inte hemma

Jag är hos andreas i helgen så kommer inte blogga något. Hoppas ni har tålamod. :)

Mina ursäkter

Fy på mig. Vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. Men jag har varken ork eller lust. Samma sak gäller fotograferingen. Eller inte riktigt men nästan. Jag har liksom lust men har inte ork att gå en lång promenad bara för att kanske hitta något nytt att ta kort på. Behöver lite motivation, därför läser jag mer bloggar just nu än vad jag bloggar själv. Tänkte bara tala om anledningen till varför det är så dött här på bloggen just nu. Hoppas på förbättring nästa vecka då det är lov och jag får vila upp mig lite.
Ha det bra!

Efter en lång dag i skolan skrev jag äntligen in mig.

Torsdagar är för jobbiga alltså.
Har fem stycken 1,5-timmas lektioner. Det tar på krafterna. Dessutom får jag vänta på bussen efter skolan med. Slutar tio över fem och bussen går fem i halv sju. Jobbigt är det, men oj så glad jag är att jag läser trafikkunskap (min femte lektion på torsdagarna).

Skrev in mig på trafikskolan idag.
Innan lektionen i trafikkunskap började idag så frågade jag Kim (läraren) lite. Tex om när man borde skriva in sig osv. Jag berättade även om mina planer på att utnyttja tiden på onsdagar och torsdagar då jag måste gå kvar i stan med att sitta på trafikskolan och plugga lite, det tyckte hon var en kanon idé och så fick jag skjuts ner till trafikskolan efter trafikkunskapen och så hjälpte hon mig att skriva in mig och sådär. Sedan satt jag ett tag och svarade på lite frågor på datorn och sedan gick jag till bussen.

Det känns bra.
Det börjar närma sig körkortet nu och det känns bra. Det pirrar nästan lite redan, fast att jag inte ens fyllt år än. Tiden går fort. Måste planera min tid nu framöver så jag hinner med allt jag måste hinna med.

Ha en bra kväll!

Måla naglar och plugga trafikkunskap

Nu ska jag måla naglarna och läsa på trafikkunskapen. La mig i sängen och läste lite innan men höll på att somna. Det blir nog bättre att sitta vid köksbordet ...

Vad tycker ni föresten om bloggen än så länge? Den är inte klar ännu, men lite förbättringar är gjorda!

27/10 -10

Allt är inte så dåligt som man tror från början.
Som ni säkert hört mig klaga över innan har jag ju jättelång håla på onsdagen då nästan alla andra slutar. Jag har trafikkunskap (efter skoltid, men på skolan) så jag måste sitta kvar efter skolan från ett då jag egentligen slutar till tjugo i fyra då trafikkunskapen börjar. Men jag tycker inte det är så dåligt längre. Speciellt inte när man har läxor att göra. Idag gjorde jag klart allt (nästan) som jag har tills imorgon och fredag. Alltså har jag bara lite trafikkunskap jag måste läsa ikväll (för det fick jag ju inte fören på lektionen idag, efter rasten). Riktigt skönt känns det att inte behöva tänka på massa läxor. Dock har jag en hel del till veckan efter lovet (För jag har höstlov nästa vecka! Tiden bara rinner iväg!). Det blir lite jobbigt, men jag får helt enkelt ta hem massa imorgon och ta hem resten på fredag. Sedan får jag offra minst en dag som jag ska ha som läxdag. Kommer aldrig sitta med allt i sista minuten. Det klarar jag inte av.

Tur i oturen som man säger.
Fick sluta tidigt från trafikkunskapen idag. Slutade fem över fyra. Det var en dum tid för den vanliga bussen jag brukar åka med är vid gymnasiet åker därifrån tio i fyra. Sedan går det en buss till, fast den går inte runt gymnasiet utan går endast från stationen, och den går kvart över fyra. Alltså hade jag tio minuter på mig att ta mig genom hela stan. Det hade gått, men så hade jag lite otur. Jag skulle egentligen fått skjuts av Martin på cykel, men så hittade han inte sin cykelnyckel. Jag sket i bussen då och gick istället med Victor till Maxi. Men när vi kom dit så ser jag Kickan och hennes mamma. De hade precis handlat klart så jag åkte med dem hem. Vi körde om bussen. Hur tur var inte det? Jag är otroligt tacksam att de handlade klart precis i det ögonblicket!

Jag förväntar mig inte att ni läser när jag skriver såhär långt, men texten är inte bara för er, den är även för mig som en slags dagbok. Ibland behöver man skriva av sig eller vill bara skriva ner något värt att komma ihåg. Jag tycker iaf det är roligt att gå tillbaka ibland och kolla hur man tyckte och tänkte innan. Det är även roligt att läsa om gamla minnen.

