2 år och 10 månader!

Det är en sjukt lång tid. Fast jag hoppas det varar längre. För detta är kärlek. Det känner jag i magen varje gång jag ser dig.

Solnedgång i fractalius!

Nu har jag precis duschat. Tänkte fläta håret nu, sedan ska jag krypa ner och somna till Prison Break!
Godnatt.

Är det här mitt riktiga jag kanske?


30/9 -10 [Jag är typ förkyld]

Goddag. Imorse när jag vaknade var jag täppt i höger näsborre, och har varit det ända sedan dess. Känner mig dessutom allmänt trött och seg. Funderar på att gå och duscha nu efter idol, och sedan ska jag gå och lägga mig.
Det var brandlarm (övning) idag i skolan. Svinkallt att stå ute och vänta. Kändes som flera timmar, men det var nog bara tjugo minuter eller något tror jag. Annars har dagen gått ganska bra. Har hängt med på det mesta, förutom fysiken som är helt sjukt omöjligt svårt!
Ne nu har jag inget mer att skriva om dagen.
Puss.

Två foton från svampplockningen i tisdags.


Lite före tiden.

Usch, jag är hur trött som helst. Kom på mig själv nyss med att ropa till mamma att vi missat idol-röstningen. Hon fick panik ett ögonblick med utbrister sedan att det inte börjar förän om en timma. Jag tror alltså att klockan är liite mer än vad den egentligen är.
Måste tala om också att jag har en tysklansreda inbokad! :D I oktober åker jag mamma och Andreas iväg! Blir en bussresa över en natt/dag bara men det ska bli helt otroligt roligt :). Ska börja skriva lista redan nu!
Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Behöver sömn - NU!´

29/9 -10

Tjohej!
Hade ganska slapp dag idag i skolan med massa raster så jag har gjort nästan alla läxor jag har framöver idag i skolan. Känns riktigt skönt just nu då jag har en kväll att bara ta igen mig på och vila och göra saker som jag tycker om!
Tänkte ladda in lite kort från kameran. Dels från digitalkameran som jag hade med till festen i fredags, och dels från systemkameran som jag hade med när jag plockade svamp igår. Ni får hålla utkik sedan efter lite nya foton!
Vad tycker ni förästen om att jag börjat redigera lite i photoshop och lägga ut på bloggen? Något jag ska fortsätta med?
Puss.

Lite mer "fractalius"!

Har ännu fler bilder, och tänkte göra fler idag. Med dessa får duga för tillfället!
Skriv gärna vad ni tycker om dem:).

Min kondition går framåt!

Minskade min tid på cooper-testet idag med en halv minut! Är riktigt nöjd med mig själv :)
Orkar inte ladda upp några foton nu.. Får göra det imorgon! Då ska jag även försöka få tid till att redigera lite mer sådana där roliga bilder :)...
Nu ska jag krypa ner tänkte jag. Har faktiskt kemiprov imorgon och behöver sova bra inatt.
Puss.

Jessica i svampskogen.

Egentligen hade jag planer på att plugga kemi hela kvällen, men det blev att fara ut i svampskogen med pappa istället. Men det var trevligt och vi fick ihop två kilo kantareller och vita taggsvampar. :) Kommer upp ett par foton sedan om jag hinner!
Nu måste jag dock ta itu med kemin. Har prov imorgon och har inte ens läst igenom hela texten ...

"Fractalius"

Helt plötsligt blev photohop väldigt intressant igen!

27/9 -10

Goddag. Idag har jag varit slö. Dagen gick annars ganska snabbt och sådär, fast som sagt, har varit trött och inte riktigt på topp.
Sov inte jättebra inatt heller. Vaknade hela tiden av Andreas katt som rev på dörren - ville in - ville ut - ville in - ville ut. Ja ni kan ju tänka er. Den slutade ju inte riva om man struntade i den heller.
Har i övrigt haft en bra helg - en helt underbar helg till och med, till jag fick smset.
Jag är underbart glad att Andreas finns i mitt liv, att han stöttar mig och att han verkligen ställer upp när man behöver det. Det räddade resten av min helg ska jag tala om.
Teknikfesten i fredags var helt underbar. Massa roligt folk och man skrattade åt och med människor hela tiden. Tog ett par kort med Ciccis digitalkamera under kvällen, tänkte ladda in dem sedan och se om det blev något kort värt att lägga ut.
Nu måste jag rensa skallen och göra lite kemi, har prov på onsdag. Senare måste jag hinna träna, sedan är det Idol och CSI ikväll med, sen är det läggdags. Förstår inte vart timmarna tar vägen längre.
Puss.

Snälla väck mig.

Jag är totalt död. Mitt liv var som en dans på rosor och sedan händer en sådan sak som detta som absolut inte får hända! Att en sån här sak kan förstöra så mycket. Och att sedan handlingarna efteråt blev som de blev! Helt sjukt är det! Hoppas fortfarande att det bara är en dröm.

.

Jag är orolig. Det borde inte få vara såhär.

I'm alive!

Festen igårkväll var helt jättekul! Hoppas på fler liknande i framtiden. Tycker dock det var lite synd att polisen kom och stoppade allt ... Men det spelade inte jättestor roll, var ganska trött då ändå ^^.
Idag mår jag kanon, är bara lite trött :)
Tänkte bara tala om att jag lever! Nu ska jag och Andreas älskling titta på scrubs, äta godis och popcorn och bara ha det allmänt mysigt (tills jag somnar). (Btw, mitt godisförbud har jag ändrat lite på. Jag får äta godis på lördagar, men endast då!)
Puss :)

hemma hos victor

Sitter hemma hos victor nu. Slappar Just nu för ikväll blir det fest!

fredag. skoproblem

Godmorgon. Gick upp extra tidigt idag så är typ klar nu. Har dock inte löst mitt skoproblem än ... Men måste få med mig foppatofflorna så jag tar nog dem till skolan nu. Testade skor innan och hittade inga som jag kunde ha för skoskavet. Testa att lägga fingret över ett sår som är jätteömt och sedan tryck till och sen släpp efter igen. Så känns det när jag går i skor med kant. Får alltså ta med mig ett par öppna skor. Fast det kommer bli kallt. Men har inte så mycket val känner jag ^^ . Ne nu måste jag borsta tänderna och sen gå. Har en riktigt tung bag med mig idag. Ha en bra helg!

