JH Foto

Idag har jag varit på ett informations möte för att få reda på lite grann om UF-företag. Det var lärorigt och jag har nu ikväll registrerat mig på ungföretagsamhet.se under företagsnamnet "JH Foto".

Nu ska en avgift på 300 kr betalas, sedan ska jag sätta igång på allvar. Hoppas verkligen det blir lyckat nu! :))

10mm, så underbart!


Kattungar.


Ägare; John Bertling Andersson

Foton från Paintball. 23/9 -11

Medea
Medea och Oscar
Jag (kan dock tala om att jag inte spelade. Anledningen till västen och masken är att jag var tvungen att ha det om jag skulle få gå in på banan och ta kort)
Pontus
Jag

Lite bilder från dagen.

*


Fysikprov och paintball imorgon.

Sitter nu och pluggar fysik som bara den. Fast det känns ganska bra faktiskt. Är på uppgift 10 nu och jag känner att de inte är alltför svåra. Bara man ritar upp bilder och liksom tänker logiskt steg för steg. Men ni kan ju alltid hålla tummarna för mig ändå (a).

På eftermiddagen ska teknik spela paintball. Det ska bli intressant. Jag ska ha med kameran (såklart) , hoppas att jag kan få en och annan cool bild :))

Nehe, nu måste jag fortsätta plugga! Vi hörs. Puss.

Mina förväntningar inför skolfotograferingen...

Skolfotografering imorgon, och jag förväntar mig inte alls mycket i år. Blir det tro som de senaste två åren? Att jag skickat tillbaka alla enskilda kort på mig (för jag anser faktiskt att jag kan ta bättre kort på mig själv än vad de där "skolfotograferna" kan...). Någon som känner att de håller med? Kanske, en aning? ... ;)

Projektarbete - tankar

Min dröm är att en dag bli en känd fotograf, eller åt minstone kunna fotografera och livnära mig på mina bilder. Detta ska jag nu börja arbeta mig framåt mot genom att som projektarbete starta upp ett UF-företag och börja fotografera på riktigt, åt kunder. Detta är något som jag verkligen ser fram emot. Det ska bli ett roligt projekt som jag verkligen ska kämpa för. Dock vet jag inte till hundra procent än om jag kommer få ha detta som projektarbete, men nästan säkert blir det så.

Hoppas att ni kommer anlita mig om ni behöver fotograf i närmaste framtiden, jag ska göra mitt bästa, och inte göra er besvikna.

Kontakta mig vid frågor eller beställningar; jessica.hill93@gmail.com

En liten rosa prick

Tråkigt när saker händer. Men vad ska man göra liksom?

Friday.

Fredag idag - underbart!

110915

Taget med mitt 50mm 1,8.

Hemma från skolen, eller ja, har varit det ett tag. Slutade klockan två efter endast en och en halv timma matte (så som varje torsdag).

Var hos Andreas igår - idag. Och ja, åh vad jag älskar den pojken <3

Andreas-tid imorgon

Hemma från skolan. Ska äta så fort syster min kommer hem och sedan ska jag ta det lugnt hela kvällen. Kanske skriva lite svenska (det vore bra ..) . Imorgon ska jag hem till Andreas efter skolan och vara där tills torsdag. Vi ska se film och äta gott och bara ha det mysigt. Ser fram emot det sjukt mycket! :))

Puss.

<3

Jag älskar min Andreas.

Blubb-Blubb

BlubbBlubb. Jag är uttråkad.

King

Tog denna bild på King igår. Tyckte den blev så söt! :)

Love.

<3

Hotellet med de bästa.

Begravningen var jobbig, men det gick bra och det var jättefint. Tog många kort (innan alla andra kom) så har precis nu sorterat ut de bästa och beställt lite.

Igårkväll var jag ute med klassen och hade trevligt, hotellet blev det till slut sen. Jag älskar att umgås med folk från klassen. Det är verkligen världens bästa människor!

Trött är jag så nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner tänkte jag. Ta det lugnt imorgon :))

Pusspuss.

Imorgon,


Ska på begravning imorgon. Någon som varit på begravning innan?

Bild på mig.

Såhär ser jag ut när jag fotograferar!

Macro - nikon linslock

Såhär nära kom jag som max med macro-objektivet + mellanringarna jag lånat av en medlem ur fotoklubben jag är med i. Helt galet! Det ska liksom stå " Nikon " och det är ett linslock till ett objektiv. Då kan ni förstå att detta är ganska nära taget alltså ;).


Mitt kamerasmycke


Test-bild

Äntligen fått mitt 50mm f1,8 objektiv! :))

Fotografisk Bild A (-110831)

Fotografisk bild A

Jag kommer nu kunna blogga med lite bilder igen - bara jag tar några så.. ;) - för har äntligen snabbt internet igen.

Idag har jag sovmorgon, börjar inte skolan förän halv ett. Men har lite saker jag ska göra nu på morgonen, så det är väl lika bra att sätta igång :))

puss.

RSS 2.0