PINSAMT + Ellinorsjoberg.blogg.se

Läxförhöret på SHn gick bra , tror jag ^^
Men en jättehemsk sak hände på Rittekniken idag ! x)  Vi hade gjort ritningar till en kloss, och så hade vi lämnat in dom. Sen skulle han gå igenom hur den skulle se ut osv.  Då sa han att han hade kopierat upp den bästa ritningen på overhead , för att visa klassen.  och tror ni inte det va MIN RITNING ???!!! x)  Fy fasen vad hemskt det va !! Alla mina gamla klasskompisar kände ju igen min handstil och så,   och direkt när jag såg att de va min ritning så blev jag ju självklart jättejätteröd i ansiktet  !  O.o  Typiskt alltså! Det va ju bara till att gömma sig i händerna, sen visste alla att det va min ritning..  Det kanske inte låter så farligt för er, men jag lovar er !   - det va hemskt .. ! x)  Hatar att få sån uppmärksamhet ! .. ;o

Nu sitter jag och ser Idol, och Erik är jättebra tycker jag (:  Bäst ikväll, helt klart ! RÖSTA PÅ HAN ! :)
Ellinor Sjöberg
Dunder-bra på fotografering ! :)
Kolla in hennes blogg , NU ! ´

www.ellinorsjoberg.blogg.seHa en super-kväll ! KRAM


En lektion kvar!

Nu sitter jag i skolan, onsdag, inte toppen kul precis^^ Ritteknik är inte kul ^^ Men det går ! Har bara en halvtimma lektion kvar nu. Börjar 15.10, med ritteknik ^^ Men en halvtimma går nog ganska snabbt ! Hoppas jag ..När jag kommer hem ska jag göra matte ;o  USCH, har en del att göra..  Det är så svårt nu !
Senare blir det IDOl (:  Och sen vet jag inte vad jag ska göra mer,  sitta vid datan tror jag (:  När jag får tid !

Men har inte massa läxor, ska va glad för det ! Inte denna veckan iaf :)


HejSvejs.

Vad ska jag skriva? Be om ursäkt för jag inte har skrivit på.. väldigt länge .. ?  Hm, ja, kanske .. ^^ Har ingen vettig anledning egentligen, har glömt, inte hunnit, sen har jag inga nya bilder än  ^^

Men nu ska jag berätta lite smått vad jag gjort under denna tid jag inte skrivit, sen ska jag försöka bättra mig med att börja blogga igen ! Tappar massa läsare juu när jag inte bloggar på länge .

Klassen :  KANON ! Vad ska man säga mer? (:  UNDERBAR ! ÄLSKAR DEN ! :)  Jag är hur som helst mer än nöjd att jag bytte till Teknik från Samhäll ! Ingenting jag ångrar ! ( än ) .. ^^ Har lärt känna nya människor och det är ju alltid kul  ! (:

Har även byggt upp min solbränna ännu mer nu ! Har inte blivit överdriver mycket solande, men lite grann har jag kostat på mig (:


 
Före
( hade solat en gång )

 
Efter
( hade solat några gånger, har nog solat ännu någon mer gång sen kortet togs. )


Jag har hunnit med att gå på bio med ! Gick på " Flickan som lekte med elden " , den va bra ! (: För att va svensk iaf ! :)
ULLARED har också hunnits med ! Var där i lördags (: Hittade inga tröjor, förutom en långärmad, sen blev det tre jeansleggins och lite annat smått och gott ! :) Köpte wax till benen ! Sånt man tar dän hår med x) tänkte det kan bli kul att testa ! Det kommer göra svinigs ont, men det får jag ta x) Ska be mamma eller någon kompis hjälpa mig ! tänker inte slita bort håret själv ! O.o

Har också planerat att göra om på bloggen, måste bara få tid till det ! :)

JUST DET ! Höll på att glömma !  Har börjat träna !! De ni !  Jajamen det har jag , och jag är så stolt ! Cyklar på en sån där "crosstrainer " och det går faktiskt bra :)   Har bara tränat en vecka ungefär än, men det är alltid en början ! :) Tänker fortsätta nu ! ska bli av med lite fett , och få bra kondition ! Det kan jag behöva (: Man ska inte bli anfådd av att gå hem från skolan ^^  Men kan behöva allt stöd jag kan få däremot ! Ifall jag börjar lägga ner träningen så får ni peppa mig ! jag ska fortsätta ! (;

Har skaffat mig en ny data nu med ! (: hittar den inte längre på eksjo-it , men det är en data därifrån som jag sedan köpte från Vesko, (: den fungerar kanon !
Kan skriva det jag minns om den ;  2GB RAM, 1TB HDD, hm.. jo det va nog det x) Minns inte mer, men det är en bra data iaf (: Fungerar aldeled utmärkt för mig ! Fick den + skärm för 3600 (: ( skärmen är 19" )Ne nu måste jag öva Samhäll, har ett litet läxförhör imon  ^^  Ha det superbra ! Så ska jag skriva imon igen ! (: Eller kanske redan ikväll !   ( efter idol ! )

Ska bli duktig bloggerska nu ! Så ta en titt på min blogg ibland, förhoppningsvis har jag skrivit nått nytt (:

KRAM !


