rekord.

Cyklade nu till CSI. Alltså på våran crosstrainer vi har hemma då. Gjorde idag som jag gjort en annan gång. Att jag cyklade till CSI, vilade i pausen och började cykla igen när CSI började igen. Idag cyklade jag alltså 17 + 13 + 11 minuter. Känns jättebra! Nästa gång kanske jag till och med kan skippa att vila i första pausen. Vem vet? :)
Puss och godnatt för nu ska jag hoppa in i duschen sen sova!

Nu blir det CSI

Love it.

Imorgon - kortbyxdag!

Imorgon blir det kortbyxor till skolan! Har inte bestämt mig än om jag ska ta shorts eller bara ett par kortare byxor. Får se. Tänkte gå och duscha senare, och efter duschen testa lite kläder! Länge sedan jag klädde mig i sommarkläder nu ju .. :)

Svar på kommentar.

Fått en kommentar av Medea, tänkte svara på den! :)

Jag var inte på Rix FM, tyvärr. Hade även velat gå på balen, både i Vetlanda och Västervik. Men valde att vara i Oskarshamn ist. Där var det marknad och lite uppträdanden! Det var awesome! Lovestoned sjöng och jag har verkligen fastnat för deras låtar.. (a) Anledningen till att jag inte talade om det btw, det var nog för att det aldrig kom på tal om vad man skulle göra i helgen :)...  Kram!

Läxor hela kvällen.

Godkväll kära vänner. Slapp dag i skolan med film nästan hela dagen. Däremot nu hemma börjar det jobbiga. Har suttit framför läxböckerna ända sedan jag kom hem hittills (nästan, jag åt ju med innan). Har övat massa på mitt TOF prov jag har på onsdag och nu tänkte jag sätta mig och öva lite på SHn jag också har till på onsdag. Också det ett prov. Usch alltså... Blä på skolan och blä på läxor! Nu längtar jag faktiskt till sommaren!
Puss på er!

Foton på artister!

Här kommer foton!

Lovestoned








Erik Linder (förvånandsvärt snygg faktiskt!)



Elin Lanto







Sanna Nielsen





Lägg gärna någon kommentar om bilderna! Skulle göra min dag! :)

Puss <3

Helgen.

Hej! Nu är jag hemma från Gunnarsö. Igår var det en jättekul dag. Det var marknad i Oskarshamn så vi var inne i stan och kollade lite. Jag köpte en klocka och några armband och lite godis. Sedan, vid fyra, då var det uppträdanden. Det var Lovestoned, Erik Linder, Elin Lanto och Sanna Nielsen som sjöng. Jag fotade gärnet så tänkte ta itu med de bilderna nu :).

Förästen så firar jag och Andreas två och ett halvt år idag. Det är ganksa lång tid! <3

Haft en bra helg?

Puss.

Gunnarsö

Hej! Sitter just nu nere på Gunnarsö. Tänkte se lite grann på supernatural och sedan gå och lägga mig. Imorgon är det marknad i O-hamn och jag ska vara där och fota såklart :) Lite uppträdande och sådant kommer det också bli!

Ha en bra helg.

Puss.

Jobb: Vinalm Studio

Laddar upp ett par foton från Vinalm Studio lite snabbt. Alla bilderna är oredigerade bortsett från att jag hunnit sätta dit mitt namn på dem. Tänkte sätta mig och se på Supernatural nu!
Lägg gärna en kommentar med er åsikt.
Puss.

Skriver webbläsarrapport

Hej alla läsare! Idag åkte jag med mamma hem efter skolan. Hon var inne i stan nämligen. Har även snackat lite med Nadia och fått reda på vilka veckor jag ska städa i sommar. Det blir 26 - 29. Alltså fyra veckor. Tror jag kommer stå ut faktiskt :)! Nästa lördag ska jag ner till affären. Ska då lära mig att jobba där för sen kommer jag få jobba där under helgerna i sommar. Blir nog kanon tror jag! :)
Nu måste jag sätta mig och skriva klart min webbläsarrapport. Den ska vara inskickad absolut senast söndag. Måste också försöka hinna med att jobba lite på min bilduppgift tills imorgon. Har nämligen bild då och ska ta med bilderna tillbaka till skolan.
Någon som vet hur man kan skugga något i photoshop? Har PH CS3 (eller 4, minns inte). Hjälp tack! :)
Hörs sen! Pussar <3

Fotade åt Vinalm

Hej! Idag efter skolan gick jag och Medea på stan. Jag köpte en BH och två klänningar. Sedan, klockan sex, då mötte jag upp Mikael Vinalm utanför kontorssprcial. Sedan fotograferade jag i hans studio. Det hela tog cirka två timmar och jag är nu 300kr rikare! :) Mycket trevligt var det! Bilder kommer upp när jag får tid.

Nu måste jag göra läxor...

Puss.

Imorgon.

Hej. Imorgon har jag en jobb efter skolan. Ska stanna kvar i stan till 18.00 då jag ska till Vinalmstudio och fota. Ska bli spännande! Hoppas allt går bra :)

Nu tänkte jag krypa ner. Är hyffsat trött!

Puss på er.