Astrid.

Gammal bild på Astrid. Tänkte testa och se om jag kan lägga upp 600px breda bilden. För kan jag inte det ska jag be Oscar försöka göra något åt saken ;)

Halv-kass uppdatering.

Det kommer nog bli lite halv-kass uppdatering här nu idag och så några dagar framöver. Har inget riktigt att skriva om och så har jag gett Oscar tillåtelse att fixa om i min blogg så den blir lite snyggare. Inte jättebra kanske om vi är inne samtidigt på bloggen. Vad vet jag?
Hoppas hur som helst att ni som brukar läsa inte tröttnar, utan stannar kvar och väntar ut mig. Ha tålamod så blir snart allt som vanligt igen :).

Ny design på G.

Har börjat snacka ihop mig med en klasskompis nu. Troligtvis så ska han sitta och pilla med en ny design till min blogg. Riktigt snällt av honom. Han är väldigt duktig på photoshop så det kommer nog bli riktigt bra! Kommer dock dröja ett tag innan det blir klart och bloggen kan se lite knasig ut i mellanåt, men det får ni stå ut med tills vidare! :)

Så gör man!

Här kommer nu länken till det blogginlägget jag läste för att lära mig att lägga upp "klickbara bilder". Det är ett par personer som frågat hur jag gjort. Tänkte att istället för att försöka förklara själv så ger jag er denna länken ist! :)

Hur har min blogg förändrats?

Jag har lite frågor till er läsare. Ni som har hängt kvar ett tag, tycker ni att min blogg har förändrats positivt eller negativt på senaste tiden? Varför tycker ni som ni tycker?
Ni som läser bloggen för första eller andra gången, vad tycker ni om bloggen? Vad saknar ni? Dessa frågor kan ju såklart även de som hängt med ett tag svara på.
Skulle uppskatta sjukt mycket om jag fick höra era åsikter. Utan dem kan jag ju inte göra något bättre, eller hur?

25 Oktober 2010

Foto på mig från i julas

Kort måndag.
Slutade tidigt idag. Eller jag slutade tidigare än tidigt, för jag brukar sluta en timma tidigare på måndagar i vanliga fall och idag slutade jag två timmar tidigare - så jag hann med tidiga bussen hem. Har alltså hunnit vara hemma en timma nu ungefär. Har ätit och fixat lite på internet hittills. Nu tänkte jag sätta mig och göra lite läxor. Har inget till imorgon, men har till lite senare i veckan som jag tänkte ta tag i redan nu - lika bra att ha det gjort liksom!

När läxorna är klara blir det nog sims.
Bara för att jag inte hann spela något igår typ så måste jag ju nästan spela lite idag ;) Det jag hann göra igår på sims var att skapa mig en gubbe, inget med! Ne nu måste jag göra mina läxor så jag får spela någon gång. Var länge sedan jag var såhär sugen!...

Äntligen färdigt.

Nu är datorn färdigrensad så äntligen kan jag gå och lägga mig. Är riktigt trött nu. Det ska bli skönt att krypa ner i en varm säng :).
Godnatt!

Rensar för fullt!

Nu sitter jag och rensar min dator för fulla muggar. Det tar tid, det är massa som ska bort, men oj så snabb den kommer bli sedan! Har föresten fått två eventuella köpare på den. Rätt nice ;)

Nytt här i bloggen!

Från och med nu så kommer man kunna klicka på nästan alla mina liggande foton. Detta för att ni ska kunna se dem lika bra som ni kan se de stående. Vad tycker ni om det? Testa att klicka på bilden i detta inlägget så får ni se hur det fungerar :).

Nu ska jag fortsätta spela sims ett litet tag.. Eller borde jag göra läxor först kanske. Hm. Jobbiga val här i livet.


test - klicka på bilden.


Dator till salu!

Nu säljer jag min bärbara dator. Den finns utlagd på blocket (http://www.blocket.se/jonkoping/Barbar_dator__Network_Titan_8010D_30311670.htm?ca=17&w=1). Den är köpt helt ny år 2005 och hade då endast 80 GB hårddisk. Sedan dess har jag fördubblat hårddisken (till 160 GB) och bytt lock och DVD-brännare. En sak som kan vara bra att veta är att det är tre små sprickor på locket. De har varit där länge men stör inte.


