Inte mycket kvar

Min hemsida är det inte mycket kvar nu, så snart hörrni, snart har jag en fungerande hemsida!

Skolans segaste datorer.

Här sitter jag nu, nere på mediaprogrammet i Vetlanda vid skolans absolut slöaste datorer och ska redigera. Usch och fy! det är inte himla kul när jag över en och en halv timma in på lektionen inte ens hunnit öppna upp en enda bild... Det första som händer är att hårddisken är full så jag måste rensa (vilket tog galet lång tid! blev precis färdigt typ) och sedan när det väl är klart måste jag vänta på att miniatyrbilderna ska laddas i bridge... Blööh. Lektionen är liksom snart slut? Känns så himla nödvändigt att bara sitta och glo på skärmen i evigheter, för att göra flera saker samtidigt på den är ingen idé...

Ha det bra.


Tattoo

Där har ni tatueringen! Har nog glömt lägga upp bild innan på den :) Den syns ju inte perfekt på bilderna, menneeh, bättre än inget, right? :)

Kissenkissen

Nu är nog svenskan klar, tror jag. Det tar sin tid att skriva CV, intressebrev och personligt brev. Det är inte det lättaste att skriva om sig själv eller så. Nu är jag hur som helst trött, och har väldigt ont i min kropp [ från träningen i morse ] men det ska nog gå... Får tänka positivt, har ju inte lika ont nu ikväll som jag kommer ha imorgon när jag vaknar. Haha!

Åh jag blir lite galen för är så galet sugen på en ny tatuering, igen.. ! Har ju min nya, fina, underbara, fjäril på handleden [ den har jag väl visat? Eller har jag glömt det?? ] men nu vill  jag ha en tatuering i nacken. Tycker det är så galet snyggt! Så fort jag får pengar igen blir det nog en fjärde, absolut!

Nu ska jag dra mig tillbaka. Ska försöka ta upp bloggandet lite igen tror jag, tycker det är kul, bara svårt att veta vad man ska skriva om ibland. Man typ bara... ordbajsar... Men bättre det än inget? :) Det håller ju i alla fall bloggen levande! Söta älskade blogg :)

Ne, dra sig tillbaka var det ja :) GODNATT mina små fjun ! Puss

27/2 -12

Jag måste egentligen snart börja fixa med Egyptenbilderna.. Men det är så många ! haha.. Har även en del bilder från i helgen att ta itu med. Tog lite kort när bror min var här med sin familj :)

Hur som helst... Nu måste jag göra svenska.. Pust. Sen blir det nog lite film :) Är trött i hela kroppen.. Var och gymmade i morse med Medea. Vi hade sovmorgon och bestämde oss för att passa på att träna lite istället :)

Resan till Egypten -12

OBS! Jag har copyright på alla bilder om inget annat står.

Från första dagen till sista.

Här ser ni foton jag tagit på mig själv under Egypten-resan för att kunna dokumentera hur brun jag faktiskt blivit. Där i mitten någonstans brände jag mig ordentligt (det syns på de liggande bilderna, på pannan..) men i övrigt tycker jag att det blev en jämn bränna tillslut.. Heh :)

25/2 -12

Jag har lite nya, assnygga, bilder på mig nu som en vän till mig tagit. Så jag bara längtar tills jag får tid till att sätta mig och göra en ny design till bloggen. Uppdatera bilderna lite och göra den ännu lite snyggare.. :)

Har inte ens hunnit lägga in alla bilder från resan än, och ännu mindre hunnit gå igenom dem och börjat redigera. Men tänkte hinna med lite idag, kanske. 

Just nu sitter jag och lyssnar på hööög musik (passa på när man är själv hemma) och sjunger som en tok. Finns inget bättre sätt att börja dagen på :) .. Nästan, hehe . Hur som helst, damsugandet är jag redan klar med, gick som smort till musiken. Nu måste jag bara fixa i ordning lite annat med innan pappa och syster kommer hem igen.

Sen, i eftermiddag, kommer min bror, hans fru och bebis och hälsar på. De stannar tills imorgon tror jag. Ska bli roligt!

Ha det gött! :)

Hemma igen, röd som en tomat

Hej hopp. Jag är tillbaka i Sverige igen. Klockan börjar bli mycket och jag är galet trött så detta blir kortfattat. Kom hem redan inatt vid två-tiden så har gått i skolan idag. Inte hunnit med datorn och sådär bara. Pussat massa på min söta pojkvän och varit inne och handlat i stan.

Nu ska jag äta kvällsmat, vänta på att badrummet blir ledigt och sedan duscha för att sedan kunna gå och sova.

Berättar om resan en annan dag, när jag har tid! Puss

All about you

Här hemma packas det sista nu. Det bres lite mackor och jag måste erkänna att jag är lite nervös inför resan. Men det brukar gå bra, så varför inte denna gången med?

Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till dator i veckan, men hur som helst så kommer jag ju blogga när jag kommer hem igen. Och då med många nya bilder att bjuda på! :)

Ni får ha ett bra lov (ni som har det) och en underbar vecka helt enkelt! :)

Söt som en prinsessa för en kväll

Har glömt att lägga ut bild på hur jag såg ut på min 19års fest. Erkänn jag var snygg? Ibland lyckas jag alltså.. Haha. Tog även kort med systemkameran, men har inte lagt in dem bilderna ännu... :)

Afrika, here I come!

Inte väldigt många timmar kvar nu. Vi packar för fullt här hemma och nyss åkte pappa och syster för att lämna King på ett hundpensionat. Jag sitter och väntar på att mamma ska bli klar i badrummet så att jag kan gå och duscha sen. Kan inte packa ner nescessär och sådär innan jag är i ordninggjord...

Känns väldigt bra måste jag erkänna, att komma ifrån Sverige en vecka. Åka till Afrika liksom, AFRIKA! Det låter mycket coolare om jag tänker Egypten som Afrika, hehe. Bara längtar tills jag kan plocka fram kameran och ta alla dessa foton jag drömmer om att ta! Och sedan visa er.. :)

Puss!

I have to live my dream to make it real

Ibland är det svårt att tänka tillbaka på hur man såg ut innan. På vissa foton är jag världens snyggaste, medan jag på andra foton skäms över mig själv något enormt. Jag vet att man ska vara stolt över den man är och inte skämmas, men det är verkligen tokigt vad knasig man blir på kort ibland. Jag är en människa som vantrivs framför kameran, jag vet aldrig vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Hur ska jag hålla händerna? Hur ska jag se ut i ansiktet? Le? Pruta med munnen? Usch, ryser av bara tanken. Det jag brinner för är att stå bakom kameran, guida andra till hur de ska se ut framför kameran. Få fram personligheten hos dem och ta bra foton som återspeglar hur just de är.

Min dröm är att bli stor fotograf och kunna livnära mig på det. Jag blir överlycklig när jag tänker på hur mitt liv kan se ut och kommer kämpa stenhårt för att det ska bli så.

Jag har ett par nya ideér att fotografera, men måste fundera ut vem som passar sig bäst som modell till de bilderna. Imorgon bär det iväg till Arlanda och Egypten och jag ska ägna många timmar åt att planera och komma på nya härliga ideér att kunna fotografera. Kameran kommer självklart följa med ner så när jag kommer hem kommer ni förhoppningsvis få se en hel del foton. Jag längtar.

När jag kommer hem från Egypten ska jag också försöka ta mig tid att slänga ihop en ny design till bloggen. Vet inte varför, men är så galet trött på denna...

Kram Jessica.

POFF här kom en lång uppdatering minsann.

Jobba natt alltså, det är en erfarenhet jag kommer att ha bra nytta av i livet. Det var tuffare än vad jag trodde minsann... Har nu jobbat (praktiserat) två nätter och har en kvar, sedan är min praktik slut. Idag somnade jag redan klockan 6.45 och vaknade 15.15. Kanske bra gjort ändå för mig som annars har lite svårt att sova länge in på dagen. Hur som helst, jag stortrivs på min praktik och har lärt mig massor. Både tråkigt och skönt att det är sista natten nu. Ska bli tråkigt att inte få praktisera mer utan att skolan sätter igång sen igen, men samtidigt ska det bli skönt att få lite ledigt - har ju lov nästa vecka så mitt lov blir lite längre med tanke på att jag praktiserade i helgen får jag lov redan på torsdag morgon :)

Nu ska jag sluta snacka om praktiken och klaga på den hemska kylan som har varit i stället! Så jädrans kallt! 25 minusgrader är INTE okej ... ehe .. Idag är det dock bara -3 grader och det är lite mer behagligt kan jag ju lova. Hatar känslan när man går ut och det är svinkallt och snoret i näsan fryser (vet att det låter galet och sjukt och äckligt, men vet att ni alla varit med om det så whatever...) och pannan börjar domna bort. För att inte tala om händer och fötter, som fast att man har vantar och skor ändå fryser till is.. Usch! Ne nu ska jag tänka positivivare tankar. Jag menar, det är ju ändå inte så kallt ute nu ju, så jag ska inte klaga :) Men visst håller ni med mig i mitt tankesätt? 

Hoppas pappa kommer hem snart, och syster och mamma. Känner att jag är lite hungrig då jag inte ätit mer idag än en macka klockan 3 inatt. Hahha. Inte så vant. Men tycker det är onödigt att börja äta frukost en timma innan man ska äta middag liksom. Det blir mos och burkskinka idag - MUMS! Nu ska jag dra mig, börja duka eller nåt. Hålla mig sysselsatt tills någon annan kommer hem. Ska inte vara en soffpotatis idag med, det var jag tillräckligt igår ;)
Blev en lång uppdatering och vet inte om jag skrev det så mycket för er skull, kanske mer för mig, men skit samma. Ha det så bra så hörs vi förr eller senare!

Just like always


Idag har det varit praktik och sedan film film och åter film. Och gissa vad jag ska göra nu? .. - Jo, se på film ( jag har ett liv, men jag är helt enkelt en filmtokig människa ) :')

Röd med svarta prickar.


RSS 2.0