Puh, vissa snälla människor finns det

Min plånbok är tillbaka. Det var någon som hittat den på andra sidan stan... ehehe.. Alla kort och saker i den var ommöblerade och alla mina kontanter var borta. Dock fattades inte ett enda kort, så det känns skönt iaf! Får köpa ny plånbok, för tror inte att tvätten lyckas få bort all sand och smuts.. 

Men ett stort TACK till dig som hittade den!

Stulen plånbok?!

Rolig kväll igår, men, min plånbok är borta.. Om någon hittat en grå plånbok i Vetlanda, lämna den till polisen eller hör av er till mig.

puss.

Hotellet ikväll.

Två gamla foton jag tagit. Har inga speciellt nya på denna datan .. ;)

Just nu sitter jag och ser på Sailor Moon i sängen. Har ätit frukost nyligen och ska nog snart gå och duscha. Ikväll blir det hotellet med Oscar och Evelina. Det ska bli kul att komma ut lite! :)

Vad ska ni hitta på ikväll? Puss.

Sovmorgon

Tjoho! Börjar inte skolan förän klockan halv ett idag. Känns ganska skönt. Dock är det lite tråkigt att åka in till skolan för en enda lektion (matte) för jag slutar redan klockan två igen. Men så är det ibland, eller ja, varje torsdag nu framöver.

Än så länge har jag hunnit äta frukost, sett på Sailor Moon och duschat. Nu ska jag nog börja kika på vad jag ska ha på mig idag, och lägga på lite smink. När jag är klar ska jag ta ut King och sedan se Sailor Moon tills det är dags att åka (y). Vi hörs när jag kommer hem! puss.

Adjö.

Det har varit en lång vecka. Har inte skrivit så aktivt, men har haft goda anledningar. Mycket har snurrat i huvudet och inte förän nu vill jag berätta för er som läser vad den största anledningen till att jag inte skrivit är. För exakt en vecka sen nu, gick min morfar bort. Denna veckan nu har handlat mycket om att vara ett stöd för mormor, och för mamma. I måndags var vi på begravningsbyrån och planerade begravning, datum för olika saker och hur allt ska vara. Det var jobbigt, men det gick bra. Idag var vi på bisittning (vet inte om det heter så, eller stavas så, men det är när man åker för att se den avlidne ligga i kistan, ta ett adjö). Det var med jobbigt, mormor är verkligen ledsen över allt detta - vilket man kan förstå! Jag tog några kort idag med, på morfar. Dels för att mormor ville ha kort, och sedan har vi lovat att skicka ner något kort till mina kusiner i skåne (till mormor och morfars ena son som bor där nere med famijl) så att de kan få se hur fin morfar var. Detta är inte det ända som hänt, men det är det ända jag är redo att tala om. Nu gäller det att stå på stadiga ben fram till begravningen, den blir nog värst. Men sen är det över, sen kan man gå vidare på riktigt.

puss.

Första dagen på sista året

Ser fram emot lördag nu! Evve, jag och eventuellt någon mer ska ut och röja lite. Var evigheter sedan!

Första skoldagen idag. Kändes underbart att få träffa alla igen! Blir nog ett bra år :))

puss.

Svamp-plockar-dag

Ja. det är väl det jag gjort idag känns det som. - plockat svamp och spelat tv-spel med Andreas :)) Men oj vad svamp vi hittat! Det är helt sjukt ;o Tog kort och så, men har inte lagt in dem på datorn än.  Är även så trött på mitt internet. Det är jättesegt nu! .. Men men, snart en ny månad :)) puss.

Lördag 20/8 -11

Goddag. Kommer inte blogga massa idag- bara så ni vet eller så. Andreas är ju här och ja, vi är två på min dator x) .. haha . Ne, men mitt på dagen var pappa och jag ute i skogen och plockade svamp, hittade en hel del faktsikt! Hade med mig kameran så tog ett par foton när jag ändå var ute. Ja, ska lägga in dem senare någon gång. Förhoppningsvis idag. 

puss.

Andreas här - äntligen!

