Foton!

Nu har jag precis fotat lite grann. Har använt stativet, så fotade utan blixt. Det blev ganska najs bilder!
Men först en bild på allt jag handlat idag, när vi var i stan ( allt är köpt på maxi ).

En bok
Nagellack
Ett par örhängen
( fast de fick jag gratis när jag köpte nagellacket )

Nu kommer det foton! :D









Fler foton kommer senare! :)


31 december, sista dagen på året

Hej!
Det är sista dagen på året nu! Om några timmar är det inte 2009 längre. Känns kul! Ett nytt årtionde liksom :)

I morse lockade jag Ciccis hår. Till skillnad mot mitt va det jättelätt att locka ( och hon har kvar alla lockar än ! Mina försvann efter en halvtimma )...

Idag har jag varit inne i stan. Va meningen att vi skulle shoppa lite idag med. Men vi kom in strax före ett, hann in på JC för att byta Ciccis tröja, sen stängde alla affärer.. Då åkte vi och åt på Sibylla ( fast Andreas och Cicci tog McDonalds ). Sen blev det maxi.

Nu ikväll och eftermiddag har vi ätit godis, kollar gamla teckningar och spelat spel typ ( och kort ). Har varit riktigt trevligt!

Här kommer lite kort från dagen jag eller någon annan i familjen tagit hittills.  Njut! ( fast det är inte så många foton. Tre stycken orkade jag redigera. )




sådär.

Ska ut och fota smällare sen med hade jag tänkt ! Se om jag lyckas.. :s aldrig gjort det förut.. ^^ haha. ska bli spännande ! :D

puss.

Btw,  GOTT NYTT ÅR !! ( om jag inte hinner blogga mera innan midnatt ) :D

Natti

Nu har jag spelat lite " Dracula: origin " , och så installerat och spelat lite " Silent Hill 4: the room ". Det va kul. Men ni ska bara veta vad jag hatar att spela skräckspel..! Usch ! Värre än skräckfilm ! Man har gåshud hela tiden.. :s

Ne nu ska jag och Andreas gå och lägga oss och se på Forest Gump :)

Godnatt!

Filmkväll

Hejsan. Precis varit på filmkväll nere hos Simon och Jesper. Det va trevligt och så, men tyvärr en ganska usel film ^^  " the shining " av Stephen King var det vi såg.

Nu ska jag och Andreas spela lite Dracula: origin ! Ska bli dunderkul!! :D:D

PUSS

Handlat idag!

Varit i stan med Louise idag. Och helt plötsligt kommer Andreas också... ^^ Men men, inget jag kunde göra åt det.. haha ;)

Har köpt några saker iaf :) Sen ska jag nog till stan imon igen tror jag ! (Y)


En långärmad tröja ( grå ) - på kortet ovan.
En bh ( grå ) - ej på kortet.

Ett makeup set - på bilden ovan.
Body lotion - på bilden.

Det va allt ... hehe.  sen köpte jag en tröja till Cicci med. Som hon får byta imon, för hon kunde inte ha den ^^

Nu ska jag och Andreas snart ner till Simon och Jesper och se film :)

puss.

Idag blir det shopping med Louise!

Hej hopp!  Idag bär det av in till stan. Ska vara med Louise och shoppa :) Ska bli superkul!

Sen efter det ska Andreas följa med mig hem. Och troligtvis blir det att vara hos mig över nyår :) Måste bara få tag på Andreas... Den sömntutan ^^

puss.

Godnatt

Mitt svåra beslut är inte löst ännu, men jag exploderar snart.

Hoppas att ni kommer sova gott iaf.

puss.

Hatar svåra beslut!

Hur i hela världen ska jag göra?

Antagligen ska jag fira nyår hemma, men mamma pappa Cicci och Andreas. Annars ska jag fira nyår i Sjunnen ( som jag gjort de senaste två åren ) Med Andreas och hans familj ist . Så svårt !  Vill liksom vara på båda ställerna ... 

Vad ska jag välja ... ?  Jag blir riktigt nedstämd av såna här beslut.. För nyår är ju bara en gång om året..

HJÄLP ?!

Filmkväll

Hejsan.

Mikael och Eric gick just hem nu. Det blev en mycket trevlig kväll framför TVn med ostbågar och läsk . Måste vi göra om alltså ! :)

Nu ska jag nog sätta mig och se en film till. Är filmsugen !  Men vet inte riktigt vilken film de blir..  Ska kolla igenom hårddisken. Se om jag hittar någon !

Puss.

Dagen blev rätt okej ändå.

Hejsan.
Det blev inga foton utskrivna. Har inte fått ordning på min skrivare ännu. Men jag har gjort lite andra saker idag ist.

Jag har tex spelat lite Wii ( men inte så länge för det gick jättedåligt för mig ) . Sen har jag även installerat och spelar Dracula: origin ( ett spel jag fick i julklapp ) . Det är askul ! Men såklart är det för svårt för mig så jag har letat upp en guide på nätet.. ^^ 

Jag har också hjälpt pappa installera den nya inspelningsbara boxen i källan. Det va ganska svårt, men det gick tillslut minsann! Så nu har vi två inspelningsbara.  Det är bra !

Just nu sitter jag och väntar på Mikael och Eric, vi ska se film ( tror vi ska se " Män som hatar kvinnor " ). Det ska bli kul med lite sällskap.

Sen imon, då bär det av in till stan. Ska shoppa med Louise :)  Sen när jag åker hem, då ska Andreas med mig hem. Så ska han vara hos mig . Vet ej hur länge än dock..  Och Magnus och Tania har inte hört av sig än heller, så jag vet inte om de kommer över nyår eller inte heller .. ^^ haha. så det kan vara ^^

Nu bjuder jag på en kul bild på mig jag tagit nyss.

Har man inget roligt att fota får man fota sig själv.

Foton som skrivs ut och sätts upp idag!






Det är lite kort jag planerat skriva ut.
Än så länge har jag bara skrivit ut det översta ( skrev ut det i svartvitt ) . Men det blev blått .. O.o Vet ej vad som är fel. Men får ta en titt sen på skrivaren när mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig hålla.  hehe.

puss.

Tisdag - tråkdag.

Hejsan.
Idag har jag inte så mycket för mig. Blir nog lite småplock tror jag.
Funderar på att skriva ut lite kort (Evelina gav mig ideén). Har ju massa ramar, men har inte hunnit och orkar skriva ut foton till dem än. ( Hoppas bara min skrivare funkar ! )

Ikväll sen kanske det blir filmkväll med Mikael och Eric. Men är inte säker. Men hoppas hoppas  (:

Nu ska jag börja leta upp söta foton. Men ska man skriva ut i färg eller svartvitt? ... hmm..

puss.

