Tack för en underbar dag <3

Har haft en jättefin födelsedag med underbara presenter och massa gratulationer! TACK till alla som gjort den värd att minnas :) <3

18

Hej Jessica och välkommen till vuxenlivet !  :o :D

Utan dina andetag

Underbar låt.

Min sista dag som barn

Idag är min sista dag som sjuttonåring. Det känns lite pirrigt, haha. det för ju med sig både för - och nackdelar med att vara 18. Men det ska bli spännande att komma in i vuxenvärlden, kunna ta körkort och allt det där :).

Jag kommer tillbaka

Jag får ursäkta för att jag är så sjukt inaktiv här på bloggen. Men har typ inga foton att lägga upp, sedan har jag varken tid eller lust att bara skriva massa långa inlägg. Det får helt enkelt vara såhär ett tag, tills jag får upp glöden igen och har nya bilder att bjuda på. Hoppas ni inte försvinner från mig bara för det. Jag kommer tillbaka och kommer bli som vanligt igen, jag lovar.

Puss.

Efter en lång dag blir det läxor ...

Nu är jag hemma från en lång och jobbig dag i skolan. Har precis ätit lasagne, och nu tänkte jag börja lite med alla mina läxor. Har fler stycken till nästa vecka + prov... Uhrrk.

Cicci sexton år

Idag fyller Cicci år. Hela sexton, haha. Ska fira henne lite nu och sådär.

Puss.

Tiden går fort.

Det blev visst lite av ett "tvånginlägg" nu ikväll. Har inget viktigt att tala om egentligen utan skriver mest bara för att uppdatera.

Min syster fyller år imorgon, 16 år. Andreas kommer då och vi ska fira henne lite. Sedan, nästa onsdag då fyller jag år, 18. Tiden går fort alltså.

Puss.

Eye

Godkväll. Idag är jag så trött. Helt sjukt trött. Men det är nog tröttheten från filmkvällen som kommer nu antar jag. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll och se på film och bara sova. Dock måste jag hinna göra engelskan först, och kanske installera visual basic på den stationära. Har prov i programmering på måndag. Usch.

Hur är det med er? Jag mår bra hur som helst, är dock väldigt dålig på att blogga just nu. Men har ingen aning om hur och vad jag ska skriva. Det kommer och går det där med inspirationen, haha.

Puss.

Trött som aldrig förr

Jag är galet trött. Sov alldeles för lite inatt/imorse alltså. Nu ska jag bara packa ner sakerna i skolväskan som ska med imorgon, sedan krypa ner och somna till Alladin :).

Godnatt.

Amnesia

Goddag. Gick och la mig vid halv sex i morse och sov fyra timmar så jag är lite trött då jag brukar sova mycket mera. Nu har jag precis installerat Amnesia, ett asläskigt skräckspel som vi satt och spelade inatt och nu på morgonen. Nu tänkte jag låta min syster få den stora äran att spela , för tror nämligen inte att jag vågar x) Haha. Vi satt och skrek som små flickor allihopa inatt och nu på morgonen. Det är galet alltså.

Puss.

Hos Carl

Nu sitter jag hos Carl. Väntar på mat. De andra spelar just nu något gammalt tv-spel. "Tecken" eller något tror jag det hette. ;) Jag är så sjukt trött så behövde slita mig från tvn ett tag om jag sedan ska kunna se på film hela natten .. Haha :)

Hur har ni det? Puss.

Frukost

Nu sitter jag och äter frukost. Ska ta bussen in till Vetlanda tio i nio. Ikväll blir det filmkväll, det ska bli kul.

Vad ska ni göra i helgen?

Städat och promenerat

Nu har jag och mamma städat mitt rum. Städat bort julen och bara gjort det allmänt fint. Jag har även rensat bort massa skräpsaker. Efter städningen tog vi en promenad, det blev bara 20 minuter, men vi gick så snabbt så jag är helt slut.

Nu ska jag och mamma ta oss något att äta, sedan ska vi se ett avsnitt av supernatural och bara koppla av.

Måste packa lite med, tills imorgon. Ska på filmkväll hos en klasskompis då.

Puss på er.

Snart klippning

Äntligen fredag! Nu sitter jag vid datorn ett slag för att kolla internet. Annars ska jag gå och klippa mig alldeles strax, måste bara gå på toa och borsta ut håret innan.

