Bildbomb från helgen!

Hej där! Nu hade jag tänkt att landa massa bilder från i helgen. Endel är från när jag var hos Andreas och några är från när vi är hemma hos mig när Magnus och Tania var här.
Jag börjar lägga upp kort tagna hos Andreas. De korten är tagna med Ciccis kamera.





Här kommer lite bilder tagna hemma med min kamera.












Och slutligen kommer lite bilder från idag, när vi plockade ner sängen, och, ah lite annat.






Där var lite foton från helgen ! Vad tycker ni ? :)

Nu ska jag spela siiims! (a) Puss på er.

Magnus och Tania här,

Hej hopp! Idag vaknade jag av veckarklockan som ringde kvart över nio. Var tvungen att gå upp för att göra mig i ordning för Magnus och Tania skulle komma från Göteborg och skulle hämta upp mig och Andreas i Sjunnen så vi med kom hem. Men ungefär klockan halv tio kommer ett sms om att de är tidiga, att de alldelles snart är framme i Sjunnen, då blev jag chockad och stressad men det hann bara gå ungefär trettio sekunder innan det kom ett sms om att de bara skojade, att de var en timma sena, så de skulle inte komma förän halv tolv ist för halv elva. Då tog jag en djup suck och andades ut, sen gick jag ner och duschade, för då hade jag ju tid till det liksom, ville inte gå och sova igen.
Sen när vi var klara och när vi kommit hem delade vi ut lite paket och så. Av magnus och Tania fick jag:
En halsduk ( svart )
Ett par vantar ( svarta )
250 kr i presentkort på JC
Jättebra saker! Tack så mycket ! (;
Sen blev det lite mat och när vi precis ätit klart kom Ciccis pojkvän Ben till oss med, kul att få träffa honom för första gången :)
Vi spelade också lite Sims 3, Geni och umgicks i övrigt under dagen (: Mycket bra dag!
Sedan när Magnus och Tania åkt hem bytte jag örhängen, var välbehövligt kände jag , och för en gångs skull gjorde det inte ont att sticka igenom pinnen i hålet längst upp. Det va lite ovanligt ^^ Men kanske har det äntligen börjat läka (!). Jag har också plockat bort alla grejer jag haft på sängen innan så mitt rum är fullt med saker just nu, men det blir det ändring på sen när vi fått iväg min loftsäng ( som vi fått sålt nu ! ) och när jag fått en ny säng och vi köpt någon hylla och så med (Y) Blir nog kanon!
Nej nu blev det massa massa text! Haha, har inte så mycket mera att skriva... Kan ju tillägga att bilder kommer upp i morgon, orkar inte nu ! Eller , ah , en på mig kan jag bjuda på (:

Nu ska jag nog sätta mig och se på film ! (; Mohahaha .
Sov så gott !  GODNATT

Chili Tai och en dunderdag på stan

Hejsan!
Idag har varit helt underbar! Andreas och jag åkte in till stan med 10-bussen så att vi skulle kunna äta på Chili Tai medan det var lunch-pris. Men innan vi åt gick vi runt på stan lite. Först blev det maxi, där Andreas köpte en stor kexchoklad och en tatueringstidning till mig (!) , sen gick vi till leksaktlagret, där Andreas sålde ett spel. Sen blev det Gina Tricot, där jag köpte ett vitt långt linne ( fick ett present kort på 200 kr på Gina Tricot av Andreas familj, sen fick jag en skarf av Amanda ). Efter Gina gick vi till Vero Moda, där jag inte hittade något, sen blev det Glitter, där jag köpte två par billiga örhänger (a). Sedan blev det biblioteket där jag lånade en fototidning, sen Onoff, där jag köpte Sims 3 Destination Världen. Andreas köpte Mirror's Edge där ( till xbox 360 ). Sen blev det HM, där jag inte heller köpte något, sen blev det Chili Tai.
På Chili Tai var det fullsmockat med folk, men vi fick ett bord iaf ! Bland annat var nästan alla lärare från Njudung där + några stycken från Withala. Var lite pinsamt, för två av mina lärare såg mig och hälsade ^^ Hoppas de inte kommenterar det på måndag sen... ^^ Aja, maten var supergod och Andreas bjöd på det (y) .
Efter Chili Tai gick vi till JC, där jag testade massa jeans. Köpte ett par för 299 , enkla och bra ! När vi var klara på JC hade vi missat bussen med ungefär 5 - 10 minuter så då gick vi till biblioteket för att invänta nästa buss. Jag satt och läste fototidning :) När tiden blev ungefär tre gick vi till Willys för att köpa chips och dipp tills ikväll , och Andreas köpte Tacochips, och Guacumoladipp (!) , min favorit :D Haha,  så snäll! Efter Willys tog vi en omväg bort till Stationen, gick in och satte oss på Meddo och väntade, sen gick vi till bussen.
Låter kanske rörigt? Men åh vad jag älskar såna dagar på stan! (;

Nu ska jag leta teman till mobilen!

Puss!

Väntan

Haloj! Sitter i datasalen ett tag nu. De andra gick till matsalen, men jag lovade en kompis att vänta på henne. Hon slutar om ca 30 minuter tror jag .. Haha. lite segt....^^

Blev lite chockad nu när jag loggade in på bloggen..De hade gjort om! O.o haaha. Lite störande! Men får väl vänja mig ^^

Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva längre.. Ska sitta på facebook och bilddagboken tills Åsa slutat .(; haha.

Puss!


Andreas tordag - lördag


Tänkte bjuda på en söt bild och samtidigt tala om att jag ska med Andreas hem i morgon, så det blir nog inte så mycket bloggande... Men kommer hem på löradag sen! För då kommer finbesök från Göteborg - min bror och hans fru! :) Ska bli super!

Nu ska jag stänga av datan, se klart filmen och sen sova! Eller ah, måste packa med (a) har inte hunnit med det än ;) 

GODNATT ! Puss.

Duschat och TV

HEj igen. Har precis duschat nu. Va jätteskönt och välbehövligt!
Nu sitter jag framför TVn, tänkte se långfilmen på 6an. Verkar bra ! Och så kan jag drömma lite med. För en stor dröm är att dyka, precis som de gör på filmen. Åhh, vad jag vill!

Puss.

Träningsverk, uhh ja!

Hej hopp! Nu ska jag skriva ett lite positivare inägg än det förra angående våldtäkten. :) Hur låter det?

Dagen har varit kanon , nästan ^^ .  Har varit glad hela dagen, förutom vissa stunder på Oscar, när han sagt vissa saker jag inte tänker nämna. Det har blivit ganska mycket skratt, och kortspelande, vilket har blivit väldigt roligt nu (!). Hah. Jag som hatar att spela kort O.o.