Även när datorn är avstängd kan den användas som CD-spelare (som ni kan se på bilden nedan)


Namn: Network Titan 8010D
Processor: Intel Desktop Pentium 4, 3,0 GHz
Chipset: Intel 865PE
Cache: 1MB L2 Cache
Internminne: 1024 MB DDR DRAM
Hårddisk: 2 x 80GB
Grafik: ATI Mobility Radeon 9700, 128MB
Optisk lagring: DVD - brännare
Ljud: Inbyggt AC97
Skärm: 15" TFT, SXGA+ (1400x1050)
Modem: Integrerat 56K
Nätverk: Integrerat 10/100/1000 LAN samt 802.11g WLAN
USB 2.0: 4 st
Firewire 1394: 1 st
Kortläsare: 7-i-1
Pekdon: Touchpad med scroll

Tillbehör:
- Väska till datorn
- Tangentbord + mus
- El-sladd
- Fotoskrivare (HP Photosmart 7450)
- Musmatta

Pris: 1600 kr

Ny favorit!

Original.
Redigering - färg
Redigering - svartvitt
Har hittat en ny favoritbild.
Satt och kollade igenom gamla foton från 2009 och redigerade lite kort jag inte redigerat innan. När jag var klar med denna bilden blev jag chockad över resultatet. Helt sjukt nöjd är jag och det är synd att jag inte lagt ner tid på denna bilden tidigare. Nu måste jag höra av mig till Evelina så hon får den nya redigeringen, visserligen är inte bilden ny, men den är väldigt fin!
Ni får gärna säga vad ni tycker, det skulle göra min dag vettni :)

Black flower

Sitter och redigerar om lite gamla bilder i photoshop nu. Tycker denna blev rätt fin.
Vad tycker ni?

Test.

Detta är ett litet testinlägg för att testa att lägga in tidsbestämt inlägg. Inlägget ska läggas upp 12.54

Söndag 24 Oktober 2010

Godmorgon, eller godmiddag eller vad jag nu ska kalla det.
Jag är iaf vaken, fast fortfarande trött. Visserligen är jag inte lika trött som jag var igår, men jag är fortfarande trött.

Läxor är inte alltid så enkelt när man inte är ensam om rummen.
Gjorde nyss lite läxor, skrev lite pedagogiskt ledarskap, men så kommer det fler än en person in i köket och då blir det kaos på grund av delade meningar. Tyvärr så gick det inte göra mer läxor nu. Får se om köket blir ledigt senare, annars får jag helt enkelt göra läxan i skolan istället. Klarar nämligen inte av att sitta och skriva inne på mitt rum. Vet inte varför faktiskt, men tycker det är mycket enklare att plugga i köket.

Sims är verkligen ett tidsfördriv!
Jag funderar på att starta upp sims faktiskt. Blev riktigt sugen på det nu. Fast lär ju inte hinna spela mycket med tanke på att mormor och morfar kommer vid ett och att vi ska äta sen och allt det där.

Himla tråkigt väder är det ute också.
Är riktigt sugen på att ut och fota. Men med tanke på regnet och det där så tror jag att jag skippar det just nu. Orkar heller inte ge mig iväg någonstans och ute på trädgården finns det verkligen inget att ta kort på.

Vad ska ni hitta på idag?

Besök av mormor och morfar imorgon.

Nu är det dags att gå och lägga sig. Imorgon kommer mormor och morfar på besök och då vill jag ju inte sitta och somna så fort jag inte har något att göra. Måste också ta tag i lite läxor imorgon. Har inte jättemycket, men det är lite svenska och sedan pedagogiskt ledarskap jag måste skriva en grej i.
Hoppas ni har haft en bra lördag. Min gick väldigt fort, men den har varit rätt okej. Slapp och sådär, men jag har varit så trött så har inte orkat göra något liksom.
Godnatt!

Nu kommer tröttheten smygandes.

Jag är trött idag. Riktigt riktigt trött är jag. Blev inte många timmar sömn inatt, och de timmar jag sov tillbringades i en smal soffa tillsammans med Oscar. Sängarna var upptagna så vi fick dela på soffan i källan, men det gick hyffsat bra.
Var ju hos Pontus igår, för er som glömt det (för jag har väl sagt det?). Det var lan och lite sånt där. Trevligt var det hur som helst och jag hade riktigt kul om man ska sammanfatta kvällen. Tog ett par kort när vi åt pizza efter skolan, kanske lägger upp något kort därifrån, men lovar ingenting.
Har ni haft en bra fredagkväll?
Nu tänkte jag plocka fram lite tacochips och guacomole (stavning?) och sätta mig och se en film. Måste nog hålla mig vaken ett tag nu. Somnade nämligen efter middagen innan och sov i tre timmar. Måste ju tänkta på att jag ska kunna sova hela natten... Haha. Trötthet är jobbigt men oj så jag inte ångrar gårkvällen! :)

Min lilla kamera.

