23/4 -11

Idag är en solig dag. Tänkte sätta mig och se ett avsnitt av True Blood, sedan ska jag nog inviga mina nya joggingkläder och ta mig en runda. Har dessutom en del bilder på lager som jag måste få tid att ta itu med. Men nu är jag aldeles för trött för att sitta och redigera och rensa. Har precis läst ut en bok ute i solen - det säger väl allt? :)

Puss.

Jag - min klant - ...

Idag har jag varit i Göteborg och hälsat på min bror och hans fru. Det var lika trevligt som alltid och vi umgicks, gick på stan och tog massa kort. Jag - min klant - hade dock glömt kameran hemma så fick som tur var låna Magnus .. :)

Nu ska jag och Andreas nog se en film eller något och jag tänkte somna ganska tidigt, för det har minsann varit en lång dag!

Puss.

En liten uppdatering såhär i efterhand.

Jisses vad dålig jag är på att uppdatera. Men igår åkte jag till Sjunnen (själv!) med bil för att vara med Evelina. Haha, det var roligt :) Vi gick i affärer, åt chili tai och sedan åkte vi ut till mcdonalds för att ta oss en glass var :) När jag skulle hem på kvällen plockade jag upp Andreas och så har han varit här tills idag :).

Imorgon blir det Göteborg för att hälsa på Magnus och Tania, det blir spännande!

KÖRKORT!

Ja nu är jag tillbaka från stan och min nervositet är totalt väck, istället sitter jag här i chock och kan verkligen inte förstå hur det kunde gå så bra?! Men det gjorde det och jag har körkort! :)

En nervös stund.

Jag börjar bli mer och mer nervös nu för varje sekund som går. Oroar mig som attan. Kommer det gå bra? Kommer jag stressa upp mig? Kommer jag klara uppkörningen? Ska jag vara ärlig är jag ganska inställd på att jag inte kommer klara det på första försöket, men jag ska göra mitt bästa och hålla tummarna ändå. Man vet ju aldrig!

18/4 -11

Igår åt jag grillat för första gången sen förra sommaren. Så sjukt gott måste jag säga att det är!

Nu har jag precis sett färdigt på den senast utkomna Harry Potter-filmen (äntligen) och tänkte spela sims ett tag tills mamma kommer hem tror jag :) Vid ett ska jag med bussen för att övningsköra på trafikskolan. Sista gången där nu innan jag kör upp imorgon. Sjukt nervöst kan jag tala om att det är ... Puh.

Puss.

Mina fina vänner!

Här har ni två bilder från i fredagskväll! Bilderna är tagna med Carls systemkamera (tänkte jag var tvungen att testa den (a)) Vi hade jätteroligt, både när vi fotade (och tvingade Carl att vara med) och när vi var ute och fotade (medea och carl sparkade boll) och när vi såg på film :). Älskar mina vänner!

17/4 -11

Andreas har fått magsjukan och jag hoppas innerligt att jag inte blivit smittad. Ska köra upp på tisdag och känner inte för att ställa in...

Idag ska jag hinna med mycket! Ska hinna städa en bil, hjälpa pappa sätta ihop grillen, övningsköra, ut och springa, duscha, äta, ut och fota blommor. Ja .. Sedan tänkte jag väl kanske hinna redigera lite kort med :)

Puss.

Första dagen på lovet!

Medea och Carl är här och vi ska ha filmkväll och sådär :) Underbar början på lovet!

Jag blev godkänd!

Gissa vem som är glad? :):) Jag blev godkänd på uppskrivningen! Fixar jag bara uppkörningen nu så har jag kärkort på tisdag. Känns riktigt bra faktiskt. Dock är jag hemskt nervös ! .. hiih. Men ska ska nog lösa sig :)

Puss.

Uppskrivning imorgon!

Imorgon gäller det! Tänkte gå och lägga mig nu och förhoppningsvis lyckas jag väl somna. Jag är riktigt nervös nu och det känns jätteläskigt att jag ska skriva upp imorgon. Men jag ska försöka ta ett djupt andetag, ta det lugnt och göra mitt bästa.

Puss.