En negativ sak med dagen är att jag har haft en sån grym träningsverk från gymnan igår. Hade boxersise så , vilket är roligt, men det va hemskt jobbigt alltså! Har ont i handlederna och låren typ - på nåt konstigt vänster! :o

Ett riktigt snöoväder har det kommit nu med! Snöat hela dagen utan uppehåll. Fy vad tråkigt alltså. Det räcker med snö nu tycker jag ! Hoppas de skottat och sandat vägarna tills imon iaf . För än är de inte ens skottade... Annars kommer jag aldrig kunna ta mig till skolan imon . Och så vill jag ju inte ha det ! Skolan är faktiskt kul , eller ne, inte skolan, men rasterna ! (:

Nu ska jag lyssna på musik ett tag, eller något åt det hållet. Ska se till att få lite ljud iaf, så grymt tyst på mitt rum. Känns så tråkigt .

Ha de gött! Puss.

Våldtäktsman!

Hörde nyss på radion om den före detta polischefen som är misstänkt för att ha våldtagit en underårig flicka och eventuellt planerat flera träffar med småflickor. Polischefen ska under hans karriär som polis ha haft många föreläsningar och liknande om jämnställdhet. Om att mannen och kvinnan ska behandlas likadant. Att ingen ska få kränka kvinnorna och att deras "nej" är ett "nej". Ingen ska få tafsa på dem utan deras tillåtelse.
Våldtäkter händer ju ganska ofta, men att det i detta fallet var en före detta polischef som dessutom arbetar för jämnställdhet, gör mig arg! Förstår inte på något sätt hur han kan?! Göra tvärt emot allt som han blivit känd för, och arbetat för i sina år. Han måste vara helt rubbad i huvudet.
Jag kanske är hård, och jag vet inte vad man får för straff för våldtäkt, men jag hoppas verkligen att han åker in för det! Det förtjänar han, och alla andra våldtäksmän här i världen! Fy faan på er alltså!
Det finns verkligen sjuka människor!

Är jag ensam om att tycka såhär?


Min födelsedag !

Här kommer en bild som får sammanfatta dagen ! (:
Evelina är här förövrigt, vi sitter och ser på Paradise Hotel! (a) haha . Ska sova sen (:

Förutom de presenterna som är på kortet har jag fått neveaprodukter av Angelica och så en prydnadssak av Cicci (: TACK!
Har haft en riktigt bra dag! GODNATT!

17 idag !

Hejhej! Är i skolan,  och ja , har lektion (:

Inte glömt att jag fyller år idag ? :)

Evve ska med mig hem :D

Puss

Godnatt på er!

Nja, ska inte sova riktigt än. Måste se klart Paradise Hotel först ! (Y) haha .  Men sen ska jag sova ! Eller försöka iaf (a) Är ju en stor dag imon , så får se om jag somnar fort.. ^^ eller inte .. (;

Puss.


CSI New York

Finns nog ingen bättre serie än CSI. Och just nu är det verkligen toppenspännande! Det kryper i kroppen! Gaah!

Nu ska jag ner till TVn igen, det är paus, och jag vill ju inte missa när det börjar igen ! (;

Picasa 3

Hej där! Imorgon smäller det ! Då blir jag ett helt år äldre! Vad underbart alltså! (; Evelina ska troligtvis med mig hem och jag ska fota maaaaaaaaaassaaa! Lita på det!

Har precis ringt onoff nu, för att kolla om jag kunde få sommarjobba där i sommar. Men det gick inte ^^ Det var både fullt och så var det 18-års gräns. Men men! Får söka nästa år igen! (:

Har lekt lite i Picasa 3 idag. Kommit på lite nya saker man kan göra! Lite roligt! (: haha . Här kommer lite bilder !




Vad tycks? :)

Nu ska jag se lite på tv !
Puss på er!

Nya filmer!

Hejhej! Har precis skickat efter en beställning på Homeenter nu (Y) Wii!
Filmerna jag och pappa beställde var:
Resident Evil 3
Landet För Längesedan 1
10 000 BC
Borta Med Vinden

Blir nog kanon bra! Längtar tills de kommer hem nu bara :)

GODNATT ! Puss.

Sängen är uppe på blocket ! (Y)

Jajamen! Det stämmer (: Nu ska sängen bort ! Hihi, hoppas vi får den såld nu bara ! 1500 kr för sängen + madrass :) Inte så dåligt? Det är en loftsäng :)

Jag är glaaaaad! ( Bara vi får den såld ! )

Puss.

Svar på kommentar

Hej!
Fick en kommentar från en " Anonym " innan så kunde inte svara till personen direkt. Så svaret kommer här ist!

Frågan var om Evelina och Oscar var tsm. Och svaret är NEJ , det är de inte (; Man kanske kan tro det , men Evelina har pojkvän (inte Oscar alltså). De är bara bra kompisar! :)

Nu ska jag hjälpa mamma med kladdkaka ! (a) Puss.

24 Januari

Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga nu :) .
Jag har varit uppe sen halv tio. Var tvungen att ta ut hunden på morgonen. ^^ Och förutom att gjort det och ätit och gjort mig i ordning har jag idag bara hunnit spela kort än så länge :) Haha . Har lärt mamma och dom knackpoker nu. Och det är ganska kul att köra!
Idag åker Andreas hem dessutom. Inte så väldigt kul. Men äsch. Ska ju vara med honom torsdag - fredag igen :) Vi ska ut och äta på Chili-Tai på fredag! (Y) MUMS ! Kanske blir bio med (a)

Vad ska ni göra idag då ? Något planerat?

Puss


Trippelkalas!

Hejdär!
Idag kom mormor och morfar hit. Vi har haft trippelkalas! Haha . För Cicci, morfar och mig (a) Vi fyller alla år mellan den 19 och 26 januari (:  Så vi firade det idag (Y)
Fick en mugg och 200 kr av mormor och morfar. Mycket snällt! :)

Har både ätit smörgåstårta och vanlig tårta med . Usch vad mätt man är alltså! Behöver verkligen en långpromenad nu känner jag . Men jag orkar verkligen inte för är så ruggigt trött! O.o . Har somnat flera gånger nu under dagen när jag sett på TV osv ! ... ^^ Haha .


Min favoritnalle<3

Nehepp, nu ska jag och Andreas se klart på Resident Evil 2, som vi somnade till igår kväll ^^ x)

KRAM

Fredag - kalas

Hejsan hoppsan ! Blir ett litet sent inlägg nu. Har inte hunnit skriva innan idag.
Hängde med Andreas hem från skolan, vi skulle ha kalas för att fira hans pappa som fyllde år igår. Och när kalaset var slut åkte vi med Andreas mormor och morfar hem till mig sen. Snällt att de skjutsade! (:
När vi kom hem såg vi på "Resident Evil 2". Eller ... Ah, såg och såg .. Vi somnade båda två väldigt fort egentligen. Så får se klart den imon ! Haha .
Nu ska vi ta och sova! Mina ögon är jättetunga ! O.o
Godnatti!

