Gymnasiet!

Woow, detta händer inte alltså ! Helt sjukt ! Det känns som jag fortfarande går i 9an ! Man hinner precis inse att man går i en klass innan man börjar nästa !
Men vad ska jag säga nu då? ..  Gymnasiet är .. annurlunda ! Vet inte riktigt hur men det bara är så liksom !
Jag går i klassen SP09A och känner ingen riktigt sådär än .. ^^  Men är med tre tjejer endel ; Emelie , Emelie och Filisia . De är väldigt schyssta !  om jag inte är med dem så umgås jag med mina gamla kompisar, Evve och dom! (:

I helgen va jag hos Andreas ,  och på 40års kalas hos Andreas sysslings mamma tror jag det var .. :P  Det va ganska kul ! älskar stora fester ! :D

Vet inte vad jag ska skriva mer , har inte så mycket mer att säga .. ^^  Har inte fotat riktigt på ett tag heller,   vet fortfarande inte hur och vad jag ska fota !  .. 

Nu sitter jag och ser på Ghost Wisperer , (y)   Ska fortsätta se så skriver någon annan dag !

Kram !

Hos Andreas lördag till måndag!

På lördagkvällen gick jag ner till Andreas , så va jag hos han tills idag . Kom hem vid ett.
Vi har bland annat vart ute och gått, spelat spel och sett på film . <3


<3<3


Hos Evve fredag till lördag!

FREDAG

Idag tog jag bussen till Evve ,  när jag kom dit åkte vi direkt ner till stallet. Skulle göra i ordning Eldo inför dressyrtävlingen imon !


I stallet fanns det supersöta kattungar ! Två stycken i denna färgen och sen en hel svart .  Något av det sötaste jag sett ! :) 


När vi mockat eldos box och lite sånt gick vi ut för att hämta Eldo i hagen . Då blev vi mötta av Malte med ! :) En riktigt fin häst !


När vi ryktat Eldo och sånt gick vi ut igen och Evve red.  Jag fotade henne lite och tog kort på lite blommor med :)


Evve och Eldo !


Evve och Eldo !


Blomma .


Blomma .

När vi tog in Eldo till stallet igen gjorde vi han fin ;  vi tvättade han och lite sånt, och så knopade vi hans man :) jättefint !


LÖRDAG

Vi gick upp klockan halv 6 på morgonen och gjorde oss i ordning ,  sen åkte vi ner till stallet för att hämta Eldo . Sen bar det av mot Tranås.


Eldo och Evve


Eldo och Evve


Eldo och Evve


Eldo och Evve


Eldo och Evve


Evves placering ;
LC:1    2a
LB: 1    5a


Prisutdelning !  Det blev ju en andra plats på LC:1an !

GRATTIS ! BRA JOBBAT EVVE ! :):)  <3<3

Sista dagen på jobbet , och ska till Evve :)

Sista dagen på jobbet idag  !  Så jäkla skönt alltså !  Jobbade extra igår . Det blev 2 timmar och 45 minuter mer tid än jag skulle ha . Va ganska jobbigt.. Egentligen skulle jag jobbar ännu mer ,men jag ringde Nadie, jag orkade verkligen inte så jag gick hem ^^

Nu sitter jag och väntar på pappa, vi ska till Kvill och äta . Så jag fördriver tiden med att sitta vid datan och se på tv (:
Sen , vid 10 över fem ska jag ta bussen till Evve,  så kul , trevligt att ses igen ! :D  ska fota henne på en dressyrtävling imon :)
Sen imonkväll någon gång ska jag promenera till Andreas och vara där till på söndagn :) Slapp helg ! och jag hoppas den blir underbart kul ! :)  <3


Evelina Gustavsson !

Fler bilder!

Här kommer lite fler bilder från i helgen, photoshop fungerade sen igen ! :)

det va allt jag orkar lägga upp :)
Hoppas ni tyckte om fotona ??

Min helg

I Fredags åkte jag med pappa ner till Gunnarsö, slappade väldigt mycket och så läste jag en hel del. En död mans hemlighet - en väldigt bra bok faktiskt ! :)Som jag skrev igår har jag också vart ute och fotat lite . Ska lägga upp lite kort .
Tyvärr slutade mitt photoshop fungera efter några bilder så får se om jag får ordning på det tills imon så får ni se rästen av bilderna då !


Tog lite kort på King under fredagen och lördagen  !
På Fredagskvällen samlades några långliggare på Gunnarsö vid "Grytan" för att umgås ! Det var mycket trevligt med allsång och så va det en som spelade dragspel :)

Pappa och jag va där ganska länge , men sen när vi hade gått hände det ett och annat . En person hällde stearin på sig och en annan person trillade i havet, ( två gånger ) ^^  De flesta hade nog druckit några öl för mycket !På lördagen kom Andreas och hans familj som en överaskning och hälsade på oss på Gunnarö, mycket trevligt !
Det blev en sväng till Påskallaviks marknad och sen spelade dom lite äventyrsgolf och solade och badade !
På både fredag och lördagkvällen va pappa och jag och fotade solnedgången. Detta kort är från fredagkvällen. Foton från lördagkvällen hann jag aldrig redigera innan photoshop cepade . ^^lägger upp fler kort så fort jag kan (:

Imon kommer nya foton !

I helgen har jag vart på Gunnarsö, det har vart jätteskönt! Har fotat endel med !  Ska gå och sova typ nu så har inte tid att skriva mer . Ska ju upp och jobba imorgon med , men nu har jag bara denna veckan kvar ^^

Bilder får ni se imon! :)

Fotoförslag ?

Det suger att jobba ! Att gå upp klockan 5.00 varje dag det tar på krafterna !
Nu sitter jag och kollar på House. Va faktiskt ute och solade en timma idag ! ;)  Annars har jag suttit vid tvn hela dagen .. Det blir så liksom .. har inget annat att göra .. ^^

Behöver nya fotoförslag ! Snälla någon??
Kanske någon som vill va modell? Fota med mig? Eller åt minståne hålla mig sällskap medans jag fotar?


Ska vara ensam hemma tills imonkväll, usch .. hatar att sova ensam i huset .. Detta är andra natten på två veckor .. Inget vidare alltså .. ^^

Så snälla, messa med mig ?? (a)  ( ni som har mitt nr )


old pic

RSS 2.0