Vi hörs sedan :) Puss.

Sovmorgon, men ändå ej

Godmorgon. Idag blir det inte buss in till skolan utan jag åker med Kickan. Det betyder att jag fick sova lite längre idag. Underbart! Fast dock försov jag mig lite för mycket så nu har jag egentligen brottom ...

Vi hörs ikväll!

Kväll igen, tiden bara rusar

Jag är trött. Vill gå och lägga mig och funderar starkt på att göra det också. Fast måste duscha först egentligen. Men vet inte om jag orkar duscha nu eller om jag ska ta det imorgonbitti ist. Hmmm. 

Säger godnatt nu hur som helst. Ska inte sitta mer vid datorn. Puss.

Psykologi B eller filmkunskap?

Goddag kära vänner. Visst somnade jag tidigt igårkväll men jag var ändå mycket tröttare i morse än vad jag brukar vara. Alltså - inga fler så tidiga kvällar. Hahaa.

Igår fick vi information om induviduella valen till trean och jag bestämde mig för fotografisk bild och filmkunskap. Men idag blev jag riktigt sugen på att läsa mer psykologi så nu har jag det lite jobbigt. Ska jag välja psykologi B eller filmkunskap? Hmm.. Blir lite galen på detta. Psykologi är hur intressant som helst, men det är ganska svårt och med tanke på att jag ska läsa Matte D och E och fysik B så är jag osäker på om jag klarar av mer plugg-ämnen. Men jag vet inte.. Haha. Får väl fundera lite till och sedan bara ta något av dem... 

Puss på er.

Läggdags tidigt!

Jag är trött. Jag överväger om jag skulle ta och gå och lägga mig redan nu. Det vore väldigt skönt faktiskt.. (a) Tror nog faktiskt att jag gör så. Ska nog dock se på film, men jag lär somna ganska snabbt, och det är en bra sak!

Säger godnatt nu hur som helst. Sov så gott, puss på er.

Onsdag idag

Onsdag idag. Har varit en ganska rolig dag faktiskt. Sådär lagom skön liksom :).

Åt precis middag och åt en aning för snabbt så fick ont i magen. Sen ska mamma och jag ta med King ut på promenad. Jag ska gå med stavar. Men tills vi ska gå ska nog jag lägga mig och se klart på Törnrosa som jag såg igårkväll. Hoppas på att min magverk går över.

Puss.

Nighty-night

Nu har jag och mamma sett på två avsnitt av SN. Det är så jädra spännande, och jag tror mamma tycker det är bra med, för hon sitter och skrattar och ryggar lite till det x) hihi. Men jag ska inte säga något, det gör jag med. Fast att jag är på min tredje gång med att se serien :P.

Nu ska jag gå och sova tänkte jag mig. Eller gå och lägga mig iaf. Ska dock somna till Törnrosa tror jag. Ännu en disney-film :)

Puss!

Trafikskolan imorgon, eller... ?

Nu har jag precis ätit kvällsmat. Jag tror att jag och mamma snart ska se ett avsnitt av Supernatural, och efter det ska jag gå och lägga mig för jag är ganska trött kan man säga, haha. Har ont i huvudet till och från hela tiden.

Imorgon ska jag nog stanna kvar i stan, fast det är inte säkert än. Beror på om Cicci ska hem efter skolan eller inte. Någon av oss behöver ta ut King (vi slutar tidigt båda två nämligen). Anledningen till att jag behöver stanna kvar i stan är för att jag behöver göra ett besök på trafikskolan. Måste plugga lite känner jag då jag snart fyller 18 och så vill jag inte tappa den kunskapen jag lärde mig i trafikkunskapen jag hade på skolan förra terminen. Jag håller tummarna för att jag kan stanna kvar imorgon, för annars blir det inte på ett par veckor. Nästa onsdag fyller nämligen Cicci år, och veckan efter fyller jag år.

Puss!

Evve och Eldo

Har nu lagt in och redigerat foton från när jag var hos Evelina och i stallet. Fick jättefina bilder i solnedgången så det blev inte vanliga bilder denna gången. Ni kommer få se lite bilder så småningom. Här har ni en bild som jag tog när vi hämtade Eldo från hagen :). Jag säger bara en sak; JAG VILL HA HÄST!

