Shutter Island + lost !

Hejsan. Sitter just nu och ser på lost. Började ikväll igen, äntligen (!)
Har ganska nyligen kommit hem från bion (Shutter Island) , vet inte vad jag tycker. Handlingen var bra, och lite ovanlig - lite överaskande ändå, men samtidigt inte. Fast slutet va jobbigt, jag har massa frågor jag aldrig fick svar på ^^ haha

Ne nu ska jag rikta min fulla uppmärkelse till Lost!

Puss och godnatt!

Bestäm dig människa!

Hej. Konstig dag idag. Orkar inte förklara så mycket. Tänker bara säga att det finns en person som både hatar mig och vill vara med mig på raster osv. Fattar inte? Hela tiden får jag höra "bitch" osv, men ändå så ska personen vara med mig?

Nehe, orkar inte sitta här nu. Ska kolla av min telefon, se om jag fått svar på ifall vi har svenskaläxa eller inte, och sen tänkte jag gå på bio :)   Shutter island blir det ikväll! Har hört att den ska vara bra (Y)

Puss.

Jag älskar dig.


Övningskört och gjort NK

Ja där har ni vad jag har gjort idag. Eller förästen! Har sett på CSI nu med. Men annars har jag inte gjort mer sen jag kom hem från skolan.


Nu tror jag att jag tänker sova. Eller gå och lägga mig iaf! Upp lite tidigare imon så jag hinner göra mig i ordning lite grann vilket jag inte hann imorse ^^

Puss.


Tuesday

Hejhopp. Idag har varit en ganska bra dag. Har rätt upp ett och annat med en och har varit lite allmänt social mot såna jag inte brukar prata med så mycket i vanliga fall.

HAde SH-prov idag. Gick som det gick, tänker inte kommentera det förän jag fått reda på resultatet ^^ ;) haha.

Nu tänkte jag gå in i vardagsrummet och väcka pappa igen (han somnar jämt fframför nyheterna) och be han hjälpa mig med min "uppsats" om energikällor. Inte så kul att skriva om, men ändå, helt okej faktiskt!

Vid 7 ska jag nog få övningsköra ner till Kvill och tillbaka, för ska hämta Cicci vid bussen :) Spännande!

Pussar !

Night.


No more

Vet ni vad? Nu orkar jag faktiskt inte plugga mer på samhällen. Det är krångligt som det är och jag rör bara till det värre och värre känner jag . Får be Katta förklara allt för mig en sista gång innan provet imon :) hah.

Istället för SH ska jag nu sätta mig med Nk. Ska skriva en inlämnlinguppgift om energikällor som ska vara inne på onsdag. Lite småjobbigt.. ^^ haha.  men Ah, inte lika svårt! (förhoppningsvis)...

Puss på er :)


LOVE



SH prov imon och CSI ikväll.

Ett kort jag tog igår, på Cicci. Hon ville ha ett nytt kort på sina glasögon :) Se så söt hon är!



Ikväll blir det CSI! Fast först måste jag verkligen göra SH.. Vilket jag måste börja med NU .... :s  Buhuu..

puss,

Foton



Flowers in my window.

Övningskört

Godkväll :) Har inte hunnit med så mycket läxor som jag borde ha hunnit idag känner jag .. Inte så jättebra kanske, men har ju två timmar imorgonbitti att fördriva med tanke på att jag har sovmorgon med inte chans att komma in senare till skolan... Får sitta och göra massa läxor då :)

Idag har jag övningskört för första gången på.. ja.. några månader :) Gick lite stelt i början eftersom de va så länge sen sist, men efter ett litet tag gick det kanon! Körde till kvill först, för att slänga skräp, sen körde jag till Gallö ( eller där någonstans ) för att hämta Cicci hos Marcus :) Kul är det att köra ! Kommer nog bli rätt mycket nu! Tror jag är rättså redo för att ge mig ut på lite större vägar tom... (:  Wiiee!

Har hunnit med att duscha idag, vilket va välbehövligt - mitt hår va äckligt ^^ :S .. haha ;) Snart ska vi äta vofflor ( blev inga i torsdags för mamma jobbade ) och sen blir det med SH , måste verkligen plugga på det. . :S haha..^^

Haft en bra dag? :)

Sunday 100328

Hej. Vet inte om jag glömde skriva igår att jag köpt nytt skynke och gardin med? Till mitt rum :) Håller ju på att göra om.
Här är en bild på det nya skynket (t.v) och det gamla (t.h).


