Blomster och lite annat














Lite söta sommarbilder från mig till er.

Får ni lika mycket glädje i magen som jag när ni ser dessa foton?
Puss.

Bästa Midsommarfoton





















Såhär var min midsommar. Kan inte beskriva den bättre än med dessa bilder. Eller jo, jag dansade med, och lite annat som jag inte ville ta kort på .. :)

Hade ni en bra midsommar?


Onsdag igen

Hej. Idag är det inte strålande solsken ute, vilket jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om det. Skönt med sol men ändå skönt med en dags vila utan att vara rädd att bränna sig ännu mer.

Har jobbar klart för dagen (vid 10 iofs), och tänker slappa hela dagen. Imorgon jobbar jag bara tre timmar så slutar klockan 9. Det är skönt. Kunna gå hem och lägga sig ett tag igen.

Håller på att fixar med bilder nu. Fast det gör jag på min stationära dator (sitter vid min gamla bärbara nu för har inte internet på den stationära.). Om ni kolla in här senare ploppar det nog upp lite foton allt eftersom. Bland annat från midsommar och när king leker i vattenspridaren.

Puss!

Dags att krypa ner


Nu säger jag godnatt!

Sooool

Goddag! Ett tag sedan jag skrev nu, ehe. Började jobba igår och hade inget internet hemma. Eller jo det har jag ju, men orkar inte sätta upp min dåliga bärbara dator. tre´s modem som jag brukar ha på min stationära är nere på gunnarsö. Igår var Cicci, Mamma och pappa i Jönköping. De kom hem med en ny bärbar dator (till Cicci). Det är den jag sitter vid just nu. Sedan hade pappa även köpt en ny mobil. En sån där Sony Eriksson xperia mini. Minns inte om den hette så, men nåt sånt tror jag. SJälv blev jag väldigt sugen på att köpa en likadan mobil, så det blir nog så så småningom.
Nu ska jag spela sims. Sedan, framåt 8- halv 9, ska jag sova! Ska upp tidigt imorgon och jobba igen. Började igår.

Puss!

Midsommardagen

Hejsan. Vacker dag idag med. Fast börjar nog bli lite väl molnigt nu tycker jag nog. Fast har hunnit sola en del nu på förmiddagen. Ikväll får jag se vad som händer, fast det är dans uppe vid restaturangen ikväll igen så jag ska kankse upp dit :) Jag får se!

Har ni haft en bra midsommar?

Glad midsommar!

Nu är det äntligen midsommar. Så underbart skönt! Det känns som att midsommar är en bekräftelse på att sommaren är här.

Idag har jag firat med familj, Andreas och några till. Mycket kul och underbart väder har vi verkligen haft. Har sett på gameldagsdans och sedan traditionell midsommardans, när småbarn och deras föräldrar dansar runt midsommarstången och är glada.

Ha en jättebra kväll nu allihopa! KRAM! <3

Midsommar på Gunnarsö!

Hejhopp. Snart bär det av mot Gunnarsö. Ska fira midsommar i husvagnen med familj, Andreas och vänner! Ska bli supermysigt. Nu måste jag packa klart. Ha det bra!

Scooby Doo med Andreas <3

Hejsan. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och se på film med min älskling. Scooby Doo och Zombieön blir det tror jag :) Eller , minns inte vad den hette. Men något sånt!
Sovgott! :)

Liten redigering

Har nu suttit och redigerat lite foton. Tänker inte ladda upp alla nu utan tänker använda dem i inlägg som jag inte har bilder till annars. :) Fast om jag inte laddar upp något kort i detta inlägget blir det ju tomt så en bild ska ni få!
Skriv jättegärna vad ni tycker om den! Foto och redigering är av mig.
puss.

Kärlek på King

Var ute innan och knäppte ett par kort. Tänkte lägga upp några här. Gick inte långt, inte långt alls faktiskt, blev bara ut på baksidan. Men fastnade där för att King var så söt där han låg och stekte i solen!
Min söthund.
Nu ska jag ner och ta en glass ur frysen. MUUMS! :)

Imponerad!