Första skoldagen på vårterminen avklarad

Idag var första skoldagen efter lovet. Sjukt jobbigt att gå upp i morse och jag har haft ont i magen hela dagen, dessutom fick jag huvudverk nu de sista timmarna. Hoppas det går över nu när jag äter lite. Mamma och de är i stan så jag får ta och värma lite mat till mig, de åt innan de åkte.

Ikväll ska jag ladda in bilderna på datorn, sedan ska jag redigera lite och ladda upp något smakprov, men sen kommer bilderna allt eftersom, precis som jag brukar göra här på bloggen nu för tiden. Det är så tråkigt med massa tomma inlägg, dock blir det så ibland...

Ha det kanon! Puss på er.

Disney

Nu har jag sett på supernatural med mamma. Tror hon börjar bli ungefär så beroende som jag är av den serien :) haha. Den är så sjukt bra så det finns inte!

Tänkte gå och lägga mig nu. Lånade hem en hel del disney-filmer av Evelina, så tar nog den första bästa och ser den nu. Älskar disney! :)

Puss godnatt.

Nya foton på väg!

Jag har nya foton som bara väntar på att få läggas in på datorn. Jättefina hästbilder och ett par naturfoton. Spännande va? :) Men nu hinner jag ej lägga in dem, så vi får se om det blir sen ikväll eller om jag tar itu med det imorgon efter skolan. Kan nog behöva ha något att se fram emot tills jag kommer hem imorgon så troligtvis tar jag det då. Nu måste jag ta mig något att äta, och sedan ska jag duscha och gå och lägga mig tror jag. Eller ah, det märks väl vad klockan blir :)

Puss.

Imorgon blir det Evelina och stallet!

Jag har verkligen inget liv. Haha. Fast jag trivs med det lilla jag har! Det jag har gjort idag är att spela sims, gjort läxor inför skolveckan som kommer, sett på supernatural för tredje gången, spelat csi på facebook och tagit en liten promenad med mamma och King. Men äsch, jag trivs så varför inte göra det man tycker är kul så länge man kan och bor hemma? En dag kommer jag inte ha tid med allt där där som jag älskar att göra (inte göra läxor då utan spela sims osv) ;)

Nu ska jag sova hur som helst, för imorgon ska jag till Evelina och till stallet. Ska bli skönt att komma ut lite och umgås. Var ett tag sedan nu.

Livet rullar på

Nu är mina läxor gjorda och jag sitter och spelar sims. Livet rullar på som vanligt och snart är ännu en dag förbi och jag är ännu en dag närmare 18.

Puss.

9/1 -10

Godmorgon sunshines!

Idag är det söndag och det är snart skola igen. Börjar på tisdag och det är lite jobbigt, för har ännu inte gjort de läxor jag skulle gjort över lovet. Men jag får väl ta tag i det idag antar jag. Idag ska jag dessutom hinna med en promenad med stavar, för det blev inte av igår, sedan ska jag spela sims och sen se på Supernatural för tredje gången (denna gången med mamma). Haha. Det blir nog en bra dag :).

Puss.

Svar till Bea

Haha jo den var lite rolig ;)

Bra idé om att åka i träningsskorna när jag ska utomlands. Tror jag kör på det! Jag ska åka i februari, vecka 7 tror jag, det är på lovet iaf. Du ska åka snart nu va?

Körkortet går nog bra, tror jag. Har läst trafikkunskap i skolan så teorin har jag börjat med eller så, dock måste jag ta tag i allt snart och börja sitta nere på bilskolan och plugga. Men tycket det är så tråkigt att gå dit själv så det blir typ aldrig av. Jag övningskör så mycket jag kan, men det blir ändå inte jättemycket, fast a, ska börja köra nere på trafikskolan med nu någon dag framöver. Så att jag vet att pappa har lärt mig allt rätt x).

Jag satsar på att ha körkortet till våren iaf. Absolut innan sommaren och så får vi se hur det går med allt :).

Mina inköp från Oskarshamn

Nu är jag hemkommen från Oskarshamn. Fick inte köra dit pga vissa saker och hem vägrade jag köra för att vädret var så dåligt; mörkt + halka + regn + dimma är ingen jättebra kombination.

Nu ska jag installera om ett CSI spel på datorn tror jag och testa om det fungerar. Fungerar inte det på min stationära kanske jag överväger och installerar det på denna datorn istället (den bärbara). Egentligen vill jag inte installera några spel till denna datorn utan ha den just till bilder och Internet. Men vi får väl se hur det blir, haha.