Här kommer även en bild på min nya gardin :)


I fredags när Cicci kom hem från Segersta började hon träna King att "spela död". I början va det jättesvårt, han fattade verkligen ingenting, och nu, två dagar senare kan han det! :) Helt sjukt bra! Rulla runt kan han med nästan helt klart, började träna lite på det med i fredags, fast inte alls lika mycket som spela död. Vilken duktig hund!

Testade ett par av Ciccis nya glasögon med innan ;) haha. tänkte bjuda på en bild ^^ Ni kan ju observera att jag inte har något smink på mig .. Vilket syns rätt väl ^^


Idag kommer jag sitta större delen av dagen med läxor tror jag. Har endel att göra.. "/  Men ska försöka få lite tid till att fixa på rummet. Kanske sätta upp hyllor/tavlor mm :) Så kul att göra om!

Puss.

Mor & Far

Älskade ni.

Shopping - Shopping

Här kommer två foton på allt jag köpt ( tror det är allt iaf ... ).
BH (Vit med knäppning fram)
Spetstrosor (Svarta)
Schal (Rosa/lila)
Kjol (Blå)
Jeansshorts (lite längre)
Linne (Blått)
USA-sockor (Svarta)
Långärmad (Grön-vit)
Klänning (blå-vit)
Kalsonger till Andreas (Grön-lila)
Strumpor till Michael (Svarta)
Tavla (stad)
Tavla (ros)
Tavla (Marilyn Monroe)
Film (Luftslottet som sprängdes)
Film (Ace Ventura, den galopperande detektiven rider igen)
Film (Michael Jacksons "This is it")
Tuggummi (Extra)
Sudd och Pennvässare
Stiftpenna och stift
Mugg
Läppsyl (rosa)
Deo (Dove)
Deo-spray (Dove)
Engångsrakhyvlar
Affisch (Coctailglas)
Affisch (Kattdjur)
Tror nog det var allt :) Eller det mesta iaf! Rätt nöjd med mina köp kan jag ju tillägga!
Puss på er .

Hemkommen från Ullared

Hej! Nu är jag äntligen hemma från Ullared (: Åkte vid fyra - halv fem imorse och var framme i Ullared vid sju , lagom till att det öppnade (:
Har köpt lite grann, tänkte alldeles snart gå igenom det och ta kort osv , så ni får se och får en lista på allt nytt som jag köpt :)
Fast först ska jag nog fika tror jag - paj verkar det bli (Y)
Haft en bra dag? :)
Puss

Legend of the seeker

Tjo. Har precis tagit mig en macka nu, sitter och ser på legend of the seeker. Det är en väldigt bra serie faktiskt! Väldigt spännande. Fick även reda på att Flach Forward börjar ikväll igen, en serie jag följt innan, men eftersom jag ska upp vid 3 inatt för att sedan åka till ullared vill jag inte se det ikväll. Spelar in det ist, så får jag se om jag hinner se det imorgonkväll sen.

Har en massa läxor att göra i helgen känns det som. Har en stor hög bredvid datorn men SH, NK, ENG, MA ^^ Blä alltså..  Prov i SH och inlämningsuppgift i NK, det andra är typ glosor och läxa bara.

Ne ska nog stänga av datorn snart tror jag.. Säger godnatt nu ifall jag inte hinner det sen :)

GODNATT ! Puss ,


VÅÅR!

Goddag! Idag är en bra dag! Varför?, jo för det är fredag :) Och inte bara därför utan också för jag gjort massa bra saker idag ! Tex skrivit massa på webbläsaruppsatsen :) Känns underbart!
Var ute lite nyss, i bara skjortan, och det va jätteskönt väder . Sååå glad man blir alltså! Känns verkligen att det är vår nu :) Bara för att förstärka känslan ännu mer ska jag slänga in två bilder jag kopplar till våren :) De är båda tagna precis nyligen nu idag :)


Vilka vårkänslor jag har alltså! Och imorgon blir det Ullared för min del! Vad händer i helgen för er?

Puss på er !

Puppies´

Här kommer valparna! De har fått namn efter planeter :) Sött!

Vi inleder med mamman först, västa lammet! :)


Tellus!




Merkurius



Saturnus



Neptunus



Venus




Jupiter


SÖTA? Jag tycker iaf att de är underbara. Alltså, man blir ju lite småsugen på att köpa en för ja, de är till salu (!) . Hade en av dem i min famn ett tag, och den hade inga tänder än så den bara suttade på mina fingrar, så underbart :)

Puss! Nu ska jag sova =)

I Stallet Med Evelina

Här kommer lite kort jag tagit i stallet hos Evelina i onsdags. Mycket nöjd med endel! :)
Foton på valparna kommer i ett annat inlägg strax!




















