GOTT NYTT ÅR!

Godmorgon. Hann visst lägga in ett snabbt inlägg nu på morgonen ändå. Dock blir det troligtvis det sista för idag för idag ska jag umgås med mina vänner, mysa och ha allmänt roligt.
Jag hoppas att ni får en helt otrolig nyårsnatt! GOTT NYTT ÅR!

Trassel ^^

Vilket trassel jag hamnat i nu. Hade totalt glömt bort att dagen imorgon räknas som en lördag - alltså går det endast en buss in till stan, och den går klockan nio på morgonen. Men det är löst nu. Jag ska ta den tidiga bussen in till stan, sedan ta tåget till Medea, vara där under dagen och sedan åker vi tillsammans tillbaka till Vetlanda för att fira nyår tillsammans med några vänner.

Jag hade egentligen tänkt duscha, raka benen och packa imorgon, men eftersom allt blev som det blev får jag göra det nu istället.

Gott nytt år!! (om jag inte hinner skriva mer innan dess...)

Mixtrar med designen...

Tiden flyger iväg och jag har fortfarande inte börjar fundera på vad jag ska ha på mig / ha med mig imorgon. Men som tur är sticker jag inte iväg fören vid fem, så jag har ju faktiskt tid imorgon också. Imorgon ska jag även hinna duscha och sådär innan jag åker iväg. Jag längtar faktiskt, det ska bli otroligt mysigt :).

Nu har jag suttit och redigerat massa bilder som är nya. Vissa är tagna med digialkameran men de flesta med systemkameran. Jag orkar dock inte skriva vilka inställningar det var osv. Det gör jag nog bara när jag kommer ihåg att titta det i camera raw innan jag klickar bort rutan.

Som ni kanske ser så håller jag på att ändra header osv hela tiden. Jag blir inte riktigt nöjd. Men det får pågå så tills jag lyckas göra en duglig som jag kan ha ett tag. Hoppas det inte gör för mycket.

Puss på er! :)

Mina planer för nyårskvällen

Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/320s, f/4,5, ISO400
Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/320s, f/4,5, ISO400

Nu har pappa och jag varit i Virserum en sväng. Var och handlade lite och hämtade en julklapp som pappa fått. Det var en stor chokladask. Nu ska jag nu börja fundera på vad jag ska ha på mig imorgon kväll. Ska fira nyår med några vänner. Vill vara fin, men ändå inte för fin. Samtidigt ska man kunna vara ute i kläderna utan att frysa alldeles för mycket. Hm. Får ta en funderare tillsammans med mamma tror jag. Sedan är frågan; Ska jag åka i kläderna eller ska jag byta om när jag kommer fram? (ska åka buss nämligen..) Hm. Haha, jobbigt det där med kläder :)

Vad ska ni göra på nyår?

Test - RAW

Testfotade ute i RAW innan. Hade lite krångel att få in bilderna i photoshop, men nu är problemen löst. Dock tar det nog lite tid för mig att vänja mig och lära mig att redigera på ett bra sätt i Camera Raw - men det ska nog inte bli några större problem! :)


Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/320s, f/4,5, ISO400
Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/320s, f/4,5, ISO400

Ska nog börja skriva ner vilka inställningar jag använder när jag fotar med. Eller tycker ni att det är en bra ide?

Hur använder jag en reflexskärm?

I denna korta beskrivningen tänkte jag förklara hur jag använder mig av reflexskärm. Det jag ska påpeka innan jag börjar förklara är att jag inte äger en riktig ännu utan gjorde en själv av en bricka och folie.

En reflexskärm gör så att ljuset blir jämnare över ansiktet (om det är en människa man fotar) och hårda skuggor försvinner. Det är så jag skulle förklara varför man ska använda en reflexskärm speciellt när man fotar människor.

Hur gör man då?
När jag fotade Evelina var det första gången jag använde reflexskärm och då testade jag mig fram fullt ut. Det är alltså det jag kan rekomendera; att testa sig fram för att hitta den perfekta speglingen av ljuset. Man såg verkligen en stor skillnad mellan att ansiktet var skuggigt och när man lyckades pricka in speglingen med reflexskärmen. Vi turades om att hålla skärmen och så fotade jag samtidigt. Det är inte alls svårt och tro mig, det är roligt första gången för man blir så imponerad!

Nu ska ni få se ett par kort, bara för att se hur det funkar. Hoppas att jag inte förklarade för krångligt utan att ni förstod och att det var till lite hjälp. Lycka till nu! :)
Lägg märke speciellt till området under ögonen.


Godmorgon - 3 år 1 mån.

Godmorgon på er! Nu har jag varit ute med King, ätit och ja. Inte gjort mig i ordning, men det orkar jag nog inte idag... När jag var ute med King hade jag med kameran och testade att fota i RAW (brukar inte göra det...). Jag testade även att fota på "inställningen" M på kameran, så att jag ställde in både bländare, slutartid och ISO själv. Det kändes som det gick ganska bra, men det märker jag väl nu när jag går igenom bilderna på datorn. haha.

Hur som helst, bilder kommer upp sedan (om det blev någon bra vill säga) och så ska jag även försöka hinna med att förklara hur jag använde reflexskärm den gången jag fotade Evelina.

Idag är det min och Andreas dag. Vi firar tre år och en månad. Grattis till oss :) <3

Puss.

Bloglovin Bloglovin!

Jag kom på det.. Att jag har inte packat upp min väska ännu. Bäst att göra det först. Blä. Jag är verkligen trött nu.

Tänkte tala om med att om ni vill kan ni följa mig via bloglovin. Det är enkelt och jättesmidigt! :)
Puss.

Tre filmer avklarade ikväll

Ikväll hann Cicci och jag se tre Saw-filmer sedan orkade vi inte mer. Jag tänkte gå och lägga mig i sängen nu och somna till CSI tror jag :) Haha.

Imorgon ska jag upp tidigt och gå ut med King. Hatar att gå på morgonen. Fast är det fint väder kanske jag tar med mig kameran - det märker ni väl! :) Har föresten någon bild på lager från när jag var hos Andreas nu. Dock har jag inte hunnit gå igenom dem ännu och sådär, så imorgon kanske ni får se en bild om ni har tur :).

Godnatt. Puss på er.

NjomNjom!

NjomNjom! Nu sitter jag här framför datorn och äter på min polkagrisklubba som jag fick av mormor och morfar i julklapp. Ska strax ner till tvn igen för att se på Saw II ! ;)
Puss.

Saw-maraton

Nu är jag hemma. Fotot till passet blev katastrofalt, men det är ju bara till passet så det är ju typ ingen som kommer se det ändå haha :). Nu tänkte jag gå in till Cicci, ska höra med henne om hon vill börja se film direkt nu. Vi ska nämligen se massa Saw-filmer ikväll (a) . Var ett tag sedan jag såg dem nämligen! :)

Vad ska ni göra ikväll? :) Puss.

Eksjö idag - nytt kort till passet

Idag är jag uppe tidigt. Det var inte helt lätt att gå upp, men jag klarade det iaf utan att somna om igen. Trött är jag, men det är bara att bita ihop. Nu tänkte jag gå och ta mig lite frukost, sedan ska jag packa, pussa Andreas hejdå (för han sover än...) och åka med mamma och dem till Eksjö för att ta nytt kort till passet.

Jag skriver mer senare idag - när jag kommer hem.
Puss.

Imorgon ska jag ta nytt kort till passet

Nu är det definitivt läggdags för mig. Ska upp tidigt för mamma och dem kommer och hämtar mig redan kvart över nio på morgonen. Vi ska till Eksjö och ta kort till de nya passen. Ska ju utomlands i februari, och då behöver vi nya pass^^ hehe.

Ne nu ska jag sluta babbla och sova istället. Hoppas ni haft en fin dag! :) Puss,

Nya örhängen

Nu är vi hemkomna från stan. Andreas köpte en skjorta, jag ett par örhängen och så köpte vi lite gott tills ikväll :)
Puss.

Stan

Nu ska jag och Andreas göra oss färdiga och sedan ta bussen in till stan.
Ha en fin dag :)

Dagens planer

Godmorgon! Andreas sover som en liten gris. Jag sitter här och ser på CSI medan jag väntar på att han ska vakna. Känner inte för att väcka honom :) 

Mina planer för idag blir att äta frukost ( när Andreas vaknar ), sminka mig, ta bussen in till stan vid två-tiden, gå och kika lite i affärer och så, ja, ikväll blir det väl tv osv, precis som igår :)

Hoppas ni får en fin dag!

Suuuper

Nu har jag och Andreas suttit och sett på supernatural. Alltså jag är så fast i den serien - igen! .. Haha ,attans alltså  :)

Nu ska vi gå och lägga oss. Jag missade slutet nämligen för jag somnade. Typiskt mig .. :) Godnatt, puss!