Här har ni en bild på min nya kamera. Tänkte bara visa er hur den såg ut! För skojs skull sådär :).
Nu måste jag packa klart och sedan gå och lägga mig. Inte säkert det blir jättemycket sömn imorgon natt sen.. Det återstår att se :).
Vad ska ni hitta på i helgen?

Gammalt fast nyredigerat foto på Bea. <3

Färg eller svartvitt?

Så sjukt ont.

Goddag. Idag har jag så ont i mitt högerben så jag knappt kan gå. Det är helt sjukt. Vet inte om det är träningsverk längre eller om det hänt något. Det är i låret jag har ont. Någon som kan ha en aning om vad det är, om det är träningsverk eller inte?
Jag sitter just nu och ser på vampire diaries. Det är sjukt spännande just nu. Håller också på att packa tills imorgon, ska stanna kvar i stan då. Det blir hotellet bland annat :) Ska bli kul! Tror nästan alla från klassen kommer + massa annat folk :)

Nyredigerad bild på Evelina.

Nu tänkte jag ta och duscha sedan ska jag gå och lägga mig. Har suttit och redigerat om en bild på Evelina nu. Försöker lära mig att använda photoshop lite bättre, men får väl se hur det går med den saken .. ;) Här har ni hur som helst bilden. Säg gärna vad ni tycker!

Lite snö blev det visst på marken ändå!

Jag hade visst lite fel angående det där med att snön inte la sig på marken... Det gjorde den visst. Men när jag skrev det hade den inte gjort det iaf ;) .. Undra om den är kvar imorgon. Jag kanske borde gå och leta fram mina vinterskor.. Hm.

You are beautiful.


Dötrist design

Jag måste verkligen jobba på min design. Jag tycker den är dötrist. Vet inte riktigt vad som saknas men är långt ifrån nöjd nu. Får försöka få lite tid över i helgen till att pilla lite med den. Fixa en ny header igen och bara göra allt nytt. Det behövs!
Dock skulle jag bli väldigt glad om någon ville lägga ner lite tid på att hjälpa mig? Det är några saker jag inte vet hur man gör själv nämligen ... Hör gärna av er om ni har tid! :)

Dags att säga adjö till hösten.

Nu är det dags att säga adjö till hösten. Första snön kom idag och det dröjer väl inte länge innan det ligger ett vitt täcke på marken.
Tänk vad fort tiden går.

första snön!

Ja det stämmer! Ikväll när jag stod och väntade på bussen mellan sex och halv sju så snöade det. Inte så det la sig på marken, men det snöade iaf! Lite mysigt men riktigt kallt. Har ni fått snö än?

Ännu en dag slut.

Nu har jag sett ett par avsnitt av Prison Break och tänkte faktiskt krypa ner. Eller åtminståne gå och göra mig i ordning.
Vi hörs imorgon :) Godnatt!

Testbilder.

Två bilder jag tog innan lite snabbt med nya kameran. Jag är helt klart nöjd!

En "liten" redigering.

En VÄLDIGT överredigerad bild... Men tycker den blev rätt nice ändå. Mycket fina färger.
Vad tycker ni?

19/10 -10

Hade ju prov idag. I religion. Jag vet inte riktigt hur det gick, men hoppas för allt det är värt att det gick bra! Jag hade pluggat massvis men sedan när det kom till kritan så var det lite knepigt ändå... Men så är det väl nästan alltid. Håller ni inte med om det?
Nu ska jag hur som helst koppla in min nya lilla söta kamera till datorn för att titta hur kvaliteten på bilderna blir och sedan kolla videokvaliteten (har bara tagit kort på typ köket, och filmat King lite snabbt för att kunna titta kvalitet). Har jag sagt vad det är för kamera jag köpt? Jag minns inte det.. Men hur som helst är det en digitalkamera. 12 megapixlar och märket är Kodak. Än så länge är jag riktigt nöjd! Perfekt kamera att ta med på fester osv när min systemkamera kan vara lite knepig. Och så kan jag ju filma med denna kameran med, vilket är ett stort plus!
Hur har er dag varit?

Idrott och religionsprov imorgon - längtar inte ...

Har börjat se tredje säsongen på Prison Break nu. Händer nya saker hela tiden. Lite spännande är det allt ;)
Imorgon har jag idrott och religionsprov - det ser jag inte fram emot...
Nu ska jag krypa ner. Behöver det för att klara provet imorgon.
Puss.