Cooper-test idag.


Hejsan. Idag hade jag coopertest på idrotten. Gick förvånandsvärt bra faktiskt. Sist jag sprang, i höstas, då sprang jag inte riktigt ett halv varv och gick rästen. Min tid då var något på 20 minuter. Idag, då sprang jag hela första varvet och sprang i intervaller under andra varvet. Denna gången fick jag tiden 17,25 minuter. En förbättring på tre minuter alltså! Shit, är jättestolt!

Hela banan är två varv runt en sjö, 2,4 km lång.

Nu tänkte jag skriva lite grann på mitt webbläsararbete. Försöka bli klar med det till på fredag!

Puss på er.

Ciccis konfirmation - bilder.

Här kommer nu lite bilder från gårdagen.






























Ja, det var lite foton. Lägg gärna någon kommentar - om ni har lust.

Idag har varit en hyffsat bra dag. Hade prov på morgonen. I persondatorer. Haha, det va lite kul för vi hade ett praktiskt prov. Skulle hitta fel i datorn. På något sätt small min dator.. hm.. haha. Nätagregatet small. Det gick sönder och jag fick ta en ny dator. Denna gången gick det bättre :).

Hade även svenskaredovisning idag. Det gick nog bra tror jag. Får väl se sen!

På engelskan såg vi på sagan om ringen. Det var skönt! Den är så bra! Såg den dock utant text, men det gjorde ingenting. Har ju sett den innan :).

Nu ska jag göra mig redo inför träning! CSI börjar nio och då tänkte jag cykla tills pausen, sen vila, sen när CSI börjar igen ska jag cykla - sen vila i pausen och sen cykla tills det tar slut. Får se hur det går.

Ha en bra kväll! Puss,

Konfirmation idag.

Min syster konfirmerades idag. Orkar inte lägga upp bilder än dock men ska försöka hinna med det imorgon :).
Nu ska jag och älsking se på supernatural! :')

Det är jag som fixat henne fin i håret! Rätt fin va? :)

Puss.

Dagen innan Ciccis konfirmation

Hejsan. Idag blev det att gå upp tidigt. Har precis gjort mig i ordning osv och ska alldeles strax ut med King.

Om ett tag kommer Pappa och Andreas. Sen ska vi börja förbereda massa inför morgondagen. Cicci konfirmeras då. Vi måste ner till Kvill och duka osv där. Det är i Kvill vi ska ha konfirmationsfesten sen.

Nu har inte jag mer tid här. Måste sticka ut med hunden.

Puss.

Fota Lucifer och Rex.

Godkväll, eller godnatt kanske jag till och med borde säga. Har varit en lite rörig dag idag. Först matte-nationella fram till 12.30 i skolan, sedan två och en halv timmas persondatorer på det.

Efter skolan följde jag med Caroline hem. Hade fått ett litet jobb av henne. Skulle fota hennes häst Lucifer och hennes hund Rex. Jag fick betalt med :). Nu kommer lite foton jag tog. Alla kort är tagna av mig, förutom det kortet som jag är med på då ( jag är i vit jacka ).





















Hoppas ni tyckte om korten. Skulle bli glad om jag fick lite tips och kritik. Vill kunna bli en bättre fotograf.

Puss.

Sitter hos Carro.

Hej. Har fotat massa ikväll. Ska kolla igenom alla bilderna när jag kommer hem. Cicci fick åka till sjukhuset så mamma och pappa kan inte hämta mig än.. ! ^^ hah, ,Så det kan gå.

Puss.

Persondatorer nu.

Hej. Sitter i skolan. Har presondatorer nu. Skriver på min rapport om olika webbläsare.

Efter skolan idag ska jag hem till Caroline i Mariannelund. Ska fota hennes häst å så :) Ska bli ett intressant jobb!

Kram.

Åska.

Usch vilket väder vi har här runt Vetlanda. Det åskar, blixtar och regnar. Ute är det 16 grader och kvavt och inne är det hemskt. Det är 26 grader. Har altandörren öppen men finns verkligen ingen luft. Blir nog en dusch ikväll. Blää..

Är det lika dåligt väder överallt?

Puss.

Nationella i matte A imon.

Hejsan. Eftersom vi har nationella i matte imorgon och våran mattelärare varit sjuk hela veckan måste jag spändera en del av min kväll nu framför matteboken och repetera lite grann. Har ju i och för sig nästan läst klart B-kursen också men frågan är om det gör saken lättare eller svårare? Tror det kan bli så att man tror saker är svårare än vad det egentligen är.

När jag inte orkar med mer matte ska jag nog gå ner och träna, sen blir det supernatural för mig :)

Puss.

Sovdags.


Nu ska jag krypa ner under täcket. Måste få några timmars sömn så jag orkar med skolan imorgon ju. :)

Puss.

Rädda min sommar?

