Siims 3

Hejsan. Idag har jag spelat massa sims 3, när man väl orkar sätta sig att spela kan man inte slita sig alltså.. :o Man blir helt fast!

Nu ska jag stänga av datorn, se Wallander och borsta tänderna :) Och försöka bli av med min hicka med .. :o

GODNATT

My day

Goddag alla läsare ! Idag har jag än så länge inte hunnit göra alls mycket känns det som. Gick upp rättså sent, gick ut på baksidan och skottade undan massa snö från huset, lekte också med King och hade massa tävlingar, och tro det eller ej, men jag är faktiskt snabbare än honom nu när det är så mycket snö :) Lite kul!
När jag kom in vilade jag, såg på TV och tyckte synd om mig själv för all träningsverk i hela kroppen som jag har från snöskottningen igår ^^  Nu ska jag sätta mig och spela sims ett tag, sen blir det mat , och sen ska jag och Andreas se CHIPMUNKARNA MÖTER MICHAEL JACKSON , haha (; En gammal VHS vi har hemma :) Lite senare, vet ej när än, ska vi in till stan och handla (Y) Känns som en helt okej dag!

Hoppas ni har en bra söndag!


Rätt låtar?

Hej där. Idag har jag skottat större delen av dagen - asjobbigt! Det känns i kroppen såhär efteråt. Men har tjänat ihop 150 kr av pappa, som jag är stolt över :)
Nu har jag precis sett Melodifestivalen. Tycker ni rätt låtar gick vidare? Jag tyckte det va helt okej. Fast hoppades lite grann på Lovestoned och Neo också .. haha ;) Fast helt fel va det ju inte!

Nu ska jag bära upp Videon från källan ! Innan jag glömmer.. ^^

Puss godnatt!

Helg med Andreas

Hejsan. Fyllde på med 300 kr på MEDDO idag :) Så nu kan jag soola mycket igen :) bra bra!

Andreas är med mig hem också, vi sitter och ser på AMIGO just nu (; haha x)   Ska snart, eller typ om 40 minuter, ner till Angelica. Ska se på The Lenend Of The Seeker hos henne :)

Kan också tillägga att det kanske inte kommer komma upp bilder i helgen, för min kamera är utlånad till Evelina som skulle upp till Göteborg på någon hästgrej nu i helgen :)

Vad ska ni hitta på ikväll?

Underbara himmel,

Hejsan. Glömde totalt att ladda upp två fina bilder på himmelen igår. Är helt stolt över korten, tycker de är grymt fina!


Tihi

Fick precis reda på nu att det finns 22 avsnitt av "the vampire diaries" !   Gaah vad glad jag blev, för hade bara sett 10, och det 10onde avsnittet slutade jättespännande så tänkte väl att inte sesongen kunde sluta så :):) haha .  Nu bara längtar jag tills de nya avsnitten kommer !!

Skolan idag va rätt kul idag btw, tänker inte ta upp allt (a). Men kan nämna att jag fick 27 / 30 poäng på matteprovet vi hade innan lovet :) Nöjd! Men vet ni vad MVG va?  -  28 !  Helt sjukt... ^^ VG gränsen låg på 18. Vilka gränser alltså.. ^^ Men men,  ett mycket starkt VG blev det iaf :)

puss

Skippade spännerna idag

Idag körde jag på utsläppt hår utan spännen, men har ingen aning om det var okej? Skulle bli glad om någon kommenterade, ja, om någon såg mig då (: haha.


Nu ska jag lägga mig och se film, tror jag (: puss hej


Snöfoton

Hejsan. Hade en bra dag i skolan idag, fast att lektionerna gick lite långsamt. Är dessutom både chockad och glad över att jag inte haft den minsta träningsverk idag från boxersisen på gymnan igår. Helt otroligt! :o

Här kommer ett collage med foton jag tagit på Angelica och snön nu ikväll :)


Nu ska jag se på TV ett tag, eller kanske sätta mig och läsa min värsta spännande bok (a) hum... Får se!