Inte så mycket bloggande i helgen.

Tror inte jag kommer hinna blogga så mycket i helgen är jag rädd.
Imorgon efter skolan ska jag hem till Victor, sedan på kvällen ska vi på teknikfest. Sedan på lördag - måndag ska jag vara hos Andreas.
Får se om jag hittar tid någonstans.
puss.

Packar för fullt nu tills i helgen.

Haloj. Har fullt upp med att packa nu. Så mycket som ska med och har så lite plats.. Hm. Hur ska detta gå?

Idol, skoskav, TOF

Sitter och tittar på idol nu. Skönt att sitta och ta det lugnt efter en lång dag i skolan.
När idol är slut ska jag byta plåster på mitt skoskav ( vilket kommer göra sjukt ont ... ) och sedan göra min TOF-läxa. Ska bland annat skriva en affärsidé... hehe. Måste ha pappas hjälp så det blir bra.
Ne nu är pausen slut! Ha de gött :)

fick vg på trafikkunskapen!

Hade ju prov förra veckan ;) jag är riktigt nöjd över resultatet!

Och så var denna studiedag slut.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och gå och lägga mig. Har pluggat igenom kemin en sista gång och känner att jag måste dra gränsen här. Kommer aldrig lära mig alltihop.

Har ni haft en bra dag?

Om tiden bara kunde pausas

Just nu sitter jag och önskar att studiedagen varade lite längre. Klockan är liksom snart sex och jag har mycket kvar att göra ikväll.
Måste t ex lära mig kemin någon gång.. Det vill bara inte fastna.. Sedan måste jag hinna med att duscha och raka benen, vilket jag tänkte göra nu tror jag .. Sen vid åtta är det idol som jag ska se, och ja . Det dyker alltid upp fler saker så småningom.
En sak som jag hunnit med idag är att träna (lite bara iof men ändå något) och så har jag hunnit fixa klart med bilderna till Vinalm. Så de ska jag skicka iväg imorgon till honom.
Ne nu har jag inte tid att skriva mera.
Puss.

Wii - fit

Nu har jag faktiskt överraskat mig själv med att ha kört lite träning på mitt wii fit. Ska köra lite till sedan tänkte jag. Jag tycker wii fit är ett bra "spel" om man vill komma igång och verkligen hålla reda på vad man tränar och sätta mål och sådär! Jag gillar det :)
Nu måste jag fortsätta plugga på kemin.
Ha det kanon!

Studiedag idag!

Godmorgon kära vänner. Har studiedag idag så är hemma och ska bara ta det lugnt heela dagen! Eller ah, nästan iaf. Måste nämligen lägga ner en del tid på kemin och så har jag psykologi med jag måste göra.
Nu tänkte jag hur som helst sätta mig och äta lite frukost och se ett avsnitt av supernatural, vilket var länge sen jag såg nu!
Vad ska ni göra idag? Någon mer som har studiedag?

Nu är det dags att bädda ner sig...

Nu är det dags att bädda ner sig känner jag. Är så sjukt trött så det finns inte. Förstår inte detta? Det är ju studiedag imorgon liksom.. Men jag kan bara inte hålla ögonen öppna mycket längre. Tror ni det är hösten som drar med sig tröttheten?
Godnatt kära vänner. Kram

Kemi och Oboy

Jag har redan gett upp kemin. Läste igenom allt en gång, samtidigt som jag drack en mugg varm choklad. Sedan orkade jag inte mer. Ingenting fastnade ändå. Men får sitta och nöta imorgon! Har ju faktiskt heela dagen på mig (jag har studiedag imorgon)! :)

Måste plugga kemi.

Alltså nu måste jag sätta mig och göra lite läxor. Har kemi till på torsdag. Ska kunna 48 stycken grundämnen i periodiska systemet. Ska kunna vad ämnet heter, dess kemiska beteckning och atomnr. Urk. Tyckte det var svårt att lära sig de 18 första som man behövde göra i nian. Men nu är den en hel drös mer.

Foton från paint-ball

Lite foton från paint-ballen. Vad tycks?

21/9 -10 [Paintball och skavsår]

Det finns inget värre än att gå flera kilometer i ett par gummistövlar som man inte är van vid att gå i.
Idag körde vi på teknik paintball och fick gå hur långt som helst till platsen vi skulle vara på. Det slutade med att jag fick halta fram och får göra det fortfarande (även utan skor). Har ett öppen såg på hälen nu som svider som aset. Har även massa tos från strumpan i såret (för det kladdade) som jag måste försöka tvätta bort sen. Men kommer aldrig klara av det. Har aldrig haft en skoskav som gjort såhär ont. Man ska väl inte behöva fälla tårar för ett litet sår? Men nu var det riktigt svårt att hålla igen måste jag erkänna.
Men annars var paintballen okej. Jag var inte med, men jag såg på - och det var okej det med. Hade med mig kameran så jag fotade lite med, vilket ni kommer få se senare, då jag lägger ut lite bilder.

Sömn tack

Nu ska jag nog gå och borsta tänderna. Det har varit en lång och dyster dag.
Godnatt.

Säger bara ett ord!

CSI.

20/9 -10

Kan inte riktigt bestämma för det rätta ordet för denna dagen. Som jag skrev i morse var det väldigt nära att jag missade bussen i morse - vilket hade varit riktigt surt om jag hade gjort. Fler negativa saker är att jag har haft huvudverk halva dagen, och så att mamma och pappa var sena från Jönköping, så jag fick vänta kvar en timma längre i stan än det var meningen från början.
Men dagen har inte bara haft negativa saker. Lite roligare var det t ex på svenskan då våran svenskalärare helt plötsligt skriker som en stucken gris för en geting. Jag skrattade så tårarna sprutade, lite pinsamt dock. Det var också kul att gymma (känns riktigt bra nu efteråt!) Och så var det ju självklart underbart att vakna upp i morse med älsklingen bredvid mig.
Ja, det var nog min dag på ett ungefär.
Har det hänt något roligt för er idag? :)
Puss.