Lägg gärna en kommentar om vad ni tycker !
Puss,


Thursdays

Hejsan! Idag är det torsdag igen och jag sitter såklart och lyssnar på den asbra låten " Thursdays " med Lovestoned ! :) Älskar den verkligen ! Så underbar, man blir så glad!

Är hemma från Evve nu med förästen ! Ska först och främst ta itu med lite läxor och se tänkte jag ladda in massa foton på datan som jag tagit. Tog dels massa i stallet och sen fotade vi valarna med :) Så underbara! De hade till och med börjat morra lite smått :) hihi,  inga tänder hade de utan bara suttade på fingrarna :)

Nehe! Nu måste jag ta och börja med engelskan. Ska leta upp en youtubevideo och skriva 10 frågor på engelska till den tills imorgon .. O.o !

Puss.

Evelina imorgon

Imorgon ska jag med Evve hem efter skolan, ska till stallet, fota och jah, får se vad vi hittar på :) Ska sedan sova hos henne till på torsdag - det ska bli kul! Tycker vi borde umgås lite oftare ? :) <3

Aja ,,  blir nog inget bloggande imorgon, men sen på torsdag lär jag blogga och så kommer det troligen komma upp lite foton också! Ni får se fram emot det!

Godnatt på er nu :) Sov sööött!

Läxan är gjord så nu blir det CSI

Goddag :) Har precis gjort min svenskaläxa som va tills på torsdag. Fast imonkväll skulle jag inte hunnit gjort den för jag ska med Evve hem efter skolan imon. Kul! Ska till stallet och fota, sen ska jag även fota Evve och valparna lite grann :) Såå sött!

Ne nu ska jag springa ner i källan och se på CSI :):) Sen måste jag hinna städa mitt skrivbord ( kanske ) och duscha ikväll med innan House börjar. Måste sova tidigt, för i morse höll jag på att missa bussen.. O.o Den kommer ju lite tidigare nu när vägarna är tomma på is ... haaha  .

See ya´!


GODNATT

Imorgon är en ny dag.

Pysslat om på rummet.

Hej! Har precis flyttat om lite på rummet! Fast är inte klar riktigt än, det tar nog några dagar för det är så mycket småplock att fixa till. Men blir nog bra när det är klart!

puss ,

Inköp


Blev lite shopping idag efter skolan. Mamma kom och hämtade mig och vi handlade lite smått. Hade nämnligen två presentkort att göra av med :) Ni ser ju på bilden vad jag köpte, och jag kan ju tala om att jag är väldigt nöjd! :)

Fler inköp blir det troligtvis på lördag då familjen har en liten ullaredsresa inplanerad :) Eller, det är inte hundra säkert att det blir just på lördag än, men det verkar som det! :) Ska bli kulkul! Köpa lite nya tavlor bland annat, till mitt rum :)

Ska be pappa lägga ut soffan (som jag sover i nu) på blocket idag med, så jag kan köpa en ny säng! ( Kan inte göra det förän soffan är såld ^^ ) .. Hehe :)  Kul att göra om lite på rummet, trött på mitt gamla!

Tack än en gång för rekordet igår , som hamnade på 72 besökare, ( inte så många om man jämför med alla andra, men om jag jämför med min egna statistik var rekordet en ökning på 28 personer! Inte illa pinkat?! )

Puss på er ! <3 

Helt sjukt glad!

TACK ALLA SÖTA MÄNNISKOR FÖR ETT NYTT BESÖKSREKORD PÅ MIN KÄRA LILLA BLOGG !

Ni anar inte hur glad jag är?! Alltså, sitter och ler här på stolen! Tänk om man kunde få sådanahära dagar lite oftare! :) 

puss på er ! :):)

Älskade Hund.

Fotade även King igår, när Astrid åkt hem. Här kommer lite kort.




Någon kommentar? :)

puss,

Snön är nästan helt väck!

Godmorgon på er! Andreas har åkt hem nu och jag sitter och spelar sims :) Jättekul är det! Fattar inte .. haha x)

Något positivt! Finns nästan ingen snö kvar på våran baksida! Toppen alltså! ASbra ! :D Så tänkte ge mig ut och kasta lite boll med King nu tror jag :) luft är bra!

Haft en bra helg? Det har jag !