Puss,

Kul grej sett på facebook

Hej där. Innan såg jag en rolig status som en kompis som bor en bit härifrån hade skrivit. Ni ska få läsa det och sen säga vad ni tycker. Jag tycker det var lite roligt, för själv tycker jag det är allmänbildning liksom x)

Buss 350 mot Borås: Två tjejer ~14 sitter och pratar högt och det framgår att de båda håller på att konfirmeras. Tjej 1: Alltså visst var Jesus svensk? Tjej 2: Är du dum eller? Det är väl klart att han inte var. Tjej 1: Men Bibeln är ju på svenska. Tjej 2 (ironiskt): Jo, men visst det finns en liten by utanför Uppsala ...som heter Betlehem och där växte Jesus Svensson upp!

Nå? Håller ni med mig om att denna tjejen inte riktigt hänger med? ... Detta tycker jag är en sak som de flesta kan förstå. Är Jesus från Sverige liksom ? Naee, skulle inte tro det ^^ Haha. . Sjukt alltså.

Någon åsikt?

Houseee

Nu ska jag springa ner och se förra veckans avsnitt av House. Men vad ska man hitta på sen? Ingen aning alltså.. :o 

Ska också tillägga att jag är ännu tröttare på snön nu. Låg bakom en sandbil mellan ädelfors och pauli, så va inte hemma förän 5 ! .. asjobbigt ..;o

Puss,

CSI och House

Hej hopp. Har sett massa inspelade program nu. Eller massa och massa, tre blev det iaf innan CSI NY började (:  Blev två CSI först, sen ett House. Nu har jag ett till House jag måste hinna se innan avsnittet imon, och sen har jag två "The legend of the seaker" att se, och melodifestivalen förra lördagen. Lär bli mycket TV-tittande .. ;) Haha ,  men det är kul så jag ska inte klaga.

Nu ska jag nog ta och lägga mig och se TV, eller film. Beror helt på om det är något bra på TV eller ej. Men ska borsta tänderna först iaf, för jag lär somna... Somnade visst några minuter under CSI NY nu . Mohahah, första dagen i skolan och jag är heeelt slut .. ;o

Ha de bäst ! Puss,

Det snö-ö-ö-ar igen ...

Hejsan alla där ute i vintervädret. Är det bara jag som tycker att det kan räcka med snö nu? Det bara snöar och snöar hela tiden känns det som. Jag vet , jag borde inte klaga eftersom jag varit i värmen över lovet, men det är faktiskt inte så roligt att komma hem och det är nästan dubbelt så mycket snö som det var när jag åkte. Om jag tar på mig stövlar och termosar och går in i snön på baksidan av vårat hus där snön ligger orörd då når det över knäna på mig, och jag är ändå över 170 cm lång .  Det är illa,  alldeles för mycket tycker jag! Har ni lika mycket snö på andra ställen i Sverige? Och om någon inte vet vart jag bor så kan jag säga att jag bor i Småland, på höglandet.
Blir det mycket mer snö nu så tror jag att jag beställer en ny biljett och flyger tillbaka till Gran Canaria. Någon som hänger på? Hoppas jag verkligen, för tror inte jag är ensam som är trött på snön?
Snön får mig verkligen på lessamt humör, det är inte kul, jag har inte lust till någonting. Det finns massa man kan göra, men ingenting låter kul i mina öron just nu. Hemskt! Men en sak jag får hålla tummarna för nu är att min idrott blir inställd imon! Inte säkert man får vistas i gympasalen nämnligen, tack vare all snö på taket. Får verkligen hoppas, för jag orkar inte med boxersise imon. Det är kul, men grymt jobbigt. Nästa vecka kan jag gå mer på det men inte alls imon !  Blää,  orkar inte ...
Idag påvägen hem från skolan åkte vi förbi en bil som kört på en älg mellan Flugeby och Sjunnen, sedan när vi nästan kommit till Pauli höll vi på att köra på en älg. Helt sjukt ! Bussen fick tvärnita och bussen driftade lite, men inget hände. Vi hann stanna och älgen sprang iväg. Men gud vad nära det var, tänkt om något hänt?!
Nej nu blev detta ett väldigt långt meningslöst inlägg... Så ska nog lägga in ett par bilder på all snö jag har på min trädgård och sen låta er som läser göra något roligare!