Woow alltså. Inte varje dag man ser en sådan här talang. Denna tjejen kan verkligen måla! Och nej, det är inte fotografier, trodde verkligen det först, men sedan såg jag en video när hon målade en av bilderna. Helt sjukt bra.
Kika in här för fler teckningar! ( http://www.rajacenna.com/gallery.htm )
Vad tycker ni kära vänner? Lika imponerade som jag är? :)

Uppe före tuppen

Godmorgon mina kära läsare. Idag gick jag upp klockan 5.00 för att sedan börja jobba vid 6. Eller jobba och jobba, det var mer att jag gick bredvid och lärde mig jobbet. I och för sig hade jag samma jobb förra året också fast måste ju friska upp minnet lite, och sedan är det två ställen nu i år som är nya. Ojdå, ni kanske inte förstår vad jag pratar om ens? Aja, det är städning jag håller på med. Eller, ja. Är "sopolog" som det numera heter ^^.
Nu tänkte jag ut och lägga mig i solen och sova ett tag. Är verkligen helt slut!
Puss på er , ha en bra dag!

Upp tidigt imorgon

Hej svejs. Blev sims nästan hela dagen. Fast var ute hos hunden med i omgångar.
Imorgonbitti ska jag upp vid fem, för ska hänga med Monica när hon städar nere på bruket. Friska upp minnet lite, för jag ska ta över hennes jobb när hon går på semester nu på måndag.
Nu tänkte jag gå och lägga mig och se film. Hoppas på mycket sömn inatt!'
Puss

Solig dag

Hej alla vänner.
Idag är det varmt och soligt ute och så fort gräsmattan torkat lite grann tänker jag ge mig ut och sola ett tag. Älskar verkligen att sola, inte för långa stunder, men lite sådär lagom är bara skönt!
Hela kvällen igår satt jag och spelade sims. Är fortfarande hur sugen som helst och funderar seriöst på att spela det ett tag nu med. Måste ju ha något att göra tills gräsmattan blir torr liksom ^^.
Ha en underbar dag!

Fin redigering.

Skickade över ett par foton till en kompis som är fotograf. Han gjorde en snabb redigering på en av bilderna och det blev såhär. Tycker det blev helt otroligt fint!
Vad tycker ni?

Sophia, Anna och Beas student

Här kommer foton jag tog på studenten i Västervik.
Detta är Sophia!
Anna
Här kommer lite foton på Bea!
Sophia och Anna
Bea
Längtar till min student!

Evve och jag innan UP

Evelina och jag var ju på UP i torsdags. Här är kort vi tog innan vi åkte in till stan. Jag är den blonda och Evelina den mörkhåriga. Katten på korten heter Albin och är Evves :).
Du är en bra vän Evelina <3

Hoppning i Vetlanda

Fotade en träningstävling i Vetlanda ridhus i onsdags. Här har ni några foton. Vissa var jätteduktiga men det var synd att vissa tvärstannade osv. Men det var så bara på två hinder så något måste ha skrämt hästarna!
På de två översta bilderna är det Nisse och Mickan.

Huggorm

Hejsan. Nu är det måndag igen och mitt sista lediga vecka börjar. Har nog inte sovit väldigt många timmar inatt känns det som. Var väldigt trött när jag vaknade hur som helst. När mamma kom hem från morgonpromenaden med King sa hon att det var en huggorm på framsidan av huset. Först såg han liten ut men när han kröp iväg var han väldigt lång faktiskt. Inte väldigt tjock när han kröp men det var han när han låg platt. Tog ett par kort på den så tänkte slänga upp ett här.
Inte varje dag man set en sådan här rackare.
Puss.

Supernatural bilder!

Hej. Har spenderat hela kvällen nu framför Supernatural. Känner det att jag inte sett det på länge nu. Var så sugen... (a). Har letat lite på internet och hittat några riktigt bra bilder på Sam, Dean och Castiel som jag älskar. Tänkte dela med mig av dem så ni som inte sett serien får se hur snygga dessa människor är! :) Snällt va?