Oscar, Evelina och Pontus

Hade ju med kameran till skolan idag, eftersom jag skulle hem från Evelina, så då passade jag på att fota lite på rasten (;  Här kommer lite bilder (Y)  Lägg gärna en kommentar! Dåligt med det tycker jag ^^










Det va lite foton. Blev i svartvitt. För tyckte det blev bäst!

Nu ska jag sova (a) Godnatt!


Valparna!

Jajamen! Evves valpar har hunnit bli fem veckor nu tror jag (:  De springer runt och busar minsann! Här kommer lite kort jag tog igår kväll :)














SÖTA?

Hemma igen .

Hej igen! Nu är jag tillbaka på bloggen och fullt redo att ladda in bilderna jag tagit! (;
Var ju hos Evelina igår - idag , och vi fotade valparna (:  kommer bilder sen!

Nu ska jag ladda in och redigera lite . Skriver sen!

Puss.

Evelina

Hejsan. Tänkte bara tala om att jag ska med Evve hem imon, så det blir nog inget bloggande förän på torsdag efter skolan. Ska nämnligen sova hos Evve.
Men ni kan se fram emot bilder som jag ska ta ! Ska fota valparna igen, och sen när Evve rider :)  blir nog kanon!

Nu ska jag sova! (Y)  GODNATT


Paradise hotel, hiss eller diss?

Hejsan. Tänkte fråga er VAD TYCKER NI OM PARADISE HOTEL?
Jag tycker själv att programmet är bra. Har börjar följa det nu efter jul. Det är lite spännande, och ja, jag vet inte. Men man blir fast liksom. Svårt att skippa ett avsnitt minsann! Iaf nu när jag har kommit på att man kan se dem på 6ans hemsida.

Bilden är hämtad här.
Simon är nog den personen som jag tycker är "speciell". Anledningen är för att mitt första intrycket av honom var en ordningsam kille med glasögon, han verkade liksom så... ja, jag vet inte, men inte så som han är liksom. Efter bara något avsnitt visade det sig att han spelade riktigt bra. Han typ lyckas spela bra och vara allmännt cool. Jag tycker att Simon är riktigt snygg. Och på något sätt blir han bara snyggare och snyggare desto mer fult spel han gör. Han är duktig på spelet alltså! (;
I övrigt tycker jag att Patrik är jättegullig. Inte snygg, utan bara gullig. De andra tycker jag är sådär.
Den skummaste av alla är Pontus, han typ smyger iväg och håller på. Slår vad om att han har något planerat! (; Blir tokig på honom!

Jag vet inte vad ni tycker, men jag är iaf galen i Paradise Hotel! (; Haha!

Puss på er

One week left

Det är bara en vecka kvar tills jag fyller 17. Det känns helt underbart, för då är det bara ett år kvar sedan tills jag blir 18.
Och om cirka tre veckor ( den 12e februari ) ska jag, mamma, pappa och Cicci ( tror jag ) utomlands! Helt underbart. Längtar så mycket så det inte finns alltså!
Hade sovmorgon idag ju förästen. Åkte in med Andreas och hans pappa till skolan. För Andreas skulle på astma-test vid nio, tror jag det var iaf. Hade två lektioner, sen kollade vi på fotboll i tio minuter sedan slutade vi. Haha. Lite surt att sluta 20 minuter efter att bussen går, men jag hade kul iaf! Satt och kollade på bilder med Oscar och Pontus.. :P Var ganska underhållande faktiskt (: Tiden gick fort!
Just nu sitter jag och äter kola. Tänkte göra TOF läxan tills imon. Ta reda på vilka de sju underverken är. Tråkigt men nödvändigt.. ^^ När det är klart ska jag nog försöka få något ordning på min "operativsystems-uppsats". Ska vara klar och inlämnad på fredag nämnligen.. Men det klarar jag nog!

Puss.

Congratulations to Cicci

Hej! Idag är ingen vanlig dag, för idag är Ciccis födelsedag! Ja minsann, syster min fyller 15 idag. Vilket innebär en del saker som jag tror att alla vet (; Hon är överlycklig för hon får tex köpa Power King igen! ^^ Haha.
Hon har fått lite småsaker och så, och av mig fick hon en Avril Lavinge skiva! :) Hennes idol typ.. ^^ Tror hon blev glad :)

Tänkte länka till hennes blogg, bara för att hon fyller "stor flicka" idag ;)  Klicka här om ni är intresserade av att se hur min systers blogg ser ut. Har inte hunnit göra i ordning den än, men det är påväg!

Blir kanske att jag tar något kort sen när vi ska äta daimtårta :) Och om jag tar laddar jag upp! Håll utkik! (;

Puss.

At Andreas house

Hej! Sitter just nu vid Andreas dator en liten stund. Tänkte kolla till bloggen och bilddagboken bara . Och kanske facebook. Efter skolan idag har jag mest sett på TV, och sedan spelat ett " rita och gissa " - spel med Amanda och Andreas.
Har inte så mycket att blogga om tyvärr. Tänkte bara skriva lite kort. Bara för att uppdatera (;  Nu ska jag kolla vidare på mina sidor, sedan blir det nog kanske TVn igen! HAHA. Vilket liv ^^  Jaja, sovmorgon imon, det höjer vi tummarna för minsann! (Y) Syster min fyller år imon också. Grattis till henne!

Puss.

Sovmorgon (L)

Tjohej.
Sitter framför TVn och halvsover ungefär. Har precis vräkt i mig massvis med chilinötter. ÄLSKAR det verkligen ! (; haha.
Imorgon har jag sovmorgon, så mamma skjutsar mig till Kvill vid nio. Skönt! Börjar 10.20 :) När skolan är slut ska jag med Andreas hem sen. Har nämnligen sovmorgon på tisdag också. Superbra! Har sovmorgon till 9.35 varje tisdag, men har alltid gympa på tisdagar så vill inte vara hos Andreas då. För då blir det för mycket saker att ta med sig liksom. Men nu på tisdag behöver vi inte ha med oss gymnakläder , alltså perfekt att utnyttja sovmorgonen! Kan inte utnyttja den hemma, för det går inga senare bussar jag kan ta så jag hinner in till halv 10. Men från Sjunnen går det en :) Brabra! :D
Snart börjar Johan Falk. Det ska jag se ! (; Måste hinna packa med! Ojoj. Bara jag inte glömmer det.

Btw, min syster fyller år på tisdag. Men eftersom hon är världens bästa syster lät hon mig vara hos Andreas måndag - tisdag. Alltså är jag inte med och sjunger för henne på morgonen. Men hon får paket efter skolan sen! :) Ska gratta henne ordentligt! Puss på dig!