Måste påpeka något positivt också ! Nästan alla "skorpor" på tatueringen är borta nu :) Superskönt! Det försvinner massa varje gång jag smörjer, och det är så rackans kul att se dem försvinne och känna att tatueringen bli plan med huden (a) ,  tjohooo, jag är lycklig <3

Gran Canaria 12-19 Feb.

Hejsan. Nu har jag äntligen lite tid över och tänkte sätta mig och skriva en " dagbok " över våran resa. Hoppas ni läser, skulle även bli glad över lite kommentarer (Y).

Fredag 12/3
Ca klockan 2 på natten åkte vi hemifrån Pauliström mot Göteborg, där vi var framme någon gång innan 6. Ungefär klockan 8 på morgonen lyfte planet och var framme i Las Palmas, Gran Canaria vid 1-tiden sen.
När vi kom fram till vårat hotell som hette Cay Beach i Las Meloneras packade vi upp lite grann, bytte om och sen bara vilade efter resan. Utsikten från hotellet var underbar. På ena sidan såg man havet och på andra sidan massa berg långt bort. Hur fint som helst!

Bilder från resan hemifrån till hotellet.










På kvällen gick vi ut och åt på en restaurang vid havet. Jättefint verkligen och min Hawaii-pizza var hur god som helst (Y) Godaste på länge ska jag tala om! Tyvärr drack jag Cola till pizzan så jag fick ont i magen sen, och då hade vi gått ganska långt , men det var bara att bita ihop och ta sig hem ändå. Och till råga på allt hade jag även skoskav, så fick gå barfota ^^. Ännu mer problem blev det när vi kom tillbaka till hotellet, då vi inte kom in på området med vårat kort. Som tur var fanns en radiosak som man kunde använda, så vi " ringde upp " en vakt. Vi förstod typ ingenting av vad han sa och han fattade typ inget vad vi sa heller, men tillslut kom han ner och öppnade grinden åt oss... Felet med vårat kort var att pappa hade haft det i samma ficka som mobilen så den hade avmagnetiserats ^^ Typiskt.. Men vi fick ett nytt (:






Lördag 13/2
Idag var det sol hela dagen men lite vind och moln då och då. Låg vid poolen så gott som hela dagen och badade en hel del.







På kvällen gick vi ut och åt på en restaurang som hade buffé. Jättegod mat och massa att välja på. Denna restaurangen låg längre ner på samma gata som hotellet. Efter maten satt jag vid en dator i ungefär 20 minuter, chattade lite med Andreas bland annat. Kändes skönt !
När vi kom tillbaka till hotellet fick vi sällskap av en vit fin katt. En siameskatt tror jag det var. Blåa underbara ögon iaf! Har ingen aning om den var hemlös eller inte, men den var fin hur som helst! Vi gav den vatten och den va jättetam för den la sig ett tag i mitt knä och sen ett tag i Ciccis. Supermysigt!
Kan även tillägga att jag blev röd som en kräfta idag. Tro mig, det sved.







Söndag 14/2
Idag har det regnat. Blev mycket kortspel och liknande under dagen. När det sedan blev uppehåll gick pappa och jag och badade i poolen. Då var det jättevarmt i vattnet och iskallt på land tack vare blåsten. Sen efter ännu ett litet tag kom solen fram lite grann. Då la jag mig ute direkt och solade ett tag. Efter en stund hör jag ett " mjau ", då är det katten från igår som kom tillbaka. Jag flög för jag sov nästan, och när jag flög glög katten och gömde sig under min solsäng. Och jag var helt darrig när jag gick in och ropade på Cicci att katten var tillbaka. Hon blev överlycklig och sprang ut och började klappa den direkt.