Illustrator!

Min allra första bild gjord i Illustrator. Jag känner att jag har mycket att lära! Skulle uppskatta om någon lägger upp en guide med grunderna osv. Eller länkar till en redan upplagt guide. Känner att detta är lite för svårt för mig ;)

Jag är en lycklig människa.

Idag är jag lycklig! Har fått hem min kamera som jag beställde för ett tag sedan! Riktigt billig och bra för priset! Kommer upp ner info och bilder vid ett senare tillfälle. Nu måste jag plugga religion!

Båtsjuk/Sjösjuk

Det visade sig visst att jag var båtsjuk. Mådde dåligt hela resan hem. Usch för det.
Har inte mått bra idag heller, varit tvungen att springa på toa massa. Men jag är bättre nu så troligtvis blir det skola imorgon.

nu är jag tillbaka i sverige

Nu sitter jag på mcdonalds någonstans i malmö. Har precis åkt över bron från danmark. Fast har fortfarande ca 4-5 timmars bussresa kvar innan jag är hemma. btw, jag har varit i tyskland, för de som inte förstod det ;)

Gissa vart jag ska!

När ni ser dessa bilder, har ni då något aning om vart jag ska ikväll? :)
Bussen går klockan nio från hultsfred så vi åker hemifrån lite efter åtta ;) Inte långt kvar nu!

Jag ska ut och resa

Kom på att jag totalt glömt bort att tala om att jag ska ut och resa imorgon kväll! Ska åka iväg med mamma och Andreas och sedan lite annat folk. Vart jag ska avslöjar jag inte nu, utan det får ni reda på imorgon! :) Hur som helst så ser jag fram emot resan! Det ska bli riktigt kul :).
Eftersom jag ska åka imorgonkväll måste jag sova nu. Kommer inte bli jättemycket sömn nu i helgen.
Har ni några planer inför helgen?

Next up.

Nu ska jag springa ner i källan för att skriva ut min TOF uppgift som äntligen är färdig! Sedan tänkte jag nog se minst ett avsnitt av Prison Break! ;) Jag är helt fast. Det är så spännande så det finns inte!

Vampire Diaries ikväll!

Lång dag idag. Men psykologi är roligt. Lär mig något nytt varje gång.
Nu måste jag göra TOF ett tag och klockan åtta börjar Vampire Diaries! Det ska jag se, sedan ska jag göra klart TOF.
Haft en bra dag?

Michael Scofield. Kärlek på honom.

Bilderna är hämtade här, och här.
Är han inte perfekt?

Ny höstig design

Före.
Efter.
Vet inte om det syns jättebra. Men hm. Ja här har ni på ett ungefär iaf! Lite enkel ändring på bloggen. Får se om jag har det såhär eller om jag byter tillbaka till det gamla igen ;)
Säg jättegärna om vad ni tycker!
Tummen upp eller ner för den nya designen? (om den syns än?)

Ny design?

Funderar om att göra bloggen lite mer höstig. Vad tror ni om det?
Nu är det väldigt viktigt för mig att ni säger vad ni tycker. Det är ju ändå ni som ska trivas när ni läser den :).

13/10 -10

Var hemma tidigt idag. Eller halv fem är kanske inte tidigt, men det är tidigare än vad jag brukar komma hem på onsdagar i alla fall. Har ju trafikkunskap efter skoltid, men frågade idag om jag fick göra mitt prov (som jag skulle ha) tillsammans med den tidigare gruppen. Det fick jag så jag hann med kvart i fyra bussen hem. Känns skönt :))
Nu sitter jag här och tar igen mig lite grann. Måste snart öppna fysikboken känner jag. Måste lägga ner lite tid på att plugga ikväll. Inte för mycket, men lite i alla fall. Har också lite tal i matten som ska vara klara imorgon. Usch för läxor.
Höll på att glömma nämna att det är mammas och pappas bröllopsdag idag! Vet dock inte hur många år de firar.. Men det ska firas iaf! -  Med TÅRTA! :))

Glöm ej dagens fråga.

Nu ska jag fortsätta göra kemi. Tänkte lägga ned lite tid på det. Glöm inte svara på min fråga om kaffe!

Björkar är fina på hösten.

Har nog fått nya favoritlöv!