Kvällsinlägg 091228

Klockan är inte väldigt mycket, men jag är faktiskt trött. Ändå har jag sovit ganska mycket både inatt och idag. Har även bara latat mig hela dagen. Sett på tv och liknande. Har inte orkat göra annat.

Men ska nog lägga mig och se en film eller se på tv nu igen. Har varit och borstat tänderna, iafall att jag skulle somna liksom.

Mikael och Eric ringde innan och ville se film med mig. Kändes lite surt att behöva tacka nej, för jag ville verkligen se film med dom ( tycker sånt är kul! ). Men eftersom jag inte jobbade idag och mår lite halvtaskigt och inte ska till Evve imon så sa jag nej. Men jag erbjöd att vi kanske kunde se film imonkväll ist. Om mamma och pappa tillåter det ( och om jag inte blivit värre ).

Ne nu ska jag gå och lägga mig.

Sov gott alla vänner !

puss.

Nu...

... ska jag kila ner i källan och se CSI ! (:

puss.

Jag är kär.

Andreas Lennartsson. Det är det namnet jag smälter inför. Det är det namnet jag ler för varje gång jag hör.
Vi har varit tillsammans i två år nu ( och snart en månad ) och jag hoppas, med hela mitt hjärta, att det kommer hålla minst i två år till. För jag känner verkligen för dig.
Det finns stunder jag är riktigt sur på dig och de stunder du är riktigt irriterande, men det går alltid över. För jag vill att det ska gå över. Jag vill inte vara sur eller arg på dig.
Du är den första som visat mig vad kärlek verkligen är för något. Du är min första riktiga kille jag haft.
Du vet att jag älskar dig, men jag tror inte du har någon aning om hur mycket jag verkligen älskar dig. Ska jag vara ärlig så tror jag inte ens att jag vet det. Det är helt obeskrivlig mycket.
Hoppas du alltid kommer finnas där för mig och att du alltid kommer älska mig. För jag kommer alltid finnas där för dig, och jag kommer alltid älska dig.
Du är min ängel.
/ Jessica




<3

Duschat

Nu har jag precis duschat. Var välbehövligt kände jag !
Förslag på vad jag kan göra ikväll? Mer än att kolla CSI då (:
puss.

Tråkiiigt

Orkar inte göra mer än att se tv typ... ^^
Bjuder på en bild från i lördags.

puss

Sjuk ?

Godmorgon, eller nåt. Blev inget jobb för mig idag. Mådde illa i morse. Sedan när det började gå över fick jag huvudverk ist. Och nu äntligen börjar det gå över och nu svättas och fryser jag om vartannat hela tiden ist... Toppen alltså ^^ Så det blir ingen resa till Sjunnen imon. Får vara med Evelina och Gustav någon annan gång ist.. så surt!  Jag som har längtat i en vecka nu .. !  Men men.. inget jag kan göra åt precis .
Får se hur det blir över nyår med. Om jag kan vara med Andreas eller om jag blir sjuk. Hoppas det bara är något tillfälligt. Orkar verkligen inte vara sjuk. Det suger!

Har sovit större delen av dagen än så länge, och sett på tv. Orkar inte göra något. Ätit en macka har jag gjort. Vid ett tiden. Fast det är allt. Är hungrig, fast maten smakar inte..  usch ..."/  jaja.

Orkar inte sitta vid datan mer nu. Bloggar mera sen kanske .

puss.

Trött

Hej. Har precis sett två filmer nu. Först blev det "resan till jordens mitt" ( eller vad den nu heter ), och sen blev det "bron till terabithia". Båda va riktigt bra !

Jag måste gå och lägga mig nu. Dels för att jag faktiskt är trött, och dels för att jag ska upp och jobba imon. Vilket jag inte ser fram imot. Massa ställen jag ska städa..  Men det får jag väl ta.. ^^  Usch "/ hatar det ... Fast behöver verkligen pengarna.

Godnatt på er.


Ny header

Har lagt in en ny header nu. Är betydligt nöjdare med denna än den förra. Men vad tycker ni ? :)


Ombyggnad - igen.

Håller på att jobba på en ny bloggdesign igen. Är inte alls nöjd med denna. Vill ha en enklare, som man inte tröttnar på så fort. Får se om jag lyckas skapa det jag vill !

puss.

Långpromenad med King och pappa

Hej. I förmiddags var jag och pappa ute med King. En superskön promenad! Vi hade med oss sparken, sen hade jag kameran med mig också (:  När vi gått en liten bit kom grannen ifatt oss ( Carola och Ove ). De var ute med sin sons hund.  Så King fick leka lite med den :)
Här kommer lite bilder jag ( eller pappa ) tagit under promenaden.








det var lite foton!
Lägg gärna en kommentar om vad ni tycker?


17 again

Har nu sett på filmen 17 again. Den va väldigt bra tycker jag ! Fast det va en såndär jobbig film. Dels för att man satt och dreglade över Zac Efron ( inte dreglade, men ja, ni fattar. ) och dels för att i varje scen han gjorde bort sig satt man och tänkte typ " Neeej!  så kan du ju inte säga ! Du är 17 år nu ! hon vet inte att du är hennes pappa ! " såna scener är så irriterande.. ^^ Men allt löste sig ju i slutet, såklart :)  
Det var en klart sevärd film hur som helst! :)

Bilden är hämtad här

Imon ska jag vara hemma igen. Har inte så mycket planerat. Det ända är nog att Nadia ska ringa ( henne jag städade för i somras ). Jag ska nämnligen städa på måndag, så vi ska ner på söndag för att hon ska visa mig vad jag ska städa osv osv .. Inte det roligaste jobbet precis. Men det blir ju lite pengar iaf,  och vem behöver inte det ? ;)

Ne..  jag funderar nästan på att gå och lägga mig nu. Fast vet inte. Ska se om de andra är uppe i huset fortfarande. Gå på toa måste jag med ( om någon ville veta ) . Sen kanske det blir en film till... (a) hm..  jag älskar film (a)

Godnatt säger jag nu, för tror inte jag bloggar mera ikväll. Om jag inte kommer på något intressant jag vill dela med mig av .  
Puss.

Rekord ?

Har haft 35 besökare idag på bloggen än så länge. Helt otroligt! Tror det är nytt rekord :o  Kul att några nya hittat hit :)


Har ganska precis sett filmen " The hills run red ". Den va okej. Fast slutet va en katastrof. Konstigt..  Liten besvikelse att en bra film ska ha ett dåligt slut liksom . . ^^ jaja .  
Lite filmtips kanske ?  Jag är en riktig filmälskare nämnligen!