Underbart med en ledig dag

Godmorgon. Känns underbart med en ledig dag från skolan såhär mitt i veckan. Gick dock upp klockan nio, tränade, åt frukost, duschade, och nu sitter jag här. Tänkte ta mig en liten promenad med hunden nu innan mamma kommer hem, för när hon kommer hem ska vi åka in till stan. Jag tänkte passa på att övningsköra en del nu när jag har tid, sedan, efter ett ska jag sitta på trafikskolan två timmar och plugga teori. Imorgon gäller det liksom, imorgon är den stora dagen då jag skriver upp. Usch jag börjar bli nervös ...

Puss.

Nattbilder!

Mina två första lyckade "nattbilder" tror jag. Fick dessutom med lite linjer av bilarnas lycktor. Det känns roligt. Bilderna är tagna i februari i Teneriffa från taket på vårt hotell (den andra) och den första är tagen från en utkiksplats som var precis på andra sidan vägen från hotellet typ.

Nu har jag pluggat massa ikväll och faktiskt betat av lite saker. Eller ja, något iaf. Imorgonbitti ska jag ställa klockan på 08.30 för att hinna med att göra lite nytta så som att träna, duscha och göra lite läxor. Sedan ska jag in till stan till ett för att sitta på trafikskolan och göra lite teori in i det sista.

Nu ska jag gå och lägga mig och se på Harry Potter! Puss.

Nervositeten stiger...

Nervositeten stiger. Idag hade jag en "låtsasuppkörning" på trafikskolan och det gick inte alltför bra. Gjorde massor av misstag, dock får jag väl trösta mig med att jag iaf visste att jag gjorde fel så att jag kan försöka tänka på det till nästa vecka då jag kör upp på riktigt. Dessutom har jag uppskrivning på torsdag, om två dagar! Det är helt sinnessjukt. Börjar oroa mig för det med nu faktiskt. Usch, känns inte bra i magen. Ska bli skönt när allt är över.

Puss.

Halkbanan

Idag har det hänt mycket. Solen har skinit precis som det vore mitt i sommaren och det har varit helt underbart väder.

På förmiddagen körde jag halkbanan. Och för att skrämma er som aldrig kört den innan så kan jag tala om att det är nog det läskigaste jag gjort på väldigt länge! Usch. Inte min grej att sladda och hålla på! x) När jag kom tillbaka till Vetlanda igen gick jag och Medea och gymmade, det var skönt faktiskt. Dock hade jag huvudverk så det blev inte så hård träning. Efter gymmet gick jag och körde en dubbel-lektion på trafikskolan och även den körningen gick bra. Sedan åt jag en hamburgare med Medea, Andreas och några till och sedan åkte jag hem. En lång och delvis jobbig dag pga huvudverken.

Imorgon är det vanlig skoldag, fast ganska skönt ändå för vi har teori på idrotten, ska göra klart gamla inlämningar osv. Det behövs!

Puss.

Ser du delfinen?! :)

Jag är nervös. Blir mer och mer nervös för varje minut som går. Tycker inte alls om att det bara är ett par dagar kvar tills jag ska skriva upp till körkortet. Hade gärna haft minst en vecka till på mig för att plugga, bara lite till liksom.

Jag har iaf pluggat massa teori idag. Satt ett par timmar i eftermiddags. Försökte mig även på fysiken med ja, fastnade på första uppgiften så det fick jag lägga ned igen. Nu ska jag göra ett trafik-test till och sedan ska jag gå och lägga mig och se på Harry Potter tror jag!

Puss.

Sommar sommar sommar .. .

Snart är det sommar och det känns verkligen bra i magen! Pluggar trafik som bara den nu, men måste snart ta en paus och tror jag tar ut kameran på en liten promenad då.. Lite kul måste man ju få ha :) ..

Puss.

Min kommande vecka.

Idag är det söndag och Andreas ska åka hem. Tiden bara flyger iväg. Tänk alla läxor och allt jag hade tänkt gjort. Men jag får väl göra det nu ikväll / i eftermiddag ist... Hur som helst. Imorgon har jag halkbana och är ledig från skolan, på tisdag är det vanlig skola för mig, på onsdag är jag ledig pga att lärarna skulle iväg någonstans, på torsdag är jag ledig fram till två pga uppskrivning, och på fredag är det vanlig skola. Kan tänkas som en slapp vecka men säg inte det för oj vad mycket jag missar och shit vad läxor jag har.. -.- Pust.