Hej. Har verkligen satt mig i en svår situation nu. Det är snart Juni månad och jag har ingen sommarjobb. Har sökt och sökt och sökt, men då jag sökte ( i feb och mars ) då var det fullt överallt. Nu idag fick jag frågan om jag var intresserad av att jobba på samma ställe som förra sommaren. Städa nere på bruket. Men jag är så osäker. Väljer jag det jobbet kommer jag ångra mig varje sekund, men tar jag det inte kommer jag inte ha ett öre på hela sommaren och hamna massa massa back sen efter sommaren. Alltså. Har lust att bara gå och låsa in mig någonstans. Vet inte vad jag ska ta mig till "/.

Är det ingen där ute som har lite jobb till mig? Jag gör vad som helst!

Nu ska jag vara lite positiv ist. Hade fläta idag (Y). Eller har det fortfarande, men ah. Det va rätt skönt. Brukar aldrig ha någon "frisyr".


Lägger in denna texten igen. Bara för att NÅGON ska höra av sig. Jag låter jättegnällig, men jag lovar jag är snäll :).

Jag söker sommarjobb. Du vet möjligtvis inte någon som skulle behöva en billig fotograf någon gång? =) Måste i och för sig inte ens vara i sommar utan kan vara när som helst när jag har tid. Om du kommer på någon kanske du kan höra av dig -0738482105 eller på msn/mail? Fråga gärna runt! Skulle vara jättesnällt! =)
Bor lite grann utanför Vetlanda, i Småland men åker gärna iväg också.
Jag tar 100kr + reseersättning.
Tack på förhand!


Har fått min kamerasladd nu så har en del nya foton att lägga upp. Tror dock inte jag hinner ikväll, men ni får ha tålamod :)

Puss.


SOMMARJOBB??

Jag söker sommarjobb. Du vet möjligtvis inte någon som skulle behöva en billig fotograf någon gång? =) Måste i och för sig inte ens vara i sommar utan kan vara när som helst när jag har tid. Om du kommer på någon kanske du kan höra av dig -0738482105 eller på msn/mail ? Fråga gärna runt! Skulle vara jättesnällt! =)

Finally a job!

På onsdag nästa vecka ska jag till Vinalms studio och fota. Ska bli både roligt och spännande! Mitt första riktiga fotojobb :).

Redigering av Beatrice.

Har nu suttit ett par minuter och slängt ihop två små redigeringar av samma bild. Modellen heter Beatrice Lejnegård och är min bästa vän. Rätt nöjd med bilderna.


Vad tycker ni? :)

Vote!


Vill ni ha lite bra musik? En riktigt bra spotifylista att spela när ni har fest, eller kanske bara när ni tar det lugnt?

Klicka in på den här länken http://www.forfesten.se/?page=details&id=206 och rösta på B&R listan! Där kan ni också ladda ner spellistan som ni röstar på!

Tycker ni kan vara snälla och rösta. Ni får ju kalasbra musik på köpet! :)
Puss.


Tisdag - Orientering.

Hejsan. Hemma från skolan och helt slut. Satt hela dagen igår ju med ett arbete. Skrev nio sidor. Idag fick jag reda på att vi inte skulle lämna in det! Så sjukt jävla dåligt! Jag har lagt ner så grymt mycket arbete på detta nu och sen ska vi inte ens lämna in det?! Dessutom fick jag reda på av läraren att vi ska ha prov på allt det nästa onsdag. Det får vi reda på en vecka i förväg. Alltså shit vad irriterad jag är.

Orienterade idag på idrotten. Tänkte ju egentligen göra cooper-test, fast det blev inte så (: Tycker jag behöver en vecka till på mig att träna lite, så jag tar och springer nästa tisdag ist! Orienteringen gick bra tycker jag. Tog alla kontroller och var tillbaka i tid. Vi tog en bana på 3km, helt lagom! Sprang hyffsat mycket faktiskt :)

Nu ska jag lägga mig ner i sängen ett tag och se på Supernatural.

Vad har ni gjort idag? Puss.

Finnish

Hej på er.

Ni kanske undrar vad jag haft för mig idag egentligen? Jag kan säga er att jag har suttit hela dagen till och från och skrivit ett SH-arbete om internationell politik på nio handskrivna sidor. Hoppas jag får ett MVG på denna inlämnlingsuppgiften - det är jag verkligen värd nu känner jag! Är helt färdig, om ni förstår vad jag menar? Rätt trött i huvudet alltså.

Nu tänkte jag plocka ihop väskan tills imorgon, har gympa så måste packa ner idrottskläder också.

Vid nio börjar CSI, det ska jag se, sen tänkte jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av Supernatural. Såg ett avsnitt av det igårkväll och så ett par nu på morgonen :) Jättebra är serien!

Glöm inte höra av er angående fotojobb!

Puss.

Tävling hos Meox!

Hejsan. Tänkte länka till en tävling jag är med i. Man kan välja priset själv på hemsidan www.kaffebrus.com. Vad som helst, till ett värde av 500 kr.

Gå in och läs mer här.

http://soclog.se/p/f.html?url=http://meox.blogg.se

Jag söker fotojobb!

Hej kära läsare.

Nu är det så att jag har börjat fundera lite grann. Har hela tiden fotat gratis åt nästan alla. Men det tjänar jag som fotograf ingenting på egentligen? Tänkte därför göra lite ändringar.