Godis

Yammi! :))

Blixt

Nu sitter jag hos Andreas. Har hunnit se ett avsnitt av Supernatural, hela filmen "Alvin och gänget 2" och ätit. Ikväll blir det nog CSI ( hoppas bara jag lyckas övertala Andreas till att se det) haha :) Puss.

Nature


En och en halv timma.

Nu har jag precis duschat och det är en och en halv timma kvar till bussen går. Under den tiden ska jag hinna packa, byta om och äta middag. Om det blir tid över ska jag även försöka skriva en recension (tjänar pengar på det!! Klicka på reklamrutan längst upp på bloggen om ni vill göra som jag!). Jag har tänkt såhär nu; hinner jag skriva en recension om dagen så blir det ganska mycket pengar väldigt snabbt och det är verkligen vad jag behöver nu! :) Hihi.

Puss.

De kommande dagarna

Nu ska  jag gå och duscha, sedan packa och sedan åker jag iväg till Andreas. Vad ska ni göra de kommande dagarna? :)

Första avsnittet Supernatural säsong 6

Nu har jag precis sett på första avsnittet av Supernatural säsong 6. Skulle kanske väntat med att se det, nu kommer jag ju inte kunna göra annat om dagarna än att titta. Shit.
Ne nu ska jag gå och lägga mig och se på CSI ist. :) Imorgon måste jag upp och duscha, packa och sedan åka till andreas :)
Puss.

Nu är den över.

Nu är den över. Men snart är det nyår. Blir festligheter även då! :)

dock-fin hy

Tänk om man hade perfekt hy. Det skulle jag gilla. Men jag jobbar på det!

Glöm inte rösta!

Glöm inte rösta på min bild i Ellinors tävling.
Klicka här och rösta på bild 3 är ni jättesnälla! :)

Gose-hund

Denna underbara gose-hund fick jag av Andreas familj i julklapp. Jag bara älskar den! :)

I stan köpte jag:

Jag är hemma från stan, har ätit en god middag, sagt hejdå till Magnus och Tania och hjälpt pappa skotta av altantaket.

I stan köpte jag:
- "Godis"
- Film (när lammen tystnar)
- Örhängen
- Två par nagellack
- Datorväska
- Sex par glas

Det känns så bra för jag har ganska mycket pengar kvar, och har för en gångs skull inte handlat massa onödiga saker. T ex kläder, som jag absolut inte behöver just nu. Handlade inte upp hela mitt presentkort på kicks (köpte ju bara två nagellack) och så har jag även 500 kr att handla fotoprylar för sedan som jag heller inte utnyttjat. Har även lite pengar ihopsparade till just fotoprylar + att jag har julklappspengar kvar, för allt gick inte åt idag. Jag är så glad att jag äntligen (tror jag) lärt mig vad spara betyder.

Puss.

Snart blir det stan

Godmorgon solstrålar. Nu ska jag göra mig i ordning, sedan åka in till stan och shoppa.
Kram

Nu är det kväll igen

Nu är det kväll igen och jag ska gå och lägga mig. Har suttit och spelat spel med familjen nu i ett par timmar. Ganska mysigt, för det är så sällan man gör det liksom. Imorgon bär det av in mot stan. Ska handla lite, och så svänga förbi Andreas på vägen in med. Saknar honom otroligt mycket. Min kära underbara pojkvän.
Godnatt, puss.

Fina presenter! Tack alla <3

Jag är glad. Har fått så otroligt fina presenter i år. Nu längtar jag tills imorgon, då ska det shoppas :)).
Puss.

Julmat

Maten jag åt igår.

Mina julklappar!

- Balsam
- Ring
- Presentkort på kicks
- Halsband
- Ansiktsrengöring
- Två muggar
- Strumpor
- Strumpbyxor
- Minneskort till kameran 4GB
- Minneskort till mobilen 4GB
- USB-minne 16GB
- Kontanter
- Presentkort på valfria fotoprodukter
- Bok (Digitalfotografi-andra delen av Scott Kelby)
- Film (Eclipse)
- Nagellack
- Förkläde, grytlappar
- Klubba
- CSI (andra säsongen)

Årets bild - tävling. Rösta tack? :)

Jag har kommit vidare till röstningen på Ellinors "Årets bild" - tävling. Skulle uppskatta sjukt mycket om ni ville gå in och rösta på bild 3. (Det är alltså min bild). Klicka på länken nedan för att rösta eller klicka här.
http://ellinorsjoberg.blogg.se/2010/december/utkast-dec-17-2010.html?_tmp=823a9a6b095b472dc628844a07b043613753cf9c
Ha en fin dag. Puss.

Julafton är över.

Modell: Cicci (syster)
Foto: Jag
Julafton är över och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Har massa bilder från dagen, men har inte lagt in dem på datorn än. Alltså får ni se foto på det jag fått idag imorgon istället. Jag är väldigt nöjd med dagen kan jag tala om! :)

Filmtime

Har varit riktigt mysigt idag. Nu har vi precis fikat och det börjar bli kväll känner jag. Dock ska jag inte sova ännu, men snart kryper vi nog ihop i soffan i källan och ser en film skulle jag tro :)
Hur har ni firat dagen?

Magnus och Tania har kommit

Nu har Magnus och Tania kommit. Alla klapparna är öppna och jag är helnöjd! Har tagit kort på dem så ni får se vad jag fått lite senare. :)
Puss.

God Jul önskar familjen Hill.

Nu är vi klädda och nästan klara inför att mormor och morfar kommer. Jag kommer nog inte skriva mer nu på ett tag. Ska bara njuta av julen tänkte jag :)
God jul! önskar familjen Hill.

Julaftonsklädsel

Svart klänning - Vero Moda
Skärp - hörde med klänningen
Vinröda leggins - Lindex

Äntligen är den kära julen kommen

Äntligen är den kära julen kommen. Nu gäller det att göra sig i ordning och börja med maten. Dagen ska firas med familjen, mormor och morfar och min bror och hans fru.
Puss och kram på er och hoppas ni får en underbar dag allisammans! :) <3

GOD JUL!

God jul! Hoppas ni får en underbar jul-helg!
Puss och kram önskar Jessica.

Svar till IDA K

Ida K: "Hur använder man en reflexskärm? :D Tacksam för svar :D"
Svar: Jag gör så att jag tar mig tiden att svara på din fråga imorgon! Hoppas du kikar in då så du får se svaret  :) Kram.

Sms-utskick vid tolv.

Klockan närmar sig nu. Inte många timmar kvar till det är julafton. Härligt det känns. Vid tolv tiden ska jag skriva ett sms och skicka ut till alla nära och kära runt om i Sverige. Ska vara tidig i år med att önska alla en god jul :) Även er läsare såklart, men även ni får ett inlägg vid tolvtiden sedan :))
Puss.

Two more on Pontus

Modell: Pontus Wikstål
Foto: Jessica Hill (jag)
Där har ni ytterligare två foton på Pontus som jag tog igår efter skolan. Den till vänster är min personliga favorit :).

Jul i mitt hus

Två av alla foton jag tagit idag. Det är verkligen jul hemma nu känner jag. Nu är det bara att vänta tills imorgon (a), det pirrar lite i magen faktiskt :). Ska upp tidigt och hjälpa mamma med maten och ut och skotta, för det lär behövas. Det bara vräker ute just nu. Jag älskar julen! Vad tycker ni om julen?

Skotta snö

Nu ska pappa och jag ut och skotta snö. Har föresten tagit massa nya foton på granen idag så det kommer upp någon bild lite senare :) Har inte lagt in dem ännu.
Puss.

Dan före dopparedan

Idag har jag tagit det lugnt. Har hunnit duscha med precis. Nu gäller det att smörja in benen och sedan hjälpa mamma städa lite grann och sedan hjälpa henne med maten. Efter det ska jag plocka ögonbrynen och plocka fram det jag ska ha på mig imorgon.
Puss.

Lång sovmorgon

Godmorgon, blev visst väldigt lång sovmorgon för mig idag. Men det var skönt. Det är ju faktiskt lov :). Min planer för dagen ser ut att se på CSI och att göra mig i ordning inför julafton. Ska dushca, fixa naglarna osv osv :)
Puss.

CSI tills jag somnar.

Nu tänkte jag ta och lägga mig och se på CSI tills jag somnar. Så underbart med lov. Jag älskar det.
Godnatt, puss.

Ännu en serie jag blivit beroende av

bild
Sitter och kollar på The secret life of the american teenager just nu. Har förälskat mig i den serien (också..) haha. Har snart sett klart hela första säsongen. Den är så sjukt bra så jag blir galen :) Tänkte se ett sista avsnitt nu, sen ska jag gå och lägga mig och se på CSI ist .. ;)

Första julklappen öppnad.