TE09A - Paintball !

TE09A - Världens bästa klass ! (:

Jag har så roligt i skolan nu ! (: Så underbart sköna klasskompisar ! :D
I fredags körde alla teknikarna Paintball ;)  en bild kommer !Efter ett tag började det ösregna när vi va ute på en äng i Flugeby ( långt inne i skogen ) .. Jag åkte med Victor dit , med moppen , så kom inte tillbaka till skolan förän han hade kört klart paintballen .. ^^
Mer behöver jag väl inte säga? .. eller jo, jag hade inget paraply med mig ..


Ha en bra dag ! :)


Hos Evve 3-4 sep ! (:

Är lite lagom seg med uppladdning, men det är tiden liksom .. ^^ Sen känns det så tråkigt att ladda upp är man inte har några bilder ..
Men nu har jag det ! Va hos Evve från den tredje till den fjärde september ( förra veckan ) och då fotade jag lite (:

Vi hade jättekul ! Det regnade så förfärligt så vi blev väldigt blöta ska jag säga .. visserligen hade vi paraply men det täcker ju inte byxor och skor .. ^^

Aja, när vi slutat skolan så gick vi ut på stan , först blev det Hawaii ( pizza ) och sen gick vi till biblioteket . Jag skulle dit och kolla om de hade någon bok jag ville ha .. (a) hehe .  Mitt emot bibblan liggen Björns bokhandel , där gick vi med in,  och jag köpte en almenacka ! Välbehövligt ! :) När vi va klara gick vi till MEDDO, ett solarium vid stationen ( nyöppnat ) . Vi solade en kvart .  Va " testa på vecka " så en kvart kostade endast 20 kr ! :)

När vi solat klart gick vi till stationen och hoppade på halv sju bussen hem ! Sen gjorde vi läxor, såg på tv och lite sånt (:

Vet inte vad jag ska skriva mer om denna dagen .  Men ska lägga upp några bilder ! (:
Evve och Mickan ( Evves syrra )
Ska kämpa nu för att få lite solbränna ! (:  Sen i torsdags har jag även solat i måndags , och sen ska jag sola imon ( torsdag ) igen ! :)  Det är underbart skönt tycker jag ! :D En avslappnande stund ! :)

smsa mig?


Vill ha ny data ! Förslag?

Har kollat runt lite på internet de senaste dagarna ,  och hittat en väldigt bra data som jag jättegärna vill ha ! (:

Det är denna:
http://www.pccity.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-pccity-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start?ProductID=JYPD4QFH7LcAAAEigdovTghQ&scid=4544

Har även hittat två bildskärmar som jag skulle vilja ha, men vet inte vilken jag ska ta.. Tycker nästan 24" blir för stort, fast det va ju billigare än 21".

24"
http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/bildskarmar/BENQG2420HD/benq-24-datorskarm

21"
http://www.pccity.se/product/datortillbehor/bildskarmar/LGW2243TPF/lg-21-5-lcd-skarm


Är det någon som är bra på datorer och vet om det är något att ha ?  Snälla hjälp isf!  Ni kan också gärna skicka länkar på bra datorer och skärmar ! :)

TACK !


TE09A + Paintball + Victor!

Har inte vart inne på ett tag, jag vet .. Fast ..  ( detta låter dumt ) men jag har glömt bort ! x)  Förlåt..  ^^  Har haft så mycket annat att tänka på .

Nu är det såhär,  jag trivdes inte i min förra klass ändå sen... Så jag bytte,  så nu går jag i TE09A och trivs superbra ! (:  Har iaf en fem , sex stycken jag känner där !  ..  Visserligen är det bara killar i klassen, förutom jag, fast det gör ingenting ! Jag har ju några gamla klasskompisar där så jag har alltid någon att vara med liksom !

Idag i skolan hade vi sovmorgon,  sen en lektion ( matte ) sen skulle min klass köra paintball med alla andra teknikare ! ( fast jag vågade inte vara med ! Jag kollade på...^^ )
Paintball va jätteroligt att se ! Skulle nog va roligt att vara med också ! Men jag vågade inte eftersom jag är rädd att det gör ont att bli skjuten x)
Jag hade med kameran så fotade lite grann - tills batteriet dog ^^ . 
Efter ett tag där ute på åkern i Flugeby så började det ösregna ! Och självklart hade jag inget paraply med mig ! ^^   Blev väldigt blöt ska jag säga .. 
Jag åkte med Victor på moppen ut så jag va tvungen att stå där i regnet och vänta på att han skulle köra klart paintballen ^^   Men när han va klar åkte vi tillbaka till skolan och självklart va vi tillbaka lagom till att den tidiga bussen hade gått ^^ ..   Ville inte sitta i skolan med dyngsura kläder så hängde med Victor hem sen . Så här sitter jag nu, har bytt om lite med , ( va hos Evve igår  tills idag så jag hade ombyte med mig som tur var ! ) ..
Ska nog ner till bussen snart med , den går 15.45 ..  ^^

Ha en bra dag ! Kanske kommer bilder ikväll, om jag hinner gå in mer  -  ska till Gunnarsö sen !

KRAM


RSS 2.0