Nu ska jag stänga av datorn. Har absolut inget mer att skriva just nu ^^,  Sov Gott :)

Puss,

Hjälp mig förbättra min blogg´

Jag vet att jag har lite läsare här på bloggen. Och om ni läser det här skulle jag uppskatta om ni offrade lite tid till att berätta vad ni tycker om min blogg?
Är den rolig att läsa?
Lagom med bilder?
Ska jag vara mer aktiv?

Kom även gärna med förslag på vad jag kan skriva om! Inte alltid så lätt att komma på spännande saker. (;

Skulle bli jätteglad om jag fick lite hjälp med detta. Kom igen nu!

Sunday

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg? Det har jag! :)
Jag, pappa och Andreas var inne i stan innan, vi va på ÖB, Netto och Maxi. Blev lite mat och så. Och till mig själv köpte jag chilinötter, en mugg och en kexchoklad. Mums (Y) Haha! Sen på hemvägen svängde vi in i Sjunnen, för att lämna av Andreas. Slapp hans pappa hämta honom sen (: Snällt tycker jag!
Nu har jag precis ätit. Blev lite räster och så. Helt okej!
Funderar på vad jag ska göra sen... Tror nog kanske det blir en promenad med hunden. Fast inte så lång, för det blåser hemskt mycket ute nu, så fast det bara är minus 3 grader känns det som iaf minus 10. USCH! Något bra på TV ikväll förästen? Ingen koll alls just nu ^^

Här kommer en bild jag inte lyckades ladda upp igår. Blogg.se krånglade massor för mig ^^ Störande.

Tyckte det var roligt att fota med spegeln. Inte gjort det så mycket alls. Blir kanske flera sådana kort i framtiden!

Lägg gärna en kommentar? :)

Puss.

Pics on my hair´

Hej igen. Jag och Andreas har suttit några timmar framför datorn nu (; Vi har suttit och spelat Syberia 2, hihi. Det är kul! Denna gången utan guide, eller , ah, nästan ;) haha.
Tog förästen inte med kameran ut innan, orkade inte det ^^ haha. Men har fotat lite nu hemma ist. Lekt med spegeln ungefär.. ^^
Hade flätor inatt, så mitt hår är väldigt lockigt idag! (:







Nu ska jag och Andreas hitta en ledig TV och se på " Resident Evil " (; Ha det bra !
Puss


Promenad med King

Godmorgon.
Idag har jag typ inte gjort någonting. Har blivit mest att spela kort med pappa (;
Men nu ska jag och Andreas ut med hunden. Tar kanske med kameran! ( har inte bestämt mig än )

Puss.

Time to sleep

Godnatt säger jag nu. Har inte mycket att tillägga. Kan ju säga att American Pie 2 är bra, det var ett tag jag såg den nu (; Andreas den sötnosen somnade (: Aw, han är så söt! :D <3

Nehepp, nu ska vi sova! GODNATT

Andreas is here <3

Hejsan!
Idag har jag hunnit med mycket känns det som, men har inte haft någon tid över till Andreas känns det som. Men vi ska se på American Pie sen vid 10, så då blir det ju två timmar mys :)
Jag har vaxat mina ben idag, upp till knäna. Det gick bra och gjorde inte så farligt ont som jag trodde. Ryckte till lite i början bara, men sen va det inte alls så farligt längre :) Efter det duschade jag och sedan flätade jag håret och lite. Tänkte ha lockar imon nämnligen ! (; haha. Har även sett lite på Lets Dance ikväll med, inte mycket, men lite ;) haha. Såg blandannat Rabi ( eller vad heter han ) dansa, och ska erkänna att han va inte speciellt bra, men tror nog han har chans att bli bättre om han försöker!
Nu ska jag göra något annat tills TVn börjar vid 10. Vet ej vad än bara .. :) haha.

Ha en bra helg!

KRAM

I skolan

Hej!
Har haft engelska och matte än så länge idag. Fast matten är inte slut än. Slutar 10.50, och då samtidigt börjar bilden! Fast det är kul :) Och sen efter det har jag persondatorer. Det är med kul.
Slutar halv fyra idag, och då ska Andreas med mig hem :)

KRAM

Goodnight everyone

 

I want some changes

Jag och pappa har precis suttit och kollar runt lite på mio och halens efter 120 sängar. Jag har just nu en loftsäng, men är så trött på den! Vill ha en vanlig säng ist, och då vill jag inte ha en smal, utan en 120 säng. Mycket bättre att köpa en bred direkt. För om jag köper en 120 säng kan jag ha den sen när jag flyttat hemifrån, och om jag bor tillsammans med tex Andreas då så är det ju bra, för då slipper vi köpa oss en dubbelsäng liksom.
Har hittat två sängar än så länge som jag funderar mellan!
Den här,

eller den här.

Vad tycker ni? Den första passar grymt bra ihop med mitt skrivbord egentligen, fast den andra är ju enklare. Hmm. Svårt det här!

Förästen, nu om jag ska köpa en ny säng måste jag ju ha någon som köper min gamla! Ni kan ju höra av er om ni är intresserade! Den är i bra skick, och en madrass medföljer. Pris kan disskuteras, har inte bestämt än. Men i butik kostar den ca 2500 ( utan madrass ).
Här är bilden som finns på halens hemsida.

Skivan som datorn står på har jag tagit bort, fast har den hemma och skickar självklart med den vid köpet. Och den saken som står på hjul under sängen hänger inte med. Den har jag inte hemma.

Här är en bild på sängen hemma hos mig. Lite omgjort med hyllan och så, men ingenting man inte kan fixa tillbaka igen!

Någon som är intresserad? Kommentera isf detta inlägget eller maila [email protected].

Nu ska jag kolla facebook lite snabbt, sen blir det sängen för min del! Jag är trött! Gah.

PUSS och KRAM

Sommarjobb

Hej där. Har skickat iväg några mail nu till olika ställen där jag söker sommarjobb. Inte så stor chans att jag får något på något av ställerna, men man kan ju alltid hoppas! Och nej, jag avslöjar inte vart jag sökt, då kanske ni söker på samma ställe, och då kanske ni får jobbet ist (; Se så självisk jag är! (a) höhö (;
Nu kommer jag kolla min inkorg varje dag framöver! Bara sitta och vänta på svar. Hoppas det inte tar alltför lång tid!

Har förästen inte kommit så långt på min uppsats. Men har skrivit lite grann iaf! Det är svårt liksom, ska skriva en jämförelse mellan Windows XP och Windows 7, och jag har aldrig suttit vid en Windows 7, så det är lite svårt att beskriva saker.. (; haha.  Men jag gör så gått jag kan!

Imorgon har jag roliga lektioner ( förutom matten ), och sen efter skolan ska min kära pojkvän med mig hem (Y) Weiiy!