Pappa och jag åkte till stan innan, han skulle byta ut dvdn på hemmabiosystemet. Medan han åkte in så släppte han av mig hos Andreas. Det var underbart att få vara med honom, fast att det bara var i en halvtimma. Vi bytte julklappar och pratade lite :). Vi kunde inte vänta med att öppna varandras paket så det gjorde vi (a). Av Andreas fick jag CSI säsong 2. Gissa om jag är glad?? :))
Puss.

Pontus, ett litet smakprov

Fotade ju Pontus idag. Här är en av bilderna jag tog. Blev inte jättenöjd med resultatet av bilderna, eller vissa blev bra, det är de som kommer komma upp här allt eftersom, men blev besviken att så många blev för suddiga osv. Men det är jobbigt att fota nu på vintern, så kallt och så blir det mörkt så fort. Men ska fråga Pontus om han vill ta fler kort under lovet sedan någon dag, och då kan man börja fota lite tidigare.

Nu ska jag ta ut King. Kallt är det ute, men överlevde jag igårkväll då det var över 20 minusgrader ute så överlever jag nog ikväll med :) Puss.

Foton från TE09A

Hade med mig kameran i dag till skolan. Detta blev resultatet av det. Hihi, jag älskar min klass :) Puss.

nu är det jullov!

Tänkte bara tala om det ;)

-21 grader nu.

Fy satan vad kallt det är. Var ute med mamma och King nu. Jag fick välja mellan att gå fort och inte frysa lika mycket (men däremot hosta så jag nästan spyr) eller att gå normalt tempo och frysa låren av mig. Tror dock vi gjorde en blandning för jag både frös om mina lår så de typ stelnade, mitt ansikte blev en isbit och mina fingrar vill jag inte ens tala om (fast att jag hade mina tjockaste vantar på mig!). Samtidigt som jag frös så enormt så hostade jag hela tiden och det har inte slutat ännu. Det bara killar och killar. Kan man spy av att hosta mycket? Jag hoppas att det inte är kallt imorgon, jag har redan ångrat mig.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Läxorna är klara, har inga mer nu innan lovet och det känns underbart. Skulle varit gott med en mugg varm oboy innan jag kryper ner dock. Bara för att jag älskar bilden (speciellt färgerna!) haha.

De sista julklapparna är inslagna

Nu ska jag och mamma ta ut King. De sista julklapparna är inslagna och de ska in under granen! Imorgon kanske det blir lite fler kort på granen, om jag får tid. För ska även redigera massa foton från plåtningen med Pontus. Sjukt kul ska det bli! :)

Imorgon ska jag plåta Pontus

Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet. Jag slutar redan halv två tror jag, men ska stanna kvar i stan för att plåta Pontus. Ska bli intressant faktiskt :). Jag hoppas på solsken, eller tunna moln. Bara det inte är jättemörkt ute så får det vara hur kallt det bara vill (det där kommer jag nog ta tillbaka imorgon när jag väl står där ute i kylan...). Haha. Ne men det blir nog bra :). Egentligen hade jag velat gå på parken med, fest där, men det gick inte denna gången, men lite tur är väl det ändå, det kostar nämligen och jag har inga pengar just nu ;).
Ha en fin kväll. Puss.

Ronja Rövardotter eller Kirsty Rövardotter?

Har läst typ 16 sidor i min bok nu och har nästan gjort alla uppgifter som ska göras. Måste bara få fram lite mer om hur huvudpersonen är. Det är lite jobbigt. På svenska heter hon ju Ronja, men på engelska heter hon Kirsty. Hm. fattar inte varför. Det är föresten boken "ronja rövardotter" jag läser, fast på engelska då.
Puss.

The Robert´s Daughter

Nu sitter jag och läser min engelskabok. Ångrar att jag inte börjat med den tidigare för imorgon ska jag lämna in 20 ord + tio meningar jag bildat av vissa av de orden + en halv sida om huvudpersonen i boken. Dags att sätta igång nu kanske ... "/

-19, burr!

Nu har jag precis ätit. Svinkallt är det ute, -19 grader här hemma, burr! Har inte så mycket att skriva just nu, tänkta äta lite melon, sedan har jag sista läxan jag måste göra, för imorgon är sista dagen! Wiiie! :))

21 december 2010

Idag är det näst sista dagen i skolan, och det är bara tre dagar kvar till julafton. Det närmar sig med stormsteg! Första lektionen idag ska vi se på film, sedan blir det religion (hoppas vi får tillbaka våra prov...) och sista lektionen är idrott. Dock tänker jag inte vara aktiv idag. Klarar knappt av att gå utan att hosta massa och idag har jag dessutom rethosta, så det killar hela tiden utan att jag kan hosta bort det ... Usch ja, får hoppas att allt försvinner till jul!
Ha en jättefin dag! Puss.

Shiny

Nu är jag trött och hade tänkt att gå och lägga mig. Ska nog se klart Micke och Molle som jag somnat till nu flera kvällar i rad, haha :) Sov gott kära läsare.

Kamerasimulator

På en blogg jag följer hittade jag länken till denna sidan. Det är en hjälp så man förstår sambandet mellan bländare, slutare och ISO-värde. Jag tycker den var jättebra och tycker definitivt att ni ska kika in den! Man drar liksom i olika grejer för att få bilden att ändra sig (se bilden ovan) :)

Julgranskula

Granen är uppe och jag har tagit ett par kort. Dock var det väldigt trångt och väldigt mörkt så jag var tvungen att försöka trängas med mitt stativ. Detta var det ända kortet jag blev nöjd med, men tog ett par till som kommer komma upp i senare inlägg. Självklart kommer jag ta fler kort på granen, både på kvällen och dagen.
Puss.

välkommen käre gamle gran

Nu håller mamma och pappa med att sätta upp granen. Jag tänkte ta mig friheten att ta ett par bilder. Får se hur bra det blir :)

skor inköpta!

Nu har pappa och jag varit i hultsfred. Hittade äntligen ett par snygga stövlar som fanns i min storlek! Köpte också ett par julklappar till mig själv :)

två skoldagar kvar

Jobbigt när man slutar en timma tidigare än vad bussen går. Måndagar gör jag det jämt på. Får sitta och glo hur länge som helst innan det är dags att gå ut. Nu börjar klockan iallafall närma sig. Sitter och väntar på att kickan ska sluta. Vet nämligen inte om hon slutat tidigt eller inte. Fick inte tag på henne via mobilen. Ikväll ska pappa och jag till hultsfred och kolla efter skor till mig. Hoppas verkligen jag hittar ett par. Puss.

Sleep tight

Nu har jag duschat och ska gå och lägga mig alldeles strax. Först tänkte jag läsa igenom min svenska presentation som jag ska hålla imorgon. Har inte övat ett skvatt på den kom jag på innan. haha. Illa.
Puss och godnatt!

Julstädat

Nu har jag precis dammat och julstädat på mitt rum, och sedan redigerat lite foton som jag kan lägga upp här sen i senare inlägg. Nu tänkte jag ta en dusch, sedan ska jag tända ett par ljus, gå och lägga mig och se på The secret life of the american teenager. Riktigt bra serie är det!
Puss.

Vad ska jag göra med mitt hår...?

Vet ej hur jag vill ha mitt hår. Såhär såg det ut för snart två år sedan. Då ville jag spara det, få jättelångt hår. Men nu när jag har fått långt hår vill jag fortsätta spara, men samtidigt klippa av det till denna längden igen. Det är otroligt tovigt jämt, blir fett direkt efter att jag duschat och det är bara allmänt i vägen. Men själv känner jag mig mer bekväm i långt hår än i kort så på så sätt vill jag ha kvar det. Blir snart galen på detta. Vad tycker ni?
Puss.

Gamla nya bilder

Blev inga nya foton idag. Orkade aldrig gå ut mer. Och på morgonen tog jag inte med kameran för då gjorde jag ju annat. Ni får helt enkelt stå ut med lite gamla bilder nu tills jag tagit nya :) Eller har någon bild kvar än som jag inte lagt ut, men annars liksom. Däremot kanske det inte blir massa bilder i repris, utan jag kanske kollar tillbaka bland oredigerade bilder och lägger upp gamla foton som aldrig varit uppladdade innan? Låter det som en bra ide?
Puss.

Hembakad pizza.

Nu har jag varit ute med pappa och king ett tag. Skottat undan lite snö osv. Det snöar ute just nu, men vi behövde verkligen få bort sådan där packad snö som ligger precis utanför dörren. Annars blir det så slaskigt när det smälter.
Nu har mamma kommit hem från jobbet och vi ska göra pizza tror jag. Är inte jätteglad i hembakad pizza, men det får väl duga ...
Vad ska ni hitta på idag?
Puss.

