luften är lika kvav som den var före regnet.

Jag har hur som helst packat klart nu till Gunnarsö. Blev inte så mycket utan jag fick plats med allt i min bag. Förutom kameran då, som jag har i min kära lilla kameraväska. Får se om jag tar några kort i helgen. Men det är inte helt omöjligt.

Nu tänkte jag bjuda på en bild på mig själv i systers glasögon. De låg nere i källan vid pappas dator. Tänkte jag skulle testa dem, och eftersom det inte fanns någon spegel där var mobilen perfekt redskap för att jag skulle kunna se hur det såg ut .. ^^

Hm. Ja. Det var det det.. 

Nu ska jag packa ner datorn. Vi hörs nere på Gunnarsö sen (y).

Kolla vad jag hittade!

Jag är ju helt galen i serier och filmer och gissa om jag blev glad då när en vän länkade denna sidan till mig??

http://tv.blinkx.com/  Klicka in på den så kan ni själva titta på alla möjliga serier osv! Helt galet bra :D

Hjälp? Någon?

Skulle vilja fråga en sak. Någon som kan lite om bloggdesign och sådär? Jag skulle vilja göra min blogg bredare. Kan just nu endast lägga upp bilder som är "500", men skulle vilja lägga upp 600. Vet inte om någon förstår? Ehe.

Om någon förstår, och vill hjälpa till, eller åtminståne tala om hur man gör, kan ju hojta till? Skulle vara hur snällt som helst! :)


Och plötsligt började det regna.


Dagens outfit.


Ett väldigt gammalt linne som jag älskar, från Ullared (barnavdelningen).
Ett par lite förstora shorts som är hur sköna som helst, också från Ullared.

Haha, vad kul. Bara massa ullaredkläder på mig. ^^ Fast jag älskar de kläderna. Tro mig, jag har andra kläder hemma också :).

I want I want!


Det finns så mycket där ute i världen som jag vill ha. Som tex dessa snygga kläder som jag hittade på bikbok.com.
Blir gaalen!

Fredagen den 13. Otur?

Ja, där har ni dagens fråga! Tror ni på det där med att fredagen det 13 är en otursdag? Brukar ni få otur då?`Eller har ni en annan dag som är eran otursdag?

Frukost framför Tvn är supermysigt.

Godmorgon sötnosar. Nu har jag precis ätit en god frukost, bestående av två mackor och ett glas nyponsoppa. Frukosten spenderades framför tvn och datorn, vilket är min specialitet nu för tiden. :)

Så fort Smallville är slut så ska jag sätta igång diskmaskinen och sedan byta om. Kan ju inte åka i nattlinne till Gunnarsö. Ehe :) Måste även packa sedan. Men har ingen aning om vad jag ska ta med mig... Ehh. Får väl packa lite av allt . :)

Pussar

Nu tänkte jag...

Nu tänkte jag stänga av datorn. Sitter och ser på CSI, fast det är slut nu när som helst. Ska gå och lägga mig när CSI slutar. Behöver komma isäng skapligt idag känner jag. Mitt högeröga har varit helt läskigt rödsprängt hela dagen. Har fått påpekelser om det. Ehe. Inte så kul.

Ne nu säger jag godnatt.
See you tomorrow.

Helt slut.

Nu har jag cyklat ett par minuter på crosstrainern. Det var rätt skönt, men väldigt jobbigt. Tänkte se klart Australia (som inte är slut än) och sedan ta mig en lång skön dusch!

Rästen av kvällen ska jag fortsätta ta det lugnt. Måste även packa lite och ta bort alla dessa lådor från min säng. Ja just ja! Det hade jag glömt tala om! Jag målade baksidan av min byrå innan så alla lådorna ligger på min säng just nu.

Imorgon när pappa kommer hem från jobbet ska vi packa in i bilen och sedan åka iväg till Gunnarsö. Kommer dock ta med mig datorn så jag kommer uppdatera, precis som vanligt.

Puss på er.

Jag är med och tävlar...

hos http://isthissomething.blogg.se .

Mitt tävlingbiddrag är denna bilden!