Andreas är här. Vi har spelat Lego- Harry Potter och ätit mums! Nu ska vi gå och lägga oss och se på Supernatural säsong ett :) Vad länge sen nu! puss och godnatt.

ööööser ner!

ååååh, det öser ner ute! jag som vill ut och fota.. mennnee... ehehe. får hålla mig ett tag. ska nog lägga mig och titta lite grann på Sailor Moon - det är så spännande nu ! ;D puss

Två lite knasigare självporträtt

Nu är min sista vecka av jobb avklarad. Extra lång dag idag men det känns skönt att kunna ta helg nu igen innan skolan börjar på tisdag. Sitter och lyssnar på ljudbok - Harry Potter ;) ehehe . Väntar på att klockan ska gå (min älskling kommer vid fyra-tiden! - kan knappt bärga mig (a)) så försöker att göra något roligt under tiden. Vet dock inte vad jag ska hitta på. Har ont i fötterna (måste ha "stålhättor" till skor medan jag städar. pust. haha. men det är ju bara några timmar så det funkar. Mina ömma fötter blir bättre sen framåt dagen :)) pusspuss

Time to sleep

Nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng. Mitt rum är färdigdammat och fint (ångrar att jag inte tog några bilder innan, så att jag kunde visa före - efter!) och jag är så trött så trött. Sista dagen på jobbet imorgon. Ska bli skönt. Men det för även med sig extra noga städning nu inför helgen! ... pust . har 5,5 timmar imorgon att städa tror jag. uhuu, det är lång tid x) Men det fixar jag ! Lyssnar på Harry potter som ljudbok samtidigt! Det blir liksom då att man nästan ser fram emot att få gå och städa ;)

godnatt! puss .

Viktor #3


känner mig lite sliten


Jag känner mig lite sliten. Tidiga mornar och tidiga kvällar.. Längtar till helgen och till min andreas.

Idag var en kort dag på jobbet. Har hunnit äta lite och sådär nu och ska byta om tror jag (sitter i arbetskläderna just nu). Men resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Mamma och Cicci åkte till Mormor, och sedan tror jag kanske de ska ner till Gunnarsö lite med. Borde kanske följt med, hålls mormor sällskap lite, men känner inte att jag orkar med det just nu. Mamma och Cicci ska ju dit, så det räcker nog. Känns bäst att vara hemma. Ska försöka orka damma mitt rum tror jag. Det har jag skjutit framför mig alldeles för länge nu .. (!) ehe. Men först ska jag nog krypa ner och se en film - tror jag ! :)

Puss.

<3

Dags att krypa ner. Hoppas jag somnar hyffsat snabbt. Det har varit en hemsk dag...

Trust.


Nu ska jag titta på "Trust". Någon som sett den?

Hemma från jobbet.

Nu är jag hemma från jobbet och har ätit frukost. Sitter och ser på Sailor Moon och tar igen mig.

Vad ska ni hitta på idag?

Urk vad dålig jag känner mig...

... Har fortfarande inte svarat på en enda kommentar! .. ehehe . skäms nästan. Har suttit och läst bloggar ist. Såna där stoora kända ni vet? Typ Kenza och Egoina. Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Klockan är ju redan tio i sex herregud! Jisses vad klockan springer iväg när man har långtråkigt.. hehe. Ne nuu ska jag sluta pladdra. Säger godnatt nu, så kan jag krypa ner direkt efter duschen sen. Ont i magen har jag med. Isch. puss.

Tack för alla nya kommentarer! :):)

Ahaaha, vad snopen jag blir varje dag nu när jag loggar in på bloggen! Massa kommentarer mot vad jag någonsin haft. Så underbart skoj! :D Visserligen är många reklam för "tävlingar" eller "dagens blogg" osv. But still, det är kommentarer liksom :) Skäms dock lite för att jag inte är lika duktig på att uppdatera som jag var.. Det är lite, ja, dåligt av mig. Men ska jag vara ärlig som orkar jag inte (!) . Haha, jobbar ett par timmar på morgonen (tidigt!!) och efter det ligger jag i koma resten av dagen ungefär x) Men här är jag nu! Med ännu ett (o)intressant inlägg om att jag inte orkar blogga - smart att blogga om det liksom. ehee . Ne uscha. Nu ska jag ut i solen igen! Sooova lite grann till.. ;)

Vi hörs sen! puss

Btw, fortsätt kommentera! Ska svara på alla så småningom ;) - så fort solen försvinner antagligen (a)

Svarar på kommentarer imorgon.