Dream about Damon


Godmorgon. Jag ville verkligen inte vakna nu. Pappa väckte mig mitt i en underbar dröm. Jag drömde om Damon (från Vampire Diaries), han tyckte om mig och försökte verkligen få mig att umgås med honom på sitt charmiga vis. Precis när han övertalat mig att hänga med ut och fota natur med honom (han skulle skjutsa mig) så kommer pappa in och väcker mig i min underbara dröm! Jag höll Damon i handen när pappa väckte mig! Ahh, kunde inte somna om igen. Hatar sådant. Haha :) Men får väl njuta av den lilla drömmen jag hade. Älskar verkligen sådana drömmar. Puss.

Sova sova

Nu ska jag gå och sova. Tänkte se ett avsnitt till av The secret life of the american teenager, men lär somna under det hehe. Imorgon ska jag gå igenom min svenska lite grann. Gjorde klart den innan, men vill ändå gå igenom den liksom. Sedan ska jag även göra en idrottsuppgift och kanske lite fysik.
Sov gott. Puss.

Ideér tack!

Dags att ta nya foton imorgon igen känner jag. Tog ju några idag, fast de börjar redan ta slut. Imorgon får jag fota så det täcker hela nästa vecka, hiihi. :) På tal om det skulle jag uppskatta om jag fick lite förslag på saker att ta kort på :) Lite ideér osv. Tack :)
Puss.

Min maaage!

Cicci har filmkväll i källan med våra gemensamma vänner, men jag har jätteont i magen så känner inte för att vara med. Sedan fick jag ingen inbjudan av Cicci personligen fören jag frågade henne själv om hon skulle ha filmkväll (då jag fått reda på det av en av vännerna). Hon kan vara med dem om hon vill, jag bryr mig inte. :) Jag tänkte istället gå och lägga mig och se på The secret life of the american teenager. Blev aldrig att jag såg det igår, för såg The final break ist (som jag glömt bort att jag inte sett).
Vad ska ni göra ikväll?
Puss.

Ljus

Mys med ljus. Tog kort när det var ljust ute, alltså var inte ljuset tänt. Men det spelar inte så stor roll. Gillar bilden ändå :) hehe. Nu har vi kopplat in hemmabio-systemet. Mycket sladdar och lite krångel, men vi fixade det pappa och jag :))
Puss.

Sex dagar kvar

Nu är det mindre än en vecka kvar till jul. Känns lite pirrigt. Mamma, pappa och Cicci är hemkomna nu och håller på med maten. Jag är vrålhungrig. Svenskan har jag kommit en bit på nu men har fortfarande mycket kvar, så det tänkte jag ta efter maten. Men det blir nog bra :)
Puss.

18/12 -10 [Dubbelresa]

Resan till Nässjö idag blev inte riktigt som vi tänkt oss. Först stannade vi till i Vetlanda, tankade bilen och gick in på on off. Pappa skulle kika på ett hemmabio-system. Sedan blev det så att vi köpte det vi kollade på och inte fören efteråt kom vi på att vi hade den röda bilen, alltså fick inte paketet plats i kofferten. Detta blev ett problem för när vi la paketet i baksätet tog det upp alla tre sätena så då skulle inte Cicci få plats sen (vi skulle hämta upp henne på vägen hem nämligen). Men hur som helst så lät vi det ligga där och fortsatte mot Nässjö. Där kollade vi lite i affärer och jag hittade ett par skor, fast de fanns inte i min storlek - som vanligt. Sedan ringde vi Cicci och hon hade ingen brådska med att bli hämtad så vi åkte hem med alla sakerna, sedan åkte pappa iväg igen för att hämta henne. Det blev några mil extra men det gick inte lösa på annat sätt.

Nu sitter jag och väntar på att pappa och Cicci ska komma hem. När de gör det ska vi äta, och sedan ska jag göra klart svenskan. Har kommit en liten bit påväg, men har fortfarande en del kvar.
Puss.

Uppstigen

Jag saknar mina underbara fina pojkvän.
Nu är jag uppstigen. Tänkte gå och väcka pappa, för sedan ska vi göra oss i ordning och åka iväg till Nässjö och shoppa :) Jag håller tummarna för att jag hittar ett par vinterskor.
Vi hörs sedan!
Puss

Nässjö imorgon.

Imorgon ska jag till Nässjö med pappa. Troligtvis ska vi dit iaf. Jag ska köpa mig ett par nya skor (för det är verkligen på tiden nu!) och pappa ska kolla julklappar och kolla lite i bilaffärer och sådär. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Kanske ser på film och somnar till det. Men orkar inte sitta uppe mer nu. Fick sådan huvudverk innan x)
Godnatt! Puss.

The final Break

bild 1, 2
Jag hatar filmer/serier som man sitter och lipar framför. Såg precis det allra sista av Prison Break. Och herregud vad ont i huvudet jag har nu (får det när jag gråter mycket). Det var så sorgligt, men samtidigt så lyckligt. Alla sörjde men var så glada ändå. Alltså jag satt och storgrät. Hatar det, men tycker samtidigt det är så bra. För lyckas man gråta när man ser på film, då har de lyckats och fått till det ordentligt!
Hela Prison Break är alltså färdigkollat för min del. Jag ångrar inte en sekund att jag började titta. Inte en sekund.

The secret life of the american teenager + ostbågar

Redigeringen är inte ny, men det är en redigering så det fick bli denna bilden denna gången :)
Nu har jag och mamma varit ute med King. Var lite kallt ute och så, och jag hostade en hel del. Klarar verkligen inte av att anstränga mig känner jag. Nu ska jag se på The secret life of the american teenager och äta ostbågar. Säger bara en sak - Yamyam!

Glädje.

Jag blir glad varje gång jag ser denna bilden. Detta är dessutom en nyredigering, för er som inte ser det :). Gillar denna redigeringen mer än den förra tror jag. Eller de är fina båda två, men på sina egna sätt liksom.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska baka klart. Tror det är några dumlekakor eller något hon bakar. När hon är klar ska vi ta ut King en sväng. Egentligen ska jag se på tv vid åtta, men jag missade legend of the seeker förra vecka så vad gör det om jag missar det ikväll igen?

Ikväll är det hotellet - maskerad tror jag. Hade varit kul att gå på det, men det blev lite knepigt, för först och främst kostar det pengar som jag inte har ännu, sedan måste man ha någonstans att ha förfest, och sedan måste man ha någonstans att sova. Nu var det typ ingen från klassen som skulle gå tror jag, så jag sket i det jag med. Förhoppningsvis hittar vi på något över nyår allihopa. Det ska bli kul. :)
Puss.

Nu blir det Twilight

bild 1, 2
Nu tänkte jag se på Twilight. Somnade till den igårkväll, haha. Tänkte se klart den nu. Var riktigt länge sedan jag såg Twilight-filmerna nu, men bra är de minsann :)
Puss.

Fotodag imorgon? .

Imorgon är det lördag, det betyder att jag kommer vara hemma ett par timmar då det är ljust ute. Underbart! Då kan jag fota :).
Puss.

17/12 -10

Idag har det gått ganska bra för mig. Eller i skolan alltså, om man räknar med lektionerna. Dock har jag inte haft någon röst, eller jo, till och från, men den har inte varit som den en gång var om man säger så... Hostat har jag gjort också idag, en hel del. Men det har blivit lite bättre nu i eftermiddag.
Mamma och jag var och letade skor efter skolan, men hittade inga snygga som jag kunde ha. Det suger verkligen, för att gå runt i gympadojjor nu när snön börjar bli djupare och djupare är ingen höjdare alltså. Men just nu har jag inget alternativ då mina vinterskor gick sönder..
Nu ska jag nog gå och lägga mig och se tv ett litet tag. Kanske sova, får se. Är väldigt trött och sådär.
Hur har er dag varit?

Fredag, sista dagen innan helgen

Godmorgon. Precis uppkliven ur sängen och död som en zombie ungefär. Hostade så dant igår och i natt så jag knappt har någon röst kvar, - det suger men inget jag kan göra något åt. Nu ska jag gå på toa och ta mig lite frukost, sedan ska jag göra mig klar inför skolan. Fredag idag, alltså sista dagen innan helgen. Prick en vecka kvar, sedan är det julafton. Härligt!
Puss.

Utsikt från ytterdörren

Nu har jag duschat. Är sjukt trött så tänkte ta och bädda ner mig nu framför en film eller något tror jag.
Sov gott. Puss.