Dagens fråga 12/10 -10

Nu har jag kämpat mig igenom alla sidorna i trafikkunskapen. Nu tänker jag bara hoppas att de satt sig och kanske titta igenom allt imorgon igen innan provet. Har även läst igenom kemin, vilket var som grekiska nästan de sista sidorna. Vet inte om det var alla formler, eller om det bara var jag som är så trött...
Tänkte ta en paus från pluggandet nu. Behöver det! Tänkte se ett avsnitt av Prison Break och sedan ska jag sätta igång igen. Har fortfarande massa jon-formler jag måste lära mig. Det är inte busenkelt precis...
Funderar också på att testa kaffe. Vet att jag inte har tyckt om det tidigare, men det kan väl vara bra att gilla det? Eller att minståne kunna dricka det? Jag tänkte hur som helst ge det en ärlig chans. Men lite socker och mjölk i kan det väl inte bli jättebäskt väl?
Hur dricker du ditt kaffe? Bryggt? Snabbkaffe? Med mjölk i, eller kanske grädde? Hur många sockerbitar? Eller du kanske inte har något i ditt kaffe? Berätta för mig och ge mig tips på hur man bäst lär sig dricka kaffe!

Plugg.

Idag har varit en lång dag. Jag är trött, men ändå har jag bara haft tre lektioner, varav en av dem var idrott. Har inte mycket tid att sitta vid datorn nu egentligen. Har en stor läxhög som jag måste ta itu med.
Onsdag (imorgon): Trafikkunskapsprov, Kemi formler + sidor vi ska läsa.
Torsdag: Fysikprov, psykologiuppgift (done!), Mattetal
Fredag: Tof-uppgift som jag inte är klar med
Tisdag nästa vecka: Religion prov.
Det var nog allt som jag har närmaste tiden. Vet inte om ni tycker det är mycket. Men jag tycker det är alldeles för mycket att ha på så kort tid!
Nu måste jag sätta igång. Ni hör av mig senare! :))

Klockan går.

Dags att gå och lägga sig nu. Klockan går.
Sov sött.

Jag hoppas att ni kommer stanna kvar hos mig, det vore trevligt!

Har fått väldigt många kommentarer på senaste tiden, vilket gör mig väldigt glad! Fortsätt med det! Och ännu roligare är det att det är nya människor som kommenterar. Har jag kanske fått nya följare? :)) Gissa om ni gör mig lycklig?
Tänkte bjuda på ett par foton till nu. Men det blir bilder som jag tagit idag istället. Lite sol och lite höst och lite vår!´ :)
Hoppas ni gillade bilderna. Nu ska jag se klart på Prison Break ;)
Ha en bra kväll!

Nya foton påväg

Nu ska jag gå och göra lite läxor. Har gjort lite annat nu istället. Tog en liten sväng ut i skogen bakom husen innan, och så har jag nu suttit och redigerat bilderna jag tog. Visar kanske sedan om tid finns!

Ni vet väl att ni kan följa mig via bloglovin?

Denna bilden gillar jag. Även den tog jag igår. Björklöv blir faktiskt väldigt fina på hösten de också. Har inte tänkt på det tidigare.

Frost.

Sprang ut i morse innan jag gick till bussen för att få ett par kort på frosten. Tyvärr var det för mörkt så jag var tvungen att använda blixt, men det blev två klara kort iaf! Nu är det nog inte långt kvar till vintern och snön kommer...

Löv

Nu fick ni se lite fler foton jag tog på min och Andreas promenad igår. Har fortfarande en hel del bilder att visa er, men de kommer. Jag lovar :)

Ha tålamod

Orkar inte lägga upp massa foton nu. Är jättetrött och känner att jag behöver sova. Får lägga upp bilder allt eftersom ist! Det är ju ändå höst-foton, de passar in överallt nästan :) Håll utkik!
Godnatt, sov gott.

Promenad med Andreas,

Var ute en sväng med Andreas idag. Det var så fint väder och vi hade inget att göra. Vi tog en liten promenad runt Sjunnen och jag tog ett par kort. Tänkte lägga upp fler senare. Nu måste jag plugga på mitt trafikkunskaps-prov som jag har på onsdag, ehe. Vill lyckas!
Har ni haft en bra helg?

9/10 - 10

Nu är jag uppe och har precis ätit frukost. Hinner dock inte skriva massa nu. Måste nämligen packa, för vid halv tio ska pappa, jag cicci och conny in till stan. Jag ska kanske köpa mig en skjorta och cicci måste lämna in sin dator.
Efter det ska jag bli hemskjutsad till Andreas. Ska bli underbart!
Ha en bra helg.

Nu är säsong ett slut.