Nu är jag så trött så att jag skulle kunna somna rätt upp och ned i stolen. Helt galet. Klockan är ju inte mer än sex?! Men men , upp tidigt imorgon igen så det är bara till att krypa ner och somna så fort som möjligt. Hörs imorgon igen, när jag kommit hem :)) godnatt. puss.

uhuhu, är så trött.

Uhuhu, är så trött. Gick upp vid fem idag för att börja jobba klockan sex. Städar på fabriken. Kämpigt är det, men inte värre än att jag klarar av det. Och nu är det bara denna veckan, så det kommer gå jättefort känns det som. Jag menar, jag har ju redan nu klarat av en morgon? Bara fyra kvar! :)

Har varit inne i stan nu idag med, köpt en almanacka och lite skrivböcker tills skolan börjar nästa vecka. Känns lustigt faktiskt. Att skolan börjar alltså. Det är mitt tredje och sista år, men vad ska jag göra sen? No idea. Eller jo det har jag ju, men inget bestämt ännu. Hur som helst så hoppas jag att mitt tredje år blir lyckat och att jag verkligen klarar av att uppfylla alla mina mål jag har. Tänk vad bra det vore.

Nu ska jag lägga mig och se Sailor Moon. Bara jag inte somnar - men det lär jag göra ^^ Ikväll ska jag gå och lägga mig klockan sex om det går. Igår tror jag ja la mig runt sju, och somnade vid nio-tiden. Det var skönt! Ne nu ska jag sluta skriva så mycket onödigt strunt. Vi hörs sen, antar jag :)) puss.

Tidig kväll, tidig morgon.

Thihi, titta vilken sötnos <3

Nu ska jag gå och sova. Eller ja, försöka. Se på Sailor Moon tills jag lyckas somna blir det nog! Mihi. Det är såå spännande nu! Imorgon blir det en tiiidig morgon, men slutar även tidigt så ja, jag hinner nog hem igen innan ni ens hinner vakna! :) puss.

Titta mitt låånga fiina hår? ;)

Känner att jag inte har så mycket att blogga om idag. Jag är trött och ser på massa Sailor Moon. Troligtvis mitt nya intresse haha. Jag är patetisk ^^.

Sailor Moon

Disken är nu avklarad och jag ser på sailor moon. Lite avkoppling känns skönt.

Äntligen hemma!

Hemma från jobbet - äntligen! Disken är avklarad och nu blir det lunch. Hörs sen!

Och så avslutar vi dagen med ännu ett självporträtt :')

Har varit en lugn dag idag. Imorgon blir det jobb till halv ett. Hörs då! puss.

Lite variation - eller?

Ne nu blev det alldeles för mycket bilder på mig *rodnar* :)) Här har ni en till på Viktor! Nu ska jag se mig en film, sedan fortsätter jag redigera bilder på mig efter den. Måste ju spara lite av det goda ;)

Såhär ser jag ut ibland.


Två seriösa i färg


Åååååhå nemen, se där!


fler bilder kommer så småningom...

Viktor #2


Har nu äntligen hunnit gå igenom alla bilderna från Göteborg-resan. Har en hel del baby-bilder på lager som jag hoppas ni ser fram emot att se ;) Vissa är jag enormt nöjd med! Kan ju även tillägga att detta var första gången jag fotade ett barn :))

Lille lille Viktor


Åh så lite foton från Göteborg


Den första och tredje bilden föreställer min halv-storebror Magnus. Den sista bilden föreställer hans fru Tania och deras gemensamma barn Victor (på 3 månader).