Just ja, pappa va inne och kollade på min blogg innan :o  lite kul.. x) haha.  han hade kollat igenom massa sa han .  Fast han tyckte bloggen var fin iaf ! :) kul att höra !   
Men jag är ej nöjd med min blogg. Tycker den är jätteful. Fast vet inte hur jag vill ha den .. så inte så lätt att ända på just nu heller.  Aja . Den får vara som den är tills vidare.

Har även fotat mig själv lite grann.  "Studion" är ju ändå uppe liksom. Fast jag blev inte så nöjd för (1) jag blir ej bra på kort :o och (2) det är lite svårt att fota sig själv. Och någon annan som är duktig med kameran finns det inte i detta huset . Förlåt, nu var jag elak, men så är det. Tyvärr...  Fast får väl lära Cicci någon gång kanske. Så får jag stå framför kameran en dag. Fast det skulle kännas konstigt. Aja. Får se hur det blir med den saken med :) 

Ne nu har jag skrivit alldeles för mycket !  Nu ska jag nog sätta mig och se en film till. Fast vet inte vilken det blir än ... hmm..

Puss.

Fotosession med syster nr.3

Här kommer ännu flera bilder.
Först en bild på pappa.

Sedan två bilder på syster.



Efter dessa kort dog min kamera. Batteriet tog slut. Men är ganska nöjd med korten jag tagit idag ändå :)

puss.

Fotosession med syster nr.2

Har fotat lite igen nu. Men blir nog en tredje runda alldeles snart!

bild på mig. Måste ju även visa hur fotografen ser ut en dag som denna ^^

Ne men nu kommer bilderna på syster!








Nu ska vi börja fota en tredje gång! Denna gång med pyamas ! .. ^^

Fotosession med syster nr.1

Fotat med syster idag. Har inte tagit så många bilder än, men vi tog en paus och ska nog fortsätta senare.
Men här kommer lite bilder vi tagit hittills.




Någon kommentar ?

Lördag 26 december

Hej.
Klockan är inte mycket men jag är redan uttråkad. Hade bestämt med syster att vi skulle fota idag. Så jag gick in till henne nu för att se om hon var klar. Men vad ser jag ? Jo, hon ligger i sängen, i morgonrock och kollar på tv ! Lär nog inte bli något fotande på ett tag känns det som ....  Men men, hoppas hon orkar dra sig upp snart.

Hade väldig lust att åka in till stan idag.  Och jag tänkte att det borde ju gå bussar, eftersom det är lördag . Men så kom jag på att det är en röd dag, alltså räknas dagen som en söndag, alltså går det inga bussar..   toppen! ^^ hah.  Men men.. Ska ju fota lite sen. Sen blir det nog film och så ska Cajsa ringa, så ska jag kanske följa med henne ut på en promenad med hennes nya hund (:

Nu ska jag se film till Cicci gjjort sig klar. Om hon blir de nån gång^^

puss.

Kalas


Mysig middag och fika idag.


Fick lite paket av mormor och morfar också:
Två ramar
Julskum
PC-spel (Dracula: Origin)
100 kr

Är mycket nöjd (:   Taack Tackk !

Haft en bra jul allihopa ?

puss.

Juldagen

Efter två timmars slit med mitt hår blev det äntligen färdigt.
Mormor och morfar har kommit nu med, och nu blir det julbord!

Hoppas på en bra dag! Och hoppas att ni med får det! :)

puss

Morgondagen

Godkväll! :)
Har tänt några ljus på mitt rum nu och sitter och ser på Sagan om de två tornen. Har haft en underbar dag, verkligen!  Bara sitter och njuter.   Jag ÄLSKAR julen!

Imorgon kommer mormor och morfar hit. Då blir det julmat och paketutdelning igen. Myyys! 

bjuder på en bild på mig i brist på annat (:

längtar.


Julafton , underbar dag!

Idag har jag varit hos mormor och morfar och ätit så det smäller om det.  Sedan när vi kom hem blev det Kalle Anka (y) och efter det julklappsutdelning (:  Och jag är superglad!

Här kommer lite foton jag tagit idag.












mina paket

Fick högtalare till datorn...

...Ett armband ( det lila ) av Andreas familj...

...Fick även:
Två böcker ( en av Cicci och en av Andreas )
Ett minneskort till kameran 4GB ( av mamma och pappa )
Schampo ( av Cicci )
Skumtomtar + en porslinsak de var i ( av fam. Lennartsson )
Två gosedjur ( av mamma och pappa )
Smink ( av mamma och pappa )
En mugg ( av Amanda )
800 kr ( av mamma och pappa )

TACK SÅ MYCKET ! :)

( Vi ska fira jul imon mer med mormor och morfar, hemma hos oss. Dela ut presenter med dom å så. Då blir det kanske mer paket )  :)


Kingen fick med paket. Och han slet upp det själv . Duktig vovve ! :)   Det va en pipis:)

Nu ska jag hjälpa min syster med sin MP4 hon fick :)

puss.

Julaftonsmorgon

God Jul alla kära vänner !  Hoppas ni får en underbar dag med god mat och massa paket!

När jag vaknade i morse låg två paket på mitt rum. I den ena fanns ett presentkort på bio ( 200 kr ) och i den andra fanns det en bok ( Digital fotografi av Scott Kelby ) . Blev superglad! Tack kära mamma och pappa :)


Nu ska jag sminka syster, sen ska vi till mormor och morfar.

GODJUL!

Sagan om Ringen

Sitter och ser på " Sagan om ringen " , den är faktiskt riktigt bra ! Va väldigt länge sen jag såg den nu ! :) hehe .

Tror inte jag kommer blogga mer ikväll nu,  för ska snart lägga mig i sängen .  Är trött !

Godnatt ,  puss !

Snart snart snart ... (a)

Snart är det bara fem timmar kvar. Alltså, det kan inte vara sant ? (!) ..  haha, jag är säkert fjollig, men jag ÄLSKAR julen :D  
Men jag är inte säker på vad jag ska göra ikväll för att få tiden att gå ... hm... kanske blir lite sims , och film ! :)

Hur ska ni fira jul ? :)


Dan före dopparedan!

Granen är klädd och det håller på att julstädas här hemma. Mysigt med alla dekorationer och klapparna under granen!  Nu är det bara att mysa gärnet ikväll, och längta tills imon <3





Nu ska jag iväg och äta pizza (:

Puss

Julavslutning 09

Här kommer lite bilder från igår i skolan!