Christmasteddy

Jahopp då var första säsongen av CSI färdigsedd. Det gick lite snabbare än jag förväntat mig om man säger så. Kanske var det för att inte fjärde cd-skivan fungerade?... Hur som helst sitter jag just nu och väntar på badrummet. Det suger verkligen att vi bara har ett badrum här hemma. Vi är fyra personer som ska ha det och får hela tiden vänta på varandra. Tänkte se ett avsnitt till av CSI så länge, men haha, då fanns det inga kvar att se. Får väl hålla tummarna för att jag får någon annan intressant serie i julklapp, eller kanske säsong två av CSI? Vem vet.. ? :) hihi. Jag räknar dagarna, det är alltså bara en vecka kvar. Ganska otroligt vad tiden går fort.

Svenskan påbörjad

Nu har jag sett massa CSI, sett på vanpire diaries och faktiskt börjat göra svenskan. Tror dock inte jag kommer komma så långt med den ikväll. Men har hur som helst påbörjat den, och det är det viktigaste.
Nu ska jag se lite CSI till, sedan ska jag ta en dusch och gå och lägga mig :)

CSI CSI CSI

Blev visst inte svenska ännu. Haha. Blev CSI istället. Men ska göra svenskan alldeles snart. Måste bara slappna av ett tag först :).
Puss på er.

Nu är jag mätt och gó

Nu har jag fått mat i magen och tänkte sätta mig med svenskan ett tag. Får väl se hur detta går. Haha :)
Puss.

Såhär blir min kväll, ungefär.

Ett foto mamma tog på mig när vi var ute för ett par dagar sedan.

Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar. Är sådär lagom hungrig efter en lång dag i skolan haha. Ikväll måste jag hinna med lite olika saker. Tänkte först och främst börja förbereda svenskan. Ska ha muntlig redovisning om ett företag på måndag och jag har varit oansvarig och inte börjat förbereda det än. Men ikväll ska jag minsann försöka hinna med det lite, orkar inte göra det hela helgen nämligen. Någon mer jag ska göra är att se på Vampire Diaries, och sedan måste jag hinna med att duscha med, men det blir nog senare. Blir det tid över ändå så kanske jag ser ett par avsnitt av CSI :) hehe.
Puss.

Psykologiprov är lite luriga

Goddag! Idag har jag varit i skolan och har faktiskt orkat med hela dagen. Hade prov i psykologi men har faktiskt ingen aning om hur det gick. Det var lite svårt, för det var en annorlunda uppgift liksom. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa helt enkelt.
Hur har er dag varit?

En vecka kvar till julafton

Alltså det är endast en vecka kvar till jul. Det är lite mysigt tycker jag. Längtar som bara den!
Nu ska jag göra mig i ordning, stänga av datorn och lägga mig för att se på mer CSI. Hihi. Det är jättebra verkligen!
Jag säger godnatt nu. Sov gott :) Puss.

Många inlägg och många bilder

Haha, blev väldigt många inlägg idag känner jag :) Men så blir det ibland och det kan väl vara bra för omväxlingsskull? Den största anledningen är att jag vill lägga ut så många foton som möjligt utan att ha massa i samma inlägg. Ni får gärna kommentera mina foton osv. Det uppskattas :)
Jag sitter och ser på CSI nu, ska nog gå och lägga mig ganska snart. Måste gå till skolan imorgon och då ska jag vara utvilad minsann. Dock är nog inte detta det sista ni hör från mig idag, jag skriver nog minst ett inlägg till ikväll.
Puss.

Vad roligt det är när saker och ting funkar...

Fasen vad arg jag blir! Ska se CSI cd 4 men den funkar inte ! Hackar som bara den. Hoppas det inte var något viktigt jag missade i storyn nu för det var fyra avsnitt som jag inte kunde se. Nu ser jag på cd 5. Hoppas jag fattar. hehe.
Puss.

Flickr

Haha, jag har skaffat Flickr, och vet inte ens vad det är knappt. Någon som har lust att förklara en snabbis? :)

15/12 -10

Känner mig inte jättehungrig längre om man säger så, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Har ju varnat alla er andra nu så det är väl bara att låta det vara, slänga pizzan och gå vidare.

Här har jag nu suttit hela dagen, framför datorn och tvn. Engelskan har jag skickat iväg. Den blev inte så bra, men bättre än inget kanske. Nu tänkte jag plugga lite psykologi tills imorgon. Kom på att jag även borde förbereda mitt företagsredovisande tills på måndag. Vore bra att öva lite till det. Men först och främst måste jag ju göra presentationen, för det har jag inte hunnit med ännu.

Ha en fin kväll.

Kolla vad jag hittade i min Pan-Pizza!

Jaha, detta var sista gången någonsin som jag äter en Billys Panpizza. Skärde loss en bit pizza, såg något svart, kollade vad det var innan jag stoppade biten i munnen, såg vad det var (en fluga!!), blev illamående och la undan maten direkt. Usch säger jag bara. Jag som älskade panpizza. Nu kommer jag aldrig mer kunna äta det.
Vadå ÄCKLIGT?! Fattar inte hur flugan kunde hamna där .. Uhuu. Usch!

Ängel

Hängande dinglande sak. Mysig är den hur som helst.

Lampa

Vad bra det känns att ha massa bilder som jag kan lägga upp här på bloggen nu. Dock får ni dem lite utspritt för det är inte bra att lägga upp alla kort i ett inlägg för då tar de ju slut sen igen liksom. Någon som känns mindre bra är att jag ännu inte börjat på mina läxor. Men får ta det efter maten för nu ska jag göra i ordning lite pan-pizza :).
Puss.

Första julfotot

En av alla foton jag tog tidigare idag. Tycker den är mysig. Min första "julbild" för i år faktiskt. Men lita på att det kommer flera! :)

Jag har inte börjat med läxorna ännu men jag orkar inte. Usch. Haha. Sitter och redigerar bilder och ser på CSI istället, det är mycket mer intressant :). Men jag måste ta tag i engelskan och psykologin någon gång så det blir väl efter detta avsnittet antar jag. Hehe.
Hur har er dag varit hittills?
Puss.

Nya bilder tagna, och nya påväg

Har nu tagit en del nya foton, lite olika sådär. Tog lite inne i vardagsrummet som jag kan använda mig av senare så fort jag gått igenom dem. Men först och främst ska jag ut med King och tar med kameran ut, så vem vet, kanske blir det fler bilder? Sedan ska jag göra lite läxor. Men ni kommer få se minst en bild idag. det kan jag loova :)

Frukost och CSI

Sitter nu framför tvn och äter frukost. Får egentligen inte göra det, men jag kände för det nu. Så länge jag inte spiller osv så är det nog lugnt.
Har föresten sett klart Prison Break och jag förstod inte riktigt slutet. Knasigt. Haha :)
'Puss.

Escape is just the beginning

Bildkälla
Ligger och kollar på sista avsnittet av Prison Break på säsong fyra nu. Det är ganska spännande måste jag erkänna. Hihi. Någon som sett den serien? Om inte så rekommenderar jag den starkt!

Hemma och sjuk

Godmorgon. Är hemma och är sjuk idag. Mår inte alls så bra, men imorgon ska jag gå iaf. Måste upp ur sängen snart, äta lite frukost och sedan börja med alla läxor som ska göras.
Vad ska ni göra idag?
Puss.

Ha en bra kväll

Gammal bild men den får avsluta dagen. Nu säger jag godnatt och sådär och ah, ha en bra kväll ni som inte är lika trötta som jag och ska sova redan.
Puss :)

Mycket bloggande blir till lite bilder

Känner att jag börjar få brist på bilder igen! Haha. Men när jag väl har bilder som jag inte lagt ut innan så vill jag ju lägga ut dem så då gör jag det. Blir väldigt mycket bloggande med när jag vet att jag har många många bilder som jag vill visa :). Denna bilden har dock inget med det att göra för den är tagen med min systers kamera för länge sedan. Bara tog en random bild för att inte slösa bort alla nya bilderna på en gång haha :).

However, nu håller jag på med engelskan, men kommer inte så långt för det fanns inte många svar på frågorna vi fått i videon vi skulle titta på. Vet inte riktigt hur jag ska göra.. Men ah. Får fundera över saken. Eller nej förästen, gör engelskan klar imorgon istället och går och lägger mig nu. Tycker jag låter som en utmärkt idé! Jag är sjuk, och är man sjuk ska man sova, minsann!
Puss :)

Två vinterfoton tagna hemma på min gata.