KRAM

Well, now another day is gone

Goddag på er =)  Idag har varit en bra dag! Dagen har gått sakta men den har varit ganska kul. Åt lunch med Andreas och några klasskompisar till honom idag, det va kul, har inte gjort det mer än en gång innan tror jag. Behövde umgås med några andra i några minuter.. (; 
Har inte så mycket att skriva just nu. Sitter och lyssnar på Lady Gaga och tänkte skriva lite på min persondatorer - svenska - uppsats. Behövs verkligen. Tänkte ta pappa till hjälp med, blir mycket lättare och roligare när man får lite hjälp!
Har ni haft en bra dag? (:


Bjuder på en gammal bild som jag tycker om (;

( Vet ej om jag stavat rätt och så på rubriken? Men tänkte börja skriva rubrikerna på engelska, när jag kommer på nåt bra. Tycker det är ett fint språk! )

KRAM


Äntligen klar!

Tjohopp! Nu är jag klar med städandet. Äntligen! höhö. Det gick minsann lite lättare när jag satte på musik på hög volym. Man började dansa fram lite mer. Svårt att förklara, men tror att ni förstår? (;  Fast allt är inte frid och fröjd minsann! Min rygg värker och jag har grym träningsverk i båda låren från gympan igår ! O.o  gaah!  Nu ska jag kolla facebook, sen ska jag sova ( eller läsa.. ) !
Bjuder även på två bilder tagna idag lite snabbt. Den ena är lite julig, för det är taget på sånt glitter man har i granen, men det får funka ! Det är ju faktiskt tjugondagjul idag.. (;


Godnatt på er ! Hoppas ni haft en bra dag (:

Städa är tråkigt

Tänkte bara dela med mig av vetskapen om att det är tråkigt att städa. Så, nu vet alla !

Jag håller på att plocka undan massa på rummet. Snart ska jag damma. Har också lust att göra om någonting, när jag ändå är i farten liksom... Hmm.. Får se hur det blir!

kram

Damma.

Hejsan!
Skoldagen gick långsamt idag. Fast ändå hade jag roligare än igår. Konstigt det där. Jag va ganska trött idag med, sånadär sega lektioner som man sitter och halvsover till. Men jag lyckades hålla mig vaken iaf. Tur det!

Nu har jag precis gjort klart min matteläxa. Haha, usch vad tråkigt det är , och lätt är det inte heller minnsann! Tror nog vi börjar på B-kursen. Fast vet inte förästen, vi kanske får reda på det innan ... ?

Ingen rolig kväll väntar. Först nu måste jag damma mitt rum, och medan jag gör det hade jag tänkt plocka i ordning och städa lite grann med. Och när jag är klar.. , ja då blir det väl datan igen antar jag. Om jag inte sätter mig och ser en film eller något. Det får jag se vad jag har lust med.

Puss.

Läggdags!

Godnatt kära vänner :) Jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu. Tänkte typ bara tala om att jag skulle gå och lägga mig snart.. x) Eller nåt . Ah, jag vet inte ^^ :P

Hörs imon nu !

Puss

Tror mitt huvud har fått en allvarlig sjukdom

Jag börjar bli orolig nu. Börjar få lätt att segla iväg i mina egna tankar om dagarna. Och så när det är något jag ska göra så glömmer jag det lika fort igen! Mamma har påminns mig fyra gånger tror jag att fråga Andreas om han glömt sin halsduk här. Och så fort hon sagt det och jag svarat henne så försvinner det från järnan ... Jobbigt alltså! Och så hade jag bestämt mig för att göra svenska idag. Men jag glömmer bort det hela tiden! Tänker typ " nu ska jag göra det efter att jag gjort det här " osv. Sen försvinner det. Det är läskigt! Men nu har jag skrivit ner det här iaf! Så borde inte glömma svenskan. Ska nog göra den nu när inlägget är klart.

Jag är allmännt trött i huvudet . Finns det inget man kan göra åt saken?

Tisdag

Hej. Skolan idag var riktigt seg. Jag var på dåligt humör nästan hela dagen och dötrött. Väldigt jobbigt men jag överlevde. Sista lektionen hade jag gympa. För en gångs skull tyckte jag det var roligt faktiskt. Vi körde lite lekar och sammarbetsövningar. Det blev endel skratt och man blev jättevarm, för det var faktiskt jobbigt, fast kul! Och jag har ju så dålig kondis så jag va nog tröttast av alla .. ^^ Hhaha.

När jag kom hem åt jag. Sen såg jag att jag fått post (!) Hihi. Älskar att få brev! Brevet var från Andreas lillasyster Amanda. Hon frågade om vi kunde brevväxla, och självklart kunde vi det! Jag tycker sånt är jätteroligt! :) Så jag skrev ihop ett litet snabbt brev till henne och la på köksbordet , så det kommer iväg sen.

Efter det fick jag lust att göra en fejk-tatuering. Haha! Ne, men det blev fint! Gjorde en på insidan av handleden. Vill ha en tatuering där, men vet dock inte vad för tatuering. ^^ Här kommer bild.

Tycker den blev ganska fin ändå. Fast det är nog ingenting jag vill tatuera in.

Tänkte också bjuda på en bild jag tog igårkväll. Hade svårt att somna, så jag tog lite kort, och läste lite med.

Kortet är taget med mobilkameran.

Ikväll har jag inte något planerat förutom att se på Paradise Hotel. Och om jag orkar gör jag lite svenska läxa med ( ja , vi har redan läxor ... ).

Hoppas ni haft en bra dag?

King



Foton från promenaden



Det är massa snö och kallt ute! Brr.

Promenad med hunden

Nu ska jag ut på en kall liten promenad med King. Brr! Tar nog med mig kameran, ifall att det går att fota i mörkret^^

Kram

Tatto

Har ganska nyliget gett King mat nu. Sitter och slökollar lite på internet och ser på TV. Har bland annat hittat några intressanta bloggar som jag tyckte om :)   Hittade också en superfin tatuering jag vill ha!
Ni ska få se (a)

Erkänn den är underbar?
Ska nog ha den på mitt högra skulderblad ( tror det heter det iaf :s ). :)

Ikväll är det bra saker på TVn minsann! Det är först CSI vid 21.00, sen när det är slut vid 22.00 då börjar Paradise Hotel :)  Sen vid 23.00 blir det läggdags. Får hoppas på att jag inte somnar till Paradise Hotel. Men risken finns, för jag är trött O.o !

Nu ska jag fortsätta leta bloggar, eller något. Får se vad jag gör (: haha.

KRAM


Slutat

Hej. Slutade skolan för 20 minuter sedan. Egentligen borde jag vara glad för det, men det känns så jobbigt. För den tidiga bussen till Kvill kunde jag inte ta för att mamma jobbar eftermiddag idag. Och alla andra stack hem så nu sitter jag här ensam i skolan.
Nästa buss kommer inte förän vid 10 i fyra. blää.. usch .. "/

Puss.