Fler foton på Cicci och Conny

Nu äntligen kommer de lite "roligare" bilderna på Cicci och Conny. Jag står för smink, utklädnad och foto! :)
Säg gärna vad ni tycker om bilderna!
Är det någon mer som är intresserad av en liknande plåtning? Om det är själv, med en kompis eller med en pojk/-flickvän spelar ingen som helst roll :)

stressig morgon.

Höll på att missa bussen i morse. Ingen bra start på dagen...

Foton på Cicci och Conny

Där var några av alla foton jag tog på Cicci och Conny idag. La bara upp de "vanliga" korten nu. Imorgon, om ni kikar in här då, så kommer ni få se lite mer "roliga" "annurlunda" kort. Nämnde väl innan att jag klädde ut dem och sminkade dem lite? .. ;)
Nu ska jag se på scrubs med Andreas.
Godnatt puss.

19/9 -10

Idag har jag tagit mycket kort. Hela min dag har handlat om att fota och redigera i stort sett. Sedan kom andreas med innan, och så har jag ätit pizza. Tänkte lägga upp lite kort lite senare. Så ni får se! Fotade Conny och Cicci. Lite "kärleksbilder". De blev lite roliga, för jag klädde ut dem lite ;) Ni ska få se sen.
Nu måste jag fortsätta med bilderna till Vinalm. Har en del kvar att göra ...
Puss.

Fototips - regnbågens färger

Jag har ett litet fototips till er. Själv testade jag det första gången igår och tycker resultatet blev ovanligt, men ur-läckert. Om ni kikar på denna rosen här ovan, kan ni då försöka lista ut hur jag har tagit den bilden (den är totalt oredigerad. Det ända jag gjort är att lagt dit mitt namn på den)? Om ni funderar ett tag kommer ni säkert på det, och likaså ifall ni har använd den här metoden innan.
Det jag gjorde var att spruta lite vatten på rosen. Sedan väntade jag till solen tittade fram och tog en cd-skiva (baksidan) och hade den som "spegel". Ni vet att en cd-skiva visar alla regnbågens färger ifall solen skiner på den? Det var precis vad jag utnyttjade här. För när solen speglades i cd-skivan så lyste alla dessa fina färger på rosen.
Jag hoppas ni förstod! Annars får ni hojta till så kan jag försöka förklara bättre. :)

18/9 -10

Vad har jag gjort idag egentligen? .. Hm.. Egentligen typ ingenting. Suttit och redigerat bilder, sett på tre filmer, pratat i telefon (i massvis), varit ute och fotat och så ätit. Ja, det var nog allt.
Just nu sitter jag och bloggar, ser på tv och pratar med Andreas i telefon. Haha. :) Funderar på att gå och lägga mig snart. Det behövs känner jag.

You Are My Rose.

Tänkte även visa lite smakprov på foton jag tog ute innan. Blev riktigt nöjd med vissa! Det kommer komma upp fler kort allt eftersom, men de kommer jag använda för att piffa upp andra inlägg. :)

Snabba kort på Cicci

I eftermiddags kom Cicci in på mitt rum och ville att jag skulle ta kort på henne. Så jag tog ett par kort. La inte ner så mycket tid på det. Tog nog tio minuter högst tror jag. Men tänkte ändå visa dem nu.

Rensning och redigering för hela slanten!

Ojdå, klockan bara flyger iväg. Klockan är mycket och jag är inte halvklar med alla bilderna än. Sitter och rensar och lite. Ska hinna redigera och sånt med sen. Men får ta det jag hinner idag, resten får jag väl ta imorgon.
Är dessutom riktigt sugen på att ge mig ut på gården och ta lite kort. Regn + sol + stjärnfilter tror jag kan bli häftigt :) Vi får se hur det blir.. Kan behöva en liten paus från datorn känner jag .. :)

Minneskort till Xpreia mini

Någon som vill hjälpa mig? Kommer detta minneskortet fungera till min xperia mini? Det känns som det borde göra det. Men har kollat på experts hemsida också, och de säljer samma minneskort (fast det var microSD ultra) för ett mycket högre pris. Kika gärna in på dessa två hemsidor och säg vad ni tror. Kommer minneskortet från 24.se fungera till min xperia mini?
http://www.24.se/sandisk-microsd-hc-8gb-p-3895-c-334.aspx
http://www.expert.se/Product/Product.aspx?id=2993009

Ute på blocket - nu

Nu har jag och pappa precis lagt ut våra gamla telefoner på blocket. Bara hoppas att vi får dem sålda nu. :)
Nu måste jag börja fixa med alla foton från förra fredagen. Det är en hel del att göra.
Vad ska ni göra idag?

Fredagstrött.

Jag vet det är fredag, men jag är trött. Jag ska gå och lägga mig nu. Har mycket att hinna med imorgon; både läxor, och sedan har jag massa foton att gå igenom, sortera, rensa och redigera. Det kommer ta sin tid och ta på krafterna.

Hoppas ni haft en bra dag?
Puss.

Nu - legend of the seeker.

Tjohopp. Nu har jag precis fått i mig en ägg-macka. Sitter och ser på legend of the seeker. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om andra säsongen. Men den är inte på långa vägar lika bra som den första tycker jag inte.
Någon som tittar på legend of the seeker och håller med mig?
Puss.

Skillnad?

Såhär såg jag ut igårkväll (tog kortet för att se så ögonbrynet såg bra ut). Det är en helt naturlig bild, vilket ni kan se på att jag inte täckt finnarna eller något sådant.
Såhär ser jag ut just nu! Själv tycker jag det är lite skillnad :) - Mot det positiva.
Vad tycker ni?