Just det, måste nämna med vad det var jag köpte i Oskarshamn. Jag köpte ett par svarta jeansleggins med bakfickor, sedan köpte jag tre par piecestrosor. Det blev kostsamt, men äsch. Jag brukar ju inte vara sparsam så... Och så får jag väl lite pengar när jag fyller år med förhoppningsvis. Ojdå! Höll på att glömma en sak till. Vi köpte en bil med, en begagnad röd bil som jag kommer få köra med sedan när jag får mitt körkort. Hm, ja det var nog allt.

Puss.

Mahjong

Nu har jag suttit med familjen och spelat sällskapsspel. Det är mysigt tycker jag, blev väldigt mycket skratt och ja, haha, det är ett roligt spel helt enkelt :)

Imorgon ska vi till Oskarshamn, och troligtvis ska jag få köra både dit och tillbaka. Det ser jag fram emot! Har ju inte väldigt långt kvar till körkortet nu :)

Liten sovmorgon!

Godmorgon. Idag fick jag mig äntligen en liten sovmorgon. Cicci tog ut King nu på morgonen så det var skönt. Jag ska gå ut med mamma och King ikväll sedan, fast då blir det en lite längre promenad.

Nu ska jag äta, och det tänkte jag göra till ett avsnitt av The secret life of the american teenager. Vi hörs senare! Puss.

Kväll igen

Nu är det kväll igen. Jag hade egentligen planerat att duscha, men äsch. Tar det imorgon bitti istället. Ska ändå inte göra något då. Nu har jag precis skrivit klart en recension om Sweeney Todd på ciao. Blev mycket nöjd med den faktiskt, hoppas att det drar in lite pengar och att jag får ännu ett exceptionellt betyg. Men det vet man ju aldrig innan ;).

Imorgon måste jag göra lite läxor, läsa lite i engelska boken och sådär. Men det är imorgon det... Nu ska jag nog lägga mig och se på CSI, eller sova, eller CSI eller.. Ja. Vi får se helt enkelt! :)

Godnatt puss på er!

6/1 -10

Vissa dagar suger jag verkligen på att uppdatera här på bloggen. Men vad ska jag skriva om jag inte har något intressant att skriva om? Jag vet att jag har lite foton till att lägga upp. Från december månad tror jag. Dock har jag inte hunnit med att sitta med det ännu utan det tar jag nog imorgon. Idag har jag lagat mat (taco), har skottat, sett på CSI och varit ute och gått med stavar. Tiden flög iväg och vipps så sitter jag här nu.

Puss.

Snösnösnö

Medeas Esssie på bild

Godmorgon. Ännu en dag närmare skolstarten och det är blandade känslor som finns inför det. Nu har jag precis ätit frukost och måste gå ut och ta tag i all snön som måste bort från garegeinfarten.

Puss.

2010 i bilder [del 3]

Augusti - fotade Katarina och hennes bror

September - fotade på lite olika band
September - fotade mycket rosor med hjälp av en cd-skiva och vatten
September - paintball med teknik
September - jag lekte med photoshop mycket och använde plug-in:et fractalius
Oktober - var ute och tog kort med Andreas
Oktober - fotade Medea bland alla höstlöven
Oktober - fotade Victors hundar
November - fotade Evelina med reflexskärm
November - fotade på Brand New Day festival

5/1 -10

Godmorgon kära vänner. Idag är det onsdag. Vad har jag för planer för dagen då? Haha, ingen aning! Nästan iaf. Först och främst ska jag ut och gå med stavar med mamma och Carola. Men efter det har jag inget bestämt. Men kanske blir det att sitta inne och se på CSI eller något liknande :).

Vad ska ni göra idag?
puss

00.15

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Ska nog somna till en film inatt igen tror jag. Tycker om att göra det. Imorgonbitti ska jag upp vid nio, sedan ska jag följa med mamma och Carola när de går ut och går. Ska ta vara på varje tillfälle jag får nu! Kommer bli svårare att få tid till promenader sedan när skolan börjar igen.

Godnatt!