Min första vårbild -11

Här har ni en av alla foton jag tagit idag! Känns så skönt att kunna fota blommor igen :) Har faktiskt saknat det!

9/4 -11

Godmorgon! Får ursäkta för jag inte skrivit på ett tag men har inte haft tid. Nu fick jag en liten lucka för jag väntar på när Andreas äter frukost. Sedan ska vi ut med King, ta lite kort och sedan ska jag börja med middagen. Måste också hinna med att plugga trafikkunskap och ha lite roligt idag med. Fast iof har jag andra läxor med.. Men tja, vi får se vad jag tar mig an!

Puss.

En liten Jessica

Testade min scanner lite idag. Har faktiskt inte gjort det innan :) Blev väl ganska bra resultat tycker jag ändå! På första bilden är jag ca två timmar gammal, och på andra bilden är jag ett par veckor.

Någon gång när jag får tid ska jag sätta mig och scanna in massor av gamla foton. Roligt att kunna ha dem på datorn med och inte bara i album. Känns som de håller längre om de är på datorn.

Puss.

Sagan om de två tornen

Haha, ser man på!

Helt okej dag i skolan idag! Gym på idrotten med - magträning. Kändes skönt! Nu sitter jag och tar igen mig och ser på "sagan om de två tornen" :)
Puss.

Gym efter en kort dag i skolan

Nu är jag ganska precis nykommen från skolan och gymmet! Det nya schemat vi fick i fredags började gälla idag och jag säger då det, än så länge är jag helnöjd! :) Slutar halv två på måndagar och det är alldeles perfekt att gå och gymma efter det!

Puss.

Soft Focus

Denna bild är nästan helt oredigerad. Testade mitt soft focus filter och tja, här har ni resultatet! Ska dock läsa på lite om hur och när man ska använda det. Är inte hundra på att det är såhär resultatet ska bli. Fast ändå är jag ganska nöjd, det blev lite häftigt, eller hur? :)

Puss.

tröttsam tv-tittning.

Jag är trött. Såg CSI ett tag fast så började jag se på tv ist för pappa rekommenderade en film som går på sexan nu.

Den underbara känslan efter att ha tränat.

Idag var andra gången jag tränade sedan jag började med det i onsdags. I onsdags sprang jag cirka 7-800m, men idag orkade jag 1,4km. Känns så otroligt roligt! Om ett par veckor kanske jag orkar springa både 1,4 km bort och samma väg tillbaka (idag gick jag tillbaka). Jag känner mig extremt lycklig efter ett träningspass, för efter joggingturen har jag nämligen satt ihop ett styrketräningsschema här hemma som jag drar igenom. M! I like it!

Nu tänkte jag eventuellt sätta igång sims för att ta igen mig lite grann. Sedan blir det mat och efter maten ska jag duscha. Efter det tror jag jag tar kameran + lite av den nya utrustningen och går ut för att ta lite självporträtt (bland annat). Behöver verkligen det samtidigt som jag vill testa min nya utrustning :)

Idag kommer bli en bra dag!
Puss.

Jag tror jag älskar min klass.

Det har gått så långt nu så jag faktiskt längtar till skolan. Eller längtar till skolan är kanske lite fel att säga, men jag längtar till de fina stunderna vi har i klassen. Sådan sammanhållning, sådan humor och musikalitet. Det är underbart och jag älskar det! För var dag lär jag känna alla bättre och för var dag längtar jag ännu mer tills jag får träffa dessa underbara människor igen.
<3

Minst tre veckors jobb!

Igår hann jag inte blogga, för satt inte vid någon dator. Följde nämligen med Andreas hem efter skolan. Men nu har jag ändå lite goda nyheter att berätta! Direkt efter skolan fick jag skjuts av Ullrika bort till Powerhouse-byggnaden där hemtjänsten har sitt kontor. Jag var på intervju och det gick bra för hon lovade mig minst tre veckors jobb i sommar. Efter det åkte vi till  Eksjö, Andreas skulle byta ett par skor och sedan åkte vi hem till honom.

Idag har jag och Medea haft en galen sak för oss. Ska inte gå in på det mer här, men kan säga att vi haft väldigt roligt iaf :) 

Nu ska jag nog sätta mig och se på CSI tror jag. Så sjukt sugen är jag! 
Puss.

RSS 2.0