Aotsch!

hejhej, Nu har precis Astrid åkt hem. Har fotat henne massa idag :) Det va jättekul !
Innan hon kom lekte jag lite med King, eller, ah, ;) haha . Och då rev King mig! HAHA ! Fy vad ont det gjorde! ^^ Började blöda lite grann, men inte så mycket :) Nu är det bara ett rivsår kvar... ^^


Bilder på Astrid kommer sen! :)

Puss,

Marilyn Monroe

Hej, här har ni tidernas snyggaste tjej! Håller ni med?

28/29 Rätt...

...  Ja det är mitt räsultat på provet jag hade i datorsäkerhet förra fredagen! :) Är ganska nöjd om man säger så, men provet var ju inte så svårt heller ;) hehe ..

Nu ska jag minsann ta tag i mitt simsspelande! Köpte det nya sims förra helgen men har inte ens öppnat det än :O ..  !

Fast först ska jag på toa ... Puss!

Testar Webbläsare

Hej hopp. Sitter i skolan och testar webbläsare, det går ganska bra . Lite roligt att laboritera :)
Är just nu inne på "google chrome" och det är snabbt må jag säga! Kanon :):) Kanske något man borde byta till?
Ikväll kommer Andreas och vi ska till Kickelickan och se på Legend of the seeker :):) Wiie!
Puss

Nana

Godkväll :)
Har övat lite på engelskan ikväll, fotat min outfit (tidigare inlägg) och så duschat. Har suttit vid datorn med och sett på tv, eller sett och sett,  ser på tv ^^ Troja nu ju! ASbra! På 6an går det :)

Ne nu måste jag ta på mig lite och ta ut hunden, för det är ingen annan som gör ... ( med att ta på mig menar jag byta om från nattlinne ) ...

Puss.

Dagens outfit och nya skönhetsprodukter,


Lite prylar från Yves Rocher som kom idag :), mycket nöjd! Sammanlagt betalade jag 150 kr för sakerna.
Parfym - gratis
"Spa vegetal" (någon kräm till kroppen) - gratis
Ett litet test paket med maskara, läppglans, tre ögonskuggor - 25 kr
Maskara + foundation - 80 kr
Sådan där sak man har mellan tårna när man målar tånaglarna - 10 kr
Fyra testparfymer till Cicci - 35 kr


Min outfit idag. Enkelt och bra. Hade även en vanlig svart långärmad med dragkedja (från HM)
Jeansleggins - Ullared
T-shirt - Aima

Nu ska jag hoppa in i duschen , innan Vampire Diaries börjar :)  Ska kanske hitta bleka Ciccis hår med sen .. ^^ Hur nu det ska gå :)

Puss


Hjärt- och lungräddnig

Hej. På morgonen idag när vi skulle ha CAD blev min halva av klassen skickad iväg till OP, för vi skulle lära oss hjärt- och lungräddning. Såg en film och övade på dockor och på varandra. Lite roligt var det, men att trycka 30 gånger på dockans bröst flera gånger om tog kol på min hand. Måste tryckt fel, för den är svullen och jätteöm nu ! O.o ... :s   Hoppas det går över till jag kommer hem.. Jobbiiigt ..

När jag kommer hem ska jag koncentrera mig på engelskan först och främst. Har ett tal jag ska hålla imon, och hade tänkt att det skulle handla om studiebidraget, rubriken är "Raise The Study Grant" . Hoppas det går bra !

Nu ska jag ta och spela poker (på facebook) ^^ Se hur det går :)

Puss,

Resa för svårskrämda

Resa för svårskrämda

Efter förra årets succé med Saw - the ride, en berg-och-dal-bana baserad på de kända skräckfilmerna, lanserar nu engelska Thorpe Park attraktionen Saw - Alive den 18 mars. Enligt uppgift ska det vara "världens mest extrema skräcklabyrint".

Beskrivningen av attraktionen är inget för den harhjärtade.

Gäster som vågar sig in i labyrinten kommer att få sina prövade till den yttersta gränsen, både psykologiskt och känslomässigt, när de går igenom sex rum där de mest ohyggliga och kultförklarade scenerna från de sex Saw-filmerna utspelar sig. Besökarna får delta i fansansfulla spel, vars enda syfte är att höja pulsen och injaga skräck. Den verklighetstrogna skräckfilmsupplevelsen kryddas ytterligare av vidriga stanker och makabra syner  utspelade i miljöer direkt som hämtade ur Saw-filmerna. De som har modet att prova kommer att bevittna hur ett av Jigsaws offer möter sitt fruktansvärda öde innan de går vidare genom en elektrifierad korridor, där ett enda felsteg resulterar i en verklig elektrisk stöt. På vägen ut ur labyrinten kommer besökaren alla sinnen störas av stämningshöjande musik, oljud och lukter.