På kvällen gick vi ut och åt buffé igen. Vi shoppade även lite. Köpte  en ring för 8 Euro som egentligen kostat runt 18 Euro och ett äkta pärlhalsband som 5 Euro som egentligen kostat 57 Euro. Riktiga fynd!
Hade väldigt ont av solbrännan idag med ... Ajajajaj.

Måndag 15/2
Idag har det varit uppehåll och sol hela dagen. Lite blåst och lite moln med. Skönt väder. Vi var och shoppade i Vecindario på öns största shoppingcenter Atlantico. Det var enormt och det var lite varierade affärer. De har lite udda klädstil där nere tycker jag ! Men hittade lite snyggt.
- En väska 12,95 Euro
- Linne 6 Euro
- Shorts 11 Euro
- Klistermärken till Amanda 1,5 Euro
- Armband till Andreas 2 Euro
- Örhängen 2,5 Euro
- Chips 0,6 Euro
Är mycket nöjd med mina köp!














När vi kom tillbaka till hotellet solade vi, gick ut och åt pizza ( Hawaii ) och spelade kort.

Tisdag 16/2
Början av dagen var regnig och jätteblåsig. Fast redan framåt 12 på dagen kom solen fram och molnen försvann. Alltså blev det endel solande idag också. Både skönt och inte. Skönt att bygga på solbrännan lite, men inte skönt efteråt när jag knappt kunde sitta ner tack vare brända skinkor ... ^^ Senare på dagen spelade vi minigolf, och om inte jag minns fel vann jag (:







På kvällen åt vi buffé uppe på hotellrestaurangen. Maten var jättegod! Efter maten kollade vi på en trollerishow, fick smaka mammas " San Fransisco ", riktigt god var den ! ;o




Onsdag 17/2
Nästan hela dagen var det sol och moln. Det blåste massa och jag solade ingenting idag. Va nere på Playa Del Ingles strand och även på ett shoppingcenter där bredvid. Köpte ingenting. Sedan åkte vi vidare till Mas Palomas strand, vi gick i affärer och åt kinamat. När vi kom tillbaka till hotellet la vi oss och somnade en timma ungefär. När vi vaknade hade det börjat regna. Väldigt tur att vi ätit innan! Kvällen spänderades med kort.








Torsdag 18/2
Idag var det jättevarmt och sol men lite moln. Vi solade ett tag, fotade och sedan tog vi taxi till shoppingcentret Jumbo där Cicci satte sig vid ett internetcafé ett tag medan jag tatuerade mig. Är typ hur glad som helst just nu! Trodde tatueringen skulle kosta lite mer, men den kostade minimumpriset, alltså 50 Euro. Toppen ! (:
När vi kom tillbaka till hotellet solade de andra medan jag satt i skuggan. Får inte sola med tatueringen nu innan den läkt. Senare åt vi mat, det blev pizza igen, och sen va vi på en ormshow på hotellet. Cicci och pappa höll i en stor gul orm, men jag ville bara klappa. Vi köpte kort sen med. Två för 20 Euro. Senare på kvällen packade vi och tog det lugnt. Spelade kort och lite sådant. Sista hel-dagen på Gran Canaria.












Fredag 19/2
Vädret var jättefint och supersoligt. Vi åt frukost, packade ner det sista och gick sedan ut för att vänta på bussen som skulle komma klockan 11.10. Blev lite väntan på flygplatsen sen på planet som lyfte klockan 2. Efter 4 timmar o 55 minuter i luften var vi framme i Göteborg klockan 19.55 svensk tid. Efter det hämtade vi våra väskor och åkte hemåt Pauli. Vi stannade endast för att äta och gå på toa på vägen men var ändå hemma rättså sent. Vi var hemma vid halv 2 på natten. Det snöade något grymt under bilfärden hem och många vägar var inte ens plogade så det gick inte så fort. Men vi tog oss hem iaf!