Klockan bara springer iväg när man har roligt. Eller roligt och roligt, ja typ ser på film och sådär. Har sett fem avsnitt nu ikväll av CSI och är såå sugen på att se fler. Men nu känner jag att jag verkligen måste sätta mig och göra engelska och lite psykologi. Ska visserligen vara hemma imorgon (för ja, jag har bestämt mig nu) så hinner ju plugga då. Men tänker utnyttja dagen till att verkligen vila upp mig så att jag bergsäkert orkar gå på torsdag. För det är liksom inget annat alternativ, har nämligen ett psykologiprov då och det vill jag inte hamna efter med.
Ha en fin kväll.
Puss.

Tummen upp eller ner för CSI?

Bildkälla: http://www.tv.nu/serier/csi
CSI är nog den bästa kriminalserien genom tiderna alltså. Jag tycker att CSI, vanliga CSI är bäst, men det finns ju även CSI New York (som enligt mig kommer tvåa) och CSI Miami som inte jag tycker är en jättestor hit tack vare den orangehåriga polisen som jämt säger "tuffa onödiga självklara" saker efter varje scen.
Ne men vad tycker ni? Tummen upp eller ner för CSI? :)

King

Min fina hund.

Utanför skolan

Såhär såg det ut utanför min skola nu när jag gick till bussen. Mådde inte bra så jag tog den tidiga bussen hem och missade idrotten. Får se om jag går imorgon eller inte. Har inte bestämt mig än.
Nu ska jag hur som helst gå och lägga mig i sängen och ta det lugnt framför CSI ett tag. Behöver verkligen vila känner jag, det var ju därför jag åkte hem liksom :).
Har ni haft en bra dag?

"Glad Lucia"

Kom på att jag inte sagt "glad lucia" till er än ! Men nu gjorde jag det så nu kan jag sova gott inatt :)
Har pluggat klart religionen nu och känner att jag inte kan den, vilket inte är jätteroligt. Men det är en smäll jag får ta. Jag kan bara inte koncentrera mig nu när jag är sjuk.
Hur som helst! Tänkte bara säga "Ha en fortsatt trevlig lucia-kväll!" och sådär :) Så hörs vi imorgon.
Puss.

Grimaaas!

Hm, gillar denna bilden tror jag. Den är lite härlig och smårolig. haha. Nu orkar jag knappt plugga mera ikväll ;o Har skrivit upp massa frågor att plugga på, men aah, orkar inte. Ångrar så sjukt mycket att jag inte började plugga igår och att jag inte skrev frågorna jag skrivit nu ikväll igår i stället. Men nu är det för sent. Får göra så att jag läser igenom dem ett par gånger (har nämligen ingen hemma som kan förhöra mig..) sedan får jag skicka dem till min mail, skriva ut dem i skolan imorgon och plugga på rasten jag har innan provet. Då finns det ju säkert någon som kan förhöra liksom :) ...
Godnatt, puss på er :)

Bus med vovven

Nu har jag pluggat massa religion. Är sjukt trött men tänkte läsa igenom sidorna en gång till och öva lite till innan jag kryper ner. Mamma, pappa och Cicci åkte precis in till stan för att handla och kolla på Lucia. Jag hade jättegärna velat följa med men jag såg ju luciatåget innan i dag i skolan och så orkar jag verkligen inte. Måste ju plugga klart med... Men mamma och dom får njuta av de fina ljusen i kyrkan åt mig. Hoppas Andreas inte tar illa upp att jag inte kommer, men han förstår nog, jag menar, jag är ju sjuk?
Puss.

Kvist

Hm en lite överredigerad bild, men så får det bli. Tänkte bara tacka för era fina kommentarer om min blogg! Kul när nya läsare hittar hit och uppskattar det jag skriver!
Tack kära ni <3
Puss.

Drygt med förkylning

Shit alltså. Har inte börjat plugga än. Men jag är verkligen inte tillräckligt klar i huvudet för att orka med det... Buhu, vet inte hur jag ska göra. Får man tycka synd om sig själv när man är sjuk? Det borde man väl få, eller? Jag gör det iaf och jag skäms inte. Jag vill bara gå och lägga mig och sova bort förkylningen, men imorgon måste jag gå till skolan eftersom vi har prov. Men tror dock att jag åker hem efter provet så jag skippar idrotten, för den kommer jag aldrig orka med. Pust.
Ne nu ska jag sluta klaga och göra något bra med min tid istället. Puss.

Religionsprov imorgon.

Nu är jag hemma. Har prov imorgon som jag inte orkar, men måste plugga på. Med tanke på hur bra det gick på mitt förra religionsprov (MVG) så vill jag ju självklart att det ska gå bra denna gången med. Men jag kan inte koncentrera mig när jag är sjuk, tyvärr kan jag inte göra något åt det. Men jag får väl läsa lite på det iaf, så jag inte kommer till provet helt ovetande .. hehe. Är också sugen på att ta lite foton. Men det får bli någon annan dag. Har ju lovat Pontus att ta bilder på honom (han vann ju min tävling) sedan har jag också lovat Oscar att ta bilder på honom, eftersom han hjälpt mig så mycket med min blogg.
Ha ett bra liv. Puss

I skolan

Sitter i skolan med Oscar Johansson bredvid. Har slutat för dagen, mina skor är trasiga och jag är jättesjuk! Oscar bara tjabbar om oviktiga saker men jag ignonerar honom :)
Haha, hejdå :)

luciadagen

Idag är det lucia och jag är sjuk. Gick till skolan ändå för känner att det är lika bra. Estet ska lussa för oss, alltså kommer min kära pojkvän vara med. Ska bli så fint. Ha en jättebra dag nu så hörs vi senare :) puss

Nu blir det Saw! godnatt.

Nu ska jag gå och lägga mig och se på Saw. Är sjukt trött, svättas och mår allmänt dåligt. Hoppas det blir bättre efter en natts sömn. Imorgon bitti ska jag upp tidigt för att duscha, det väcker förhoppningsvis upp mig lite imorgon så jag mår tillräckligt bra för att gå till skolan.
Godnatt, puss!

Och vinnaren blev .....

Vinnaren av min tävling jag haft här på bloggen blev Pontus Wikståhl! Jag kommer kontakta dig om mer information och så får vi tillsammans bestämma en dag som passar!
Ett stort grattis till dig! :)

Snö i skogen

Två foton som jag tog i morse under promenaden. Har fortfarande en del foton att lägga upp, men de kommer slumpas ut i andra inlägg. Så det inte blir en massa tomma inlägg här på bloggen :) Bra va?

Välkommen Vinter.

Nu är det så mycket vinter det kan bli. Mycket snö, kyla och massa julpynt över allt. Jag tror nog jag gillar det!
Puss.

Jag bakom kameran.

Bild som mamma tog i morse när hon och jag var ute med King. Jag fotade naturen och King och mamma fotade mig och King. Ungefär så var det :) Tyckte det var på tiden att få lite bilder på mig när jag tar bilder och inte bara bilder som jag tagit liksom. Denna bilden blev inte "jättebra" men det är en bild när jag fotar sjön :). Föresten, de bilderna kommer komma upp allt eftersom! :)

Påminnelse - tävling (sista anmälningsdagen)

Sista dagen att anmäla sig idag! Är ni intresserade av att vara med och tävla får ni klicka er in på detta inlägget och anmäla er! (Står även lite vidare info där).
Ha en bra dag och lycka till! :)

Fota vinterbilder.

Hej jag är förkyld. Nu ska jag hänga med mamma ut med King och fota lite vinterbilder. Tycker nog det är på tiden nu, eller vad tycker ni? :)
Puss.

Glögg med russin

Har inte kommit i säng än, haha. Sitter nu och bränner ut en film och dricker glögg med russin i. Har nog aldrig druckit glögg innan, men det var helt okej tycker jag nog! Varmt och skönt om halsen :).
Puss.

Gillar ni min blogg?

Skulle gärna vilja veta vad ni tycker om min blogg. Och speciellt vad det är ni saknar i den. Jag tycker det är jätteroligt att blogga och vill självklart förmedla den roliga känslan till er läsare när ni läser. En ointressant blogg är ju inte rolig att läsa eller hur?
När ni sagt vad ni tycker osv så får ni jättegärna följa min blogg med bloglovin. Skulle vara helt sjukt kul! :)
Puss.

Nu kvällsmat för att sedan se film och sova.

Nu ska jag äta kvällsmat, sedan ska jag krypa ner i sängen och se på film. Ska bli så skönt att kunna somna precis när som helst liksom. Imorgon ska jag göra läxor har jag bestämt. Hoppas att jag orkar, förkylningen gör min trötthet så många gånger värre än vad den egentligen är. Men det är bara att bita ihop. Ska jag klara trean sen så måste jag ju först och främst klara tvåan, eller hur? .. :)
Ha en bra kväll! Får se om jag kanske kanske skriver något mer inlägg senare (mina kvällar blir nämligen aldrig som jag tänkt mig ändå...).
Puss

Foton från filmkvällen hos Carl!

