Från bibblan.



Sitter på bibblan och väntar på att Andreas ska sluta. Har det rätt bra ändå. Solen skiner in genom (den visserligen smutsiga) fönsterrutan och jag varvar mellan att kolla Facebook, spela spel på mobilen och läsa i fysiologiboken om det vi hade föreläsning om idag (njurfysiologi och utsöndring). Ganska intressant fast att det handlar om en sådan sak som att kissa. Det är ganska mycket processer innan man väl kissar, visste ni det? Hade jag tid och ork skulle jag absolut kunna dra en föreläsning här, men det skulle bli ett väldigt långt inlägg då, och vem orkar läsa långa inlägg?... Ne precis.

När jag får det väntade smset med "nu har jag slutat!" Så ska vi tanka bilen, åka till maxi och handla mat och sedan hem. I morse sa Andreas "du får tvätta när vi kommer hem, så diskar jag." "Yes!" Tänkte jag. Att diska är inte det jag gör frivilligt direkt... Tvätta är inte kul det heller, men det går ändå an, i alla fall nu när vi har egen tvättmaskin. Slippa springet i trapporna!

Livet flyter på. Att plugga till sjuksköterska, ha en fin pojkvän (och sambo!) och en underbar lägenhet är inte helt fel ändå! Jag trivs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0