Glee


Jag har nu upptäckt att Glee är en väldigt bra serie! Eller.. Galet bra rättare sagt!

Höstlov!


Nationella.

Svenska nationella imorgon i tal. Hoppas det går vägen!

Veckorna efter lovet fram till jul


Nu ska jag skriva mitt svenska tal jag ska ha på fredag. Nationella är det. Usch och fy, men måste göras.

Har dock fina veckor att se fram emot sen efter lovet! Kommer ha jättekorta dagar i skolan :))
Mådagar: 11.25 - 15.30
Tisdagar: 08.30 - 14.30
Onsdagar: 14.10 - 15.30
Torsdagar: 12.30 - 14.00
Fredagar: 08.30 - 15.30

Helt okej säger jag nog ändå ;) Puss.

Rosa


En charmig lite blomma.

Det är inte bara vackra löv som kommer fram på hösten. Även vissa blommor börjar visa sig och glänsa med sin charm.

Lövregn

Höst är det ute, eller ja, det har det väl varit ett tag i och för sig, men vackert är det. Massa färger! Idag har jag även sett massa löv falla, är som ett regn ute. Fast med gula, röda och bruna färger i stället...

Sjuk och förkyld ´

Jag är sjuk och förkyld och sjuk och ja, förkyld. Min näsa rinner - fast att jag tagit nässpray och jag är så fruktansvärt trött i huvudet. Och till råga på allt har jag jätteont i min nacke, på högra sidan. Mamma säger att man kan få det när man är förkyld, att man kan få ont i hela kroppen. Det suger lite. Det gör ont! ehehe.

Idag åkte Andreas hem från mig, jag hoppas att jag inte smittat honom eller han smittat mig. Hehe, olika sorters sjuka och sådär. Lite trist, för vi brukar alltid lyckas smitta varandra när vi är sjuka. Men håller tummarna för att det inte blir så denna gången!

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska nog se på film / serie eller något ett tag, men är rädd för att jag kommer somna bums.. hehe :) Imorgon är det skola igen, och ja, får se imorgonbitti hur jag känner mig. Men om jag känner efter nu känns det inte som att jag är pigg på skola, nej nej.

Puss och godnatt!

Förkylningen ..


Hej på er kära vänner och läsare. Fredag idag och jag har gått och blivit förkyld. Nu har jag precis varit ute med vovven och Andreas på promenad, och ska strax gå och lägga mig. Måste dock göra mig i ordning först och ge min kära pojkvän en godnattpuss :D  ( han har något skit i halsen så hoppas innerligt att bakterierna inte attackerar mig.. ehehe )

Hoppas ni har det bra? :) pusspuss.

Frost


Efter ett par dagars uppehåll

Hejhej får jag väl börja med att säga såhär efter ett par dagars uppehåll - igen (a). Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om faktiskt, och ja, massa bilder att ladda upp har jag inte heller så det blir lite tyst emellanåt. Tänkte säga att jag lever iaf, och att jag inte lagt ned bloggen. Utan jag bloggar när jag har tid och lust helt enkelt :)

Tyskland ikväll

Jobbig dag i skolan idag. Många långa lektioner, fast att jag inte började förän 10.20. Och till råga på allt är min älskade Andreas hemma och sjuk så det kommer dröja ännu fler dagar innan jag får träffa honom igen.

Men ikväll ska jag och mamma åka buss till Tyskland. Det är ett gäng från mammas jobb + lite annat folk som åker med så det ska bli trevligt :).

Vill även slänga en hälsning åt min kära vän som har det lite jobbigt nu. Jag hoppas du samlar mod och tar de rätta besluten, vilka det nu är, och att allting löser sig. Du vet att du kan höra av dig till mig närsom så ska jag hjälpa och stötta dig. En stor kram till dig min kära vän. <3

Puss

Massa bilder redigerade

Nu har jag redigerat foton hela kvällen lång så jag känner att det är dags att borsta tänderna, krypa ner i sängen och se ett par avsnitt av Heroes innan jag somnar. Imorgon är en ny dag och efter skolan ska jag umgås med bästaste Evelina Gustavsson <3.

Puss.

Photosession Medea Lindgren


Foto och redigering; Jessica Hill - ( jag )
Modell; Medea Lindgren

psykologi.

Godmorgon. Sitter just nu och skissar lite på en personlighetstteori som jag ska göra som uppgift genom psykologi b. Det är svårt, men väldigt intressant. :) någon som gjort denna uppgiftren tidigare? Puss.

9/10 -11

Idag har jag gjort mycket nytta minsann! Mitt på dagen ett par timmar var jag ute i trädgården och hjälpte pappa med lite allt möjligt. Vi använde högtryckstvätten för att få bort sand från de nya plattorna vi har lagt dit ( och gissa vem som fick massa lera sprutad på sig??^^ ) , vi tvättade av alla långa sladdar vi hade använt ( el och vattenslangar ) och sedan tvättade vi av en av bilarna. När vi kom in igen hjälpte jag en klasskompis med att leta efter massa gamla bilder, sedan satte jag mig med matten ett tag, och efter det stack pappa och jag ner till hans jobb för att kika lite. Nu sitter jag här och ska strax äta kvällsmat / fika ( - kladdkaka ) hehe, mums!

Jag har haft en bra dag! Dock hade det blivit lite bättre om jag hunnit göra lite mer matte, men det är inget jag kan göra något åt nu. Nu är jag trött så får fortsätta med matten imorgon. När jag ätit nu ska jag ta en dusch och sen ta ut King på en sista kvällspromenad och sen krypa ner och se på Heroes . :)

Puss .

Vimmerby marknad

Haloj! Har varit på marknad idag. Åh jag skojar verkligen inte när jag påstår att jag tycker det är något av det mysigaste som finns :)) Gå rund bland folk, titta på fina saker och små-handla lite grann. Idag i Vimmerby köpte jag mig tre filmer (10 kr/st); Gudfadern 2 och 3 (ettan fanns inte...) och Casanova. Sedan köpte jag mig ett par dyra gos-strumpor (inne på cubus), ett par röda strumpbyxor (på lindex), 5 stycken godisremmar och en munk :) Så nöjd över dagen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite Heroes :) Hoppas ni haft en bra dag!

Lite foton från Stockholms-resan -11


Stockholmresa

Bild tagen för ett par månader sedan.

Onsdag till torsdag denna veckan var jag, och resten av TE09 i stockholm. Det var en spännande resa och ja, jag vet inte om jag ska börja dra hela historien. Men det var i alla fall; sightseeing, teknikmässa, teater på stadsteatern, en del pub-besök, långbord och massa skratt, studiebesök på SSAB och så ett besök på Linköpings universitet. Det var lite kortfattat och det får ni nöja er med. Kan ju tillägga att det var en himlans trevlig resa i alla fall! :))

Många kort togs under resan, dock inget på kvällen eller på hemvägen, men tog kort i bussen på vägen ner, och på stockholmstad genom buss-fönstret och sådär. Nu ska jag sätta mig och börja redigera. Blir ju som att uppleva resan ännu en gång liksom :))

Puss.

Spider

Lite dålig uppdatering här igen, haha. Menehh, jag har lite annat att göra också på dagarna :) Men tappa inte hoppet! Jag lägger inte ner bloggen minsann, jag kommer tillbaka då och då för att uppdatera med foton :)

RSS 2.0