Håll tummarna för mig! :)

Austraulia

Nu ska jag se på film. Har ingen aning om ifall den är bra eller inte, men vem vet? :)

Någon som sett den? Austraulia alltså. :)

Dagens fråga 12/8 -10

Hur ser din drömprins/prinsessa ut?
Skulle vara väldigt roligt att läsa vad ni tycker om detta!

Ryggträning idag!

Hej igen! Idag tränade jag ryggen på gymmet. Det var helt okej! Blev även lite benträning mot slutet.

Har precis ätit nu (äggakaka) och tänkte vänta ungefär en timma, sedan tänkte jag sätta igång och cykla på crosstrainern ett tag. Ska man börja träna kan man lika gärna börja ordentligt! Heja mig.

Vad har ni gjort idag? :)


Underlig bild på Andreas och mig från förra sommaren.

Puss och kram! :)

Torsdag - träning träning

Godmorgon! Nu har jag suttit uppe ett tag. Tänkte vänta med att äta tills Andreas vaknar. Fast med tanke på att han har en vana att sova till ett - två på dagen så jag får nog snart gå upp och väcka honom. Vi ska nämligen med bussen till stan vid ett. Andreas ska hem och jag ska till gymmet! .. haha.

Här kommer en söt kattbild som jag tagit. Har den som biddrag i en fototävling med tema "djur" som jag är med i! :)

Mjau.


Natti Natti

Nu tänkte jag stänga av denna datorn. Känner att jag inte orkar sitta mer vid den idag, och jag har inget mer att blogga om heller. Men jag tänker skriva imorgon igen, det kan ni ge er på! :)

På tal om imorgon. Jag ska gymma då. Åker in till stan med ettbussen, men kommer troligtvis hem efter fem :)

Jaja. Godnatt på er! Hoppas jag har lika många kommentarer imorgon när jag loggar in! :)

En liten fundering.

Ska man verkligen skämmas över hur man såg ut när man var liten? ...




Nu stressar Andreas mig, han satte på Toy Story 2. Ska springa och göra honom sällskap framför tvn hade jag tänkt.

Skäms ni över hur ni såg ut som små?
Gör gärna som jag, lägg ut kort ni inte är helt stolta över! Kul att se :)

EA - Love


Är vi söta eller vad? :)

Andreas sitter och ser på ett avsnitt av supernatural som jag tycker är dö-tråkigt x) Så då tänkte jag sätta mig vid datorn ett tag. Lånade pappas dator, då den var mycket närmare. Letade runt lite efter någon bild att lägga upp och hittade denna hemgjorda på mig och Andreas. Det första jag gjorde var att skratta, men sedan log jag, för den är faktiskt rätt söt :) haha.

Fortsätt att svara på dagens fråga vettja! :)

Ha de gött :)

Dagens fråga 11/8 -10

Vilken är eran favoritserie?

-
Heroes?
- CSI?
- Supernatural?
- Simpsons?
- Scrubs?
- True Blood?
- Desperate housewifes?
- Någon annan än dessa uppräknade?

:)


Old me


Bild på mig förra sommaren.

Anledningen till att det bara kommer en massa gamla foton och sådär nu är för att jag inte har lust att ge mig ut och ta nya kort. Men det kommer med tiden, jag lovar :)

Kram

Mysdag.

Jag blev väldigt glad när jag hämtade posten idag. Endel av de pengar jag tjänat ihop genom att fota på NF-SM kom nämligen.

Som för att dela med mig av min glädje tänkte jag tända ett par ljus, sätta på supernatural och sedan ropa på Andreas. Hoppas han tycker det är mysigt bara :)

En två år gammal bild på mig och min älskling!

Pusspuss :)


Svar till "Nea"



Hej Nea!
Jag har aldrig sett Doctor Who. Vad är detta för något? :)

Vilken överraskning!

Hej på er ! :)
När jag loggade in här på bloggen nu så fick jag en liten överraskning. Har ALDRIG fått så många kommentarer under en och samma natt! Gissa hur glad jag blev?

Men nu tänker ni väl "äcsh, 12 kommentarer? Det är ju typ ingenting" - men för mig är det faktiskt mycket! :)

Nu har jag en liten fråga till er:

Hur hittade ni hit? Var det genom någon internetsida? Genom någon annan blogg, eller var det slumpen?