Tack Anthon för den fina tröjan jag fick ! :)


Översättning: "  jag hatar kort,  synd att det är det ända vi gör =P  "


Medea

Michael och Medea

Pettson ( Pansastina )

Pontus, Michael, Medea, Pettson, Katta, Jag, Oscar, Anthon (liggande)

Pettson Victor och Michael

Rönning och Adam

Medea, Victor, Pettson, Anthon

Pontus

Teo, Rönning, Joacim, Anthon, Katta, Medea

Medea, Victor

Jonas, Susanne (Våra kära lärare som slutar efter jul)

Medea, Victor

Medea, Katta

Katta, Jag, Pettson, Pontus

Medea



Det va lite kort! (:   Min uuunderbara klass !!  dock blev alla i klassen inte med på kort ... ^^


Det snöar, igen.

Jahopp. Ännu mera snö ute . Vet inte om det är positivt eller negativt , men aja . jag kan  ju inte göra så mycket åt saken hur som helst.  Det är härligt att leka ute i snön , typ med hunden och så,  för han blir verkligen överlycklig när det blir snö.  Men det är jobbigt , för det blir halt, och så blir man så snöig. Kan inte ha de skorna man vill osv .. ^^

Aja, jag ska inte klaga. Det är fint med snö!

puss.

Julavslutning i skolan

Hej! Idag va det julavslutning i skolan, äntligen är det lov!

Håll ögonen öppna ikväll,  för det kanske kommer upp bilder då ! ( om jag hinner ).

Andreas är med mig hem idag :)  kul!  <3

ne nu ska jag gör annat :)

puss.

Goodnight

Är dödstrött ikväll. Ska gå och borsta tänderna nu. Skönt att krypa ner i sängen, fryser som jag vet inte vad..

Imon blir det "julmys" i skolan. Men vet inte om det blir så mycket mys. Det blir nog lite fika, och sen ska vi leka.. Jag hatar att leka ^^ usch .. aja . får väl stå ut, det är typ tre timmar vi kommer ha detta "julmyset" .
Min kamera kommer hänga med till skolan imon förästen! Och sen efter skolan blir det stan för min del. Vet inte än om någon hänger på. Men det märker jag väl imon :)

godnatt på er! puss.


Nu blir det ...

... CSI !   YES ! älskar det !! :):)

My virus are gone!

Ja, ni hörde rätt! :)  Med Oscars hjälp fick jag bort det !  Ett stort tack till OSCAR ! :):)


Weiii, sånt här gör mig så lycklig!! :D


teknik college


http://www.youtube.com/watch?v=_gAm_0uoNb4

Kolla in denna filmen!  Det är två i min klass som har gjort den ,  tycker det är ganska skickligt ! :)  Den är lite komisk ^^

Värt att se (:


Näst sista dagen innan lovet!

Ja, och så var det bara en dag kvar nu. Sen är det lov! Så underbart!


Men imon ska jag stanna kvar i stan. Ska gå och sola, och sedan köpa lite julklappar. Se om jag hittar något bra som jag kan ge till någon :)  
Är det någon som har lust att hänga på? Annars går jag själv. Spelar ingen roll för mig egentligen. :)

Fick mail idag från Noah från USA, vad glad jag blev :)  Kul när man får svar!  Kanske har fått en bra mailvän nu som man kan snacka om allt med :)

Ne nu orkar jag ej blogga mer just nu. Ska nog se på tv ett tag (: 
puss.

Rösta rösta rösta!

Hej på er !

Är med i en tävling igen. Även denna gången gäller det " veckans blogg " . Och det skulle betyda mycket om jag vann . Så snälla gå in på länken här nedan och rösta på mig ? :)
Rösta på nr 1 ( det är min blogg ).

http://unbelievablegorgeous.blogg.se/2009/december/vem-vinner.html 


Alla som röstar får en kram!

Next

Sitter just nu och ser på TV,  ser på " Next " , som går på fyran.  Den är riktigt bra ! :)

Ska gå och lägga mig och se den, är just nu nyheter, och jag är trött . orkar inte sitta uppe vid datan mera.  Har suttit här större delen av dagen .. hehe .


Men sov gott !

puss.

" American Pie - The Book Of Love "

Ja , nu äntligen har jag sett den .  Och vad ska man säga ? ..  jo .. lite besvikelse faktiskt. Den borde inte klassas som en American Pie film tycker inte jag.  Den kunde hetat bara " the book of love " , för då hade man inte jämfört den med de tidigare american pie filmerna .. Men aja .  Som film va den ju bra tycker jag :)


bilden är hämtad här

Någon som sett den? Vad tycker ni om filmen ? :)


Pictures

Hej igen .  Här kommer lite foton från när jag var ute och gick med King innan . Cicci följde tyvärr inte med ^^








Det var de bästa bilderna. Blev inga toppenbra, men det började mörkna när vi gick ut .. så .. ja . Men det blev lite kort iaf! :)

puss

omgjort igen

Har gjort om lite igen på bloggen. Fast är fortfarande inte helt nöjd. Vet inte riktigt hur jag vill ha det ...

Det får vara som det är tillsvidare, så får jag göra om lite allteftersom sen.

Alldeles snart ska jag ut med hunden nu. Funderar på att ta på termobyxor och sedan liksom " leka i snön " och fota .  Kan bli ganska kul .  Fast ska ta med Cicci med ut också,  så kan jag fota henne med.  Så skönt att det inte snöar ute nu . Inte så lätt att fota när det snöar. Är rädd om min kamera!

Ni får hålla utkik sen!  för om jag tar med kameran ut kommer det garanterat foton sen! (:

puss.

Fjärde advent

Hallå där! Fjärde advent idag. Oj vad tiden flyger iväg!  Julafton är redag på torsdag. Helt sjuuukt kul!

Har precis skickat iväg ett mail nu, till en i USA . Kom på igår att jag va medlem på www.penpalworld.com, så jag loggade in och kommenterade på några profiler.  Det är en riktigt bra sida faktiskt! Man kan skaffa mailvänner från hela världen.  Ett perfekt sätt att öva engelska på! :)

Vad tycker ni om bloggen so far?  Jag är ganska nöjd . Tror jag . Ska tänka på saken över dagen,  för ikväll ska Ellinor hjälpa mig att finslipa lite :) Klarar inte allt själv. Tycker det är jättekrångligt med html koder.. ^^

Ne nu ska jag göra något annat , men vet inte vad..  har inget mer att skriva om just nu iaf .

Ha en bra dag!
puss.


Godkväll...