Här har ni nu lite foton jag tog under filmkvällen igårkväll. Om jag ska säga några korta ord om den så kan jag säga att den var jätterolig. Dock var jag ganska trött, men somnade ändå inte på riktigt fören klockan halv fem på natten. Mycket snack och lite filmer blev det. Fast ja, kan vara för att jag sov under de tråkiga filmerna.. ;)
Nu är jag jättetrött för som sagt blev det inte jättebra sömn inatt. Ska nog lägga mig och se på film tror jag nog. Sedan ska jag äta kvällmat och sedan krypa ner för kvällen! Underbaaart :).
Puss.

filmkväll hos carl

Nu är jag hos carl. Ska se på film och ha allmänt trevligt ikväll :)

Filmkväll imorgon!

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt (väldigt tidigt!) imorgon för att duscha, sedan ska jag iväg till skolan. Efter skolan ska jag hem till Carl där det blir filmkväll. Längtar enormt! Älskar att umgås med mina klasskamrater. De är typ mina bästa vänner (nästan!) :) Underbara människor!
Ne,- nog skrivet.
Godnatt, puss på er!

Uhhuu, jag har ont i halsen!

Nu har jag även ont i halsen när jag sväljer.. Fy för det! :( Lagom till helgen.. Perfekt ju..
Sitter och tittar på Vampire Diaries nu. Det blir bara bättre och bättre! Jag är imponerad av den serien faktiskt :)
Puss.

Gäsp - aj!

Jag gäspade precis och det gjorde ont i halsen! Kanske inte så roligt för er att läsa om, men jag tänkte ändå tala om det för det är ett tecken på början på förkylning gissar jag på. Har varit täppt i näsan och haft ont i halsen de senaste mornarna när jag vaknat, men det har liksom försvunnit efter frukosten. Får väl se om det blir något med förkylningen. Hoppas såklart att jag kommer lindrigt undan. Usch för att vara sjuk!
Puss.

colours

Tycker såna här bilder är så fina! Gillar denna väldigt mycket bara för att jag omedvetet fick med ett kors i bilden. Tycker det smälter in så fint! :) Vad säger ni om såna här ljus-foton? :)
Puss.

Glöm ej tävlingen! - vinn en plåtning av mig.

Glöm ej anmäla er till min tävling! Inlägget ni ska anmäla er på hittar ni här.

Fysiken sitter - tror jag!

Nu har jag pluggat fysik större delen av kvällen. Känns hyffsat bra nu faktiskt. Har gjort massa uppgifter och kommer det sådana uppgifter jag övat på så kommer detta gå galant. Gör det inte det - ja då får vi helt enkelt se hur det går!... hehe. Men hur som helst känner jag mig duktig. Har äntligen börjat förstå det vi jobbat med i fysiken i ett par veckor nu.. :)
Puss.

Matte D, E och Fysik B - min hemska framtid.

Har ett svårt val jag står framför nu. Måste ha valt tills på måndag och det är inte lätt inte. Har fått ett par kurser att välja på och ingen kurs är sådär jättelockande. Men eftersom jag måste tänka på min framtid så lutar det just nu mest mot matte D, matte E och fysik B som jag ska plugga i trean. Kommer bli riktigt tufft, men det är ju bara sista året, sedan är det studenten så det kan nästan vara värt det kanske? Kommer nog inte ångra mig efteråt... :)
Tänk vad stolt jag kommer vara OM jag klarar all matte och fysik. Snacka om att jag kommer vara världens lyckligaste människa :).
Puss.

Dagens fråga 8/12 -10

Hur ska ni fira jul? Blir det med familjen, med vänner, med släkt? Brukar ni ha julbord, gå ut och äta, äta hemma? Brukar ni ha en tomte som kommer eller delar ni bara ut era julklappar?
Berätta gärna hur ni brukar fira jul och om ni ska fira lika dant i år igen! :)

Svar på kommentar till Bea

SVAR
Ojdå, svår fråga. Jag önskar mig jättemycket i julklapp och mest är det dyra saker. Men en hel del kameraprylar står det på listan, även filmer, presentkort, pengar och lite annat smått och gott så som strumpor och böcker.
Så du har skaffat dig en 10" dator nu då? Jag tänkte först köpa en sådan, men tyckte sen att den var för liten så köpte mig en ny 15" ist. Är helt otroligt nöjd över mitt köp! Hoppas du får allt du vill ha! :) Kram

8/12 - 10 , glöm ej tävlingen!

Kort dag i skolan idag. Det gillas! Slutade redan klockan ett, sedan gick jag till tandläkaren där jag plastade en tand. Efter det tog jag bussen hem. Så underbart! Snart ska jag börja plugga fysik, har prov imorgon och jag behöver verkligen plugga - mycket!
Har ni haft en bra dag? Glöm inte anmäla er till tävlingen jag har här!

Jag tjatar och tjatar, men det stämmer så bra!

Jag tjatar om samma saker varje dag, men de saker jag tjatar om stämmer verkligen! Framför allt det där med tiden. Att den flyger iväg när man vill att den ska gå långsamt. Kom nämligen in vid halv tio då jag varit ute med hunden. Sedan tänkte jag bara sitta en liten stund vid datan för att gå och lägga mig vid tio, men se där, vad är klockan nu?? Jo mer än tio iaf. Fattar inte. Vad hände liksom?
Nu måste jag hur som helst gå och lägga mig så jag kan koncentrera mig bra i skolan imorgon. Sedan var det visst tandläkaren med ja.. Det får jag ju inte glömma.. Mhmmf.
Puss.

Tävling - Vinn plåtning av mig

Observera att den jag ska fota får ta sig till Vetlanda på egen bekostnad. Fungerar inte det får vinnaren stå för reseersättning så att jag kan ta mig till den. Tänk på det innan ni anmäler er. En fördel är alltså att bo i närheten av Vetlanda! :)
Lycka till!

Tävling på väg.

Nu måste jag sätta mig och plugga fysik, har varit alldeles för slö nu känner jag. Har faktiskt prov på torsdag och jag måste verkligen klara det provet! Helst av allt vill jag ha mer än G, för sist fick jag oväntat VG på fysikprovet. Tänk om det vore så bra att jag fick det nu med. Gissa om jag skulle bli glad?
Har även en positiv grej för er läsare sedan. En liten enkel tävling nämligen :) Kika in lite senare så får ni se vad det handlar om.. ! :)
Puss.

Fototävling hos Ellinor!

Fotograf: Jessica Hill
Modell: Katarina Edlund
Om ni klickar här så har ni en fototävling ni kan vara med i om ni vill :) Jag är med i tävlingen och jag tävlar med denna bilden!

Jag måste bättra mig med fotograferandet ...

Jag måste bättra mig med detta att ta foton. Verkligen. Senaste tiden har jag varit kass på det och jag har knappt lagt upp en enda bild här på bloggen. Men jag har inte tagit några bilder för känner inte att jag har något roligt hemma att ta på. Svårt att få fina kort med när det är mörkt när man går till skolan på morgonen och mörkt när man kommer hem... Men får väl försöka ta något kort i helgen kanske! Bara hoppas jag kommer ihåg det. Ska nämligen på filmkväll på fredag hos en klasskompis, sedan vet jag inte riktigt vad som händer resten av helgen.

Hur har er dag varit? Min dag har gått fort, men jag har varit otroligt trött så bara längtar tills klockan blir lite mer så jag kan gå och lägga mig. Somnade nästan på religionen idag, och somnade både på bussen in till skolan och hem. Usch alltså, kommer inte dröja länge innan jag somnar så hårt så jag inte vaknar fören jag åkt för långt. Det skulle vara typiskt.. ^^

Kloka ord.

"Jag tänker och tänker i månader och år. Nittionio gånger av hundra har jag fel, men en gång av hundra har jag rätt".
- Albert Einstein

Pedagogiskt ledarskap, en av alla läxor ikväll.

Goddag kära vänner och läsare. Kom hem från skolan ganska nyligen och har endast hunnit äta. Sitter just nu och läser pedagogiskt ledarskap, som är en av alla läxor jag måste hinna med ikväll. Det är nog dags att sluta skriva nu, bättre att sätta igång med läxorna och göra något roligt sedan ist! :)
Puss.

morgonmys

Godmorgon. Nu på morgonen har jag hunnit med mycket. Eller mycket och mycket, mer än vanligt iaf :) jag har duschat, ätit och gjort mig i ordning. Just nu sitter jag på golvet i hallen med en sömnig vovve i knät :) det är mys! Puss

Godnatt.

Nu ska jag ta mig en dusch sedan ska jag gå och lägga mig. Mina ögon svider och jag är tröttare än vad jag varit på länge. Egentligen borde jag göra läxor, har en hel del denna veckan, men jag orkar verkligen inte så får ta det imorgon. Uhh, ser inte fram emot det....
Godnatt. Puss.

