Julafton

Tänkte bara kika in här och önska er alla en god jul! Jag firar hemma med familjen och har Harry med mig hem, vilket går superbra. Han valde sig fort vid den nya miljön. Har ätit supergod Julmat idag och fått jättebra Presenter, kunde inte bli bättre. Så, god jul till er alla! :) 

Hawaii 5-O

Idag är en sådan där dag när allt är kallt och man bara vill gosa ner sig i pyamasen i soffan och se film. Sedan får man inte glömma lite julfika till det och ett par kolor från julgodiset. Än så länge sitter jag i pyamasen och en tjock lurvig tröja, varför byta om när jag inte ska någonstans? Ibland behöver man bara vara. 
 
Jag har nog pluggat klart för dagen, gjort det jag ska inför torsdag och känner mig trött, så ska stänga igen böckerna och faktiskt se lite på Hawaii 5-O, för att få lite, ja vadå?, värme? Haha. Inte mycket julstämning där inte. Ajajaj! Nu är katten på granen. Måste kila.

Regn- och pluggtisdag.

Harry var så himla gosig och mysig igår när Andreas och Harry kom hem. Gosen kastrerades igår så sedan var han lite pömsig hela kvällen. Han somnade i famnen och typ somnade med näsan nere i vatten och matskålen för att sedan vakna till lite igen och äta eller dricka lite. Skönt att ha det överstökat nu dock, skönt för Harry med förhoppningsvis!
 
Idag blir det pluggande för full rulle. Ute regnar det, som vanligt. Förväntar mig inget annat nu. Kommer det komma någon snö till jul tro? - Tvivlar på det. Hur eller hur. Har klarat allt i skolan än så länge! Med bra betyg dessutom så det känns jätteskönt och framförallt motiverande att fortsätta. Men det är ju så galet kul och intressant, och tur är väl ändå det, för annars hade jag aldrig orkat med att plugga så mycket som jag gör. Håller på med sjukdomskurser nu. Har en avklarad och är nu inne på nr två av tre. Massvis med sjukdomar att lära sig, både vad som händer i kroppen, symtom, hur man ställer diagnos samt behandling och hur läkemedlena verkar i kroppen samt biverkningar osv. Väldigt mycket som sagt, men väldigt intressant! Just i detta nu skriver jag om en sjukdom som heter "Systemisk Lupus Erythematosus" eller "SLE" som den kallas. Aldrig tidigare hört talas om den faktiskt, men man blir förundrad hur mycket det faktiskt finns och vad som händer i kroppen. Nackdelen med att läsa sjukdomar är att man själv blir lite knasig i huvudet, både för sig själv och även för andra. Om man ser eller hör någon som har något börjar hjärnan snurra igång och man blir himla nyfiken, haha. Men det är lärorigt!
 
Ha en bra tisdag! Nu ska jag återgå till alla mina sjukdomar.

Julstämning.

 
Hej på er! Vet ni vad?! - Snart är det jul! Åhå vad jag längtar nu. Höll på hela dagen igår med att baka bröd, städa lägenheten och sätta upp granen. Även de paket vi köpt slog vi in och la in under granen sen. Så himla mysigt! Harry har skött sig än så länge med granen, den står alltså kvar och är hel. Idag är han hos vetrinären för att kastreras så är himla tomt här hemma. Får se hur gosen är sen när Andreas kommer hem med honom i eftermiddag. Hoppas det blir en lugn kväll med bara massa gos.
 
Jag tänker ägna denna dagen åt att plugga, passa på när inte Harry är hemma så jag slipper att "springa" efter honom hela tiden när han hittar på bus ( t ex hoppar upp på bänken i köket - som han precis har kommit på att han faktiskt kan göra nu ). Jag och Andreas anser att Harry är i tonåren nu, lite roligt att han har lite beteenden. Nu är han inne i en period där han utmanar mig väldigt mycket, tittar mig i ögonen och sedan direkt gör något han inte får göra för att sedan springa och gömma sig typ. Jättemysigt och lite roligt, men blir smått galen på honom ibland, haha.
 
Kameran har jag inte haft uppe på flera månader, men fotar ibland med mobilen, så dessa bilder i detta inlägget kommer från instagram. Har ni någon snö föresten? Här är det bara regn! Jättetråkigt väder och dessutom så bor vi ju i ett gammalt hus - på översta våningen så det bara susar i balkongdörren när det blåser, och kallt är det. Men man får klä sig efter det också, har inget emot att gosa ner mig i en tjock tröja och mysiga sockor, men det jobbiga är att jag lätt blir kall om händerna, och jag vill ju gärna inte ha vantar inomhus...
 
Hopp, det var nog allt jag hade för stunden. Önskar er alla en god jul ifall jag inte kikar in här något mer innan dess!

RSS 2.0