Sam - Dean
Dean - Sam
Sam - Dean
Dean - Sam
Castiel
Sam
Dean
Castiel
Yes, det var lite bilder. Vad tycker ni om dessa killar? Vet inte hur ni som bara ser bilderna tänker liksom, men om man lär känna personligheterna på deras karaktärer så blir man riktigt kär.
Tycker verkligen serien Supernatural är en serie för alla smaker! :)
Ha en bra kväll/natt. Puss. :)

Ny kameraväska idag.

Hejsan! Sitter nere på Gunnarsö. Hade jättetrevligt på skumpartyt i torsdagskväll! Blev dyngsur hela jag men det var verkligen värt det. Igår var jag i Västervik på Beas student. Efter studenten åkte vi ner till Gunnarsö och jag gick och la mig typ direkt när vi kom hit igårkväll. Idag har vi varit i Kalmar hela dagen och jag har handlat lite. Köpte en kameraväska (ryggsäck) på NetOnNet och sedan en liten vas med tre plastblommor i på Ikea.

Har tagit massvis med foton, både hos Evelina och på studenten så det kommer upp endel imorgon när jag kommit hem härifrån! Hoppas ni har tålamod och kikar in på bloggen imorgon igen!! :):)

Puss på er ! <3

Grattis mamma.

Hejhej. Var hos tandläkaren i morse, hade tid där 8.50 så fick ta tidig buss från Evelina in till stan. Det tog 10 minuter hos tandläkaren, sen fick jag vänta i tre timmar på bussen hem. Det var lite segt ska jag tala om. Gick först och solade i 13 minuter. Somnade i solariet och vaknade när det stängde av sig. Efter det gick jag till biblioteket och satt där resten av tiden. Jag hittade en intressant foto-tidning som jag läste igenom mycket noga!
Nu tror jag mormor och morfar har kommit, vi ska äta smörgåstårta och fira mamma som fyller år idag. Ska också hinna med att duscha innan fem då jag ska ta bussen tillbaka till Evelina igen. Ikväll blir det UP!
Ha en toppenhelg!
Puss.

Evelina idag?

Hejsan. Blev väckt av mamma som skulle ut med hunden. Gick upp och började äta frukost, sedan kände jag att jag mådde jätteilla helt plötsligt så var tvungen att spy. Sedan var det över och nu mår jag som vanligt igen. Vad är detta? Har liksom planer på att åka till Evve nu på dagen, men vågar jag verkligen det? Tänkt om det kommer sådär plötsligt igen... ?
puss.

Fotosession Louise Jonsson 15/6-10

Här kommer foton från när jag och Louise fotade idag. Riktigt nöjd med bilderna!
Ingen bild får kopieras eller användas utan mitt tillstånd. Alla fotona är tagna av mig, Jessica Hill.
Modell: Louise Jonsson (http://love-me-as-iam.devote.se/)
Fotograf: Jessica Hill (jag)
Redigering: Jessica Hill (jag)
Ta gärna en titt in på Louises blogg. Hon lägger ut bilder hon med, tror till och med det blir andra bilder än de jag lagt upp. Se hennes favoriter på hennes blogg. Länkade henne ovan!
Glöm heller inte att skriva en kommentar om vad ni tycker om bilderna. Dela med er av era åsikter :).
Ha en bra kväll. Puss.

Fota Louise

Hejsan. Sitter hos Louise. Har precis fotat henne. Lägger upp foton ikväll när jag hunnit välja ut de bästa och redigerat dem.

Sims, träning och CSI

Hejsan. Nu börjar klockan bli sent. Eller egentligen inte, eftersom det är ju faktiskt sommarlov. Men jag ska upp imorgon bitti. Ska in till stan på förmiddagen för att fota Louise. Det är ett gratisjobb då jag lovat henne sen länge tillbaka.
Idag har det blivit mycket sims-spelande. Det är så underbart roligt! Har även sett CSI och cyklat i 20 minuter. Helt okej!
Nu ska jag spela lite Sims igen och sedan gå och duscha. Eller tvärt om kanske...
Puss.

Flowers.

Tillslut tänker jag lägga in lite blommor här på bloggen. Det är ju faktiskt sommar, fast att det inte känns som det just nu....
En liten kommentar skulle sitta fint!

Fotbollsmatch HSK-Landsbro 13/6-10

Här kommer ett par foton jag tog på fotbollen igår.
Som jag säkert nämnde igår så vann HSK med 4-1 var av Amanda gjorde ett av målen :).