Jag söker nu fotojobb. Fotar allt du vill. Personer, band, föremål osv. Priset kan vi diskutera. Jag kommer inte ta mycket, men tycker det är bäst om vi kommer överens om ett bra pris tillsammans?

Jag bor lite utanför Vetlanda men kan sticka iväg en bit om jag får resersättning.

Vill ni se foton jag har tagit kan ni klicka runt lite här på bloggen. Har lagt upp det mesta.

Om ni har några frågor eller om ni är intresserade kan ni höra av er till mig!

[email protected]
0738482105

Måndag & Studiedag

Godmorgon mina kära läsare och vänner. Idag blir en jobbig dag. Har ett arbete jag måste göra, som jag precis börjat med. Det ska vara inlämnat imorgon så måste verkligen kämpa på nu och ta tag i det. Ämnet är Samhällskunskap och jag ska skriva om Internationell politik. Det är endel frågor jag ska svara på. Inga lätta frågor heller.

Hittills idag har jag endast hunnit äta frukost, bytt om och sett på ett par avsnitt av SuperNatural - en serie jag fick av en klasskompis ( Medea Lindgren ). Den är jättebra och spännande, och det är nästan så jag ångrar att jag började se den. Vill egentligen tillbringa hela eftermiddagen framför serien, men måste tyvärr göra SH.

Vad händer idag? Puss.

Fotosession- Fredrik Lennartsson (+ Amanda Lennartsson)

Här kommer bilderna jag lovade på Fredrik. Amanda är även med på någon bild, då hon också ville bli fotad.








Avslutar med en bild Fredrik tog på mig. Endast för att jag lägger ut så grymt lite bilder på mig själv här på min blogg. Haha.

Vill jättegärna höra lite åsikter angående fotona!

Nu ska jag nog sova. Godnatt. <3

At Andreas Place

Härliga dagar hos Andreas. Här kommer ett par kort som antagligen jag eller Amanda tagit.







Var även på filmnatt med ju. I onsdags. Tänkte ladda upp ett par kort från när vi grillade, så ni får se vilka människor som var där :)




Det kanske är nu jag ska skriva lite om helgen med? Men vet ni vad?, det orkar jag faktiskt inte :) Kan nämna att den varit trevlig osv. Blev endel fotande. Fotade Fredrik i torsdags, några kort därifrån kommer upp alldeles strax :)

Puss.

Hultsfred.

Hejsan. Har en liten fråga till er idag. Hoppas att alla som läser kommer svara!

KOMMER DU GÅ PÅ HULTSFREDSFESTIVALEN I SOMMAR? OM JA; HUR MÅNGA DAGAR ISF?

Skulle vara tacksam för svar :)


Jag har lite funderingar själv på att gå. Men är inte 100 än. Måste ju ha någon att gå med först och främst.


Idag bär det dessutom hem från Gunnarsö. Ska bli skönt. Få sova i min egen säng igen :)

Puss.

Dimma

Hej. Igårkväll var det väldigt dimmigt, som jag säkert talade om då. Jag och Bea var ute på en promenad och tog lite kort. Tyvärr har jag inte mycket tillgång till dator. Passar endast på att sitta vid min systers nu när hon är ute och fikar. Ni får vänta med att se bilder till på söndagkväll. För då kommer jag hem.
Lägger in en gammal bild på min syster sålänge.


Puss.

Gunnarsö

Hejsan. Sitter nere på Gunnarsö nu. Missbetömde vädret lite grann så jag tog visst med mig några tröjor för lite. Det är mycket kallare här än hemma! Riktigt rått är det. funderar dock på att gå ut en sväng ändå innan det blir mörkt. Det är nämnligen dimma ute, kan bli rätt nice att fota i.

Puss på er!

Dålig uppdatering

Hejsan. Blir inte så mycket skrivande nu på några dagar, som ni kanske märkt. Jag är inte hemma. Har varit hos Andreas nu sen i onsdags men ska hem idag, fast är bara hemma ett par minuter för sen ska jag iväg igen. Ska till Gunnarsö. Där vi har husvagnen. Så på söndag kommer jag hem igen. Tänkte bara tala om det.

Puss.

Kategorier

Hej. Tänkte bara tillägga att jag har skapat lite kategorier här på bloggen nu. Har inte sorterat in alla inlägg i kategorierna de ska tillhöra än men det kommer! Ta gärna en titt i dem :)

Nighty Night.

Nu är det nog dags för mig att börja dra mig mot sängen. Har tyvärr ingen sovmorgon imon som jag hade idag. Däremot hoppas jag innerligt att jag får sluta 12.30 imon. Allt hänger på en lärare.

Sov gott på er! Godnatt.

Kommentarer sökes.

Hej. Vet att jag har fått en ökning av läsare här på bloggen och skulle verkligen bli jätteglad ifall jag även fick en ökning på kommentarsbiten! Det kan vara vad för kommentarer som helst. Bara så underbart kul att höra vad folk tycker och tänker :).

Måste även tala om hur jag egentligen känner för min kära pojkvän. Det går lite upp och ned ibland - inget allvarligt - men jag älskar honom så mycket. Inte långt kvar till vi firar två år och sex månader.

Puss.