Johan Falk - GSI

Godkväll på er (:  Har precis gjort en header till Mickan nu. www.mikaeelagustavsson.blogg.se . Det blev färgglad! tyvärr kan jag inte lägga in den på hennes blogg. Fattar inte hur man gör :o Helt omöjligt .. x) haha ..  Ella , har du lust att hjälpa ? :P

Nu ska jag fortsätta se Johan Falk ;) det är spännande (a)

Godnatt! puss

Jönköping och kollar på Erik

Hallå på er!

Idag har jag varit i Jönköping. Blev en liten utflyckt sådär ^^ Men det var ganska kul! :)

Såhär såg jag och Cicci ut idag.




Först åkte vi till maxi, där köpte jag tre par svarta strumpor. Sen åkte vi till A6. Där köpte jag mig ett rosa linne på JC. Hittade även en jättefin BH ( på HM ), men när jag skulle testa den i en annan storlek fick jag stå i kö till provhytterna , och då hann jag inte testa den sen. För mamma kom och sa att vi hade bråttom, eftersom vi skulle åka och se Erik vid tre. Så det blev ingen BH "/ Hoppas den finns på HM i Vetlanda!

Linnet jag köpte

Hur som helst. Efter A6 åkte vi sedan till Nygrens bil, den nyöppnade bilaffären ( tror den hette Nybergs bil ). Där fick vi vänta lite grann och sedan blev det lite uppträdanden.
Det var en tjej och en kille som sjöng och sen var det några tjejer som dansade, och sen efter det sjöng Erik. Här kommer lite bilder!












På de två sista bilderna är det Erik och Cicci, bara så ni vet :)

Hoppas ni gillade bilderna! Jag är mycket nöjd iaf :)

Godnatt

Nu är filmen slut och jag har druckit mig mycket mätt på Cola ! O.o höhö.
Nu ska jag gå och borsta tänderna , sen krypa ner i sängen. Så underbart. Är dödstrött ungefär ^^ Ett under att jag inte somnade framför TVn idag.. haha, men det var väl colan som höll mig vaken antar jag (:

Gotnatt på er ! Bloggar imon när jag kommit hem från Jönköping, för tror inte jag hinner blogga på morgonen. Vi ska åka ganska tidigt tror jag .

puss.

Independence day

Hejsan.
Sitter och ser på Independence day i källan. Än så länge är den ganska bra, hoppas det fortsätter så! Annars är jag inte så mycket för " rymdfilmer " egentligen, hhaha .. ^^

Imorgon blir det förhoppningsvis Jönköping (:  Ska till A6 tror jag, och så ska vi (familjen) till den nya bilaffären och kolla på Idol-Erik , det ska bli kul :) hah .

Ne nu måste jag springa ner igen, tror pausen är slut !

pusss

Sista starwars episoden

Hej där!
Nu ska jag ner i källan och se den sista starwars filmen (: haha . Är lite spänd på slutet !

Pusshej

Bilder från Andreas + valpar

Hejsan. Här kommer några kort från när jag var hos Andreas. Blev inte så många bra ^^ haha.

Jag och Älskling

Amanda

Fredrik ( blev inget fotande med honom, de får vi ta en annan gång ^^ )

Här kommer även lite kort på valparna jag fotade hemma hos Evelina! :)
Den första heter Narnia.



Den andra heter Twilight.



Den tredje heter Harry Potter.



Och här en bild på alla tre valparna :)

Vet inte vad ni tycker, men jag tycker de är ursöta! <3

Nu ska jag nog ta och duscha. Tror jag.

Puss

TACK!

Ojsan! Vad chockad jag blev när jag loggade in idag! Hade massa nya kommentarer (:  Jätteroligt!

Tack säger jag bara ! Jättekul verkligen! :D

Svar till Hannah;  Ja du är med på den äldsta bilden! ;)
Svar till alla andra; Tack :D

haha .

Vilken enformig dag

Godnatt säger jag nu. Sitter här och somnar snart. Har ingenting att göra igen, sitter bara här och bläddrar mellan fyra hemsidor ^^ Och orkar inte göra något på någon av dom .
Usch ne !
Imon blir det nog stan tror jag . Då tänker jag också hämta hem min kära kamera och stativ, som är kvar hos Andreas. Saknar det faktiskt . Hade jag haft det hemma nu hade jag kunnat fota idag. Men nu fick ni massa gamla tråkiga bilder på mig ist .. ^^ haha
Ne nu orkar jag inte mer. GODNATT!


Bildbomb

Har kopplat i hårddisken nu. Kollade igenom gamla bilder och tänkte bjuda på några.
Var berädda, för här kommer de! ( Observera att alla bilder är gamla (!) )


Skolresa i sexan. Va på något medeltidaställe.

Jönköpingsresa med Evve och Hanna ( evves kusin ) . Minns ej när.

Gunnarsö. Tians hopptorn. Jag - Jeff - Cicci ( fotograf Bea, tror jag )

E.G och Kulle ( Evve och jag )

Jag. Sminkad av Åsa

Gunnarsö. Jag

Gunnarsö. Jag i lite kortare hår

Gunnarsö. Senare på dagen blev vi intervjuvade av oskarshamnstidningen

SKB

Hemma. Krusat hår

Webbkameran. Flätor

Jag.

Glad

Jag och Angelica. Singstar

Kärlek

Wie

Bea och jag

Mina älskade

Toffsar

Dessi och jag

Jag, Cicci, Bea och Hannah ( tror jag )

Jag och Bea. Beas födelsedag

Lockar

Jag.

Konfirmationen i sexan

Kort hår!

Brunett

Hoppas ni fick er ett gott skratt nu (:   Trodde ej jag hade förändrats någonting sen jag va mindre. Men det har jag visst! haha.

Lägg gärna en kommentar!

Puss.


Diskussion

Har ingenting att göra. Sitter och har dötrist. Fast kanske inte förästen. äh, jag vet inte .. O.o

Det ända jag gör just nu är att blogga om ingenting och att diskutera onödiga saker med Axel ( en vän från Göteborg ) och Henk-Sjoerd ( en vän från Nederländerna )... ^^ Men orkar ej göra det hela kvällen.

Kanske borde jag gå och sova? .. somnade faktiskt till Starwars innan.. haha . pappa väckte mig så fick jag spola tillbaka det jag missat.. ^^ Typiskt liksom .. hah

nee.. nu måste jag komma på någonting att göra. annars går jag och lägger mig... x)

pusshej

Fika

Hej där.
Har precis sett klart den näst sista starwarsfilmen nu. Haha! Jag tycker de är rättså bra faktiskt! x)
Nu blir det fika, och jag vet faktiskt inte än vad jag ska göra sen. Kanske blir det den sista filmen med.. ? Eller någon annan film..? Eller förästen, är det något bra på TV ikväll ? :)

Puss.

Första dagen i skolan efter lovet!