Nu ska kameran fram

Nu ska jag plocka fram kameran och knäppa lite kort på mig själv. Måste ju passa på när jag väl lagt ner lite tid på mitt utseende för en gångs skull. Kanske skulle jag fortsätta med det? Har fått en del kommentarer om att jag var fin, att jag borde fortsätta med brunkräm osv. Jag såg naturlig ut, men ändå sminkad.
Ja ni får väl se vad ni själva tycker sedan.

Nu är skolfotot taget.

Jag är inte nöjd.

GODISFÖRBUD!

Nu, idag, den 16 september 2010 börjar mitt godisförbud. Jag får inte äta godis, chips, choklad, popcorn eller andra gottigheter. Ska heller inte fika på bullar och kakor om det inte är i en situation då det känns otrevligt att säga nej, men då ska jag ej äta mer än nödvändigt. Har inte bestämt än hur länge detta förbud ska fortgå, men det blir troligtvis tills jag bestämmer mig för att bryta det.
Är det någon som har lust att haka på? Mycket lättare att låta bli allt gott när man är två. Behöver lite peppning!

Snart är kvällen slut.

Nu har jag tränat, sett idol och ätit. Nu väntas bara duschen sedan är min kväll slut. Tänkte lägga mig och somna till en film ikväll igen. Såg på "something new" igårkväll. Sjukt fin var den. Sådana filmer älskar jag. Någon som sett den? Den blonda killen är urläcker ... (a)
Nu ska jag minsann ta mig min dusch. Sedan ska jag skriva en lista på saker jag måste hinna med imorgonbitti. Välja kläder och hela det köret. Har inte bestämt mig för än heller hur mitt hår ska vara. Men mamma tyckte att jag skulle sätta upp det i spännen mitt på huvudet, så det blir nog det, tror jag.
Sov så sött nu. Godnatt!

Skolfoto imorgon.

Nu måste jag göra mig i ordning lite grann. Har skolfoto imorgon och då vill jag ju vara fin :)
Tänkte noppa ögonbrynen nu. Senare sen ska jag cykla lite på crosstrai nern och sen duscha. Funderar på hur jag ska ha håret imorgon? Hm.. så svårt.. Men nersläppt blir det iaf. Funderar på att antingen ha två spännen på sidorna (2), eller ha "luggen" uppsatt mitt på huvudet (1) eller ska jag kanske ha diadem (3) eller bara utsläppt(4)? Vad tycker ni? Skulle verkligen behöva er åsikt ....
1.

2.
3.
4.
Hjälp till nu va? :)

Mitt första trafikkunskapsprov avklarat!

Haloj! Mitt första trafikkunskap är gjort idag och jag är hyffsat nöjd. Var någon fråga jag inte kunde och några jag gissade på. Men i det stora hela tror jag att jag blir godkänd iaf.
Hela förmiddagen idag lyssnade vi på olika partiers åsikter. Lite segt och det blev väldigt rörigt. Men egentligen tyckte de ganska lika, eller det lät som det i mina öron iaf. Är glad att jag inte har rösträtt i år. Har ingen aning om vad jag hade röstat på ... Det återstår att se till nästa gång.
Nu ska jag duka , eller nåt. Ska äta med. Hörs sedan! Puss.

Sleepy

Nu ska jag gå och lägga mig. Är trött och känner att jag behöver sova. Skulle även behöva plugga mer på trafikkunskapen, men känner att jag har pluggat ganska mycket på den så det får räcka för idag. Får läsa imorgon under dagen ist.
Btw, fick ett samtal innan om att jag vunnit ett present-kort i en tävling jag anmälde mig i för ett tag sedan via meddo. Riktigt kul när sådant händer! :)

Damsugning - sen idol

Nu har jag suttit och lekt ett par minuter i Photoscape. Tänkte ta ett tag med damsugaren nu innan idol börjar. Måste nog också kika lite till på trafikkunskapen. Vill verkligen lyckas med den.
Puss.

Kärlek.


Nytt och fräscht - kategorier

Har skapat lite nya kategorier nu precis. Känns som att jag behöver sortera lite mer i bloggen. Alla inlägg jag skriver hamnar nästan alltid under "allmänt". Men nu ska det bli andra bullar. Ska försöka skapa fler kategorier så småningom, när jag känner att det är något som saknas.
Här är de jag har just nu. Tycker ni att det är något som saknas?

Sony Ericsson T650i (ljusgrön) till salu!

Jag har nu bestämt mig för att sälja min förra telefon. Det är en sony ericsson T650i. Jag har den i ljusgrön men i affär finns den även i blå och någon mer färg tror jag.
Priset jag satt är 700 kr. Den är två år gammal, skicket är bra och sådär. Lite färg som flagnat av på knapparna, pga att jag använt naglarna när jag tryckt ibland ^^. Men jag tycker den helt klart är värd 700 kr för i priset ingår även laddare, hörlurar och minneskort på 2GB.
Hör av er om det låter intressant. Om någon är intresserad så kan jag knäppa något kort på den så ni får se. Men tills vidare får ni nöja er med originalbilden, hämtad från sony ericssons hemsida.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=177086 Enligt den länken finns mobilen knappt att få tag i längre. Vet ej om det stämmer? Men kika lite där för att se nypris och sådär om ni är intresserade.
Vill ni veta mer, eller är intresserade så kan ni höra av er till [email protected].

IQ-test

http://www.mensa.se/bli-medlem/provtest
Ett lite halv-kul iq-test. Jag fick IQ 112. Testa ni med och se vad ni fick. :)

Trafikkunskapen inställt

Hejsan! Var hemma tidigt idag. Fick reda på av en vän att trafikkunskapen var inställd idag pga stöld i trafikskolan. Tur att jag fick veta det i tid, så jag hann med två-bussen hem. Slutade nämligen vid ett om man bortser från att jag har "trafikkunskap efter skoltid".
När jag kom hem tog jag lite att äta och så har jag tagit det lugnt tills nu. Tänkte damsuga lite grann och sedan sätta mig och göra läxor. Har nämligen prov i trafikkunskap imorgon eftermiddag.
Hur har er dag varit?