"Klippa klippa gräset, tralalalalaaa"

Hejhopp! Större delen av dagen har spänderats framför tvn, till Supernatural. Hinner inte skriva massa nu, men tänkte bara tala om att jag lever och sådär!

Nu ska jag ge mig ut och klippa gräset. Wiie, haha. Money money!

Puss på er era sötisar :)

Kärlek.

Har ni någon person som ni älskar mer än någon annan? Ett syskon? En vän? En familjemedlem?

Tisdag morgon. New Day.

Godmorgon på er. Jag har ganksa nyligen gått upp. Varför jag sov såhär länge har jag ingen aning om, men jag kan väl inte rå för när jag ska vakna liksom? :)
Jag är vrålhungrig, men tänkte vänta tills Andreas har duschat klart, så vi kan äta frukost tillsammans!

Idag tänker jag slappa - som vanligt. Jag tänker se mycket på Supernatural, men så ska jag nog klippa gräset sen ikväll, när pappa kommit hem och kan hjälpa mig ta fram den.

Vad ska du göra idag?

Home.

Hej! Nu är jag hemma igen efter en liten shoppingtur på stan, höhö. Köpte inget speciellt, bara lite chips, tacochips, guacomole (eller hur det nu stavas), en nyckelring och ansiktsservetter.

Ikväll ska Andreas och jag sitta och gotta oss till Supernatural!

Puss :)

Nu blir det stan!

I'll be right back!


Blekningsresultat


Här kommer fotot jag lovade. Fotot på min systers hår!


Lata Jessica.

Nu var jag smart! Har en väldigt många bilder på Grythöjdens-hästarna från NF-SM så det skulle ta flera dagar att lägga upp alla korten här på bloggen. Istället gjorde jag så nu att jag valde ut endel kort på varje häst, skrev mitt namn på det och sedan laddade jag upp allt på facebook. Mycket enklare. Hade kunnar gjort samma sak här på bloggen, men tyvärr finns det ingen "ladda upp fler bilder än en åt taget - funktion".

Hur som helst tänkte jag ge er länken till albumet! Så ni kan titta på bilderna, om ni vill :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=193924&id=801375501&l=e3fc71056e

Ja, det var det! :)

Koldolmar. Hiss eller diss?

Idag åt jag koldolmar till lunch. Det var dagens rätt nere i Kvill. Trodde dock att det skulle vara någon slags köttgryta, men jag hade visst fel. Hur som helst var jag ju tvungen att äta mig mätt på maten jag beställt.

Vad tycker ni om koldolmar? Hiss, eller diss?

Måndag. Fixfix

Godmorgon på er!
Idag tänkte jag fortsätta fixa och lägga upp lite hästbilder. Ska nog åka och äta snart med. Pappa jobbat ju, och så hämtar han mig på sin lunch, så åker vi till Kvill och äter på restaurang där.

Ikväll ska pappa och jag in till stan. Jag måste köpa nyckelring och mobilsmycke. Sedan ska vi också ha lite mat och sådär tror jag. :) Påväg in (eller hem) ska vi hämta upp Andreas med. Åh, min älskade Andreas. <3

Har till och med gjort mig i ordning för en gångs skull. Haha. Knappt gjort det någonting i sommar. Men har inte haft anledning. Tog ut mina flätor jag haft i två dagar och så kladdat på lite smink.
Tänkte lägga upp något kort. Så ni får se! Haha. Brukar vara dålig på att lägga upp kort på mig själv :)

Hm. Ja. Precis sådär ser jag ut JUST NU. Haha.

Nehe, nu ska jag ta och svara på lite kommentarer, och sedan ska jag börja fixa med alla dessa bilder som ligger och väntar. :)

Puss.


Tandborstning.

Alltså. Nu har jag sett flera stycken avsnitt av SN. Funderar på att borsta tänderna, byta om, och sedan känna efter om jag orkar se ett till. Men tänkte hur som helst stänga av denna datorn nu. Den blåser ut sådan värme att det knappt går att vara i mitt rum längre. ^^

Men vi hörs imorgon kära vänner! Puss och GODNATT på er!