... eller borde jag säga godnatt?
Har precis sett på "Stardust". Älskar verkligen den filmen! :) sett den flera gånger redan , och det är inte många filmen jag tycker om att se flera gånger.. ^^ ;)

Ikväll har jag även hunnit med att gjort om på bloggen lite ( är inte helt klar än ).  Vad tycks än så länge?
Sen har jag också hunnit med att avinstallera AVG och installerat ett annat virusprogram. Vet inte om det lyckades ta bort allt virus. Men det tog bort två saker iaf.  Så datan fungerar nu iaf! ( sitter på den nu ) . Skönt ..

Ne..  Nu ska jag nog borsta tänderna och sen krypa ner i min varma säng ! (y) 

btw,  har nästan inte ont i armen alls längre !  bra va ??

sov gott nu kära vänner .
puss.

Ombyggnad

Ursäkta röran på bloggen. Vet inte hur länge det kommer vara så . Men håller på att göra om , och det är en sak jag fastnat med.  Att ändra den färgen som just nu är grön till att bli samma färg som headern är .
Någon som vet hur jag ska göra?  Borde finnas någon !

Vinterfoton








Det va några stycken . De två översta är tagna i förrgår och rästen idag.

Vad tycker ni ? 

Bio igår!

Goddag på er .
Hann tyvärr inte blogga igår,  men det inträffade en liten inpulsgrej .  Angelica frågade mig på vägen hem från skolan om jag skulle med på bio med henne, Mikael och Alexander.  Jag ringde mamma och frågadee om jag kunde låna pengar . Och så hängde jag med :)  Han dock äta och gå på toa när jag kom hem, men sen bärde det av in mot stan igen!
Filmen vi såg va "AVATAR" , den va förvånandsvärt bra ! ,  tycker alla ska se den ! :)


När jag kom hem sen va klockan ungefär halv 11, då började precis "FlashForward" , så han inte ens gå upp för trappan, utan satte mig vid tvn i källan direkt ist . Sen när det va slut orkade jag inte starta daatan .. hehe , va ganska trött :)


Idag sov jag till 11 , sen gick jag upp, åt en macka och sen tog jag ut King . Den stackarn är dålig i magen,  det bara rinner . Det är nog bara en tidsfråga innan jag måste ta ut han igen ( mamma, pappa och Cicci är inte hemma ) .. Men men ,  det får gå :) har ju en skog precis bakom huset ! Tur det ! ..

Hade med kameran ut med innan förästen ! tänkte laddan in bilderna på datan nu och kanske redigera dom lite grann :)  Sen lär det komma upp något kort på bloggen !

puss .


Sängdax

Godkväll kära vänner .
Ska alldeles snart stänga av datan och krypa ner i sängen. Lär inte sova jättebra inatt heller så lika bra att lägga sig tidigt .  Men ska inte sova riktigt direkt . Tänkte ligga och kolla på " simpsons the movie " tills jag somnar . Den går på 6an nu .

Ska försöka gå till skolan imon, hoppas verkligen jag mår bra imonbitti ! hehe ..  för just nu mår jag bra , om man bortser från att jag har ont i armen då ..^^ heh .

Godnatt på er !
puss.

sjuk


Goddag. Är hemma och är sjuk idag, tack vare den där sprutan ^^
I morse när jag vaknade så var jag yr i huvudet och när jag skulle äta mådde jag illa.  Har även ont i armen idag med. Fast den är lite bättre än igår .  Nu senare på dagen har jag börjar få huvudvärk också, och ont i ögonen .
Men jag får hoppas allt går över tills imon ! Behöver gå till skolan då ...

Vad kan man göra när man inte orkar vara uppe för långa stunder, bara har en hand att använda och har ont i huvudet och ögonen ?

Behöver alla tips jag kan få .. ^^

puss.


simpsons

Tjohej !

Sitter och ser på simpsons nu .  Har ont i armen !  buuhu .. !  Men ska inte sitta och tycka synd om mig själv nu .. haha :)


Snart är det jul!

puss.

NK prov + svininfluensasprutan

Satt hela kvällen igår. Tror det var mellan 17.30 - 22.50 . Hade NK prov idag som jag övade till. Helt otroligt svårt !
Man kunde få 48 poäng, och godkänt var 17. Jag hoppas jag fick godkänt . Men jag känner mig inte säker ..

Tog spruta idag med förästen !  höhö . det gjorde inte ont att ta sprutan, det kändes lite. Men det gjorde inte ont.
Sen har jag börjat få lite ont i armen nu . Så har datan i knät,  har lite problem med att hålla uppe armen . .  hehe ^^ . Det typ spänner och så . Hoppas det inte blir mycket värre !

Nu ska jag sitta och ta det lugnt ikväll !  ha roligt ! :) hehe . 

Vad ska ni göra ?


underbara hund

puss .


VIRUS!

Nu måste ni väl hålla med mig ?! Visst är det alldeles underbart när man får massa virus på datan som AVG inte kan ta bort ?!  KUL ! Verkligen ! ^^ ..  Jaja,  inget att göra åt .. 

Sitter nu på den bärbara, och kommer använda den från och med nu tills den stationära blir fixad.  Fast det kanske kan vara till fördel,  för jag har photoshop på denna ! :)

puss .

Engelska

Hej där !
Har engelska just nu. Eller hade, eller vet ej om vi har det längre förästen. Har precis haft muntlig redovisning om en jämförelse mellan boken och filmen " Holes " . Det gick nog okej tror jag ..  höhö .
fick reda på vad jag fick på svenskaredovisningen med innan idag ! Den jag pratade om canarieöarna . Jag fick VG . Är riktigt nöjd faktiskt !  haha :D

Förästen !  är fortfarande överlycklig från igår , blev så grymt nöjd med bilderna alltså ! 
ska fota massa på lovet nu med lite olika folk så jag hoppas det blir fler lika bra !!

ÅH !   alltså, jag är hyper . .. !  Konstigt .. brukar inte va sån .. O.o  ..  jaaja !  Nu orkar jag inte skriva mer, ingen som läser ändå .. ^^:D hah .

Har rast en halvtimma, sen har jag mentortid i typ en 10 minuter eller nåt,  sen slutar jag för dagen !  Undra hur många som kommer på metortiden förästen,  för typ halva klassen gick hem nu .. x)

puss.

bilder


















Det va alla bilder jag tyckte va bäst och som jag redigerat ! 
Det blev en dag med massa skratt och flum! Men även lite allvar.

Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker ! :)


Fotar med Cicci!

Hejsan !  Jag håller just nu på att fota med Cicci. har byggt något studieliknande på mitt rum, så det blir mycket bättre än min tråkiga dörr eller garderobsdörr :)  Håll utkik efter foton senare!

puss

Lucia

Godmorgon !