Hej kära vänner!
Nu är jag hemma från Andreas och hemma från skolan. Alltså kommer jag nu kunna blogga lika mycket som innan igen :) Har faktiskt saknat bloggandet! Tycker det är så otroligt roligt! haha.
Hoppas jag inte tappat alla mina läsare, för det vorde ju tråkigt! Men jag är tillbaka hur som helst! Och bilder från när jag var hos Andreas kommer komma! :) Även någon bild på Evves nya valpar kanske kommer upp sen ( måste fråga henna först om jag får ladda upp ).
På tal om det! Jag var ju uppe och fotade valparna igårkväll, och gissa vad jag fick av Evelinas mamma som tack? Jo! , en biobiljett :)  jag är glaaad! Älskar liksom att gå på bio :D haha .

Just det ja,  idag började skolan . Och, hm, vad ska man säga om det? Kul och jobbigt kanske.
Det var ju superroligt att träffa sina kära klasskompisar igen ( <3 ), men lite jobbigt att börja ändå liksom, för med skolan kommer läxor, och plugg och stress. Usch. Men det är nog ganska slappt nu ett tag efter lovet.

Nej nu ska jag inte skriva mera! Vet själv hur jobbigt det är att läsa långa texter (: haha.

Jag ska ner i källan ( det är tänt i öppna spisen där ) och se på starwars episod 5 . haha,  har bara den och sexan kvar nu! Måste ju se dem!

Ha de gött! pusshej. ( ni kan räkna med minst ett inlägg till ikväll ! )

Jag lever!

Hej alla!
Har inte hunnit blogga , för har inte hunnit sitta vid datan, och när jag har haft tid har datan varit upptagen... x) hehe . . Typiskt !
Ne nu tänkte jag berätta vad jag varit med om nu :) Inte så mycket .. men ändå!
I tisdags minns jag inte vad vi gjorde .. Eller jo, vi va uppe hos Evelina lite snabbt på kvällen för att hämta min present ( tack det var jättesnällt ! ) och medan vi även var uppe kollade vi på deras valpar , så söta ! älskar hundvalpar :) Ska nog upp och ta kort på dem åt Evelinas mamma ikväll , valparna ska ju säljas liksom. ^^ 
Igår var vi hos Andreas farmor på middag. Vet inte vilka mer som var där, men några vänner till Andreas farmor tror jag . Men det var god mat och trevligt iaf!  På kvällen sen såg vi film och bara latade oss :)
Idag har vi varit inne i stan, jag har köpt en choklad och två filmen :) "The day after tomorrow" och "Resident Evil 2" . Yes säger jag bara ! :D haha . jag är glad  ! :D
Nu ska vi snart äta,  och sen kanske jag och Fredrik ska gå ut och fota ( om det inte är mörkt när han kommer hem ) . Har nämnligen inte hunnit med det än, för det har snöat så mycket !  Sen kanske jag ska upp till Evve med ju, och fota valparna :) wiie :D  haha.   Men medan vi väntar på maten ska vi upp och köra COD nu ! :D hahha,  älskar det !

Bilder kommer upp någon annan gång, har inte tagit mycket än, och inte orkat ladda in på deras data ;)
Eller, kan lägga upp en gammal bild, bara för att ni ska ha något att titta på :)

Bilden är från i somras, och jag är inte fotografen .. ^^ och bilden är ful. Men Andreas hittade den så jag laddade upp den! Man måste ju visa även sin fula sida ibland.. Man ser alltid bättre ut på kort än i verkligheten, så här har ni mig!

Pusshej!

Bakat muffins

Hejsan!
Nu är våra muffins klara och vi väntar på att de ska kallna . Ska lägga in några bilder lite snabbt, och sen måste jag ta itu med disken ( helst innan pappa kommer hem ).. ^^ haha ;) 



Nu ska jag snabbt packa klart. Sen ska vi åka ! :) Kanske bloggar ikväll. Om jag hinner. Annars får jag se när jag har tid.

puss.

Muffins .

Hejhopp!
Nu ska jag och Cicci baka muffins ! Hoppas mamma och pappa blir positivt överaskade ! ( de är inte hemma) . Men det återstår väl att se ! ;) hah .
Ska fota lite under bakandet också ! Kanske lägger upp den ( om det blir något bra kort ! )

Puss.

Packa

Hejsan. Allt är bestämt nu, eller nästan iaf. Jag ska till Andreas ikväll, men vet inte riktigt hur jag ska få hem kameran och stativet än..^^ Men får lösa det sen!

Nu ska jag hur som helst packa , och ta på mig en långärmar. Jag fryser !

Puss.

www.ellinorsjoberg.blogg.se

En kompis till mig har en liten tävling ( eller nåt ) på sin blogg. Tänkte vara snäll att reklamera då :) Så att många fler kan rösta fram henne bästa foto!

www.ellinorsjoberg.blogg.se

BESÖK! <3

Vilken härlig dag´

Godmorgon på er!
Jag vaknade av väckarklockan klockan 9, men var ej trött så jag kunde gå upp nästan direkt. Skönt! Sen fick jag väcka Cicci, äta frukost och ge King mat. Sen blev det en liten promenad med han. När jag kom in igen blev det duschen för min del.
Nu har jag precis gjort mig i ordning och hunnit fota lite. Tycker det är jättekul! Lite konstigt, ibland har man verkligen mycket att fota.. ( eller inte ) .. haha . Men det är jag på alla kort iaf! Men ni får stå ut !
Ska nog till Andreas sen ikväll ! Hoppas det iaf . Ska kolla det med han sen när han vaknar ^^. Och om jag ska dit kommer jag nog fota Fredrik ikväll eller imon. Då blir det fler kort för er att se ! :)

Här kommer korten på mig jag tog innan. Hoppas ni överlever x) . ( De två första korten är tagna med min kamera, rästen med Ciccis )





Sådär ja !  Så ser jag ut idag, om någon ville veta . hah ..

Ne nu ska jag ringa mamma !  ska kolla upp lite grejer . 

Puss hej

Ikväll blir det sängen tidigt

Godkväll.
Har precis sett på Paradise Hotel nu. Det va bra ikväll! Nu ska jag gå och lägga mig .  Och sen imon ska jag till Andreas. På kvällen då... men ändå! haha .  ^^
På dagen vet jag inte vad jag ska göra.. får se ! :)

men..  godnatt !  puss

Mycket TV

Hej igen.

Har ganska precis sett Starwars episod fyra nu. Den va ganska okej. Fast, äh, jag vet inte . Lite konstig.. ^^

Om fem minuter börjar CSI. Och självklart tänker jag sitta framför TVn då, så detta blir ett snabbt inlägg :)

Och efter CSI blir det Paradise Hotel . Haha ^^ Har inte sett många avsnitt, men tänkte börja se det nu ! ;)

Ne nu ska jag gå ner till källan. För vill inte missa början,  som jag alltid gör annars ^^

Puss

Vem ?

hej. har fått en kommentar av " Luke, I'm your father " .  Lite svårt att svara på den när man inte vet vem det är . Vågar kanske inte ha Starwars-maraton med någon jag inte känner ? ... :P haha . Så du som skrev det , om du läser detta kan du kommentera och berätta vem du är ^^ ?