Fredriks student 11/6-10

Hejsan. Här kommer lite foton från Fredriks student i fredags. Har lagt till lite färg i bilderna så de ska se gladare ut. Det regnade ute så bilderna såg väldigt dystra ut.
En underbar dag om man bortser från det hemska vädret.
Puss.

Hemma från en bra helg

tjohopp. Nu är jag hemma från Andreas. Blev en helg med studentfirande, lite födelsedagsfirande och fotbollsmatch. Det var idag fotbollsmatchen var och det var Amanda (Andreas lillayster) som spelade. Hennes lag vann med 4-1 mot Landsbro och Amandra gjorde ett av målen. Jag fotade under matchen och kommer lägga upp ett par foton sen :).
Puss och hejdå

Förkylningen blir bara värre

Hej hopp. Blev ett väldigt kort inlägg innan, för skulle precis upp och fika så jag hann inte skriva länge.  Men dagen har iaf varit helt awesome. Vädret kunde definitivt varit bättre men det var en bra dag hur som helst.

Sitter just nu och kollar igenom alla bilderna jag tagit idag. 258 stycken totalt.

Ska nog snart gå och lägga mig. Kan knappt hålla ögonen öppna längre. Min förkylning är hemsk, verkligen.

Puss på er!

Fredrik student

Är hos Andreas. Har kollat på alla studenter idag. helt underbart! Grattis till Fredrik och alla andra :D


New in

Hejsan. Har varit och shoppat lite idag efter skolan. Här kommer sakerna jag köpt till mig. Köpte även lite presenter till folk :).
Nu ska jag testa kläder inför Fredriks student imorgon! Puss.

Sommarlov och klassfest

Hej! Äntligen sommarlov och jag är jättelycklig och jätteförkyld.
Var på klassfest igårkväll. Var verkligen helt sjukt kul och jätte trevligt. Alla hade druckit jättemycket förutom jag och Victor typ som bara smakat lite av varje. Blev en kväll med mycket skratt och roligheter. Tack för en underbar kväll alla! Hoppas på fler liknande fester i sommar?
Nu ska jag fortsätta se på supernatural. Orkar inte göra något. Kom i säng efter två inatt. Trött som tusan!
Puss på er!

Finally

Hejsan. Äntligen onsdag och även denna dagen var slapp som bara den. Fick reda på att jag har MVG i ToF, MVG i Datorkunskap och VG i matte B, vilket känns helt underbart! Slutade vid 12 idag men hann inte med den tidigaste bussen hem. Fick vänta kvar i skolan till två, men det gjorde ingenting för Victor höll mig sällskap och jag hjälpte honom med sin bilduppgift.
Nu tänkte jag börja göra mig lite i ordning inför kvällen. Blir fest hos Nellie ikväll, och efter det ska vi dra upp till Östanå. Får se om det blir dygning för mig eller om jag drar hem till Victor och sover ist. Haha. Hoppas på finare väder inför kvällen bara!
Puss på er!

Nationaldagen i Forngården, förmiddagen.

Här kommer lite smakprov på fotona jag tog i söndags i forngården. Det var på en slags gudstjänst på morgonen. Fotade åt Vinalm.
Åsikt?

Åttonde Juni

Goddagens. Slutade tidigt från skolan idag med. Just nu sitter jag och planerar lite inför morgondagen (då vi ska ha en storklassfest) och sitter med fotona jag tog i söndags. Tänke hinna med det skapligt tidigt så jag hinner se lite Supernatural med senare ikväll.
Puss.

Min enformiga dag

Alltså oj vad dålig jag är på att uppdatera här nu för tiden. Men vet inte, har aldrig något att skiva om känns det som. Sitter heller inte jättemycket vid internet längre. Har börjar se film och serier mer nu.
Min dag har ungefär sett ut såhär:
-Skola
-Äta
-Se på Supernatural
-Göra lite matte
-Se på Supernatural
Har sammanlagt sett sex avsnitt av SN idag. Är på säsong fyra. Snacka om att denna serien inte tappar mitt intresse! Avnitt nr 4 på denna säsongen var underbart. Satt och skattade som bara den. Helt sjukt... x) Ska inte avslöja vad som händer men kul är det.. ;)
Nu ska jag göra lite matte igen. Sen lägga mig och se Twilight!
Puss.