Mario Kart Love Song

Lyssna på denna låten. Helt underbart söt!

Mario Kart Love Song.



Puss.

Promenad.

Hejsan. Precis hemkommen från en liten promenad med King. Den blev inte lång med tanke på min hosta osv. Tog med mig kamera ut! Dock inte min, för den hade slut på batteri, så tog Ciccis ist (det var hon som tagit slut på mitt kamerabatteri). Ska ladda upp ett par kort nu. Tog inte många.



hm, ja det var dom det!

Kameran Cicci har (som jag fotade med nu) är en Olympus digitalkamera på 8 megapixlar.

Puss.

Home from school.

Hejsan. Kort dag idag ju. Kändes lite lustigt att jag bara hade en lektion + idrott. Var förästen med lite på idrotten. Vi hade orientering och jag och Medea gick en sväng. Vi tog faktisk alla kontroller utan en på den kortaste banan. Duktigt. Haha :)

Nu sitter jag och väntar på mat. Den borde vara klar vilken sekund som helst.

Haft en bra dag? Puss.

Sovmorgon.

Godmorgon mina söta läsare. Gick upp ur sängen lite efter nio i morse. Skulle upp och äta frukost och ge hunden mat. Nu har jag även hunnit gjort mig i ordning och sitter just nu och väntar på att klockan ska gå. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills mamma kommer hem. Hon är ute med King just nu nämnligen. Jag börjar skolan halv ett idag och mamma ska skjutsa in mig någon gång mellan halv tolv och kvart i tolv. Blir rätt lagom. Då är jag inne mellan tolv och kvart över.

Har två lektioner idag. Matte och idrott. Fast idrotten tänker jag inte delta i idag. Har hostat förfärligt mycket nu hela morgonen. Det kittlar något grymt i halsen hela tiden. Får det inte att sluta. Asjobbigt, men jag får stå ut.

När jag kommer hem från skolan sen ska jag äta middag, sen sätta mig med läxor. Har lite grann att göra tills imorgon. Vet inte hur mycket det är jag ska göra än utan vet bara vilka ämnen det är; "naturkunskap" och "teknik och företagande".

Nu ska jag sitta på fb tills mammsen kommer hem. Kanske packa ihop skolväskan med lite snabbt.

Ha en bra dag! Puss.


Host host ^^

Hej. Har hunnit med endel sen jag skrev sist nu. Jag cyklade i 10 minuter (sakta) för att jag skulle ta det lite lugnt. Hostade som bara den efter det och jag har bestämt mig för att det inte blir någon gympa för mig imorgon. Aja, hur som helst. När jag tränat så duschade jag, sen satte jag mig framför CSI med lite rabarberpaj. Mums.

Kan även säga att jag tror jag fått svar på lite funderingar. Skönt för då kan jag sova gott inatt.

På tal om att sova. Jag har sovmorgon imon. Börjar inte skolan förän halv ett. Det är rätt gött alltså! Inget man tackar nej till. Speciellt inte när jag övertalat mamma om att hon ska skjutsa in mig till skolan. Kan alltså sova till jag vaknar av mig själv imon. Underbart (!).

Nu ska jag bjuda på en redigerad bild på Medea sen gå och lägga mig och se på tv tror jag. Är faktiskt trött! Haha.

Puss och kram.

Heja mig.

Nu tänkte jag pressa mig själv lite grann. Är ju fortfarande lite förkyld och så men mår mycket bättre nu än tidigare. Har inte tränat på crosstrainern nu på över en vecka så tycker det är dags att sätta igång igen. Ska dock ta det lugnt och jag räknar inte med att klara länge idag, på grund av min hemska hosta.

Puss.

Tack alla kära vänner som finns där för mig. Man kan aldrig säga det nog med gånger - Jag älskar er. ♥

Plugg.

Nu måste jag verkligen plugga lite grann. Har endel att göra nu framöver .

Tisdag
- Matte
Onsdag
- Naturkunskap
- Teknik och företagande
Nästa tisdag
- Samhällskunskap
Nästa fredag
- Bild
- Matte (nationella)

Puss.

Confused.

Vet inte vad jag ska tro ... ? Men kanske jag bara inbillar mig ^^

Asnice kille med en awesome tävling!


Kolla in denna killens blogg. Helt sjukt skön stil har han. Galet alltså! Han har nu även en tävling där man kan vinna en finfin telefon. Kolla in den här.

Only two days left.

Hej. Nu är måndagens skoldag gången och jag sitter framför datorn igen, som jag alltid brukar göra. Detta blir ett ganska kort inlägg då jag inte har så mycket att säga. Sitter och funderar lite. Tror jag är lite ignonerad, men förstår inte. Hur som helst borde jag göra lite läxor nu. Orkar inte sitta hela kvällen imorgon sen.

Pussar.

New in.

Här är mina inköp från Göteborg. Allt från Vero Moda.


Nu ska jag sova. Puss godnatt :')

7-9 Maj i Göteborg.

Godkväll. Här kommer äntligen korten jag tagit i Göteborg. Laddar inte upp ens hälften, men ni får se några stycken iaf! :)

Fredag
Åkte tåg till Göteborg. Magnus hämtade mig vid stationen, allt gick bra. När vi kom till lägenheten tog vi det lugnt och såg på tv.