Jag är trött i huvudet men är riktigt glad att jag har säsong två på min dator, för jag kommer inte klara mig många dagar utan att kunna se fortsättningen!
Imorgon åker jag till Andreas, men tänkte ta med ett USB med lite avsnitt på ;) hihi. Måste ju ha något att göra när han spelar tv-spel! :)
Nu ska jag krypa ner hur som helst. Känner att mina ögonlock är tunga. Vi hörs imorgon.

Är det inte slut snart? :')

Sitter och ser på legend of the seeker nu. Det är lite knasigt, för jag sitter och hoppas på att det ska ta slut, haha. Såg ju på Prison Break innan och jag blir tokig av spänning. Men jag ska hålla mig. Kan ju inte stänga av tvn nu när det är så lite kvar av legent of the seeker, det är ju faktiskt en helt okej serie det med!
Men längtar inte bara tills tvn är slut. Sitter även och längtar till klockan ska bli sent så jag får gå och lägga mig. Ska nämligen till Andreas imorgon. Var bara några timmar sedan jag såg honom, i skolan, men jag saknar honom så det gör ont.
Nu ska jag kolla klart.
Puss.

8/10 -10

Lång dag i skolan idag. Mycket ljud, och jag har varit allmänt trött. Stört mig på allt och alla. Fast det har gått lite fram och tillbaka. Har även varit vissa roliga stunder, det finns det jämt.
Nu tänkte jag ta igen mig framför Prison Break i några timmar. Sedan måste jag hinna duscha ikväll med, och så är det ju både idol och legend of the seeker. Har inte bestämt mig för vilken av dem jag ska se ikväll än och vilken jag ska spela in. Får väl se klockan åtta vad det blir.
Har ni haft en bra dag?
Puss.

Prison Break - I like it!

Varje avsnitt bjuder på nya överraskningar. Det är så det ska vara!
Nu tänkte jag ta och krypa ner och se på tv. Har inga fler avsnitt av prison break att se ändå just nu. Får nya imorgon.
Sov sött.

Victors hundar - foton

-
Här kommer foton från Victor som jag lovade att lägga upp. Vilken är er favorit? Min är självklart det kortet som är nr åtta uppifrån! Det är så härligt. Ser ut som hela hunden ler :)

Outfit 6/10 - 10

Glömde även ladda upp bild på vad jag hade på mig igår.
Blåa tights (nya från Kapphal)
Svart "Tunika" med mönster, från Aima
Svart långärmad från HM

Jag tipsar om ... Psykologi!

Jag rekommenderar starkt ämnet psykologi
Psykologi är ett väldigt intressant ämne att läsa faktiskt. Jag förväntade mig att man skulle förstå omvärlden mycket mer och, ja, jag vet inte riktigt vad mina förväntningar var, men jag kan säga att jag är chockad. Psykologi är sjukt spännande. Det är riktigt häftigt att höra om hur människan verkligen fungerar och man börjar tänka på ett annorlunda sätt efter ett par lektioner. Men för att förstå vad psykologin verkligen handlar om gäller det att följa med på lektionerna och att verkligen försöka. Det är nämligen många ord och nya begrepp som man måste lära sig att se skillnad på. Det är alltså krångligt, men när det väl lossnar så är man fast.

Jag tycker egentligen inte om våra torsdagar i skolan, har bara massa långa lektioner och jag går i skolan från halv nio till tio över fem då. Men tack vare psykologin så kan jag inte hata den dagen. Jag liksom går runt och längtar till nästa lektion, undrar vad jag ska få lära mig härnäst.
Funderar du på om psykologi är något som skulle intressera dig? Jag är nästan helt säker. Men alla människor är olika så vem vet? Men det är HELT KLART värt ett försök att gå kursen. Det är inte alltid enkelt, men kunskapen du får med dig. Den är obeskrivlig.

Imorgon kommer fler bilder.

Bilder från när jag var hos Victor kommer imorgon! Nu måste jag sova känner jag. Är sjukt trött! ´

Höstbilder med Medea!

Skriv jättegärna vad ni tyckte om bilderna. Vi hade sisådär en kvart på oss att fota, så det fick gå snabbt idag!

Fotat lite idag.

Tjo! Är hemma nu efter en lång dag i stan och skolan. Har fått i mig lite att äta och tänkte nu sätta mig och redigera bilder som jag tagit idag.
På tiorasten gick jag och Medea ut och fotade lite bland höstlöven. Sedan vid ett följe jag med Victor hem och fotade hans hundar och lite annat smått och gått i hans hem.
Hinner jag klart med bilderna ikväll så kommer de upp här då! :)

Skolfoto 2010!