My Love

Imorgon kommer min älskade Andreas. Pappa och jag ska in och handla på kvällen när han slutat jobba och sen tar vi med Andreas hem när vi ända åker förbi. Åh vad jag längtar. Helt sjukt.

Supernatural går för fullt på min datorskärm nu. Eller, inte på denna datorn jag är inne på internet på (vilket är min bärbara), utan på min stationära, som ändå inte kan ta emot det trådlösa internet... ^^

Ska nog gå och lägga mig skapligt ikväll tror jag. Måste ringa Andreas med. Så jag får höra hans röst. <3


Supernatural

Andreas har äntligen smsat (det var ett litet tag sen nu, men aja). Jag blev skitglad när jag fick sms från honom. Ni tror säkert jag är galen. Fast jag är KÄR, och så är det bara. :)

Nu tänkte jag sätta mig och se ett avsnitt av Supernatural. Ja, jag har sett alla 5 säsongerna innan, och Ja, jag har börjat se om dem. ^^ Tycker det är det bästa som skapats.
Kan rekomendera den starkt! Tro mig, ni blir stuck!

Pussar från mig.

Some Pics on Josephine.










Vad tycker ni?

Borta bra, men hemma bäst.

Hej igen kära läsare och vänner!
Nu är jag hemma igen från helgen på Gunnarsö. Ganska skönt egentligen. Tycker bäst om att vara hemma, fast det är mysigt att åka till husvagnen någon gång ibland liksom!

Har inte hunnit gjort mycket idag. Egentligen, om jag tänker efter, har jag bara gått upp, ätit, gjort mig i ordning, packat, ätit, sett början på en film och så åkt hem. Dagen har gått grymt fort!

Jag funderar på att snart ringa Andreas. Saknar ihjäl mig. Brukar inte vara såhär. Vi smsar nästan alltid med varandra. Buhuu.. Men jag överlever. Blir ju destå gladare när han väl skriver sen.. :)

Nu tänkte jag lägga upp ett par foton på Josephine och hennes häst! :)
Puss.

Söndag 8 Augusti.

Godmiddag, eller något! :) Ja, jag har precis ätit lunch hur som helst. Tacopaj blev det idag. En av mina favoriträtter! :)'

Ska nog snart åka hem härifrån tror jag. Hem från husvagnen, hem till min varma sköna säng och datorn .. ^^

Andreas var på sonisphere igår. Har ingen aning om ifall det verkligen stavas så, men antar att alla förstår vad jag menar iaf? Bara längtar tills han kommer hem (han är nämligen påväg hem från stockholm nu) så jag kan prata med honom. Hans mobil la av nämligen. Usch. Har varit HEMSKT att inte kunna smsa med honom. Är van vid att göra det, jämt! Där fick ni ju samtidigt en uppdatering om att vi fortfarande är tsm. Och snart, den 30 Nov, blir det 3 år för han och mig! :)

Nu ska jag kolla några andra sidor, sedan måste jag ge tillbaka datorn till min syster. höhö.

Hörs sen! När jag kommit hem :)


Bedtime

Usch vad trött jag är. Hur mycket är klockan egentligen? Förstår inte denna trötthet. Någon som känner likadant?

Har precis sett en skräckis med Cicci. Vi såg "From Within". Jag tyckte inte den var jättebra. Hade lite svårt att hänga med och sådär. Hände saker hela tiden. Handlingen tyckte jag inte heller var så väldigt bra. Men men. Sett är sett liksom. Den hade faktiskt sina äckliga stunder. ^^

Nej nu ska jag krypa ner. Vi hörs imorgon! Hang on here and I promise you will se more pictures!
Kram.

Ett par foton på Jennifer!





Tänkte även lägga upp ett par kort på Josephine sen. :)

My day.