Saw VII, den senaste filmen i serien, får svensk biopremiär till hösten.

Källa: Scanbox


Nå vad tycks? :) Någon som hänger på? Jag är ruggit sugen på att testa alltså! x)  Hiih ,

puss


Dansdag idag

Tjohopp.  Hade dansdag idag i skolan ,  och med dansdag menas det inte att man dansar oavbrutet hela dagen, utan man dansar en timma och en kvart :) Men däremot turas klasserna om att dansa,  så någon klass dansar hela tiden så att säga .. ;) haha,  vet inte om någon fattade ? Hur som helst; Vi dansade i en timma och en kvart och under den tiden hann vi med 15 danser, och vi dansade med tre olika personer.  Den första jag fick dansa med vet jag inte vem det var,  men han va duktig iaf ! Snurrade mig grymt mycket på bugg, så blev hemskt trött redan efter första dansen x)  Min andra partner var Teo i min klass,  han va med duktig, fast inte på bugg x) Han rörde armen alldeles för snabbt och i fel takt .. :P Men det fungerade!  Min tredje partner var Jocke, han gick i min klass den veckan jag gick på SP, och jag har också gympa med honom nu. Han va nog roligast att dansa med, för han pratade lite och sådär :) , va rätt duktig också !

Nu orkar jag inte tjata mera .. ^^

Ska göra klart min engelska,  sen typ.. ja, lära mig engelskan :s

Puss

Rest In Peace,

Har dåliga nyheter, eller nyheter och nyheter, men jaja.. Min grannes son gick bort inatt pga hjärnblödning (tror jag). Vet inte hur gammal han var, men runt 30 möjligtvis. Han hade en höggravid fru och en tvåårig son och en hund nere i Malmö som just nu sörjer. Vet inte om hans tvååriga son fått reda på den sorgliga nyheten. Stackars familj.

Säger bara en sak !  Rest In Peace ! Och hoppas verkligen att familjen klarar sig igenom detta nu ...

Som en dans

Hejsan. Hade dans idag på gympan, var rätt roligt ändå! Fast beror ju lite på vem man dansade med... Vissa va ju lite seriösare än andra om man säger så ... ^^
Nu har jag precis tagit en snabb titt på fb, bdb och bloggen och tänkte nu sätta mig med matten ett tag :) Matte B är inte sådär jättelätt precis! Men det funkar,  bara man lägger ner tid på det! (; haha...

Ha det kalas!

14 flätor inatt - resultat!

Hej igen! Sov med 14 flätor inatt och denna gången blev lockarna något bättre än sist ! :) Roligt! Gick med det utsläppt idag och det kändes lite ovanligt, men kul!
Här kommer tre bilder som jag tagit nu precis.



Kommentar?

Nu ska jag ut en sväng med hunden, sen blir det CSI :)

10' data?

Tjohopp! (: Har precis suttit och diskuterat massa saker med pappa, och en av sakerna var vad jag ska lägga mina pengar på först. Har inte mycket pengar alls att spändera och det är en lång lista på saker som jag ska lägga pengar på, för eller senare.
En av sakerna jag ska försöka få råd till snart är en bussresa till och från Göteborg. Ska åka upp och hälsa på Magnus och Tania ! Askul!
En annan sak jag ska lägga lite pengar på är en ny bärbar dator. En 10' hade jag tänkt mig. Den måste inte vara så bra och inte dyr, utan en liten smidig dator som är lätt att ha med sig. En bra bloggdator helt enkelt ! (a)
Skicka gärna länk på någon bra om ni vet ! :)

Nu ska jag på toa, sen ska jag spela sims ett tag.  Wiiie ! Testa det nya LYX OCH DESIGN som jag köpt i helgen ! :):)

Puuss !

Musik Direkt 2010 I Vetlanda!

Här kommer foton. Lägger upp bilderna på banden i ordningen de spelade. Hjälp gärna till med namnen på banden! :s

1.


Mindstunt.








CNR.








4.



I Killed A Lephrechaun At The Carnival.







Tradewind.




7.





8.




Pearline.



















Intervjuv med Fredrik angående en Realisefest.