Film + träning

Hej. Har precis cyklat lite på cross-trainern. Blev inte så länge idag, 10 minuter bara, orkade inte mera. Nu tänkte jag kolla om badrummet är ledigt så jag kan gå och ta en dusch. Sedan, efter duschen ska jag gå och lägga mig. Kanske att jag sätter på en film att somna till. :)
Godnatt mina kära vänner!

Bree Tanners andra liv.

Yes, så sant så sant. Nu har jag haft så tråkigt i eftermiddag att jag har hunnit läsa ut en hel bok. Jag köpte den igår, men hade då inte lust att läsa. Idag när jag sett klart på säsong tre av supernatural hade jag inget mer att göra så jag tänkte att jag kunde läsa lite. Det slutade med att hela boken tog slut. Haha så det kan gå. Men bra var den iaf! Den nyaste boken av Stephenie Meyer. Ingen har väl missat den va? :)
Nu ska jag ut på altan och äta paj..  MUMS!
Puss på er.

Sunday

Hejsan. Idag är det söndag. En mycket solig och varm dag. Var inne i stan på förmiddagen. Fotade i Forngården åt Vinalm. Blev 300+ bilder så hoppas han blir nöjd sen när jag fixat dem.
Har legat ute i solen ett tag med. Jobbat lite matte. Har en prov på tisdag, uuusch.
Nu har jag precis ätit och tänkte smälta maten med lite Supernatural :).
Ha en underbart söndag!
Puss.

At home without parents.

Hej. Slutade skolan klockan ett idag, fick reda på att jag fick MVG på min rapport jag skrev om webbläsare. Fick även reda på att jag kommer få VG i betyg i Persondatorer och MVG i CAD. Är mycket nöjd över båda betygen!
Nu sitter jag och väntar på att mamma och dom ska åka. Jag ska nämnligen vara ensam hemma inatt. Eller, jag är ju inte ensam, jag bjöd in Andreas som sällskap. Det bästa sällskap man kan ha :).
Funderar på att se lite Supernatural nu innan Legend Of The Seeker börjar.. :)
Ha en bra kväll! Puss.

Varm dag!

Hejsan. Är det bara jag som mår otroligt dåligt i värmen? Det känns som det. Alla går runt och njuter och sjunger och är glada. Visserligen blir jag med glad. Vissa stunder. Men jag hatar verkligen att känna att jag inte kan göra någonting utan att bli varm. Jag kan inte följa med ner på stan, jag kan knappt gå ut. Det suger verkligen. Men jag vill ju heller inte gå runt och svättas så jag har inte mycket mer val än att sitta inomhus.. Haha. Visst, sol är skönt, när man ska sola liksom. Men annars - nej tack.
Har träningsverk i hela kroppen idag. Fy säger jag bara.
Nu ska jag se på supernatural.
Puss!

Pelle Svanslös.

Hejsan. Precis hemkommen från en underbar barnmusikal nu :) Det var estet-ettorna som gjorde den och den var riktigt bra!
Nu ska jag bara ta igen mig. Är trött.
Puss.

My evening

Hej. Ikväll har jag gjort läxor större delen av tiden, men det blev också tid för några avsnitt av Supernatural ikväll :).
Nu tänkte jag gå och lägga mig och sova. Kanske se en film förästen, eller somna till en film iaf.
Puss godnatt!

Näst sista veckan.

Hejsan. Nu är det verkligen inte långt kvar i skolan innan sommarlovet börjar. Det är hmm... sju dagar kvar innan jag har sommarlov. Känns helt underbart!
Fick reda på att jag antagligen ligger på mvg i matte a idag. Väldigt förvånande men kul med tanke på att jag presterat vg på alla prov vi haft, även nationella. Men jag klagar inte, det är bara att tacka och ta emot!
Nu ska jag se på supernatural, sen ska jag sätta mig och öva på prov. Två stycken tills imorgon. Usch för det.
Puss på er!

RSS 2.0