Hejsan. Nu kom jag precis upp från duschrummet. Har varit och blekt Ciccis hår. Jag själv är hyffsat nöjd med resultatet såhär långt. Får se hur det blir när det torkat. Tror hon blir ganska nöjd med. Kanske lägger upp ett kort sedan, om hon går med på det.. :)

Som jag skrev innan kom Stig och Eivor idag. De är alltid så positiva, jag tycker om dem :) Ska ta mig en tripp upp till dem någon gång sedan när jag har tid osv! Kanske en helg i september. Får försöka planera in det.

Har ni haft en bra dag kära vänner? Det tycker jag att jag har haft. Ungåtts lite med Stig och Eivor, sett på film, ätit choklad, chips och så tjänat pengar på att fixa Ciccis hår. Kan inte bli mycket bättre! Eller jo, dagen ska avslutas med en skräckis tsm med Cicci. Det blir pricken över i:et!

Nu tänkte jag lägga upp ett par kort jag tog igår. Tog dem medan jag väntade på att pappa skulle komma hem från jobbet.



Lördag- Idag kommer Stig och Eivor.

Godmorgon! Har precis varit nere i duschrummet nu och gjort mig i ordning. Väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka från maxi så mamma kan fläta mitt hår.
Snart kommer Stig och Eivor med. Stig är bror till min mormor så det är inte släkt man umgås med jätteofta. Fast dessa människor är trevliga och sådär:)

Ha en bra dag :)


Lördag- Idag kommer Stig och Eivor.

Godmorgon! Har precis varit nere i duschrummet nu och gjort mig i ordning. Väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka från maxi så mamma kan fläta mitt hår.
Snart kommer Stig och Eivor med. Stig är bror till min mormor så det är inte släkt man umgås med jätteofta. Fast dessa människor är trevliga och sådär:)

Ha en bra dag :)


Fredag kväll i husvagnen - vad ska man hitta på?

Hejsan. Nu sitter jag på min lillasysters data i husvagnen. Har precis ätit räkor, ägg och fralla.

Funderar på vad jag ska göra ikväll. Är sjukt sugen på att bara ta det lugnt. Typ sätta mig och se en film eller något. Men ska prata lite med Bea med ( min bästa vän, som också campar här ) och kolla om hon vill se film :).

Hoppas ni får en bra kväll :)


Mina Kaktusar.

Kolla vad söta de är. Jag köpte dem på ikea för ungefär en vecka sedan! :)


Nu ska jag till Gunnarsö. Vi hörs sen! Puss

Väntan.

Tjohej.
Nu har jag packat klart, diskat och tagit hand om tvätten. Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska kunna slita sig från jobbet så att vi kan åker ner till Gunnarsö. Ska bli skönt att komma till husvagnen över helgen. Man är ute på ett helt annat sätt än om man sitter hemma hela tiden.
Kameran har jag packat ner så jag ska försöka hinna fota lite idag så ni får ännu fler foton att kika på :)

Vad ska ni göra i helgen?
Puss.


Elsa Axelsson

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.


Elsa
Du kan ju höra av dig om vilka bilder du vill ha, eller om du vill ha alla dessa 14. Har försökt välja ut de som jag tycker är bäst och ändå begränsa antalet, eftersom du inte ville ha för många.
Hoppas du blir nöjd!

Fredag 6 Augusti

Hejdär!
Nu har jag precis varit och ätit. Blev schnitzel och stekt potatis idag. MUMS!
Tänkte börja lägga upp lite fler kort på Elsa och hennes häst. Men får se om jag hinner klart nu, annars får jag fixa det ikväll. Ska nämligen till Gunnarsö sen i eftermiddag.

Någon mer än jag som stör sig något grymt på att det tar evigheter för bilder att laddas upp här på blogg.se? Jag tycker de borde skaffa ett system så man kan ladda upp fler bilder samtidigt. Men vad vet jag, jag kanske är ensam om att tycka det är jobbigt?
Skriv vad ni tycker, nu vill jag höra era åsikter! :)

Godnatt! '

Imorgon ska jag verkligen hinna lägga upp lite fler kort på Elsa, och kanske på lite andra ryttare som jag känner igen. Idag har jag ju varit i stan hela dagen och nu ikväll har jag hjälpt pappa med badrummet. Ändå hann jag lägga upp lite foton på "okända ryttare" och på Katta och Fredrik. Men imorgon kommer det mera! Puh. Nu måste jag verkligen sova.