Finalisterna!
I Killed A Leprechaun At The Carnival, Pearline och CNR



Kommer ni på vad något av banden heter kan ni gärna lägga en kommentar. Skulle bli dunderglad om ni la en kommentar vad ni tycker om bilderna också förästen! :)

Kommentera Kommentera Kommentera !!

Puss!

Woohooo!

Hej hopp! Nu är jag hemma igen efter en skön helg hemma hos Andreas (: . Blev lite sims , lite film och så va jag på MusikDirekt och fotade såklart ! (a) . Håller på att redigera lite kort just nu så de kommer i ett inlägg lite senare sen :) 

Har även köpt det nya simsspelet i helgen ! ;D Jag är duunderglad! LYX OCH DESIGN heter det och jag slår vad om att det är asbra ! :):)

Hur är det med er då ? :)

Oj vad ojämna lockar det blev!

Blev katastrof på riktigt alltså! När jag tog ur flätorna i morse va allt jättefint förutom längst bak där lockarna va jättestora i förhållande till alla andra så det blev tyvärr toffs idag... Ni ska få se bild. Men inte hur det såg ut där bak, utan bara där fram (:  Och hur det blev i toffs med, helt okej faktiskt! Tycker det är roligt att fixa med håret ibland, det tar bara lite tid ^^ Det är det som är jobbigt (;
Nu sitter jag och ser på sexan, en komedi som går nu :)  Brabra !   Pluggar också till Datorsäkerhetsprovet som jag har imon. Lite svårare än jag trodde allså! O.o


Puss på er!


Bjuuuder på flät-bild !!


Ja där ser ni ! Nyduschad och "fin" i håret minsann! Imorgon får vi hoppas det är fint när jag tar ut flätorna , hoppas på underbaaara lockar! Men det återstår att se ! :)  Har jag toffs imon är jag mycket missnöjd med håret, så ni vet ;)

Puss!

Studiedagen blev OK

Hej och hallå! Har varit hos Andreas från igår till idag så har inte kunnat blogga något. Det har blivit en hel del simsspelande med hans lillasyster och så lite pokerspelande och , ja, TV :)
Idag när mamma, pappa och Cicci kom förbi hoppade jag och Andreas med, för vi skulle in till stan. Skulle kolla efter en säng till mitt rum och hyllor och sen handla mat med då. Cicci skulle även göra en synundersökning på Synsam så medan hon gick dit gick jag och Andreas till Willys där han köpte chips. Och eftersom Andreas är så snäll ibland fick jag en 200g chipspåse själv :) Det va typ " ta tre för 25kr " ^^ . Aja,  sen åkte vi till Holsbymöbler, testade massa sängar och hittade en asskön säng som jag inte fick köpa ändå, för den va för dyr ^^ Och så fick jag bestämma mig för en annan säng ist, och ja, det fanns ju fler sköna så det gick :)  Ska nog tillbaka dit någon dag framöver och köpa sängen, måste bara få soffan (som jag sover i nu) såld först, för har ingenstans att ha den sen. Efter Holsbymöbler åkte vi till Jysk och kollade sängar och hyllor. Där köpte jag en vit hylla men blev inte så fäst vid någon säng tyvärr. Va även inne på Expert en sväng, men hittade inget jag hade råd med... Sen blev det OnOff och maxi och sen lämnade vi Andreas och åkte hem.
Nu sitter jag här och har precis ätit. Funderar på att göra lite svenska - har några ord jag ska kunna tills imon - sn ska jag nog antagligen spela sims 3 eller ska jag se på The Vampire Diares...  Hmmm....  Eller båda kanske ?? !!

Hoppas ni haft en bra studiedag?!

Puss

Studiedag på onsdag

På onsdag är det studiedag så jag hade tänkt att åka hem till Andreas imorgon efter skolan. Det kommer bli lite ensamt, för Andreas ska delvis stanna kvar i skolan och repa och sedan ska hans klass till Jönköping, det va något de skulle kolla på, minns inte vad ^^. Vet inte när han kommer hem, men gissar på framåt 11 - 12 . Men jag får väl klara mig ... "/ Får spela sims med Andreas lillasyster och se på tv hela kvällen.
Kommer inte ta med mig kameran, för tycker det blir jobbigt. Ska nämnligen ta med mig min dator hem på onsdagen sen (andreas lånar den av mig).

Nu ska jag kolla min facebook, sen blir det CSI (får hoppas att TVn fungerar idag!).

Puss


Träningsverk, ja det känns!