Idag har jag fått hem skolfotona vi tog för ett tag sedan. Klassfoton är jag riktigt nöjd med, men det enskilda fotot kan man diskutera^^. Det är inget jag kommer ge mormor att hänga på väggen precis! Hon ska få finare kort! :)
Tänkte hur som helst visa er bilderna, för ni är väl nyfikna antar jag? ;) ... Men lova att inte skratta... !
Någon mer som har några skolfoton att visa upp? :)

Orientering - inget för mig ...

Från och med idag tycker jag inte om orientering! Det betyder bara stress för mig.
En kvart innan min buss skulle gå var vi tillbaka i gympasalen igen. Då var det snabba ryck att byta om (hann inte ens det, sitter fortfarande med gympabyxorna på mig) och tvätta av sig lite snabbt och sedan skynda bort till busshållplatsen. Som tur är så hann jag, men hann inte ta igen mig så var fortfarande röd som en tomat när jag kom till busshållplatsen , vilket jag fick höra av fler än en person.. ^^ Nee, jag gillar inte gympa, speciellt inte att vara ute i skogen och springa! Men en sak var positiv iaf, vi tog alla kontroller ;)!
Nu ska jag se ett avsnitt av Prison Break, bara för att ta igen mig. Sedan måste jag hoppa in i duschen och byta om - till pyjamas kanske?
Puss.

Prison Break hela kvällen, + en liten gnutta CSI.

Nu har jag sett sisådär två - tre avsnitt av Prison Break. Jag är stuck. Sjukt bra serie. Kan verkligen inte förstå att det är 22 avsnitt av första säsongen, det känns som serien kommer sluta när som helst, men sedan kommer det nya överraskningar hela tiden. Sånt gillar jag! En negativ sak är att jag ser den utan svensk text så jag förstår inte allt. Men det kommer med tiden! Det kopplas ihop mer och mer allt eftersom :).
Nu tänkte jag ta mig lite kvällsmat, sedan ska jag äta upp äggulan som mamma rört ihop - mums! Efter det ska jag se på CSI, och sedan blir det nog mer Prison Break .. ;)


Prison Break

Jag har redan bestämt mig. Det ska bli lite Prison Break nu tror jag!
Bilden är redigerad i mobilen i ett program som heter "photofunia"

Kanelbullens dag idag

Idag gick skoldagen hyffsat fort. Först hade vi programmering i en och en halv timma, sedan matte i en och en halv timma och sedan såg vi på Troja på svenskan, sedan slutade vi. Helt okej måndag!
Nu sitter jag och funderar på om jag ska övertala mamma att springa in till grannen och långa jäst. Är nämligen sugen på att baka - kanelbullar... :) Det är antingen det, eller så ska jag sätta mig och se Prison Break, som jag börjar bli fäst vid nu . ;)

den eviga längtan efter bussen

Jahopp. Nu har jag slutat. Måste bara sitta här och vänta i över en timma på att bussen ska komma. Fast det är ju inte det värsta, det värsta är att få vänta ensam.

Nu tänkte jag gå och lägga mig.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Är fortfarande förkyld och sjukt trött. Måste ju orka gå till skolan imorgon!
Puss.

Kärlek i höst.

Kärlek på de bilderna. Jag vill ut och fota mer höstbilder snart!
Vad tycker ni?

det fina med hösten.

Idag har jag och andreas varit ute och tagit lite höstbilder. Vi var kanske lite tidigt ute för löven var fortfarande gula, men några kort tog vi iallafall. Just nu sitter andreas vid datorn så jag får ladda in bilder och visa er sedan! (:

Målilla marknad idag

Idag är jag sjuk. Fast har ända varit igång lite grann. Var bland annat iväg på Målilla marknad (där jag köpte fyra godisremmar), sedan lagade jag även maten hemma sedan.
Nu har jag precis sett på film och funderar på vad jag ska göra härnäst... Skulle vara skönt att sova, men det är elakt. Andreas är ju faktiskt här :)

Hur jag använder "fractalius"!

Det är många som undrat hur jag har gjort de här redigerade bilderna jag laddat upp nu på senare tid. Därför tänkte jag förklara det lite kort, så att även ni kan testa! För det är verkligen busenkelt!
Jag använder mig av photoshop CS4 och har laddat ner ett tillägg som heter "fractalius" till det. Fractalius är ett filter som man kan använda på bilder. När man valt filtret kan man justera själv precis hur bilden ska bli genom att välja i en rullmeny och sedan dra lite mätare fram och tillbaka. Det är bara att testa sig fram! :)

Hoppas detta hjälpte till lite grann! :)

RSS 2.0