Nu har jag varit kreativ!

Nu har jag till och med hunnit med att vara lite kreativ och slängt ihop denna söta bilden i photoscape. Enkelt och bra :).
Min trafikkunskap är så gott som klar nu. Orkar hur som helst inte lägga ner mer tid på den nu. Är trött som bara den så tänkte ta och krypa ner nu. Kanske sätter på en film - om det inte är något bra på tv - bara för att ha något att somna till.
Saknar min Andreas. Sjukt mycket. Det gör ont i hjärtat.
Puss.

Sömnmedel - kemi

Tjo! Sorry för att jag inte skrivit något än idag. Men har suttit med läxor större delen av kvällen, fast ändå har jag knappt hunnit med något känns det som. Har fortfarande en del kvar att göra.
När jag kom hem åt jag (pannkakor med sylt), sedan la jag mig i sängen och läste lite kemi tills jag helt plötsligt vaknade halv åtta av att pappa frågade om jag ville ha paj sen. Då gick jag upp helt död och astrött men var ju tvungen att plugga på kemin. Pappa hjälpte mig lite så nu har vi gått igenom texten. Sedan har jag suttit med min trafikkunskap resten av tiden. Har prov i det på torsdag - inge vidare alltså.
Nu måste jag fortsätta. Puss.

Tjejkväll med teknikcollege-tjejerna!

Haloj. Nu är jag hemma från en härlig kväll med tjejerna från killprogrammen på Njudung. Vi tränade först någon slags kampsport (minns ej vad den hette, men den var typ som kung fu) men jag var inte med. Har fått nog av kampsport i mitt liv känner jag. Efter träningen så åkte vi tillbaka till skolan och så såg vi på film och gottade oss med kakor, godis och lite annat smått och gott. Riktigt trevligt var det.
Nu sitter jag dock hemma med huvudverk, vilket inte är riktigt lika kul. Tänkte borsta tänderna och krypa ner nu. Kanske se lite på en film. Hade behövt göra lite läxor .. Men känner att det inte kommer göra någon skillnad nu ändå, för kommer inte kunna ta åt mig något av det jag gör. Får skjuta det till morgondagen ist.
Hoppas ni haft en bra måndag?

Vad tyckte ni om bilderna?

Nu har ni fått lite smakprov från alla 1000+ bilder jag tog i fredags. Hinner tyvärr inte redigera mer ikväll. Har inte ens hunnit kika igenom alla ordentligt och sorterat. Men det får jag ta imorgon om jag hinner.
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan krypa ner.
Puss.

IKALATC 10/9 -10

Är ni intresserade av att köpa foton från i fredags så kan ni höra av er via mail ([email protected]).

People In Distress 10/9 -10

Är ni intresserade av att köpa foton från i fredags så kan ni höra av er via mail ([email protected]).

SK9 10/9 -10

Är ni intresserade av att köpa foton från i fredags så kan ni höra av er via mail ([email protected]).

TWNC 10/9 -10

Är ni intresserade av att köpa foton från i fredags så kan ni höra av er via mail ([email protected]).

Oktoberorkestern 10/9 -10

Är ni intresserade av att köpa foton från i fredags så kan ni höra av er via mail ([email protected]).

Mina älskade tatueringar.

Lovade en tjej att lägga upp bilder på mina två tatueringar. Här har du dem. :) Riktigt stolt över båda två!
Puss.

Sjukt trött , men nu ska det tränas!

Haloj! Nu är jag hemma efter en helg i Sjunnen. Är sjukt trött idag. Kan vara för att jag satt uppe senare än nödvändigt och såg på film igårkväll (ensam, för andreas hade gått och lagt sig).
Nu tänkte jag cykla lite på crosstrainern och sedan ska jag ladda in alla foton från i fredags till datorn (måste vänta ett tag för batteriet laddar just nu).
Haft en bra helg?

Förväntansfull

Nu ska jag strax lägga mig och se film tror jag. Vill gå och lägga mig skapligt idag. Är sjukt trött.
Imorgon ska jag sätta mig och fixa med alla bilder sedan när jag kommer hem. Ska bli spännande att se hur de ser ut på datorskärmen. :)
Vad har ni gjort idag?

Ös

Spelningen igårkväll i folkets hus i Vetlanda var helt okej! Det var ös, verkligen, men lite svårt för mig som fotograferar att ta kort. Men jag fick trängas lite, och det blev över 1000 bilder under kvällen.
Jag kommer lägga upp lite smakprov imorgonkväll här på bloggen :).
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Hm. Typ ta det lugnt tror jag. Ingen aning.

...

Nu sitter jag hos Andreas. Har varit en lång och seg dag i skolan, men även lite skratt här och var. Nu har jag precis ätit. Sedan, ikväll ska jag iväg och fota i folketshus i Vetlanda. Det är några band som spelar där (y).

Nu är läxan tills imorgon gjord.

Hejsan. Lång dag idag - igen. Fast solade efter skolan så det fick mig att koppla av ett tag. Kom hem klockan sju, och då åt jag. Sedan började idol och ja, har ju skrivit lite innan om vad som hände där. Sedan när det var slut var det dax att börja med läxorna. Hann göra klart TEU-läxan tills imorgon med lite hjälp av pappa. Men resten av läxorna (som är tills på måndag eller senare) får jag göra i helgen. Orkar verkligen inte mer nu. Det har som sagt varit en lång dag.
Imorgon ska jag fota i folketshus i vetlanda. Ska bli nice. Träffa lite vänner, fota och kolla på härliga band! Ett litet plus i kanten är ju med att jag kommer få betalt för korten (y). Tack vare http://www.vinalm.se/ . Ska sova hos Andreas heela helgen. Så underbart.
Puss.