Hej svejs! Förlåt att jag skriver lite sent, men har varit ute och skottat undan massa snö från huskanterna idag igen. Va ute lite mer än en timma och fick undan rättså mycket. Men har en hel del kvar att göra! Skönt att vara ute och skönt med lite träning, för det är faktiskt jobbigt att skotta snö. Har haft träningsverk hela dagen idag från snöskottningen igår, och nu har jag byggt på den med ännu lite mer träningsverk. Underbart! ^^

Vet ni vad? Ni är riktigt dåliga på att kommentera! Hade 37 besökare igår och bara en ända liten kommentar ^^ Men men, jag tänker inte tvinga er, tycker bara det skulle vara kul med någon kommentar någon gång ibland.

Borde jag lägga upp fler bilder på bloggen? Fota oftare osv? Vet själv att jag tycker det är mycket roligare att läsa en blogg med mycket bilder, men känns så jobbigt, för jag vill verkligen lägga upp massa bilder, men för att kunna det måste jag ju ha fotat, och har inga bra ideer.. ^^ Tyvärr.. Men när jag fotar laddar jag upp, så tro inget annat :)

Just nu sitter jag och blir medlem i bioklubben , haha . vet inte vad det är för något , men det lät bra :)

Pusshej!

Snow



Mycket fotande - och mer ska det bli!

Jajamensan! Det stämmer :) Känns som jag har fotat mer i helgen än jag gjort de senaste veckorna tsm .. ! Men ska försöka fortsätta med samma takt nu! Jag glömmer hela tiden hur mycket jag älskar att fota tills jag börjar fota igen. Helt sjukt men sant!
Just nu sitter jag och laddar upp kort jag tog innan idag, när jag och Bea och familjen var ute och skottade lite. Försöker få bort snön från huskanterna lite.  Det är tungt, men jag får lite inkomster iaf! :)

Fotorna kommer alldeles snart! Måste redigera dem lite grann bara först.

Nästa lördag ska jag fota på Musik Direkt i Vetlanda. Det är i Njudungsgymnasiets aula och kostar 30 kr i inträde :) Tror det början klockan 18.00 , om jag inte minns fel. Ska bli underbart att ge sig ut och fota lite band igen ! Så länge sen nu :) .

Nu ska jag ta itu med fotorna, sen kommer de upp här.

Puss.

Filmkväll hos Angelica

Igårkväll var ju jag och Bea på filmkväll hos Kickan, Bea och jag fotade lite på vägen dit, och sen när vi kom dit bakade vi kladdkaka, fotade lite och såg på Underworld 1- och 2 :) Jag tyckte båda filmerna va asbra! (:  Efter filmerna såg vi något tvprogram som gick på 6an , EdTV tror jag det hette, det va helt okej! Samtidigt fotade Eric massa .. ^^ Så han blev inte med på några kort tyvärr..
Närvarande under kvällen var; Jag, Bea, Kickan, Mikael, Eric och Alexander.





Mycket kul kväll tycker jag! Kan ju gärna göras oftare?! :)

puss , !

Modellfotat Bea!

Hejsan. Har inte varit så aktiv känner jag, hoppas ni haft överseende då Bea varit här och jag inte vill sitta och blogga hela dagarna då ^^ .
Har redigerat lite kort från i helgen, och här kommer foton från igår när Bea fick vara modell :) Lägg gärna en kommentar!















Så, vad tycker ni? :)

Nu ska vi åka till Vimmerby, handla och lämna Bea vid stationen - hon ska hem.
Va på filmkväll igår , bilder från det kommer upp ikväll, för jag hinner inte ladda upp dem nu innan vi ska åka tyvärr.

Ha de!

Bea har kommit!

Hejsan. Fick reda på idag att jag nästan ligger på MVG i bild ! Blev lite chockad, för trodde bara jag hade ett vanligt VG, men han sa att jag va jättenära MVG, så nu ska jag kämpa på som aldrig förr (a). ..

Har varit och hämtat Bea nu med, kom hem igen för bara ett litet tag sen. Nu börjar The legend of the seeker, så ska se det.

Puss

Gick visst inge vidare ...