Nyårslöfte

Nu kommer jag med ett lite för senat nyårslöfte. Men det är löfte som löfte! Jag känner mig riktigt peppad till att motionera. Jag ska börja gå stavgång, och sedan i vår och i sommar ska jag ge mig ut och springa med jämna mellanrum. Ska även packa ner joggingskorna när jag ska utomlands för pappa och jag ska jogga längs stranden på kvällarna. Alltså jag längtar verkligen! Tänk om jag lyckas hålla detta nu och verkligen komma igång med träningen. Det känns verkligen så underbart bra!

Hade ni några nyårslöften? :)

Säsong tre CSI

Medeas Essie på bild

Nu är jag hemma från Jönköping. Har inte köpt någon mascara, men den jag vill ha fanns inte så jag väntar hellre än att köpa något annat som jag inte behöver. Dock kom jag inte hem tomhänt. Jag var inne på Elgiganten fast att jag visste att det inte kunde sluta bra (för alltid när jag och Andreas går i sådana affärer är det jag som handlar och inte Andreas). Hur som helst kom jag ut från Elgiganten med tredje säsongen av CSI. Inget jag är ledsen över precis, och tycker inte jag har kastat bort 200 kr i tomma luften. Jag är nöjd, mycket nöjd! :)

Vad har ni gjort idag?

Jönköping nästa!

Nu har jag skottat snö , gjort mig fin och ska åka till Jönköping. Det enda planerat som jag kanske ska köpa är en mascara. Har nämligen ett presentkort på Kicks. :) 

Vad ska ni göra idag? :)

Jönköping imorgon!

Imorgon blir det en tripp till Jönköping med Andreas, mamma och Cicci. Egentligen skulle pappa hängt med, fast troligtvis blir det inte så för han måste jobba. Hade pappa hängt med hade jag kunnat köra till Jönköping, lite synd att det inte blir så nu.

Nu har jag sett lite serie. Tänkte nog gå och lägga mig. Andreas vet jag inte vad han gör. Ser på hockey med min syster antal jag. Haha. Tråkigt! 

Godnatt!

Sweeney Todd

pic
Idag var ju jag i stan. Där köpte jag ett par leggins, ett tuggummipaket och en film. Filmen är Sweeney Todd och Johnny Depp spelar huvudrollen (y). Jag har sett den en gång innan men känner att det var en film värd att lägga ner pengar på :)

Vrålhungrig

Nu är jag hemma igen och Andreas är med mig. Vi ska alldeles strax äta middag och jag är vrålhungrig, så det är inget jag tackar nej till inte ;).

Vad har ni gjort idag?

Den där efterlängtade duschen

Nu ska jag nog ta mig den där efterlängtade duschen. Cicci är vaken hur som helst, och troligtvis så är hon klar i badrummet också. Jag upptäckte nyss att det inte alls är mycket kvar av lovet. Det är liksom bara en vecka kvar? Börjar nämligen på tisdag nästa vecka. Usch vad jobbigt det känns nu, jag vill ha lov i ett par veckor till. Har inte hunnit vila upp mig tillräckligt ännu känns det som. Men jag får väl bita ihop, sedan börjar det igen, och något säger mig att denna terminen kommer bli mycket jobbigare än den förra...

Puss.

Oframkomligt!

Nu är jag hemma med King igen. Tyvärr tog jag inga kort. Var inte så fint ute ändå, inte där jag gick iaf. Så var det nästan helt oframkomligt! Vartannat steg sjönk jag ner i sjön på (gick på en stig nämligen)... Det var lite småjobbigt och jag är helt utmattad fast att jag inte alls gått långt. Ska höra med pappa sedan om vi har kvar våra skidor eller om vi kastat dem. Har vi kvar dem skulle det ju gå att åka iväg på skidor, ta King med sig och sedan fota lite (inte för att jag kan åka skidor, men tror det skulle vara lättare än att gå där jag gick nu idag).

Nu sitter jag och väntar på att Cicci ska vakna, hon lär troligtvis vilja in i badrummet då nämligen, sedan när hon är klar, ska jag ta mig en dusch, sen ska vi in till stan. På vägen hem ska Andreas med! :)

Puss.

Solen skiner, promenad med King

Essie på bild!

Nu är jag vaken. Min tur att ta ut hunden idag (ej den på bild). Han sitter just nu och tigger och fjäskar för mig och är allmänt jättesöt ;) haha. Men innan han ska få gå ut ska jag äta frukost och klä på mig något annat än nattlinnet. Sedan ska han få mat, sen ska han få en liten promenad. Och eftersom solen skiner så tar jag med kameran ut! Det låter väl ganska bra, eller vad tycker ni?