Sola Sola Sola! :D

Meheehe, känns så skönt att solen är framme lite grann idag! Har ledag ute och solat en timma nu ( i hopp om att äntligen kanske kanske börja gå mot det brunare hållet ) men sedan blev jag så less, för det var sol 30 sekunder och moln 10 minuter osv osv. Men en timma blev det i alla fall! Kanske gjorde det någon skillnad. Det märker jag väl ikväll antar jag. :))

Nu ska jag fortsätta redigera mina Göteborg-bilder. Sedan ska jag försöka hinna ta tag i mina självporträtt också. Mjaa, vi får se hur mycket jag orkar idag. Har en film jag väldigt väldigt gärna vill hinna se med ;) Puss.

Hjälp! Macro-ringar

Ame! Någon som har macro-ringar hemma som vet hur de fungerar? Lyckas inte få fokus!! Help... På något vis måste det väl gå, elle??

Hej hopp!

Förmiddag nu. Jag har varit vaken sedan halv nio - såg ett avsnitt av Sailor Moon i sängen innan jag behövde gå upp ( fördelen med att vara ensam hemma! - man kan göra precis som man själv känner för! ) - sedan bytte jag om till bikini, gick ut i solen och åt frukost i solstolen ( också en fördel med att vara ensam hemma! annars hade det blivit tjaaaat ... ) och efter det fick jag på mig lite kläder ( det blev molnigt ) och tog en hel del självporträtt! Det var ett tag sedan nu höhöhö. Blev mest ansiktsbilder, vet inte hur "helkroppsbilderna" blev, för de tog jag i spegeln. Svårt att avgöra genom att titta på kameran. Nu tänkte jag kila ut igen en liten liten stund! Ska se om jag kommer underfull med hur mina nya macro-ringar funkar ...  ehum. ja. Det ska nog gå :))

Puss och krams så hörs vi senare !

En bild från Göteborg.


Nu ska jag äta lite chips och se på Sailor Moon. Blir nog bara något avsnitt. Är ganska trött så tänker sova ganska strax. Eller försöka sova i alla fall. Usch. Mörkrädd som jag är...

Nu duschen!

:)

Träna träna!


Nu ska jag överraska mig själv med att faktiskt köra ett litet pass på cross-trainern. Men det är endast för att jag ändå måste duscha nu ikväll ( och så att jag ska kunna äta chips med lite bättre samvete ;) ). See yah´later!

Feskekörka #2

Mjau..? -troligtvis den fulaste fisken genom tiderna ;o



Feskekörka #1


Nu sitter jag här, ensam och dyster.

Haha okej, nu överdrev jag kanske lite :') Dyster skrev jag endast för att det passade in - ett utfyllnadsord liksom. Men ensam, ja tack! Mamma och pappa har åkt iväg till husvagnen och min syster har dragit in till stan. "Jahopp" - tänker ni - "Att vara ensam hemma är väl det bästa som finns?". Men nehej minsann! Inte när man är mörkrädd och har en pojkvän uppe i Stockholm som man längtar efter = INTE kul att vara ensam. Men jag klarar mig, det har jag gjort förr. Får bita ihop och hålla mig sysselsatt. Kanske försöka somna innan det blir mörkt ikväll? - BRA TIPS! Jo jag tackar jag. Något får jag väl försöka hitta på för att lösa min ensamhet. Smsa gärnet får bli mitt första steg, så nu får ni passa er mina vänner för nu kommer det sms! :))

Redan höst?

Har märkt det att på senaste tiden är det väldigt många bloggare som har påpekat att hösten är påväg. Själv har jag inte ens tänkt tanken. Men nu när jag läser det överallt så.. ja.. det kanske den är. Glädjen liksom bara försvann och jag känner nu att jag har jobbat bort hela min sommar. Har solat kanske sammanlagt fem gånger (alltså är jag inte ett dugg brun!!!) under sommaren och ja, det får gärna komma tillbaka lite värme så jag hinner jobba på brännan tills skolan början. Vill inte att den ska vara över än, det är sorgligt hur fort den sprang förbi!

Butterfly

Fick en liten fjäril av mamma för ett par dagar sedan. Mycket fäst vid den! <3

I bilen mot Gbg (12/8 -11)


Glömsk...

Haha tror ni inte jag glömde ta med mig kameran ut i skogen?? Typiskt mig ...