Godnatt! Puss.


Katarina och Fredrik

















Idag var jag i Vetlanda och fotograferade Katarina och Fredrik. Det var mycket trevligt och det gör jag gärna om igen :).

Vilken bild är eran favorit?
Puss.

Okända ryttare och deras ponnys - Söndag.

Här kommer söndagens bilder på de som jag inte känner igen.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


Ser ni er själva? Hör av er till :

[email protected]

Ha en bra kväll! Puss :)

Okända ryttare och deras ponnys - Lördag.

Här kommer foton på hästar jag inte känner igen från lördagens tävlingar. Samma sak gäller här, hör av er om ni vill köpa eller känner igen er själva.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

YEs, det var lördagens bilder!

[email protected]

Okända ryttare och deras ponnys - Fredag.

Här kommmer nu en början till foton på folk och hästar som jag inte vet vilka det är. Så om ni ser er själva kan nu ju säga till? :)

Fredag:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.


Ja, om ni känner igen er själva och vill köpa bilder kan ni ju höra av er? :) Försökte lägga upp en bild på varje häst (vet ej om det blev fler på någon?) Vissa hästar har jag fler bilder på, vissa inte.

[email protected]

Torsdag 5 Augusti

Hej där! Hoppas ni gillade alla bilder jag slängde upp igår? Nu kan jag tala om för er att jag kommer slänge upp ännu fler ikväll.

Ska in till stan vid ett-tiden och så ska jag möta upp Katarina. Först ska vi till maxi, för jag måste köpa frimärken och tomma dvd-skivor, sedan ska jag fota henne till klockan fem. Klockan fem slutar hennes bror från jobbet och då ska han också bli fotad. Det ska bli kul. Älskar att komma ut och fota människor. Särskilt kul nu att träffa Katta som jag inte träffat sedan skolan slutade :). Bara jag får tillåtelse av dem så kommer det komma upp ett par bilder på bloggen ikväll som jag tagit.

Om jag hinner ska jag även lägga upp fler bilder från New Forest SM. Och då blir det foton på hästar och ryttare jag inte känner igen. Så om någon känner igen sig själv eller så kan ni ju hojta till, så jag får veta det. :)

Ha en underbar dag nu! :)
Puss.

Bella.

Detta är Bella. Hon ägs utav familjen Lennartsson. Alltså bor hon hos min kära pojkvän så jag kan gosa med henne varje gång jag är där :).


Söt kisse.

Timon.

Hejsan! Idag har varit en slapp-dag. :) Har bara tagit det lugnt hela dagen. Har nog sett fyra filmer tror jag.

Har även skickat iväg några bilder idag. Till Linda Diaz. Hoppas att de kommer fram och att hon blir nöjd.

Nu tänkte jag bjuda på några söta hamster-foton! Hamstern på korten heter Timon och ägs utav Evelina Gustavsson.




Ja, vad tycker ni om honom? :)

New Forest SM - Alla foton på Linnea.

Här kommer alla foton jag har på Linnea Granlund. Siffran som är över bilden är den som gäller.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Här är några bilder på Linnea från en tävling i juni.

13.

14.

15.

16.

17.

Vilken är finast?

New Forest SM - Elsa.




Det var lite smakprov på Elsa och hennes häst / hästar.

Lägg gärna en kommentar och säg vad ni tycker.

New Forest SM - Linnea.

Ett smakprov på Linnea och hennes ponny.





Vad tycks?

New Forest SM - Klara.

Här kommer lite foton som jag tror är på Klara. Rätta mig om någon vet bättre :).




Lägg gärna en liten kommentar så blir jag glad.

New Forest SM bilder säljes!

Hejsan. Är nu hemma efter en helg hos Evelina. Fast åkte inte hem på söndagen , utan gick ner till Andreas när jag ändå var i Sjunnen och var hos honom nu tills idag :)

Bilder från New forest Sm är nu inlagda på datorn. Jag säljer nu foton! Pris beror lite på hur många bilder det blev osv. Hör gärna av er!

[email protected]

RSS 2.0