Lördag
Jag och Tania åkte in till centralstationen. Skulle möta upp Alexander. När vi träffade honom hälsade vi och sen lämnade Tania mig och Alexander ensamna. Vi gick runt lite i Nordstaden för det regnade utomhus. Fotade lite och snackade. Riktigt trevligt! Längtar tills jag får träffa honom igen :) Senare på dagen när Alexander åkt hem igen gick jag, Tania och Magnus runt i Nordstaden och shoppade. Jag köpte kläder för 860 kr. På kvällen såg vi på bio (Iron Man). Helt otroligt hur stor filmstaden är i Göteborg! När vi kom hem från bion åt vi och sen såg vi film. Minns inte vad den hette.





Söndag
Magnus och jag klev upp tidigt, halv åtta. Vi skulle åka runt lite grann och fota i stan! Det var såå fint och jag fick en hel del bra kort. Vid tolv åt vi, sen åkte vi till stationen för vid ett gick min buss. När jag stod och väntade på bussen såg jag att Mikael (som bor i samma lilla by som jag) också stod där och väntade. Haha. Då hade han varit hos sin flickvän nu i helgen. Trevligt med sällskap på vägen hem!
























Det var min helg lite kort draget! :)

Nu ska jag se på tv eller något. Ta det lugnt! :) Puss.

Home sweet home.

Hejsan. Hemma igen efter en fyra timmars bussresa från Göteborg. Visserligen var den inte helt fel för jag hade trevligt sällskap. Mer om det sen.

Tänkte bara bevisa att jag lever o så :) Ett inlägg om helgen med massa bilder kommer upp lite senare då jag hunnit lägga in fotona på datorn :)

Vad har ni gjort i helgen? :) Puss.

Framme i Göteborg.

Hej. Tänkte bara tala om att resan gick jätteba och att jag nu sitter i M och T:s lägenhet. Det är så mysigt! Vi ska nog snart gå och lägga oss.'

Imon blir det först stan, ska shoppa med Tania och sen träffa Alexander. På kvällen ska vi se på bio, Iron Man 2. Wiiie :)

Puss. Godnatt!

Göteborg i helgen.

Tänkte bara tala om att jag ska upp till Göteborg i helgen. Åka tåg för första gången i mitt liv - och ensam! Det ska både bli roligt och spännande. Uppe i Göteborg ska jag bo hos min bror Magnus och hand fru Tania. Trevligt, för det var länge sen jag träffade dem nu. Hade även planerat att träffa en kompis, Alexander, när jag är i Göteborg. Har aldrig träffat honom in real life innan så det ska bli kul. Har snackat med honom över internet och i telefon innan bara.

Nej nu ska jag packa klart. När jag kommer hem från skolan imon kommer jag precis hinna äta innan vi ska iväg till Nässjö. Sen därifrån ska jag ta tåg :)

Ni märker ju om jag bloggar något i helgen, men det är inte alls säkert. Ha en bra helg!

Puss.


Fotosession- Medea Lindgren

Goddag. Skolan idag var rolig. Fast har haft rätt ont i bihålorna .. ^^
Efter skolan stannade jag och Medea kvar i stan. Vi hade besämt att jag skulle fota henne och så blev det! :) Förutom massa kort på henne blev det även lite på blommor vi såg (: Det var trevligt!














En kommentar skulle göra mig glad :)

Puss.

Goodnight ´


(gammal bild på mig)
Godkväll mina små söta vänner. Jag har precis tagit hostmedicin och duschat nu och tänkte krypa ner i sängen. Ska nog försöka hålla mig vaken fram till - och under Lost som börjar typ vid elva, men får se hur det blir med den saken. Nu har jag inte så mycket mer att säga er. Utan säger bara Godnatt och sov gott!
Puss.

Tomorrow


(Bilden är på mig i Gran Canaria i Feb.)

Tänkte bara tala om att jag ska fotografera Medea imorgon efter skolan. En enormt söt tjej! Bara jag får för henne så kommer det ploppa upp bilder här på bloggen imonkväll sen :)
Puss.

I Love Photoscape.

Älskar verkligen programmet "PhotoScape". Det är hur lätt som helst och man kan göra massa kul :)

Usch. Jag börjar bli trött i huvudet nu. Har suttit vid datorn hela eftermiddagen och kvällen. Så fort badrummet blir ledigt ska jag nog duscha. Sen blir det nog sängen för min del. Får se om jag håller mig vaken till Lost, annars får jag se det imon. Pappa kommer spela in det ändå :)

Puss.


New.

Nu har jag varit ute och tagit lite nya foton. Hade lite otur att inte solen sken, men orkade inte sitta inne och vänta ut den. Tycker ändå korten blev helt okej! Använder mig ju bara av min Nikon D60 och mitt 18-55mm objektiv. Alltså inget speciellt filter eller macro-objektiv.








That's it.

Skulle bli glad om jag fick lite söta kommentarer. Puss.

Kort dag.