Puss.

2010 i bilder [del 2]

Maj - fotade på en marknad i Oskarshamn, flera artister var där
Juni - Fredrik (Andreas bror) tog studenten
Juni - fotade Louise och tog massa fina bilder
Juni - Bea tog studenten
Juni - midsommar
Juli - utflykt till blå jungfrun med familjen
Juli - fotade på new forest sm i vetlanda

Vad händer 2011?

Här är lite saker som jag vet eller nästan är säker på kommer hända under året som kommer. Skriver ner lite som jag kommer på nu, sedan kommer den fyllas på allt eftersom. Tror nämligen inte jag kommer komma på allt bara såhär ;)


- Först och främst ska jag få sjukt bra självförtroende! Jag ska tro mer på mig själv och verkligen inse att jag är bra som jag är, att jag är duktig osv osv. Jag har inte dåligt självförtroende nu, men jag ska få bättre än vad jag har!

- Jag ska hålla hårt i min pojkvän och älska honom genom allt! 

- Jag ska fylla 18 nu i januari, ska fira det som jag aldrig har firat en födelsedag förut.

- I februari ska jag till Egypten med familjen, det ser jag fram emot något sjukt mycket!

- Någon gång innan sommaren ska jag försöka ta mitt körkort, ska även försöka få tag i en bil.

- I sommar ska jag jobba och tjäna mycket pengar så att jag sedan kan fylla på min kamerautrustning.

- Under hela året ska jag ta fotojobb och utvecklas som fotograf, jag ska även uppdatera min utrustning.

- Någon gång under året, troligtvis i sommar, eller lagom till att jag börjar trean ska jag starta upp ett eget foto-företag.

- I höst ska jag gå trean på gymnasiet, driva mitt företag så mycket jag hinner med och sedan ska jag plugga massa tunga ämnen så jag får en bred utbildning.


Det är väl det jag har planerat just nu. Sedan får vi se hur allt går, men jag måste ju ha lite mål att sträva efter! :)

Min nyårsfrisyr!

Medea hjälpte mig fixa till håret i fredagskväll. Jag är jättenöjd med det! Har aldrig haft det så innan. På bilden ser ni även lite av klänningen jag hade på mig. Förutom den hade jag även dubbla svarta strumpbyxor, en svart kofta, ett långt halsband och två ringar. Jag kände mig fin för en gångs skull! :)

Hur såg ni ut på nyår?

CIAO!


Vill ni tjäna lättförtjänta pengar? Det är enkelt! Klicka på den lilla rutan längst upp på min blogg (det står ciao på den) och registrera er. Sedan börjar ni skriva recensioner, kommentera och betygsätter andras recensioner och vipps så tjänar ni pengar på det!

Jag har skrivit tio recensioner och har fått en utbetalning på 118kr + att jag har 39,80kr som jag inte begärt utbetalning på ännu. Inte helt fel, right? :)

Har ni några frågor är det bara säga till! Och om ni nu är intresserade av att bli medlemmar där, så säg gärna till så kan jag gå in och kika på era recensioner :)

Puss!

Oj vad jag är bra!

Jag övningskörde till Kvill och tillbaka innan och jag upptäckte det, att jag kunde verkligen inte köra bil innan x) Har gjort massa småfel. Men nu är allt upprätt och jag har nog lärt mig allt rätt nu tror jag :) haha. Övade även på att backa, och i slutet backade jag in bilen i garageinfarten, vilket jag är väldigt stolt över! ;) (vi har nämligen sten "väggar" runt, så det vore inte alls bra om man kom emot dem med bilen^^).

Tänkte bara tala om det, haha :) 

Vad saknas på bloggen?

Rubriken säger allt jag vill ha sagt, på ett ungefär. Jag skulle nämligen vilja ha reda på från er kära läsare vad ni saknar här på bloggen. Sist jag frågade fick jag lite tips, och det där med fler bilder har jag ändrat på tycker jag! Jag lägger upp en ny bild i nästan varje inlägg nu och det känns faktiskt väldigt bra. Nu vill jag dock ha reda på om det är något mer ni vill ha i bloggen, eller om det är något ni inte vill ha. Alla sorters synpunkter är välkomna!