Idag är det Lucia och mormor och morfar kommer hem till mig för att äta och umgås (:   Mamma håller på att storstäda nu, och jag gör mig lite i ordning . Tänkte locka håret idag ! Se om det går ... O.o

Ne nu måste jag fortsätta !  Vill vara klar när mormor och morfar kommer . . (a)

puss .

Miss March

Blev en till film ikväll. Blev tipsad av en vän . Och den va riktigt bra !


bilden är hämtad här

Se den !


Filmkväll med mig själv ;)

Haloj !

Ikväll har jag pluggat lite engelska, men inte mycket . och så har jag suttit vid datan,  Och stekt ägg ( men det blev misslyckat ^^ ) ..

Alldeles snart ska jag sätta mig och se på film (:(:  är jättesugen nu ! . . 

Det blir " TinkerBell And The Lost Treasure " ikväll .  Älskar verkligen tecknade filmer !

Bilden är hämtad här


Till filmen blir det chips och dipp,  och cola såklart (:



Vad ska ni hitta på ikväll ?

puss ,


Lucia i skolan + julbord hos Andreas


Igår var det LUCIA i skolan,  Andreas va med och lussade.  Dunder mysigt och hur fint som helst, verkligen !

Fick sedan skjuts av Evves kusin Hannah hem till Andreas,  det va snällt ! :D  
Hemma hos Andreas va det sedan lite kalas .  Typ luciafirande , med litet julbord :) Mysigt!  Lite släkt till Andreas kom :)
( lite roligt, för känner hans släkt minst lika bra som min nu, träffar hans mycket oftare än jag träffar min x) )


Idag kom mamma och dom och hämtade mig , de hade handlat .  Behövde komma hem och göra läxor. Har endel nu IGEN ! ..  BLÄÄÄÄ..  börjar på måndag redan med läxorna .. Svenska  först, fast den är jag klar med.  Sen engelska muntligt .. Det kan jag inte O.o   Sen på tisdagen har vi SH läxförhör, muntligt . Och på onsdagen NK - prov ( skitstort ! ) .. . .    Känns verkligen att julen närmar sig!''


Puss.

Testat CSI - spelet

Godkväll :)

Har hunnit med lite grann ikväll nu !
Har duschat , och testat det nya CSI - spelet .  Spelet va konstigt .. Det va typ som jag hade väntat mig, Men grafiken va usel och sen va det stora vita rutor över gubbarna .. Fattar inte varför .. ^^ haha .  Men men, de går å spela iaf (:  å sån CSI älskare som jag är så duger detta !



Är så jäkla pepp på att pierca naveln nu alltså ! Ler så fort jag tänker på det , men skakar samtidigt. Fy vad ont det kommer göra ! .. :s Fast det kanske inte är värre än att tatuera sig ? Det borde det ju inte vara.  Och det va inte så farligt som jag trodde  :) hehe .

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och ringa Andreas  . Hinner kanske prata lite längre idag än igår :)

Btw, Andreas ska vara med i Luciatåget imon  -  så alla vet ! :) <3

Puss ,


God kväll!

Hej där!

Hemma från skolan , jobbigaste dagen på länge ! Hade tre prov idag .. O.o ! Det va hemskt .

Har precis slagit in lite julklappar, och skådat min stora hög jag ska ge bort ! Känns så underbart kul ! Vilken känsla!  Det är verkligen inte långt kvar nu , sen är det jul . Jag menar, redan på söndag är det ju Lucia !


Imon ska jag med Andreas hem förästen, så ni vet. Inte säkert jag hinner med att blogga då  . De har liksom bara en dator i huset, och är fem som delar på den .   Men jag kommer hem på lördag ! :)

Nu ska jag kolla min facebook lite grann . Sen vet jag inte vad jag ska hitta på ? Spelar sims eller CSI kanske? Eller Wii ?  hmm..

puss.

YES !

Har bestämt mig nu !

Efter jul ska jag pierca naveln !  Sen framåt våren någon gång, när jag har pengar igen, då ska jag kanske pierca näsan :)  höhö . Har snackat med mina kära föräldrar nu med ! Och de går med på det :D:D  

Är nog världens lyckligaste ! :D

Tror ni jag kan bada en månad efter piercingen i naveln ? .. hm ..  Ska utomlands i början av februari  . Annars får jag skippa att bada helt enkelt .. O.o

Ne nu ska jag soooova !

godnatt , puss!

Onsdaaaaaaag

Hej där igen !

Dagen gick bra idag . Sov på vägen in till skolan , va verkligen välbehövligt !  . Sen hade jag matte , repeterade inför provet imon . Det kändes med väldigt nödvändigt !
Sen hade jag NK , repeterade där med ( prov nästa vecka ) , sen TOFF ( / TEU ) , sen SH , sen TOFF igen .

Hade även en håltimma mitt på dagen. Det va skönt !

Ne nu ska jag äta lite kvällsmat ! (:

HA de bra , puss !


Testar !

Hejsan ! 

Nu är det såhär att jag hittade några gamla klisterpärlor innan, å satte en på näsan ! Sen tog jag kort.. Blir mycket lättare då att se om jag passar i näspiercing eller ej !
Har hört varierade åsikter så skulle vilja höra några nya nu när ni ser bilder med !



OBS! bilderna är tagna med mobilkameran, så kvaliten är inte den bästa!


Nu är jag nyfiken !  Säg vad ni tycker och tänker folk !

puss (:

Godkväll !

Kvällen nu, igen !  väldigt vad tiden rinner iväg !

Har faktiskt pluggat lite matte ikväll,  eller räknas det att plugga när man läser igenom några exempeluppgifter förästen ?

Ne usch vad jag är trött ! ..  suttit vid datan hela kvällen typ, förutom nu då, när jag gjort matte .

Ska dra mig mot sängen !  Ska bli underbart ! Det är nästan kallt på mitt rum nu .. Innan va det svinvarmt ..  jobbigt ! ^^

godnatt på er alla vänner (:

Puss.

Beslutsångest

HUR SKA JAG GÖRA ?

Många tycker jag ska pierca mig i näsan, men ändel tycker att det skulle bli jättefult på mig .
Andra tycker naveln skulle vara fint,  eller att jag ska göra en till tatuering .. 

 hmm ..  Alltså.. 

Är inne mycket på navelt just nu .. Tänkte .. Det blir snyggt lagom till att jag ska utomlands i Februari liksom.  Men sen fick jag reda på att det är risk att det blir inflamerat, och att det kan pågå ganska länge ..  typ upp mot ett halvår ..  Och jag vill ju inte gå runt med en varig navel ..  ^^

Men det blir nog naveln ändå . Inte säkert att alla blir inflammerade ju, kommer tvätta och sköta om det jättemycket .