Hejsan. Som ni säkert inte missat åkte jag hem tidigt igår - på grund av min förkylning. Åkte alltså med kvart över tolv bussen och kom hem vid ett. Hur skönt som helst!

Idag fick jag en liten överraksning på matten (vi hade det direkt på morgonen). Både våran SH och NK var inställda idag så vi skulle bara ha TOF med. Men eftersom vi ville hem och orkade inte vänta kvar i skolan gick vi och pratade med läraren vi har i TOF. Han gick med på att hoppa över lektionen. Så underbart! Slutade alltså halv tio idag. Dock fick jag vänta på kvart över tolv bussen för att komma hem, men det var det värt!

Istället för lektoner idag fick vi dock lite hemuppgifter. Men det ska nog fixas! Det är ju inte förän nästa vecka :)

Btw, fick reda på hur det gick på matteprovet idag! Vårat första matteprov i Matte B. Det var ganska svårt men fick hela 35 poäng på det, vilket ledde till ett VG :) Är rätt nöjd, men vet att jag hade kunnat fått MVG. Missade så stort på en uppgift som var hur lätt som helst ^^ Hade jag bara kopplat ihop den hade jag fått MVG. Men men, inget att göra åt nu i efterhand! Ett starkt VG är inte så dåligt :).

Nu ska jag ge mig ut och fota lite grann. Gräsmattan är blöt så det ska bli spännande! Ett helt år sedan jag fotade droppar.

Puss på er.

Fotografering eller bloggdesign

Hej! Tänke fråga om det är någon som är intresserade av att bli fotade av mig? Eller att köpa en bloggdesign?

Jag kommer ta 50 kr för att fota och 50 kr för en bloggdesign - tycker det är riktigt billigt. Ni kan ju höra av er om ni är intresserade. Kan garantera att ni får många många bilder och att ni kommer få vara med och påverka bloggdesignen! :)

Släng antagligen in en kommentar här eller kan ni nå mig på epost eller msn: [email protected].

Tipsa gärna andra!

Puss.

Nationella i engelska.

Goddag. Idag åkte jag till skolan endast för att det var nationella prov i engelska nu på morgonen. När jag var klar med dem och jag hade gjort klart en uppgift som ska vara klar tills imorgon och när jag ätit så tog jag kvart över tolv bussen hem. Det var skönt. Det spöregnade dock ute så fick gå bort till stationen i regn. Men som tur var skulle Kickan också med den bussen och hon hade paraply - vilket inte jag hade. Sedan när bussen kom fram till Pauli så hämtade pappa mig där, så slapp jag gå hem :).

Har enormt ont i kroppen idag. Speciellt i min högeraxel och i fötterna. Allt från igår. Jag tänker aldrig mer vandra! Usch och fy!

Något positivt är att jag itne har riktigt lika ont i bihålorna idag. Hade ju rätt ont igår, men det är bättre nu tror jag. Det gör bara ont när jag lutar mig framåt, snyter mig och flinar stort samtidigt som jag rynkar på näsan (haha, varför man nu ska göra det i normala fall?)

När jag kom hem idag åt jag, sen satte jag mig och såg på "Michael Jackson´s This is it". Den var väldigt bra. Är inte så jätteglad åt såna filmer i vanliga fall men denna var faktiskt helt otrolig. Kanske är det för att jag är väldigt intresserad av Michael Jackson. Tycker han sjunger helt otroligt och dansen tänker jag inte ens nämna. Synd att jag inte upptäckte hur bra han var innan han dog. Hade väldigt gärna sett han live.

Nu tänkte jag bjuda på en söt bild på Evelina som är tagen i somras (har bara redigerat om den lite). Sedan ska jag nog gå och lägga mig och se en film till. Eller jag vet inte förästen. Får se vad jag gör!

Puss och kram.

Bihåleinflammation?

Hej. Tänkte bara uppdatera väldigt snabbt. Jag mår uruselt och orkar verkligen inte sitta framför datorn idag.

Har vandrat med klassen idag, det gick väl. Var bara väldigt kämpigt. Med tanke på min förkylning och att vi gick över en mil var det hur jobbigt som helst. Men ändå rätt trevligt - vissa stunder iaf. Hade tungt att andas så fort jag gick osv. Usch säger jag bara, hoppas jag kryar på mig till helgen!

Imorgon måste jag gå till skolan (egentligen). För har engelska nationella på morgonen. Men funderar starkt på att om jag går i huvudtaget (är inte säker än) så kommer jag åka hem tidigt. När jag gjort klart provet.

Just nu är min förkylning såhär:
- Ont i halsen, hela tiden, men blir värre när jag hostar osv.
- Jättetäppt i näsan (måste vänta tills jag går och lägger mig med att ta nässpray)
- Ont i bihålorna (troligtvis bihåleinflammation)
- Hostar en hel del
- Astrött. Både i huvudet och förövrigt.
- Mina ögon rinner.

Blää. Hatar att vara förkyld.