Skulle vara väldigt tacksam om alla som läser detta skrev en liten kommentar. Är bloggen bra, ja men skriv det då, saknas något, så tala om det! :)

2/1 - 2011

Upps, det var nära att jag skrev fel år i rubriken nu alltså :) Kommer nog ta ett tag innan jag kommer in i det och verkligen inser att det är ett nytt år. 2010 är förbi och 2011 är kommet. Men det ser jag positivt på. Varför kommer jag skriva ett eget inlägg om lite senare!

Nu måste jag äta frukost. Sedan har jag två alternativ. Antingen går jag ut med kameran en stund, eller så sätter jag mig och bara tar det lugnt idag - för jag har huvudverk. Inte jättemycket, men det liksom är tungt i huvudet .. ^^

Vad ska ni göra idag?

Imorgon är en ny spännande dag.

Nu är det verkligen dags för mig att sova. Godnatt!

2010 i bilder [del 1]

Januari - Var och såg Erik i Jönköping
Februari - Gran Canaria
Februari - Gran Canaria, tatuerade mig för andra gången
Mars - Bea här, jag fotade henne
Mars - fotade Astrid inför en stor modelltävling hon skulle vara med i, som hon sedan vann.
Mars - Evelina på Eldorado
April - Var ute och fotade mycket blommor och annat
April - var ute och fotade mycket blommor och annat
Maj - Fotade vid majbrasan lite. andreas på bilden
Maj - Ställde upp husvagnen, gick promenader med Bea och fotade en valp + massa massa annat
Maj - fotade Medea efter skolan en dag
Maj - var uppe i Göteborg, hälsade på min bror och träffade en vän
Maj - photosession med Caroline och hennes häst
Maj - Cicci konfirmerade sig efter många om och men

Majong

Nu ska jag gå och spela Majong med mamma och pappa. Wiie :)

Sagolikt landskap.

Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/4000s, f/4, ISO100
Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/4000s, f/4, ISO100

Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/4000s, f/3,5, ISO100

Lite natur runt Medeas hus. Tog ganska många kort, men blir så tråkigt om jag lägger upp alla i samma inlägg så de kommer komma upp i samband med andra inlägg sedan, precis som resten av bilderna på Medeas hund och ankor ;)

Medea och Essie

Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/200s, f/4,5, ISO100
Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/200s, f/4,5, ISO100

Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/250s, f/5,3, ISO100
Utrustning: Nikon D60 + Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II
Inställningar: 1/400s, f/4, ISO100

Här har ni några fina foton på Medea och hennes söta hund Essie. Fler foton från när jag var hos Medea igår kommer upp allt eftersom ;). Jag kan lova att det är sjukt fint hemma hos henne. Naturen är typ.. underbar!

Min kväll.

Det här är vad jag tänker göra ikväll. Troligtvis kommer jag sitta nere i källan under en filt och se på film. Om Cicci går med på det så fortsätter vi kanske med vårt Saw-maraton ikväll.
Om det inte blir film blir det nog till att spela majong med mamma och pappa. Det är ett riktigt kul sällskapsspel! Spelade det förra helgen när Magnus och Tania var här och är lite småsugen på att spela det igen.. ;) hhihi.

Vad ska ni göra ikväll?

2011'

Nytt år nya möjligheter. Jag välkomnar det nya året med öppen famn.

Mitt nyårsfirande!

Hej på er allihopa! Jag är glad! Trött, men glad. Jag hade en jättemysig natt med många vänner och sådär. Var först hos Pe, åt god mat och hade trevligt. Sedan gick Medea och jag till Dennis och var där ett tag. Lite innan tolv gick vi allihopa ner till stan, till torget där vi umgicks, kollade på raketer och gick runt och kramade alla vi kände! :)  Tror nog absolut att detta blev den bästa nyårsnatten på otroligt länge. Hos Dennis var även Andreas så jag följde med honom hem sedan och sov där. 

Idag ringde pappa mig och sa att han kom om 25 minuter. Då var det bara att ta sig upp ur sängen, göra sig i ordning lite grann och sedan åka hem. Nu har jag precis ätit frukost och nu sitter jag här och skriver detta ;).

Hur firade ni in det nya året?

Jag har sagt det innan men säger det igen; GOTT NYTT ÅR!!

RSS 2.0