Sen senare, efter sommaren, eller kanske till och med innan kanske det blir i näsan . Får se :)  Om jag får göra båda då ;)


Skulle det vara snyggt med piercing i naveln på mig ?

puss.

Tisdag - skridskor !

Hej där!

Hade inflytande-dag idag i skolan, så hade en halv lektion på morgonen, sen va jag på föreläsning i aulan , sen lunsch , sen va en person från elevrådstyrelsen och pratade i klassen, sen hade jag gympa .  Riktigt slapp dag !

Gympan idag va helt OK ! Hade skridskor , och skridskor är roligt , tycker jag !
I början kunde jag knappt stå på benen, men sen gick det minsann !  Jag kunde åka lite grann när jag väl kom igång !   haha !
Åkte lite - vilade mycket - åkte lite - vilade mycket - slutade .  Så såg det ut på min gympalektion :)  höhhö ,  men fick så ont i fötterna !!

Efter gympan gick jag till stationen,  det är bland det väärsta jag gjort !  USCH vad jobbigt det var , när man är helt mörbultad om fötterna ! 

Nu kan jag knappt gå . ^^ haha ..  



Alltså ..  Jag borde ju egentligen göra matte.. Men .. hur ska jag öva ?  Orkar inte .. Har huvudvärk och då kan jag inte koncentrera mig .. O.o ..  Hur ska detta gå ??

Puss,

Fråga!

Har funderat om lite .. Vet inte själv riktigt vad jag vill så vill höra vad alla andra tycker liksom ..


Ni har tre alternativ, ni ska välja ett av dem .

Pierca NÄSAN, NAVELN , eller göra en ny TATUERING ?

Vilket väljer ni ?



puss.

Kvällsinlägg.

Hejsan kära vänner .

Har precis sett CSI , är verkligen förälskad i den serien ! (L)  .  Superbra ! Verkligen !

Nu ska jag borsta ut mitt hår, göra mig i ordnign och gå och lägga mig .  Låter toppen tycker jag !

Puss .

Piercing ?

Hej igen !

Snackade med mamma och pappa innan om piercingar . 
Vi kom överens om att jag får pierca näsan eller naveln om jag vill :) 

funderar på näsan , när jag har råd och vågar !  Skulle det kunna vara något för mig ?  SVARA ÄRLIGT !

Nu ska jag duscha , den blir det CSI!

Puss.

Förästen !

Erkänn, jag har blivit lite duktigare på att ladda upp bilder ? :) Försöker ladda upp när jag har något att ladda upp (a) haha !

DUKTIG JAG ÄR !

puss,

Hej hopp , och så va det måndag igen!

Tjena mors ! eller nåt  .



Idag va det slappdag i skolan ! Först sovmorgon, tog sen buss , sen svenska  - hade ingen lärare så blev väldigt mycket snack , sen engelska - halva klassen såg film, vi andra snackade , och jobbade lite . Sen Mentortid - då gick vi igenom PM.  Det va min dag !  SLAPPT värre !

Hade även ögonskugga på mig idag,  fick några kommentarer typ som " Har du smink på dig?! " å sånt ^^ Haha,  som om jag inte brukar sminka mig eller ? .. 

Måste fråga ..  Ni som såg mig , va det fint ?  SVARA ÄRLIGT !

När jag kom hem gick jag hem till Angelica , testade hennes skridskor och tog med dem hem ( ska åka imon på gympan ) , sen gick jag hem och åt .
Efter maten satte jag mig med Svenskan . Skrev en insändare som ska lämnas in på torsdag. Skönt att ha den klar ! ..
Har även gjort lite matte.. Har prov på torsdag .. Men vet inte riktigt hur jag ska öva alltså .. ^^ Något förslag? Någon?

Ne nu ska jag gå och fortsätta med matten .  Ska inte skriva lika långt idag som jag gjorde igår !  Lovar att ingen läste ! x) haha .. ^^

Puss.


Kväller,

Är ruggit trött. Sitter och försöker läsa på matten lite, men det går åt skogen ..
Funderar på att sova många timmar inatt och öva på matten imon ist .. Har provet på torsdag så hinner ju , men det är så svårt ..  det är två kapitel, 57 sidor .



Har en fråga. Ska jag börja använda ögonskugga? ( har det på bilden ) .



Sen skulle jag vilja veta en sak .

Hur många är det som regelbundet kommer in på min blogg och kollar ?
Ni kan väl kommentera , måste inte säga vilka ni är liksom, men bara så jag vet . Skulle vara kul att veta hur många läsare man har egentligen :)

Nu blir det lite matte till, sen blir det absolut sängen ! kommer slockna bums.

Puss.


Ett långt inlägg , hela min helg .

Har hunnit ladda in bilderna jag tog under "modell för en dag" men har inte hunnit redigera dem än , eller ränsa heller ! Köpte inga bilder, men va hemma hos Louise efteråt och fotade . Fotade även hemma sen på kvällen . Så det är de bilderna jag snackar om.

JO! Tre bilder har jag hunnit redigera lite snabbt . Inte fler än . Tyvärr !   Fast det kommer !


syster

syster

grymt nöjd med denna bilden


Det va dom sålänge.

Andreas åkte hem idag med förästen . Har haft ovanligt kul i helgen ! Massa flumm !
Vad har jag mer gjort ?  ...  hm ..  spelar sims och spelat Wii typ.. ;)


Ne nu ska jag berätta om min helg !  Bilder får komma lite senare (a)

Fredag
Busschauffören vägrade köra på morgonen ..  Helt sjukt .. Va någon där bak i bussen som hade vinklat ner en övervakningskamera tror jag . Så busschauffören stannade och sa till dem att komma fram och sätta sig . Medan hon väntade lät hon bussen stå på vägkanten , och tillslut började hon backa bussen ( vet ej varför O.o ) Sen kom det fram två stycken och satte sig . Då frågade de om hon va nöjd ,och så ..  Då började hon köra framåt lite , sen började killarna som gick fram att tjaffsa med henne, sen kom det fram två till killar . Då tvärnitade hon och vägrade köra mer . Då hade vi hunnit fem km typ.. om ens det ..
Sen stod vi och väntade i Råshult i mer än en timma ..  och vi väntade på en buss från eksjö som skulle komma och hämta de personer som va " stökiga " .. När den bussen tillslut kom fortsatte vi åka ..  Kom en timma sent till skolan. 
Det som är sjukt ..  det är att den bussen som kom , den skjutsade hem dessa " bråkiga " killlar ..  Och det va inte mer än fem km som de blev hemkörda liksom ..  Vi stod och väntade i över en timma på att det skulla komma en buss och köra hem dom 4-5 km !  HELT SJUKT !