Nu ska jag gå och lägga mig igen. Sen vid nio tänkte jag göra iordning lite varm choklad och gå ner i källan och se CSI. Sedan blir det sängen för min del! Haha. Har redan legat i sängen sen jag kom hem typ (med undantag för när jag åt). Har även fått lite massage av mamma, för har riktigt ont i axlarna (från att bära ryggsäcken hela dagen). Btw, kan knappt gå på mina fötter. Har fått förhårdnader på "trampdynorna" från vandringen. Riktigt ont gör det.

Ha det bra! Puss.

Sjuuk


Usch. Jag hoppas verkligen jag kryar på mig lite tills imorgon. Men det känns inte som jag kommer göra det för jag har blivit värre nu idag. Men jag får släpa mig till skolan hur det är blir, för jag kan inte missa vandringen vi ska ha ^^.

Puss.

Päls, hår och blommor.

Hej. Har precis tagit ut King i skogen lite grann. Tog med mig kameran för det kryllar av fina blommor nu :). Blev dock inte så många kort, fast några bjuder jag på iaf!





Nu tänkte jag gå och ge Kingen mat. Sedan blir det nog sims ett tag. Ni når mig på mobilen!

Puss.

Testar att redigera på olika sätt.

Som ni sett de senaste dagarna har jag laddat upp endel bilder som jag redigerat så de ska se gamla ut. Nu idag testade jag att "klippa isär" en bild och sedan sätta in tre av de sex delarne jag "klippte isär" i en bild + ha min bloggadress med. Ja. Svårt att förklara. Men här får ni se resultatet!


Troligtvis kommer ni se fler variationer på redigering osv nu framöver! Har upptäckt att det är rätt roligt :)

Puss.

Livet är underbart - bortsett från min förkylning ... ^^

Hejsan! Sitter här på stolen och känner mig hur sjuk som helst. Tung i huvudet, täppt i näsan och ont i halsen.. Men ska ta itu med det snart! Har inte orkar riktigt än!.

Jag kan ju uppdatera er med att Astrid (som jag fotade till en modelltävling för ett tag sen) var en av de 15 utvalda som gick vidare igen. Nu är de alltså 10 kvar och tävlar och Astrid är en av dem! :) Askul! <3


Något mer som är enormt roligt är att Mikael Vinalm har skrivit till mig igen. Han vill att jag ska komma förbi hans studio någon gång nu i maj och fota den. Riktigt kul alltså! Älskar ju att fota och ännu roligare är det att fota åt andra! Hoppas han blir nöjd med mina foton! Han gav mig även fina kommentarer om mina foton här på bloggen. Kul! Sånt får en på riktigt bra humör! :)

Funderar på om jag orkar städa ur våran röda bil idag? Hm. Mår ju inte så väldigt bra, men vet inte när jag hinner om jag inte gör det idag. Behöver ju pengarna jag får!

Nu ska jag göra något annat.  När jag kollar blogg.se igen vill jag har maassa fina kommentarer!

Puss och kram :)

Jag tar mig framåt!

Jag känner att fotograferandet går framåt och att det verkligen är något jag vill satsa på!

Bildbomb från Gunnarsö.

Nu kommer bildbomben jag utlovat! Alla kort är tagna på vägen till eller i Oskarshamn!
Lite snabbt om dagen: Kom ner - fixade lite med husvagnen - gick en promenad med Dessi, hennes kille och Bea - fikade osv.
Den svarta hunden på kortet är min och valpen är inte min. Jag är även med på två kort. Haha Wow eller hur? Lägger aldrig upp bilder på mig själv nu för tiden ^^

Se och njut!
























Första Maj

Hejsan. Denna dagen spänderades i Oskarshamn. Har varit på Gunnarsö och ställt upp husvagnen nu idag. Allt gick bra och vädret tillät att vi tom hann sätta upp förtältet :).

Nu tänkte jag sitta vid datorn ett litet tag medan maten sjunker ner. Sedan ska jag ge mig ner i källan och cykla. Tror dock inte det blir 18 minuter idag, eftersom jag är förkyld, utan jag tar det lugnt och ser hur länge jag orkar. Har nämnligen börjar hosta idag också, plus att min näsa börjat rinna. Halsen är dock lite bättre, fast det känns tjockt. Men ska inte klaga så länge det inte gör så ont i halsen längre! :)

Tog massa foton idag på Gunnarsö. Tänkte lägga in dem på datorn nu, fast lägga upp dem på bloggen senare. Vill inte vänta för länge med att träna :)

Puss!

Majbrasa

Hejsan. Har varit iväg och kollat på Majbrasa nu :) Eller, har varit hemma ett tag, fast har fixat med foton jag tagit :)

Det var en trevlig kväll! Förutom att det var lite falsksång och att det brändes hål i min luva av glöden som flög omkring... ^^ Rackans.. haha.
Kvällen öppnades med att elden tändes och sen började CNR spela, sen spelade ett annat band, sen var det någon som pratade och allt slutade med raketer :)

Nu kommer en bildbomb!



















Det var alla bilder jag tyckte blev bäst. Tog många många fler, men orkade inte välja ut och redigera flera just nu :) Alla blir ju nästan likadana ändå ... x)

Men nu måste jag gå och sova! Är så grymt trött och har mycket ondare i halsen nu än vad jag hade tidigare idag.

Godnatt puss.

RSS 2.0