Två idoler från Vetlanda-trakten och båda gick vidare!

Känner mig stolt. Två stycken killar (som jag vet om) från Vetlanda har varit med i Idol hittills nu i år. Och båda har gått vidare! Den ena av dem, Anton Hildorsson, är ingen jag träffat eller så, men han är ändå från Vetlanda. Han var helt sjukt bra. Den andra, Kalle Nilsson, har jag fotat någon gång när han uppträtt med sitt band pearline. De är verkligen megabra! Känner mig så grymt glad :).
Här kommer länkar till Antons och Kalles auditions! :)
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1764372
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1766108

Ett stort grattis till dig!

Kalle Nilsson gick vidare! Sjukt duktig var han. Heja heja :)

Kalle Nilsson

Fick en jätteschock nu när Idol började. För där står en kille som jag känner igen! Kalle. Alltså oj. Det är min kära pojkväns syssling. Har fotat han och hans band ett par gånger.

Nu ska jag kika vidare. Hoppas innerligt att han går vidare!
Puss.

Fråga om dusch.

Fotograf: Jessica Hill [jag]
Modell: Beatrice Lejnegård
Kamera: Nikon D60

Nu har jag precis duschat. Känns som det tar evigheter med tanke på alla medel jag använder. Först och främst använder jag schampo. Sedan tvättar jag ur det och gnor in balsam. Medan balsamet är i så tar jag ansiktsskrubb i ansiktet, sedan tvålar jag av kroppen - och sköljer. Sedan gnor jag in bodyskrubb på kroppen. Sedan tvättar jag bort allt som är kvar - balsamet, ansiktsskrubbet och bodyskrubbet. Vad brukar ni använda för medel när ni duschar?
Nu måste jag krypa ner. Är ju lång dag i skolan imorgon igen. Har typ fem en och en halv timmes lektioner imorgon. Urk. ^^
Godnatt.

6km på 16 minuter.

Det var min träning på crosstrainern idag. Erkänn, jag gör framsteg?! :)

Urusel uppdatering och tatuerings-sugen

Haloj! Förlåt så mycket för den urusla uppdateringen idag. Men kom inte hem från skolan fören klockan sju. Nu är jag dödstrött, men kan minsann inte gå och lägga mig än. Nu blir det lite cykling på cross-trainern och sedan ska jag duscha.
Även imorgon kommer jag hem sent. Lite jobbigt. Får se om jag hinner skriva någon inlägg från skolan imorgon. :)
Är så sjukt sugen på en tatuering till. Skulle vilja tatuera in "amor vincit omnia" på handleden. Skulle det bli snyggt?

Snygging på sexan!

Nu ska jag gå och lägga mig. Ser en film på sexan. Minns ej inte vad den hette. Men typ en komedi med den snygga killen som spelar Van Wilder i Van Wilder freshman year.
Svarar på era kommentarer imorgon. Sov gott. Godnatt puss :)

Tävling hos Classys

Jag är med och tävlar. Gå mer du också! :)

Kändisar som jag träffat/sett.

Tänkte berätta för er vilka kända personer jag sett i verkligheten. Med tanke på att jag skriver direkt upp och ner lär jag troligtvis glömma flera stycken, men jag ska göra mitt bästa verkligen!
Jag har sett:
- Linda Philipsson
- Magnus Uggla
- Erik Grönwall
- Darin
- Agnes
- Danny
- Lovestoned
- Ola
- Linda Bengtzing
- Jessica Andersson
- Sanna Nielsen
- Snook
- Magnus Carlsson
- Amy Daimond
- Lasse Berghagen
- Pernilla Wahlgren
- Benjamin Wahlgren
- Martin Stenmark
- Velvet
- Svenne och Lotta Hedlund
- Tobbe Trollkarl
- Karl Martindahl
- Leif Loket Ohlson
Har ni sett några av dessa kändisarna? Eller kanske andra? Skriv och berätta! :)

Jag önskar mig en ...

Någon som vill köpa en lite tidig födelsedagspresent till mig? Isåfall vill jag väldigt gärna ha den här saken.
En av alla saker jag önskar mig just nu.

Nu sätter Idol 2010 äntligen igång igen!

Ikväll sätter Idol igång igen för sjunde året i rad. Programmet sänds på 4an klockan 20.00 - 21.00. Jag tänker hur som helst hålla koll på klockan extra noga ikväll så jag inte missar säsongs-starten. Juryn är densamma som förra året, och även programledaren Jihde. Jag ser verkligen fram emot denna säsongen. Känns som att det kommer bli ett bra år för Idol!
Bilden är hämtad här.
Känner ni någon som sökt till Idol i år? Tyvärr gör inte jag det, eller inte vad jag vet i alla fall. Får väl se om jag ser något ansikte jag känner igen. :)

nu - mat!

Slutade tidigt idag så nu sitter jag hemma. Tänkte ta och äta något nu. För sedan måste jag lägga ner ett par timmar på läxor. Puss

träningsverk i fingrarna - normalt eller inte?

Paddlade ju igår med idrotten. Var riktigt jobbigt. Men hade aldrig kunnat drömma om vilken smärta det skulle föra med sig efteråt. Har träningsverk överallt.

kort dag idag

Haloj! Har haft dagens förstå lektion nu, pedagogiskt ledarskap. Riktigt intressant är det! Sitter och väntar på några kompisar. Ska äta med dem. Har dessutom bara en lektion kvar idag. Religion. Slutar klockan två. Men har jag tur får jag sluta en kvart tidigare. För då hinner jag med den tidiga bussen. (: det skadar ju inte att fråga iaf! Puss

Söker fotojobb.

Haloj! Hoppas ni inte glömt bort att ni kan anlita mig för att ta foton? Ni kanske ska gifta er? Ska spela med ert band? Har ett litet barn ni vill ha kort på, eller kanske bara vill ta "modellfoton" på er och era vänner? Ni bestämmer helt själva.
Jag kan även sälja foton jag tidigare tagit. Om ni kikar in under rubriken "Foton" så hittar ni en hel del foton. Bara hojta till om ni hittar något intressant och fråga om ni undrar något! :)
Pris är lite beroende på antalet kort ni ska ha. Det varierar också lite på vad det är jag ska fota. Fråga om ni är intresserade, så får ni svar!
Nu bara väntar jag på era kommentarer och mail!
[email protected]









Läxor.