Mina dagsplaner :)

Godmorgon godmorgon! Idag ska jag och pappa ut i skogen och plocka svamp! (tar troligtvis med mig kameran.) Sedan ska jag sätta mig med bilderna jag tog igår i Göteborg. Ska även gå och skriva på anställningsbevis, för på måndag börjar jag mitt städjobb. puss.

En liten bild på King

Har bara hunnit kika igenom alla bilder från idag än. Orkar dock inte sätta mig och redigera nu så ni får se lite imorgon i stället. Men det är både lite bilder på fisk, från bilen och så en del bilder på Victor, min bror och hans frus bebis. :)

Håll utkik imorgon så hörs vi då. Nu ska jag krypa ner, är hur trött som helst. puss.

Lååång dag i Göteborg.

Äntligen hemkommen. Trött är jag och har huvudverk. Men med tanke på att jag fotat upp båda minneskorten jag hade med mig upp måste jag verkligen lägga in bilderna på datorn och kika igenom dem. Troligtvis kommer det kanske upp en liten bild ikväll om ni har tur. Annars kommer det så småningom! :)

Nu bär det snart av mot ...

... GÖTEBORG! först måste jag bara:
- äta
- byta om
- packa ner lite saker jag ska ha med mig
- sminka mig och dylikt

Vi hörs antingen senare eller när jag kommer hem! Har än inte bestämt mig om jag ska ha med min laptop eller inte, vi får se! puss.

Nattinatti

Nu har jag jobbat klart, jag är hemkommen och har borstat tänderna. Mina ögon bara åker igen för mig. Lite halvjobbigt att köra bil hem med från jobbet då jag var så trött, men det gick. Pratade även i telefon med min älskade i ett par minuter, innan samtalet sedan bröts (dålig täckning). Men nu ska jag hur som helst krypa i säng. För imorgon ska jag upp tidigt och åka till Göteborg! Får se hur det blir med uppdateringar då.

Puss.

Strax jobb.

Klockan går. Nu måste jag äta lite middag (grillat!) sedan är det dags att byta om och åka till jobbet :)). Imorgon blir det en tripp till Göteborg med pappa och cicci, för att hälsa på bror min med familj!

Ha en bra kväll så hörs vi efter jobbet !

"Heey, ser ni mig??"


Surprise! Mitt älskade paket :')

Nemen se där vad som kom med posten idag ! (a) Jag är typ överlycklig just nu !! :')

Lite frukost till magen.


Rise and shine! This is a big day!

Godmorgon godmorgon! Idag väntar jag paket ... hihi. Vet ni vad det är för något? Det hoppas jag minsann inte, för det talar jag om sen när det väl kommit :') Men något bra, ja det kan jag lova att det är! :))

Nu ska jag ta det lugnt idag och leka med mina paket som jag kommer få. Sedan, kvart över fyra, börjar jag jobba och jobbar fram till halv tio. Men jag klagar inte minsann! Jobba är bra :))

Kram till er alla och ha en bra dag! (glöm inte kika in här senare idag för att få reda på vad paketen innehåller! :))

Saknaden efter min prins <3


Pratade precis i telefon med Andreas. Han är i stockholm nu på stipendieresa. Åkte förra söndagen och kommer inte hem förän nu på söndag. Är alltså borta sammanlagt två veckor. I vanliga fall smsar och pratar vi i telefon dagligen. Nu var det över en vecka sedan jag pratade i telefon med honom och ja, blev tårögd när vi skulle lägga på och har fortfarande en klump i halsen jag ska försöka bli av med. Saknar dig min prins <3 Smsat lite har vi gjort idag, men annars har det blivit flera dagar utan att jag hört från honom över huvudtaget. Har kännt både oro och längtan och ja, det är inte lätt att vara ifrån den man älskar. Lite bättre känns det trotsallt nu. Fast samtidigt är det ännu jobbigare, för nu påmindes jag om hans röst och fick mig att längta ännnu mer. Jag älskar dig och bara längtar tills du kommer hem <3

Kinderäggsbabyn

Titta min söta leksak jag fick i kinderägget innan :') jag tror jag är kääär <3

Jag tror det regnar ...


"Hjälp det åskar!"