( detta ska jag nog skriva en insändare om på svenskan imon btw, ) .

Aja,  när jag kom hem från skolan va Andreas med mig hem .  Vi bytte paket ( firade våran tvåårsdag i fredags nämnligen ) . Han fick en jättefin ram med plats för fyra foton , som det stod LOVE på . 
Jag fick ett Wii spel och en Merci - chokladask ! Blev dunderglad!


På kvällen spelade vi Wii, åt choklad, godis , chips och ostbågar och spelade sims och såg film .

Lördag
Åkte in till Louise med Cicci för att bli fotade !  Det va något av det roligaste i hela mitt liv !  ..  Vet inte hur jag ska förklara ... Men tänkt er :  Åka limosin, bli sminkade och sen fotade av PROFFSFOTOGRAFER , som sa precis hur de ville att vi skulle stå / sitta .  Och jag säger då det !  Bilderna blev riktigt grymma !
Efter att vi blivit fotade där gick vi hem till Louise . Sen hemma hos henne fotade vi varandra ! Då fick jag typ vara fotograf mesta delen av tiden ( inte för det gör mig nåt )  , och så fotade vi varandra massa . Även jag blev fotat lite .
Blev endel bra bilder!

När vi kom hem till oss igen sen på eftermiddagen/kvällen så fotade jag gärnet ! Tog massa massa egobilder , och även endel på mig och Andreas tsm .  Blev endel bra bilder även här !

Funderade på att inte tvätta bort sminket sen på kvällen , för va verkligen supernöjd med det , Men tvättade bort det ändå sen.

På kvällen sen så åt Andreas och jag lite gott,  spelade Wii,  sims och såg på Beck :) (  fast jag somnade.. . ^^ )

Söndag
Idag åkte ju Andreas hem .  På morgonen slappade vi,  spelade sims och wii och lite sånt .  Sen nu på eftermiddagen åkte vi in till stan ( ÖB blev det )  . Där köpte jag tre saker:
Julklapp till morfar
Julklapp till Cicci
CSI-spel till mig (PC)

  hihi .  älskar att köpa nya grejer !


Det vaa min helg ungefär ..  kan typ förstå om ni inte orkat läsa .. men men (:  höhöh.

Nu måste jag öva matte .. PROV på torsdag ! Och dessa kapitel är skitsvåra!

Puss.


Fredag . Händelserik dag!

Tyvärr orkar jag ej berätta nu ! ska lägga mig och se tv med Andreas :):) 

GODNATT !


Vill ha .. <3

Andraes hittade ett spel på ÖB idag som han trodde jag skulle gilla.  Jag kollade upp spelet och VILL HA !!

Det är ett så kallat " klickspel " , typ äventyr / skräck med kanske . 

Man är en gubbe och styr den genom att klicka vart han ska gå typ.  Och för att komma vidare i spelet måste jag lösa vissa grejer ..   Det är typ som Syberia  , om någon spelat det ? :)  ASKUL !

Spelet heter hur som helst DRACULA: ORIGIN och finns på ÖB för 99 kr ! ..  :) 


Bild hämtad här

Skulle vilja ha det i julklapp av någon ? :):)


Torsdag, GRATTIS BROR!

Tjena!

Idag fyller min kära halvbror 34 årGRATTIS till dig ! :)

Skolan va ganska kul, blev en del skratt idag!

Imon ska Andreas med mig hem (L)  , det gillar vi !  Sen ska jag testa massa kläder imon ! (inför lördag) ..  :)

Ikväll har jag inte alls hunnit med mycket!  .. Har spelat Wii . Först blev det Zelda , kom inte alls långt innan jag fastnade - igen ... ^^  Sen testade jag mitt nya sport-spel , det va faktiskt kul !  Man kunde köra gocart ,  det va assvårt men jätteroligt ! :):)  Nästan som mariocart (:

Ne nu måste jag läsa !  Läser boken " Holes " och vill hinna läsa ut den tills imon ,  för imonbitti ska vi se " Holes " på film på engelskan  .   höhö ..  Slappt ! :)   Den boken är faktiskt bra !  Hittills iaf !

Ha en bra kväll !   Och just det !  HAr för mig det är "American Pie - Beta house" ikväll på 6an ,  klockan 21.30 ?
Kolla in det ! :D 


Frost ute .



svårt att fota frost när det är mörkt ute!


Andra December. Fotat!

Hejsan !

Idag har jag minsann hunnit med att fota lite !  Fast det blev nog inge speciellt, för de blev lite kort på mig själv i morse,  och sen lite kort på paketen jag slog in innan ! :)

För nu är det inte långt kvar till jul ! Helt UNDERBART !


Nu sitter jag och fixar lite på datan,  kollar igenom gamla kort och sånt (: Sitter bara och LER , så underbara bilder jag har tagit . Inte att dom är fina, men att de väcker fina minnen ! <3

Nupe, men nu ska jag fortsätta att kolla igenom bilder :):)  , sen måste jag ut med hunden nu med ! ..  heh .

Har ändrat teckensnittet på bloggen med ( om ni ej sett det ) !   Blir lite lättare att läsa kanske ? :)



Puss.


Tisdag, Första December!

Hej !

Idag är det 1a december och bara 24 dagar kvar till JUL !


Dagen har varit ganska bra !  Astrött i morse,  sov hela vägen mot skolan i bussen, vaknade typ vid maxi .. ^^  Hade sovmorgon en timma i skolan ( som jag inte kunde ha nytta av eftersom det inte går senare bussar ) , sen hade jag två lektioner och sen GYM !

På gymmet gymmade jag med GUSTAV  , en kompis jag ej pratat med i verkligheten innan.. x) haha , men det va roligt !  han va snäll :) 
Kände mig dock ganska svag .. Jag tog 2 - han tog 11 , jag tog 10 - han tog 90 .. ^^
Det va lite pinsamt , men jag är tjej , och har inte tränat innan, så det är skit samma .. (a)

Nu ikväll ska jag nog göra lite TEU ,  sen läsa kanske . Se på tv med ,  får se vad det blir !



I helgen kommer Andreas hem till mig (:  Och så på lördag blir det ju " Modell för en dag "  , det ska bli kul ! ( fast korten är svindyra !! )


Ne nu ska jag dra mig . . . ! 

Puss


RSS 2.0