Hemma´

Ja nu är jag hemma igen!

Köpte ingenting till mig själv i stan, men en långärmad och en påse chilinötter till min syster (:  haha .

Här kommer ett par kort på Evelina och Gustav!




Ja, det va dom det!

När vi var inne på netto träffade vi även några klasskompisar till mig :)  Kul! 

Hela dagen har varit toppen hittills !  Var kul att va med Gustav ! Och såklart kul att träffa Evve igen " :)

Puss .


Foton

Hejsan. Ska snart in till stan. Bussen går 13.05. Men har hunnit testa Ciccis kamera nu! Och den är helt okej så den får följa med in till stan! haha.




Jag vill ha en sköldpadda ! Bara så alla vet (: haha .

Nu ska jag packa ihop och gå ner till bussen!
Pusshej

Idag blir det stan

Godmorgon på er!

Idag ska jag ta bussen in till stan där jag ska träffa Evelina och Gustav. Vad vi ska göra vet jag inte . Men det blir väl att gå i någon affär, och så kanske fota lite. Men tror ej jag tar med min kamera dock. Det blir nog Ciccis lite mindre! Men den är bra den med så det funkar om det är något jag vill fota!

Och på tal om att fota,  jag tog lite kort nyss.   Ska visa tre stycken.




Tycks ?
Puss.

Sitter och ser på starwars ...

... på mitt rum nu. Satt i källan innan, med Mikael och Eric, men Eric va trött och somnade så de gick hem sen .. :P 

Tack för alla fina kommentarer idag förästen ! När jag kom upp nu från källan hade jag fyra stycken! :) Sånt är så roligt! Kommentera mera! Jag skulle bli jätteglad! :)

Puss.

Läskiga bilder

Hej där. Har sett tre filmer idag tror jag . .  Haha,  men jag älskar ju att se film (:  Sen ikväll kommer Eric och Mikael och då ska vi se på Star wars ! x)  Har ju inte sett de filmerna .. ^^

Fotade lite nyss. Blev några okej kort! Läskiga, men okej!




Jag har inte redigerat bilderna mer än att gjort dem i svartvitt och gjort dem lite "kornigare". Jag har tagit bilderna utan blixt och med lite längre slutartid, så man hinner röra sig.
Blev ganska nöjd! Borde testa detta flera gånger!  Kanske kommer det fler bilder sen. Om jag orkar :)

Puss.

Scary

Hej. Har precis sett en film på Voddler nu. " Bratz: the movie " blev det ! .. haha ^^ Den va lite bra faktiskt .. Bara för jag tycker om såna dära "High School filmer" ^^..

Har också hunnit ta åtta kort på mig själv. Men det är bara tre stycken som jag redigerade. Och jag är inte seriös på dem. Bara så ni vet. Den sista är läskig.




Nu har min kusin kommit. Ska nog gå och hälsa! hhaaha. 

Puss.

Voddler !

Hej igen !

Har fått en invite till Voddler idag ! Är suuuper glad ! Har precis laddat ner programmet nu, så ska testa det nu :) hiihh !  Alltså, jag är dunderglad !!

Puss.

Söndags morgon

Godmorgonn på er!

Har precis gjort mig i ordning. Mamma väckte mig vid halv 10 . Det är ju inte jättetidigt, fast jag va så trött idag O.o ... Jobbigt ! Men nu är jag uppe och klar hur som helst!

Min faster ska komma idag och hälsa på. Tror hon ska ha med sig sin kille, eller sambo, eller något, också. Och sen kanske John hänger med ( Min kusin ) .  Men det märker jag väl. Ska bli spännande att träffa dem. För det va nog minst ett år sen sist. Minst! Minns faktiskt inte förra gången jag träffade dem.. x) Ändå bor vi så nära varandra ! De bor i Hultsfred, och det är närmare dit än till Vetlanda för oss egentligen .. ^^ haha.. Så det kan vara.

Fram till att de kommer vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Kanske fota lite. Fast har inget att fota idag . Eller, kanske kan testa att fota mig själv. Med självutlösare! .. hmm.. får se :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, för det har jag inte hunnit med än ^^

Puss.


GODNATT

Nu ska jag dra mig till sängen. Underbart, för jag fryser om fötterna .. O.o

godnatt. puss

Vill ha <3

Ska önska mig detta i födelsedagspresent ! :)

Klicka här så får ni se vad det är för något. JAG VILL HA !<3

puss.

REKORD

Weii! Nytt rekord på bloggen ! Har nu haft 43 besökare idag ! Vad glad jag blir! :) Hoppas några stannar kvar och fortsätter följa min blogg ! :) Lägger upp så mycket bilder jag bara hinner ( för jag antar att det är det som är intressant ? ) ;) haha .

Ne nu ska jag ner till TVn igen .  Bloggar kanske mera sen ! Om jag har något att skriva om  ... ;)

Puss.

StarWars

Hejsan

Blir ett litet snabbt inlägg nu bara. Ser på StarWars episod 2. Ja, tänkte bara säga det ! :)

Åh, förästen. Nästan besökarrekord idag ! Nästan nästan !

Men länka gärna vidare min blogg till andra ! :)

Puss.

Fotat Cicci.

Hej där igen!

Nu har jag fotat min lillasyster. Idag blev hon stylad som en katt, typ, ah, jag vet inte riktigt vad det blev.. Ni får se själva!











Det va bilderna som är redigerade!

Lägg gärna en kommentar och säg vad ni tycker. Jag menar, hur ska jag annars kunna förbättra någonting?

Puss.

Fota syrran

Nu ska jag fota Cicci! Ni får hålla utkik efter bilder lite senare ! :)

Puss.

100102 - Hemma från Andreas

Hejsan!
Kunde varken blogga igårkväll eller innan idag , tyvärr, för har inte hunnit med det. Jag har nämnligen varit med Andreas från igår - idag.

Jag har haft trevligt! Sett på film, åkt skridskor ( lånade av Fredrik, för har inga själv ) och sett på tv.

Sedan idag var vi inne i stan när mamma och pappa kom och hämtade mig. Köpte lite småsaker!

En filt
En mugg
Ett ljus
( fyrkantigt )
En parfym
Tre par Pieces-trosor

Mycket nöjd med det jag hittade ! :)

Nu blir det till att styla och fota syrran! Sen ikväll blir det Star Wars ^^ haha ;)  Har inte sett de filmerna , så får passa på nu när de går på tv :)

Puss.

Fyrverkerier!









Lite bilder! Vad tycks?

Hoppas ni får ett Gott Nytt År nu allihopa!

puss jessica

RSS 2.0