People in distress - plåtning

Observera att bilden är överredigerad.
Jag tog några bilden men blev inte nöjd med dem, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men tyvärr blir det ju inte alltid det. Som tur var var Nellie på plats också och jag tror att hon fick en del bra foton! Ska bli spännande att se sen. Denna bilden tog jag och den är lite överredigerad + att jag och Nellie tog kort samtidigt så bådas blixtar blixtrade samtidigt, det är därför alla ansikten är så vita.

Andra Advent, snart jul ju!

Idag är det Andra advent. Som jag sagt så många gånger tidigare så flyger tiden iväg. Nu är det inte alls långt kvar till det är jul. Börjar nästan bli lite pirrig, önskar mig så mycket i julklapp och hoppas att jag får allt (fast att jag vet att det inte är möjligt).
Idag ska jag ta det lugnt, sedan, vid fyra- fem någon gång ska jag in till Vetlanda, ska hjälpa till med en fotografering. Ska sköta ljuset om jag inte minns fel. Ska bli spännande då jag aldrig gjort det innan :)!
Vad ska ni hitta på idag?
Puss.

Godnatt!

Nu ska jag och Andreas gå och lägga oss tror jag. Iaf jag, för jag börjar få ont i magen av den där colan jag drack (som jag aldrig skulle ha druckit....) Men jag har bara mig själv att skylla, jag kan inte rå för att cola är typ hur gott som helst, men det är mitt fel att jag inte motstår frestelsen att ta några klunkar ibland ..  ;)
Godnatt, puss.

Drömmer till och med om läxor ;o

Har det gått för långt när man till och med börjar drömma om att man sitter i skolan och arbetar, eller sitter hela kvällarna och gör läxor? Jo tack jag tror nog det va? Inatt drömde jag iaf om att jag satt och gjorde fysik, och de som läste bloggen igår vet att jag satt och gjorde läxor i princip hela kvällen (dock inte fysik, men matte och engelska). Jag bara längtar tills jag går ut gymnasiet så jag kan ta ett år ledigt. Jag orkar snart inte med detta längre. Men det är bara ett och ett halvt år kvar nu och det är tur att jag har så underbara klasskompisar som jag har, och att jag han Andreas. Får tänka mer på dem och mindre på skolan i framtiden kanske ... Men det är också ganska svårt för jag vill verkligen få bra betyg, det är därför jag pluggar som jag gör. Jag tänker på framtiden, men kanske ska jag minska mitt tänkande lite... Någon som känner igen sig i det jag beskrivit? Har ni något tips?
Puss.

Jag Andreas och Bella

Stör mig på att inte hela Bella (katten) syns på bilden till vänster. Hade blivit mycket finare om hennes huvud synts...
Idag har det varit en slapp dag. Tagit det lugnt och lite sådär. Ikväll ska nog jag och Andreas se på film, tv eller något annat sådant. Vi har fixat chips och lite sånt med. Mumma :).

Lördag förmiddag.

Idag är det lördag. Jag var uppe tidigt och nu sitter jag i Sjunnen bredvid Andreas och Kissen :)
Vad ska ni göra idag?
Puss.

Tick tack tick tack ... och så var klockan tolv!

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt! Engelskan är hur som helst nästan klar nu. Orkar inte mer dock. Ska upp tidigt imorgon och dessutom måste jag hinna packa nu med. Har pratat med pappa och han hämtar mig på söndag kväll. det är skönt. Då slipper jag ha med alla böckerna till Andreas nu. Hur som helst. Godnatt! Sov sött så hörs vi när jag har tid att blogga igen :)

Så mycket att göra , på så lite tid.

Jag ger snart upp. Klockan är mycket och jag har så mycket mer jag måste göra ikväll. Har en engelska uppgift jag måste göra, lite annat att läsa igenom, gå ut med hunden och packa. Sedan skulle jag helst vilja ta det lugnt och se på tv eller något innan jag går och lägger mig. Inte nog med det så ska jag upp tidigt imorgon för ska med bussen imorgon bitti. Går tyvärr bara en buss till Vetlanda (Sjunnen) imorgon och den går 8.50 tror jag. Usch för det.

Och jag fortsätter kämpa med min matte!

Sitter och räknar lite matte nu. Matte C är jag på och just nu känns det faktiskt helt okej! Det vi jobbar med nu förstår jag faktiskt. Helt otroligt men så sant så sant :) Funderar på att även läsa matte D och E också, mest för att det är status att ha gjort det liksom. Fatta vad bra jag kommer bli ! ;)

Jag säger hej till skypevärlden!

Har äntligen skaffat skype nu. Är det någon som känner att de vill ha mig som en kontakt där så kan ni lägga till jessicahillfoto - för det är jag! :)

Pluggkväll

Godkväll. Galen dag idag, men det är alltid lika roligt (nästan) :). Har dock lite läxor att ta itu med ikväll då jag inte orkar göra det i helgen sedan. Ska till Andreas imorgon och vara där till söndag eller måndag. Känner inte för att göra läxor då så jag gör dem nu ist. Ajajaa. Nu ska jag sätta mig i köket och sätta igång! :)
Vad ska ni göra ikväll?

Möte med Vetlanda Fotoklubb.

Idag blir det inga foton tyvärr. Kom precis hem nu från mötet med Vetlanda fotoklubb. Det var trevligt och lärorikt så ska försöka gå på flera av deras möten i framtiden tänkte jag! Nu måste jag ta en dusch, sedan sova. Jag är typ dödstrött ! ´
Puss.

Bosatt mig i skolan ...

Hej på er. Sitter fortfarande i skolan och glor. Håller Daniel sällskap, han ska på utvecklingssamtal om tjugo minuter. Själv är jag kvar i stan för jag ska på möte med Vetlanda Fotoklubb vid sju. Ja, det var nog det :) Skriver om mötet och lite annat när jag kommer hem ikväll!
Puss hej :)

"Min nalle är blå, inte vit!"

Här ser ni min favoritnalle. Han är ljusblå och vi har både fina och roliga minnen tillsammans ;)

En sak jag kommer ihåg som jag fortfarande skrattar åt när jag tänker på det är en gång när Andreas var hos mig. Jag hade redan gått och lagt mig och hade somnat (inte ovanligt) när han gick och la sig. Han upptäckte då att nallen låg på golvet så han väckte mig lite halvt och sa "här har du din nalle". Jag som inte vaknade riktigt men som ändå öppnade ögonen och tog emot nallen han räckte fram utbrast något i stil med "det här är inte min nalle! Min nalle är blå och inte vit!!!!!" Jag hade blivit jättebesviken och undrat varför han gav mig en nalle som inte var min. Man ska inte väcka mig om man inte har något bra att komma med! Jag kastade hur som helst iväg nallen och somnade snabbt om igen. Sedan på morgonen berättade Andreas detta för mig och jag kommer bara ihåg det lite halvt men jag är helt bergsäker på att det var en vit likadan nalle som jag har i ljusblå som han gav mig. Han säger att det inte var så utan att det var min nalle och bara skrattade åt mig för hur jag hade betett mig och reagerat. Antagligen så hade det väl varit ljuset och mina ögon som lurat mig till att se nallen som vit. Detta minnet kommer jag nog aldrig glömma, för det är faktiskt lite gulligt. Haha, så det kan vara ibland :).

Jag sover fortfarande med nallen i sängen och är helt bergsäker på att den är ljusblå :) haha, det är min nalle det! Ljusblå och jättesöt <3. Och med denna långa texten ville jag komma till att jag ska gå och lägga mig nu och krama om min söta lilla nalle. Haha. Godnatt på er, så hörs vi imorgon :)!

Se så fint hon ler ´


Har eventuellt ett jobb nu i helgen. Ska bli spännande. Ska göra mitt absolut bästa och hoppas att resultatet blir så bra som bandet förväntar sig! Det är bestämt att jag ska redigera bilderna som tas, men jag är inte säker ännu om det är jag som kommer ta bilderna. Men men, ska troligtvis finnas på plats iaf, som lite stöd och hjälp. :)

Ny header.

Har nu en ny header på bloggen. Jag hoppas jag lagt in den rätt. Ser ni den inte så testa att tryck på F5. Är det något som ser knasigt ut hoppas jag ni säger till! :)

1 december

Första december idag. Det firar vi med en mysig sommarbild :)

sista långa onsdagen

Idag är sista dagen jag har trafikkunskap, alltså sista dagen med denna väntan. Ska bli så skönt att faktiskt få sluta vid ett resten av alla onsdagar nu framöver :) vad hittar ni på idag?

RSS 2.0