Nu tänkte jag sätta mig i köket och göra lite läxor. Sedan, klockan sju, ska Sanna och jag ut med hundarna.
Puss.

jag lever

Hejsan! Tänkte bara tala om att jag överlevde paddlingen utan några problem! Gissa hur stolt jag är eller?

Filmtime

Nu tänkte jag krypa ner till en film. Är inte jättetrött just nu, men det kommer så fort jag lagt ner huvudet på kudden - jag lovar.
Blir inget skrivande imorgon förän jag kommer hem från skolan tror jag. Kanske om jag får tillfälle någon gång under paddlingen, men var inte så säker på det. Kommer ha mobilen nerpackad i en plastpåse i ryggsäcken, så den inte ska bli blöt, ifall att kanoten skulle välta.
Puss.

Paddling imorgon

Hejhopp. Vet ni vad? Det tog mig en och en halv timma att få mina naglar klara. Förstår inte vart tiden tog vägen...
Nu måste jag iallafall packa tills imorgon. Ska paddla med idrotten, vilket jag inte alls ser fram emot!
För det första är jag livrädd för djupt vatten. Har riktig fobi för det. Så när jag sitter i kanoten kommer jag ha panik. Usch. Kan knappt tänka mig det.
För det andra så har jag faktiskt paddlat en gång förut. Det var många år sedan och jag minns att jag tänkte "jag ska aldrig mer sätta mig i en kanot". Ser alltså inte fram emot morgondagen.
Puss på er.

50 kronor rikare

I fredags fick jag hem mina trisslotter jag skulle få i byte mot att skriva ett inlägg om den här sidan.
Trodde inte jag skulle vinna ett öre, för brukar aldrig göra det nämligen, men jag vann ändå 25kr * 2. Så det blev 50 kr bara för att göra lite reklam liksom. Helt otroligt bra! :) Säger ett stort TACK till Jacob som håller i hemsidan.

fransk manikyr

Hej. Har precis duschat nu. Sitter och målar naglarna. Ska försöka mig på fransk manikyr hade jag tänkt mig. Får se hur det går^^ .

mumintrollen

Nu sitter jag och ser på mumintrollen. Har precis cyklat på crosstrainern. Jag kom 6,08km på 18min. Helt okej (:.

träningsdags

Nu har jag gjort lite läxor. Inte så mycket, men lite grann (:. Tänkte ta mig en tur på crosstrainern nu. Får se hur långt jag orkar idag ;) puss.

veckans sista dag.

Godmorgon. Vad händer idag? Jag vet bara att jag ska ta det lugnt. Träna lite, duscha och sådär. Måste även fundera på vad jag ska göra för middag till andreas och mig... Någon som har förslag? Tänk på att jag inte är van vid matlagning så vill göra något enkelt. Jaja, hur som helst. Idag åker andreas hem med. I eftermiddag. Mamma och dem kommer då med. Imorgon blir det en mardröm. Ska paddla med idrotten och jag har fobi för djupt vatten. Kommer sitta i kanoten och lipa. Underbart. Puss.

de sista minuterna

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv. Andreas mormor och morfar kommer och hämtar upp oss då. Ska åka med dem hem till andreas. Och så ska vi fira fredrik. Skriver när jag är hemma igen troligtvis. Om jag inte skriver innan... (: puss.

Idag ska jag på kalas.

Godmorgon sömntutor. Filmkvällen igår var nice. Först såg vi en ganska tråkig film - Adventureland. Men sedan gick jag och Mikael hem till honom och hämtade Eurotrip. Den var något bättre! Har sett den ett par gånger innan och den är verkligen underbar :). Någon som sett den??
Nu har jag precis svarat på alla era kommentarer. Tänkte väcka Andreas nu, och sedan börja med frukosten. Vi ska nämligen iväg sedan och fira Andreas storebror. Han fyllde år i torsdags.
Vad ska ni göra idag kära läsare? :)

lugnet efter en rundvisning i pauliström.

Nu sitter jag i soffan i kickans vardagsrum. Har precis varit ute på promenad med kickan och rebecka. Jag väntar på att klockan ska bli halv fem, då ska jag ge mig av hem och möta upp älskling. Sen ska vi gå ner hit igen och äta tacos (: puss.

No time.

Hejsan. Sitter hemma nu. Har precis stoppat i mig ett par digestivekex och en tallrik yougurt. Slutade egentligen vid två idag, men fick gå redan kvart i, så jag skulle hinna med bussen. Och nu sitter jag hemma.
Har tyvärr inte tid att svara på alla era kommentarer just nu, men gör det ikväll! Jag lovar :).
Nu ska jag kila iväg till Kickan. Ska ha filmkväll där ikväll. Vi ska göra lite taco och så nu tänkte vi. Fast ska inte äta riktigt än. Andreas ska med komma på filmkvällen fast han kommer inte förän halv fem så vi äter ungefär då.
Ha en jättebra fredagskväll nu! Puss på er :)

Rise and shine!

Godmorgon. Eller det kanske inte är så många uppe såhär dags? Jag kan tala om att jag själv knappt är vaken. Väckarklockan ringde tre gånger innan jag tillslut lyckades gå upp ur sängen. Helt slut är jag, ändå somnade jag skapligt igår ju.
Håll tummarna för att jag hinner med den tidiga bussen hem idag. Orkar verkligen inte sitta kvar i skolan och vänta på buss idag - igen ..
Nu måste jag få något i magen. Den skriker nämligen.
Puss på er så hörs vi senare!