Jahopp, nu sitter man här vid datorn igen, som varje kväll. Stannade ju kvar i stan idag, för att gå till Meddo och fo tillbaka de 100 lappar jag förlorat där genom ett misstag, fick även lite bonus (mycket bra!). Nu kan jag vara en nöjd kund igen och sola så mycket jag bara vill :) Gick även runt och lämnade mitt CV, tyvärr hade alla ställerna fullt men de skulle spara mitt kuvert ifall att det dök upp någon plats helt plötsligt, så nu är jag så ond att jag sitter och hoppas att någon bryter benet eller åker på magsjuka eller något, så de kan ringa mig :)

Nu orkar jag inte blogga mer, har inte så mycket att säga idag heller tyvärr.. Vet inte, är inte riktigt på topp med bloggandet just nu tycker jag inte.. Men det kommer nog snart igen! Tycker inte ni få som läser min blogg ska tappa tålamodet! Men det känns inte så jätteroligt att blogga när jag inte har någon aning om ifall någon ens läser liksom? Försöker reklamera , men .. Ja, det hjälper ju inte alltid.  Ni kan ju gärna lägga en kommentar om ni nu skulle läsa detta. Tro mig, jag skulle nästan trilla av stolen av glädje!

Nu ska jag se på Vampire Diaries ! Weeiii, dregla lite framför min älskade.... (a) .  Puss godnatt!

Söker sommarjobb!

Hejsan. Nu har jag skrivit ut massa CV:n och massa brev som jag ska springa runt och lämna till olika ställen imorgon :) Ska bli spännande! Tror jag kommer få nej på alla ställerna, men man kan ju alltid göra ett försök liksom, det kan ju aldrig bli värre än ett "nej" :).

Nu ska jag se nyheterna och sedan se Vampire Diaries (a) . 

Puss Godnatt!

Nej från Vetlandaposten

Hej! Skickade in en ansökan om sommarjobb till Vetlandaposten igår, men tyvärr hade de inget vad det såg ut som nu iaf. För de tog in mer "erfarna" fotografer osv, som har lite utbildning. Men hon skulle spara min ansökan och höra av sig om det kom upp något! :) , vilket alltid är bra! De har ju mitt CV och namn nu iaf (Y).

Funderar på fler ställen att söka på... Ska söka på McDonald imon, ska gå in med en ansökan, sen får vi väl se hur det går med saken, men alltid lika bra att försöka tycker jag!  :)  Ska nog också kanske söka på någon klädaffär, bara jag hittar några epostadresser att maila till, verkar vara ont om det alltså.. O.o .. Lite jobbigt!

Nu ska jag svara på en undersökning från Filmpanelen och sen får jag se vad jag hittar på! :)

Ha de bäst !

CV

Godkväll. Har inte hunnit blogga idag förän nu! ojojoj alltså! ^^
Har suttit och fixat ett CV till mig, vilket krånglade massa och jag fick göra om det en gång när jag redan var klar .. Då blev jag inte så glad kan jag ju tala om... Men nu är det klart och jag ska söka massa sommarjobb :) 

Kom gärna med förslag på roliga ställen att söka på! (:

Har precis sett House nu, och ska nog sätta mig och se ett avsnitt av The Vampire Diaries innan jag ska ta och sova .. (a) Måste se det nuuu!

GODNATT på er! :)


CP TV!

Jaha, springer ner till TVn två minuter i nio för att hinna sätta på den innan CSI börjar. Boxen var redan på så det va bara till att sätta på TVn, men då va det ingen bild! Bara vitt! Sen bytte jag skartar och testade massa, som jag vet att man ska göra på denna TVn, men inget funkade för att få bild!  Jävla Helvete!   "/   Och inte nog med det så va pappa ute med King nu med, och mamma är ju inte precis så teknisk..  Och nu när pappa är inne är det inte ens lönt att kolla på CSI.. Det är början som är viktigast och nu har jag redan missat 10 minuter av 40, eller hur lång den nu är ... Faaan!   Min kväll är förstörd :(

Ursäkta svordomarna, men jag är aaarg!

Meera snöö :o

Goddag på er (: Sjukt snygg och sjunger som en gud gör han! Kolla in killen på videon , nu! :)
Idag har det snöat massa mycket, igen! Och känns som det kommit ungefär dubbelt så mycket i Pauli som i Vetlanda? Någon som vet om det stämmer? För i Vetlanda tyckte inte jag det var mycket snö och sen kommer man hem och det är maaassor!
Idag ska jag se på CSI igen. Älskar verkligen det! Det kanske märks? ;) Haha ^^ Har nog även fixat PS CS4, tror jag ! (Y) Wihiii,  Tack Magnum :D
Nu ska jag se på Simpson ett tag , sen äta, sen blir de ju CSI för hela slanten ! :)

Haft en bra dag?
Puss


RSS 2.0