GOTT NYTT ÅR!

och en bra fortsättning önskar jag er alla! :)

Näst sista dagen innan det nya året.

Bild från julafton. -Jag och syster.

Nu är jag finally hemkommen från jobbet. Blev några timmar i eftermiddag/kväll. Trött är jag nu dock men känns bra att ha skramlat in ännu några hundralappar till nästa månad. Nu ska jag ta det lugnt, ta något att äta och så småningom gå och lägga mig.

Hoppas ni haft en fin dag. Puss.

Lite julklappar :')


Bara några timmar kvar...

Bara några timmar kvar sedan är det äntligen jul på riktigt.

Jag är hemma från jobbet nu och har ätit lite gott. Tänkte spela lite skyrim, sedan krypa ner och se CSI tills jag somnar. Glömde nästan bort att tala om vad jag fått av älskling och hans familj i julklapp! Var ju där lite innan jag började jobba idag och fick Oblivion (till PC) av Andreas och ett jättegulligt halsband av familjen. Fina julklappar minsann! Känns som detta blir en underbar jul! Det enda som fattas är snön dock.. Men man får låta bli att titta ut genom fönstrena och bara njuta av alla ljus inomhus i stället. :')

Ha en fortsatt bra kväll och en GOD JUL! :) Kramkram!

Dan före dopparedan och jag har fullt upp :')

Godmorgon kära vänner. Idag har jag fullt upp, och det känns faktiskt riktigt bra! Annars brukar det alltid bli att man sitter och rullar tummarna såhär dagen innan julafton, hehe :) Det jag har planerat att göra idag är att duscha (har jag redan hunnit med), äta middag, få på mig arbetskläderna och se så allt är nerpackat som jag måste ha med mig, åka och tanka, åka och hälsa på min söta pojkvän innan jobbet och sedan ska jag jobba fram till klockan 21.30. Ser faktiskt fram emot det! Ska packa ner en bok med tänkte jag, finns ganska stor risk att jobbet blir lugnt ikväll - många gamla åker nog och firar jul med sina släktingar .. :)
Men först och främst nu tänkte jag spela lite lite Skyrim .. Hehe :) Blev ju ändå rätt duktig igår alltså! (a)

Puss och ha en bra 23 december!

Det var inte så dumt..

Skyrim var kul - ända tills det krachade.. Fick stänga av datorn och vet att det tar femton minuter innan den är på igen så jag får nog nöja mig med spelandet för ikväll :). I stället tänkte jag nu krypa ner i min varma mysiga säng och längta till morgondagen till CSI Miami säsong 2 :')
Godnatt!

Skyrim.

Installerade Skyrim igårkväll på datorn så det är det jag sitter och spelar nu. Det är kul är det, fast jag suger verkligen på att styra gubben, hitta och ja.. Jag är allmänt dålig helt enkelt. Men träning ger erfarenhet, Right? :)

Vad ska ni hitta på ikväll? Puss.

Torsdag

Torsdag idag och sista skoldagen i år. Nu ska jag göra mig lite jul-fin och sedan åka in mot stan. Trött är jag, men vadå? - så mycket är ju inte klockan ännu :))

Ha en fin dag! Puss.

Bra att veta!

http://artofecho.wordpress.com/2008/10/09/vad-far-man-fotografera-och-hur-far-man-publicera-bilderna/

.


Ibland är det kul att vara ute.



Imorgon är sista dagen på näst sista terminen.

Imorgon är sista dagen i skolan för denna terminen. Efter lovet är det bara en termin kvar och sedan tar jag stundenten! Känns ganska mäktiskt faktiskt :) Hur som helst. Imorgon ska vi ha någon slags uppvisning på bilarna vi programmerat på mikroprosessortekniken. Ska bli spännande att se vilken bil som lyckas klara banan snabbast ;) Sedan ska vi ha lite julavslutning med teknikcollege i idrottssalen. Blir väl någon slags lekar antar jag :) hehe . Ja, inte riktigt min grej, men det är lite roligare än lektioner i alla fall :) ..

Nu ska jag se klart National Treasure och sedan damma av mitt rum lite grann. Vi hörs.

Vinterland.

Så underbart fint med snö, äntligen. Men vet ni något roligt? Åker man mot Järnforsen och Virserum är det ingen snö, INGEN verkligen. Haha. Var där innan idag för att hämta två paket och blev ganska paff faktiskt. Men så är det :) Jag är lycklig att det är ett fint vinterland hemma hos mig i alla fall.

Dessutom har jag bestämt mig för att lära mig vissla. För har aldrig lärt mig det, hehe. Busvissla kan jag - men inte vissla vanligt. Lite komiskt, men sant. Nu vet ni :)

Puss till er alla och ha en fin dag!

GIF


Test.

En liten test. Bilderna är gamla.

Ikväll kom julgranen fram.


Billion Ocean 26/11 -11


Svar på kommentar.

Hej Emma.
Jag har tyvärr sålt den, hehe :) För ett år sedan ungefär.. ;) Sorry.

Evelyn 26/11 - 11


-

Lika förkyld idag med. Pust.. Jobbigt detta.

Snart jul igen

Snart är det jul igen. Känns att det börjar närma sig. Nästan alla klappar är köpta och idag blir det en tur till Vimmerby för att inhandla de sista. :)

Ska också tala om att min kära bror fyller 36 år idag, så grattis till dig! :')

Idag tycker jag synd om mig själv, och det har jag all rätt till!

Blir inget jobb på söndag för min del. Min förkylning visar inga tecken på att vilja gå över. Ska ringa imorgonbitti och sjukanmäla mig. Känns lite tråkigt, men varken orkar eller vill ta risken att jobba när jag är såhär dan.

Har dessutom fruktansvärt tråkigt just nu. Är så trött och rastlös samtidigt. Har sett massa TV och sovit hittills ikväll. Blir väl det jag gör resten av kvällen med antar jag. Ibland får man tycka synd om sig själv och bara slöa... :')

Hoppas ni får en fin helg.

Förkyld igen

Attans förkylning. Hemma från skolan idag. Imorgon måste jag gå för då har jag både prov och ett tal jag måste genomföra. Heja mig ^^. Nu tänkte jag sätta mig och redigera lite bilder från i lördags, sedan måste jag börja plugga. Hoppas bara jag orkar. Är så galet trött.

RSS 2.0