Lite sömn tack.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Hade tänkt lägga mig redan vid åtta egentligen, men det blev inget med det. Får nöja mig med tio. Ändå helt okej, right? (Eller ojdå, "right" får man ju inte skriva i slutet av en mening... Det är endast talspråk... De flesta förstår nog inte ett ord av det jag säger just nu, men de från min klass som läser förstår precis...)

Hoppas ni haft en bra dag?! Min har varit lång och jobbig, ska bli skönt att krypa ner nu.

Vi hörs imorgon. Jag slutar klockan två och har jag tur hinner jag på något sätt med bussen. Andreas ska hem till mig med, och så ska vi ner till Kickan och äta taco. Sen på kvällen ska vi ha filmkväll. Ska bli nice.

Puss.

Det blir ju rätt, men ändå helt fel...

Jag är förkyld. Fast inte täppt i näsan, inte ont i halsen eller det där vanliga. Jag har blivit sjuk i huvudet bara. Vilket blir helt fel att säga men ändå precis det jag är. Jag är inte dum, utan har bara ont i huvudet, trött och allt det där. Alltså är mitt huvud sjukt liksom. Hoppas ni förstår?

Råkade nämligen säga fel imorse när jag stod och väntade på bussen. Jag, Cajsa och Kickan stod och snackade om hur förkylda vi var. Kickan och Cajsa hade ont i halsen och allt det där medan jag utbrast att jag bara "var sjuk i huvudet". Båda började skratta och det tog en sekund innan jag insett vad jag egentligen sagt. Jag förklarade för dem vad jag menat och båda förståd liksom, men det kändes ändå lite halvdumt. Jag hade ju förklarat precis hur min förkylning satt sig när jag sa att jag var "sjuk i huvudet" men ändå uppfattade de andra det som en annan betydelse. Men det är klart, jag hade uppfattat det så jag med och gjorde det också när jag insett vad jag sagt.

Någon som hamnat i samma situation?

äntligen hemma

Nu är jag hemma och har precis ätit. Var vrålhungrig och åt för snabbt , vilket fick följderna att jag nu har ont i magen. Typiskt. Puss

kyla

Om jag ska gissa på hur kallt det är ute nu skulle jag nog säga 12grader. Det är så fingrarna fryser. Jag sitter på en bänk på stationen i vetlanda. Jobbig väntan. Men bussen kommer nog om några minuter. Hade trafikkunskap till 17.10 och sen blev jag skjutsad av martin till stan. Jag köpte ett rutat block och en penna på björnsbokhandel och sen gick jag hm på biblioteket. Satt där till sex och sen gick jag hit. Vi hörs sen (: puss!

en och en halv timma

Har rast nu. Har haft två lektioner hittills. Har tre lektioner kvar. Alla lektioner idag är en och en halv timma långa. Jobbigt. Nu ska jag massera evve (:. Puss

Sola, träna och slappa framför tvn



Såhär såg min dag ut efter shoppingrundan när jag slutat. Ser ni crosstrainern på bilden med? Den fick sig minsann en omgång innan jag la mig framför tvn.

Nej nu måste jag ta en dusch. Sitter nästan och somnar framför datorn. Är sjukt trött.

Ha de kanon. Godnatt puss.


Gul bikiniöverdel och rosa byxor

Gul bikiniöverdel - 10kr [HM]
Rosa mjukisar / "pyjamasbyxor" - 99kr [HM]

Min träning rullar på.

Nu sitter jag och slöar. Tar igen mig lite. Har precis kört ett pass på crosstrainern. Idag "cyklade jag" 6km på 17,41 sekunder. Helt okej tycker jag! Förra gången jag cyklade kom jag 5,23km på 15 minuter.
Om jag fortsätter såhär kanske jag klarar av att cykla en mil tillslut. Vem vet?
Puss på det.

Två gratis trisslotter!

Jag har ett tips till er!
Tycker ni om skraplotter? Och då kanske speciellt triss?
Då tycker jag ni ska kika in på denna sidan och titta hur ni kan få två stycken gratis.
Det ni ska göra är helt enkelt att skriva något kort, och länka till hemsidan, precis som jag gjorde ovan. Sedan ska man skicka iväg ett mail till dem med länken till inlägget du skriver.
Enkelt och bra!
Gå in HÄR för att läsa mer och få två lotter hemskickade! :)
KRAM.

Svar till Anon.

SVAR: Hej Anon! Anledningen till att jag la upp bilderna var för att jag ville visa lite kort från när jag och Casandra är ute och går. En blogg behöver bilder ibland. Och bara för att jag fotar måste jag väl inte jämt lägga upp "perfekta" bilder? Detta var bilder från en långpromenad, tagna med min halvtaskiga mobilkamera. Vad kan man förvänta sig av dem? Jag vill inte bara visa "bra kort" på den här bloggen. Utan även dela med mig av min fritid och sådär. Det är min blogg, jag bestämmer helt själv vilka bilder jag lägger upp, och eftersom jag skrev att jag tyckte de var dåliga kan jag väl inte bli klandrad för att lägga upp dåliga bilder och framstå som en dålig fotograf?

Nu blir det fångarna på fortet.

Haloj. Är hemma nu och har ätit. Sitter i mina söta underbara rosa nya mjukisbyxor :) Åh vad jag älskar dem!
Ne nu har det börjar. Puss hej!

den långa väntan på bussen.

Nu står jag på stationen i vetlanda och väntar på att bussen ska komma. Det är otroligt segt kan jag tala om... Jag slutade tjugo i fem idag och fick skjuts av martin på pakethållaren till stan. Det var snällt! Sedan gick jag in på hm. Köpte en bikiniöverdel och ett par mjukisbyxor för 109 kr. Helt nöjd är jag! (: aja, sen gick jag och kikade lite i gallerian. Sen gick jag och solade på meddo. Lägger troligtvis upp lite foton sen! Puss

väntar in klockan.

Godmorgon solstrålar! Nu ligger jag i sängen. Väntar på att klockan ska gå. Idag kommer jag inte hem förän klockan sju. Så ha tålamod. Puss.

RSS 2.0