Nu ni! Nu mullrar det ute .. Usch säger jag bara. Tycker inte alls om åska ... "/

Tradera?

Är tradera något att ha? Vågar man beställa därifrån? Eller alltså lägga bud osv?

*Gäspar* Känner mig lite trött :')

Jag känner mig trött! Nu när jag ätit blev jag alldeles matt. Haha, att jobba är jobbigt! :') Ska nog lägga mig och sova middag (a) Se lite Sailor Moon också kanske :)) Fortsätt kommentera vettja! Ni gör min dag <3

Vilken trevlig överraskning!


Mina besökare har ökat och när jag loggade in nu efter en lång dag av jobb så har jag fått massa söta kommentarer! Blir så lycklig <3 Sånt värmer verkligen :')


Som sagt har jag jobbat hela dagen. Fick ett sms i morse som jag väcktes av med en jobberbjudan. Jag tackade ja och gick upp. Ska även jobba imorgon, fast då kväll ist. Så roligt när jag får jobba såhär mycket fast att jag egentligen är ledig. Behöver alla pengar jag kan få! :))

En skön känsla

Vad bra det känns att jag börjat få lite fler besökare här på bloggen igen. Nu gäller det väl bara att hålla kvar er. Men med en flitig uppdatering och många foton borde jag väl lyckas ganska väl, eller? :')

Är också väldigt tacksam för alla kommentarer jag fått på sista tiden, mest idag. Det var länge sedan och ja, jag erkänner, det är roligare att blogga om man får lite respons på det man gör! Så, tack för alla kommentarer idag. Fortsätt med det! :))

Nu ska jag krypa ner och se på Sailor Moon tills jag somnar. Klockan är inte så mycket ännu, men jag har inget att göra så det är det som låter mest lockande just nu! :')

puss och godnatt.

Bittert försök,

Haha, ett resultat av ett bittert försök på självporträtt från i lördags.

Tröttheten kryper sig närmare


Jag känner mig trött - men det gör vi väl alla ibland? Tror jag ska ta en dusch, gå ned i källan och se en film. Fast när jag väl duschat är det inte säkert jag har lust att gå ner, ganska slutar det med ändå att jag hamnar framför tvn i mitt egna rum. Ja, vi får väl se (:

Har varit ledig idag och det känns skönt. Har hunnit sola en liten stund, även att den lilla stunden var väldigt liten pga alla moln och all blåst. Har även hunnit fixa mig en portfolio och gjort ett långt inlägg om vilken kamerautrustning jag äger i nuläget (se tidigare inlägg). Lite har jag alltså fått gjort idag i alla fall. :))

Nehepp, nu blir det duschen! Får hoppas att jag hinner in där innan någon annan bara. Men det är väl bara att pressa fram klorna och göra sig berädd för fight! ;) puss

Min kamerautrustning!

Jag äger två stycken systemkameror. Den första ( Nikon D60 ) fick jag i födelsedagspresent när jag fyllde 16 år ( -09 ). Den är väldigt flitigt använd och jag har tagit många kort jag är stolt över med den kameran. Min andra systemkamera ( Nikon D5100 ) köpte jag sommaren 2011 ( 1/8 -11 ).
Update; Min Nikon D60 är såld sedan hösten -11.


Mitt första objektiv ( Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II ) fick jag med när jag fick min Nikon D60. Alltså när jag fyllde 16 år. Som ni ser på bilden nedan är det ganska slitet, men väldigt välanvänt. Mitt andra objektiv ( Nikon Nikkor AF-S DX 55-200/4,0-5,6 G ED VR ) köpte jag sommaren -09 för mina sommarpengar. Även det är välanvänt, dock inte lika mycket som det första. Sedan sommaren -11 är jag även en stolt ägare av en Nikon Nikkor AF-S DX 35/1,8 G och en Nikon Nikkor AF-S DX 50/1,8 G. Två mycket bra objektiv!
Update; Mitt objektiv Nikon Nikkor AF-S DX 18-55/3,5-5,6 G ED II är sålt sedan hösten -11.