Semestern har varit underbar fast att vädret kunde varit bättre.. ;) Skulle gärna åka tillbaka igen!

Hoppas ni läste inlägget nu, eller iaf kollade på bilderna !  En kommentar skulle uppskattas (Y)

Puss.


Home again ´

Hej på er!
Hemma nu igen ja, och det har varit en helt okej semester. Vädret har varierat lite men lite sol blev det ändå :) Ne nu ska jag inte avslöja för mycket i detta inlägget utan sedan när jag får tid och laddat in foton på datan osv då skriver jag ett långt inlägg med massa bilder , så det blir som en dagbok . Blir väl bra? :) Så får ni veta för varje dag vad jag gjort och hur vädret var.
Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan ska jag börja ladda in bilder medan jag väntar på att mamma, pappa och Cicci kommer tillbaka från stan , för då ska Andreas vara med :) Tihihi, saknar min älskling!

Pusshej så länge.

Bye Sweden, Hello Canary Islands!

Nu ska datan av och jag ska försöka sova lite innan vi ska åka.
Men ni får ha det så bra här hemma :) Kommer sakna många <3

Puss hejdå ,

Things I like (L)


Bilderna hamnade slumpmässigt på sina platser.

Vampire Diaries

Ja nu har det äntligen börjar på TV ! :) Går varje torsdagkväll klockan 8 på sexan. Ska se säsongen igen hade jag tänkt mig (a) mohaha . Den är ASBRA ! Alla som inte har sett den - se den ! Absolut sevärd! Sitter och dräglar över Damon , den " elaka " i serien . Fy fasen alltså ! Snyggare finns nästan inte :) Eller, snygg och snygg, mer söt och underbar (:  Gaah, älskar hans leende!  .. :$ Får egentligen inte tänka såna här tankar .  Har ju faktiskt Andreas... Men man kan ju alltid titta liksom, det skadar ju inte (: (a)


Någon som sett serien ? Eller ska se den ? Och förästen, några tankar om Damon ? ;)

Puss.

Good News!

Tjolahopp! Är dunderglad idag ! För inatt åker vi :) Ska bli jättekul och spännande. Äte lite pirrig inför flygresan faktiskt (a)...
Var inne på yr.no och kollade nyss, en vädersida. I tisdags visade den att det skulle bli regn alla dagar utan lördag, och idag visade den att det kommer vara fint väder med sol och moln alla dagar utan söndag, för då skulle det regna! UNDERBART ! Vad glad jag blir! :)  Wiiie!  Hoppas bara det inte ändrar tillbaka sig igen ..  haha, då blir jag sur .. (;

Skönt väder? alldeles lagom tycker jag! Vill inte ha 28 grader varmt. Det är äckligt O.o .. =P

Nu hinner jag inte blogga mer just nu. För måste göra engelska, som jag helt hade glömt. Skriver om Irland, och skulle egentligen ha muntlig redovisning imon, men eftersom jag är ledig då så kommer jag få ha det på måndagen direkt efter lovet ..  Wiie .  . Haha .. Men men . Tänkte försöka skriva klart texten idag iaf, och fixa bilder och lite sånt, och sedan skriva ut, och skicka till skolan. Sen tar jag med den utskrivna kopian till Gran Canaria så kan jag lära mig texten där medan jag solar eller gör något annat skönt :) Låter ju perfekt? Bara jag hinner klart idag ... Annars får jag prooooblem .

Pusshej!

No pics

Hejhej. Har blivit väldigt många dagar nu utan bilder, men hoppas ni står ut. För har inte tagit några nya. Kameran är nerpackad och så nu, eftersom den ska med utomlands (Y). På Gran Canaria ska jag fota så det står härliga till :) Ahah,  ska ha minneskorten fulla minnsann!  Så kika in här på bloggen nästa helg igen, då dådå.. kommer maaassa bilder! :) Bara jag hinner fixa dem då, men det hoppas jag verkligen (a)

Nu ska jag kolla facebook, och sen lägga mig och läsa tror jag. Måste plugga mer på svenskan med . Kan 20 av 30 ord jag ska lära mig . Och tro mig, de är inte lätta... ^^

Puss.

