Dagens smink - 25 september

Hej igen! Som komplement till förra inlägget, om svampplockningen, så kommer här dagens makeup. Som ni kanske förstått och vet vid det här laget tycker jag att smink är fantastiskt roligt. Allt från att sminka mig neutralt till mer festsminkning. Tycker det är roligt att testa olika produkter, köpa nytt, testa, lägga undan för att sedan ta fram igen efter en tid och se om jag ändrat någon åsikt. Lär mig mer och mer ju mer jag testar och leker med smink och tittar även mycket på youtube där jag lär mig mycket. Nog om det. Här nedan är dagens sminkning. Tog kanske en kvart att göra (är ganska långsam, hur "lite" jag än sminkar mig) och är väldigt basic. Har tyvärr inga före-bilder att jämföra med! Får ordna det till nästa gång.
 
Bilderna är tagna ute i skogen så det är naturligt ljus. Hade haft sminket på mig ca 2 timmar när bilderna togs så är heller inte helt nysminkad.
 
Produkterna jag använt är: 
Primer: NYX Shine Killer
Foundation: Urban Decay All Nighter Liquid Foundation - Shade: 01
Concealer: Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Cirkles Treatment Concealer - Shade: Light
Powder (för att sätta concealern): RCMA No-Color Powder
Powder (för resten av ansiktet): NYX HD Finishing Powder
Contour, Blush & Highlight: LH Cosmetics Infinity Palette - Shades: Cigar, Andromeda & Milky Way
 
Som kanske märks på vilka produkter jag använder så har jag börjat testa produkter för fet hy nu. Har testat för torr ett tag tidigare då jag har torra partier på kinderna. Men saken är att jag blir SÅ FET/OLJIG i pannan och på näsan. Så testar nu detta och so far so good.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0