Jag ägen två kameraväskor varav den ena är en liten, smidig väska och den andra är en ryggsäck. Den lilla väskan ( översta bilden ) fick jag med i paketet när jag fyllde 16. Ryggsäcken har jag för mig att jag köpte förra sommaren ( -10 ).





Förutom mina kamerahus och mina objektiv har jag även lite andra saker. Tänkte lista upp dem jag kommer på för tillfället här nedan;
Detta är vad jag äger i nuläget. Eller vad jag kommer på i alla fall. Fler saker är påväg hem till mig i detta nu, men jag uppdaterar detta inlägget allt eftersom jag köpt fler saker. :)

Länk till min preliminära portfolio

Gillar ni mina foton? Vill ni se fler?

Om ni klickar här så kommer ni direkt till min portfolio där jag valt ut bilder som ligger mig varmt om hjärtat. Har försökt få en variation på bilderna, men är det någonting ni saknar som ni skulle vilja se så säg till så fixar jag det!

(funkade inte länken ovan? klicka här ist; http://www.flickr.com/photos/jessicahillphoto/show/)

.

Jag tror jag insett vad avundssjuka innebär.

Snögubben Jessica ´

Idag är regnet borta minsann, eller iaf för tillfället. Ska skynda mig på med bikinin, äta lite frukost och sedan ska jag ut och lägga mig ett tag medan solen nu skiner. Ska minsann ta varje tillfälle jag kan nu resten av sommaren! Tänker inte komma tillbaka till skolan som en snögubbe. :') puss

Före - efter

Före...
Efter...

Vilken av bilderna gillar ni mest?

Nu är det dags för mig att krypa ned. Får se vad som händer imorgon. Men vi hörs igen då. Puss.

*Bzzzz*

Ser ni vem som varit modig?? Ser ni vem som med dubbla close-up-filter lyckades ta kort på en geting utan att dö av skräck?? Det ni! Denna bilden är jag fasligt stolt över <3

Beautiful

Och så var man hemma igen. Känns faktiskt bra, för här hemma är vädret lite finare. Dock är jag inte på fotohumör just nu. Eller inte så mycket att jag orkar ge mig ut för att ta kort i alla fall. Får se om jag riggar upp en enkel studio på rummet för att ta lite foton på min fotoutrustning. Annars gör jag det imorgon förmiddag då det är lite bättre ljus. Nej, jag ska ta allt som det kommer. Endast göra sånt som jag har lust med ikväll! Det blir en överraskning alltså, det ska ske, men när, ja .. Det märker vi :)

Första bilden.

Fotograf: Beatrice Lejnegård
Här ser ni allra första bilder jag la upp här på bloggen. Det var ett tag sedan och ja, skulle jag ta ett sånt kort nu så skulle jag göra det väldigt annorlunda. Det är spännande att se hur man förändras och utvecklas på förhållandevis kort tid.

Hemfärd idag.

Godmorgon godmorgon... ! Här öser det ner. Men det är lite halvmysigt måste jag erkänna ... :) Det smattrar ganska härligt på taket. men annars är det inte så mycket positivt med regn när man är i husvagnen. Kunde ju visserligen ha sett på Sailor Moon, men tror ni att jag fick med den dvd-skivan jag var på? Nej, såklart inte ... Alla andra fick jag med, men typiskt nog inte den jag skulle se på. Men så är det. I stället får jag fördriva tiden med datorn, kanske ser jag på någon annan film sedan. Eller så fixar vi i ordning Wii-spelet och kör en runda biljard eller liknande. Det löser sig alltid.

Senare idag ska jag och mamma hem igen. Ska bli lite skönt faktiskt. Har en del jag ska göra ikväll! Ska t ex försöka få i ordning i kategori här på bloggen som ska heta "kamerautrustning" eller liknande. Där ska jag ha bilder, och lite text på saker som jag har i min kameraväska. Spännande? ;)

Ha en fin dag, och hoppas vädret är bättre hos er vart ni nu bor, än här i lilla Oskarshamn ..

Drakarnas Rike

Kamerabatteriet satte jag på laddning igen medan vi var ute i skogen. Sedan har jag fotat en del idag igen :) .. Fotade t ex solnedgången innan, men lägger upp de bilderna imorgon då jag är hemma ist. Här har ni iaf två bilder tagna idag. ;) .. 