Stress inför regn-semester

Ja det stämmer. Har längtat nu efter att få åka utomlands, och sen när pappa kollar vädret visas det att det ska regna hela veckan. Jippi alltså. Underbart glad just nu ... Fast får väl göra det bästa av situationen och vara glad som får åka utanför sveriges gränser, får också se fram emot shopping och kanske en ny tatuering (:

Nu ska jag göra SH, sen blir det soooova!

Puss hej

Natti

Hej igen. Hann visst med ett litet kort inlägg till ikväll. Men detta blir väldigt kort, för det är sent och jag är trött. Sitten endast vid datorn nu för att jag inte hunnit innan. Måste kolla facebook lite snabbt.
Har vaxat benen nyss, och duschat. Att vaxa gjorde ondare än förra gången för nu hade jag lite mer hår på benen. Men det försvann också mer! Bra bra ! Det gick till så att mamma drog och jag skrek (; haha .. Men det gick toppen!
Nu ska jag kolla min facebook, sen sova!
Nattinatti!


Fullt upp!

Hejhopp!
Har nästan ingen tid alls till att blogga just nu. Fullt upp hela tiden. Det är mycket med skolan, prov och läxor om vartannat, samtidigt som jag måste hinna med och packa också till Gran Canaria. Och det är jag inte klar med än på långa vägar... Usch vad stressigt allt är nu i några dagar. Men ni får stå ut. Kommer nog va lite seg på att uppdatera här och det är inte säkert det blir något bloggande från Gran Canaria för de har inte "å,ä,ö" på sina tangentbord och det är lite jobbigt faktiskt ^^ . Men när jag kommer hem ska jag blogga och ladda upp bilder så det bara smäller om det! Hoppas ni kollar in ibland? Ifall jag bloggat något.

Ha de bäst! Pusspuss.

Four days left

Hej. Nu i eftermiddag/kväll har jag gjort massa matte. Och tycker faktiskt det känns helt okej. Tror provet kommer gå skapligt :)
Har även packat lite nu (: Alla kläderna som ska med till Gran Canaria är nerpackade, så nu är det bara skor och lite annat smått och gott kvar (: Wiiee,  längtar som aset nu alltså! Det ska bli dunderskönt att lämna Sverige på torsdagnatt (; Ihh,  hela kroppen spritter!

Nej nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och se Wallander tills jag somnar.  Tror jag åkt på en förkylning ... Blää.. För i morse när jag vaknade hade jag ont i halsen och nu i eftermiddag har min näsa runnit massa , och när jag andats genom näsan har det stuckits. Asjobbigt! Hoppas det inte blir något av det .. ^^

GODNATT säger jag nu (L) Puss.

The last day of the weekend

Hejsan. Helgen hos Andreas har varit ganska händelserik!
Fredag: Bio med Amanda; "Prinsessan och Grodan" ( Ullrika, Andreas mamma, bjöd på bion ), på kvällen blev det till att se " Legend of the seaker " med Andreas.
Lördag: 50-års kalas utanför Västervik hos Andreas faster. Mycket trevligt med mycket folk (: På kvällen blev det melodifestivalen då helt rätta låtar gick vidare! Eller "rödtotten" hade nog kunnat gått vidare ist för Ola tror jag... Fast de var bra båda två faktiskt :)
Söndag: Sov länge och sedan har jag bara tagit det lugnt. Är dödstrött O.o . Förkylning påväg?

Nu måste jag kila iväg och göra matte. Har prov på tisdag och vill verkligen ha VG på detta provet också. Måste kämpa för att kunna nå mina mål! (Y)

Pusshej


February, 4th

Tjo. Är hemma från Andreas igen, dock ganska kort, för ska dit imorgon igen (Y).
Skoldagen har varit rolig faktiskt. Blivit mycket skratt och oseriöst. Har även blivit beroende av mobilspel ^^ Lite komiskt, men sant .. Tyvärr .. Haha ^^
Här kommen en "semmelbild" och en "dubbelbild" på mig. Bara för att!


Sådär ja!
Imon blir det Andreas igen som sagt, det blir bio , och på lördag blir det kalas (Y) We like! (;

Pusshej!


Perfekta Planer

Onsdag - Tosdag: Andreas + bio (Sherlock Holmes)
Fredag - Söndag: Andreas + bio med Amanda (Prinsessan Och Grodan) + 50-års kalas (Andreas faster)
Nästa Torsdag - Fredag - natt: Åka utomlands (Gran Canaria)

Ähm , ja , det va nog allt jag hade att komma med just nu (;  Hade tänkt stänga av datorn nu . Ska se klart Paradise Hotel, och sen sova ! (y) Prov imon ju ! .. :S Ihh,   nervös!

Ha de gött ! Puss.

Bio *gånger* 2 !

Hejhopp igen! Har övat på provet nu, men får se hur de går imon! Får hoppas det kommer frågor på det jag övat på helt enkelt .. (a)
Imorgon ska jag med Andreas hem, för vi ska på bio på kvällen. " Sherlock Holmes " tror jag den hette, verkade helt okej faktiskt !  Sedan på fredag ska jag hem till Andreas igen, och då blir det bio med hans lillasyster Amanda. Vi ska se " Prinsessan och grodan " (; ahah , tror den kan vara jättebra !  Sedan på lördag ska jag med Andreas familj på 50-års kalas för Andreas faster . Haha , blir nog kul! (: Frågan är hur jag ska klä mig ..  hmm .. kanske skjorta ? :)

Ne nu började House igen !

Puss!

House + Paradise Hotel final!

Yes! Så ser min kväll ut (; Någon mer som ska se något av de programmen? Blir nog också endel pluggande ikväll. Har prov imorgon i Teknik och företagande... Usch alltså... Men jag hoppas jag klarar det ganska bra (Y).
Förästen. Är riktigt trött på all snö nu. Och det verkar inte vara nog med snön som redan ligger, utan det ska snöa inatt och imon också ! ^^ Bläää...

Nej nu ska jag vara duktig och plugga (a). Ha de bra , puss!

Min måndag = CSI + Paradise Hotel (;

Hej igen!
Nu är CSI slut och jag sitter och kollar på Paradise Hotel (a) Mhm ! Jag älskar faktiskt de programmen! (;
Ne nu ska jag bjuda på ett litet rörigt collage, bara för att!

Ser säkert svårt ut att göra, men busenkelt med Picasa 3 ! (Y)

Puss!

February 1st

Tjo! Blev en kort skoldag idag egentligen, eller, det kunde blivit! Sovmorgon till 10.20, då vi fick reda på att vi inte hade någon svenska, så då hade vi rast till 12.30 då vi började engelskan. Hade kunnat haft en mycket längre sovmorgon än till åtta, då jag var tvungen att gå upp ^^ Efter engelskan hade vi en kort mentorstid på 10 minuter, sen slutade vi 14.20. Fick dock sitta kvar i skolan till 16.40 eftersom bussarna inte kommer förän ungefär då...  ^^ Men egentligen var det bra med alla dessa långa raster för jag har haft mycket tid på mig att plugga idag. Känns skönt, slipper jag sitta lika länge ikväll liksom (a). Har prov i teknik och företagande på onsdag, och det är massa årtal man ska lära sig. Usch alltså... Men jag tänkter få VG på det provet, tror jag klarar det, bara jag lägger ner tid på det...
Nu ska jag se om pappa har tid att förhöra mig lite grann, sen ska jag nog spela sims fram till klockan 9 då CSI börjar (Y).

Haft en bra dag? Puss.

RSS 2.0