Nu ser jag på film på sexan, "Drakarnas rike" tror jag den heter. Verkar helt okej! Puss.

Mitt batteri tog slut.

Det är ju typiskt, inte ett enda kort kunde jag ta i skogen med kameran för batteriet tog slut innan jag kom så långt ;) haha. Men så är det! I stället tog jag ett par bilder med mobilen. Vet dock inte om de blev bra. När jag lägger in dem lägger jag upp dem här (om de blev bra som sagt)... 

När vi kom hem från skogen solade jag i två timmar, sedan har jag ätit grillat. Känns som en riktigt bra dag! Dessutom blir det lite film och chips ikväll och ja, sedan ska jag sova. puss.

Nu ska jag plocka svamp!

Nu ska pappa och jag ut i skogen. Självklart tar jag kameran med mig :):)

5/8 -11

Tre bilder tagna idag.

Nu ska jag stänga av datorn och lägga ned tid på att se på filmen som går på sexan. Upptäckte innan att det är Dean från supernatural som spelar en huvudperson i den filmen! Gissa om jag blev chockad? ;) haha. Men hur som helst gör det verkligen filmen så mycket bättre än vad den var vid första anblick :) ... puss.

Nu får jag leva kustliv för en helg

Hejhej. Sitter nu utanför husvagnen. Vackert väder är det fast lite för mycket mygg för min smak. Runt omkring finns lite musik, folk som skrattar och har trevligt och så samtidigt lugnet med såklart. Helt perfekt med andra ord. Känns skönt efter denna veckan. Lite avkoppling.

Kan även berätta för er att jag har ett par paket jag beställt nu som kommer nästa vecka. Jag är lycklig och ja, inte förän paketen kommer tänker jag berätta för er vad de innehåller ;) ... puss.

Gunnarsö.

Och så bär det av.

Och jag fortsätter drömma ...

Tänk om man kunde vinna sådär en miljon kronor helt plötsligt. Vad mycket jag skulle kunna köpa då... Visst, jag har handlat jättebra saker för mina sommarpengar än så länge - men de är slut. Orkar inte hålla på att krångla med skattekrångel så eftersom pengarna skattas får jag inte alla pengar nu, utan en del får jag i början av nästa sommar. Visst kan det vara bra också, att ha ett startkapital nästa sommar, men oj vad jag skulle behöva pengarna nu. Har en lång lista med saker som jag vill ha så starkt att jag är villig att låna pengar för att få köpa dem. Blir nog att jag gör det också, men då kommer jag få massa elaka skulder som kommer bli svåra att bli av med. Men jag tror ändå det kommer vara värt det. En sak jag verkligen vill ha nu till hösten är en tatuering på handleden. Sedan vill jag även ha ett tandsmycke - det har jag velat ha i flera år nu. Finns även ett objektiv till kameran jag ska köpa så fort jag kan och ja. Sedan, i min lista med vad jag ska göra av mina sommarpengar, står det även med "spara 2000kr utöver det jag hade på sparkontot innan" och så måste jag lägga undan typ 1000 kr till presenter och julklappar nu till vintern. Jag får nog inse sanningen. Jag är pank. Men samtidigt har jag värdefulla ägodelar som jag uppskattar mycket mer än pengar.

Nu pizza - sen husvagnen!

Jag är en lycklig varelse. Livet leker och jag mår bra. Känns underbart.

Nu har jag jobbat klart för denna veckan, får hoppas att det blir ett par dagar nästa också, så att jag tjänar ihop till den där andra prylen jag så gärna vill köpa. Så fort jag bytt om från arbetskläder ska jag, mamma och cicci åka och äta pizza. Sedan blir det husvagnen!

Puss.

En liten elak filur.

Godmorgon kära vänner och läsare. Tidig morgon är det och jag ska ganska snart åka och jobba. Men det ska nog gå bra idag, vet redan nu vad jag kommer få göra och det är mycket slappare än vad det var igår. Sedan vet jag att efter jobbet har jag en pizza att se fram emot, och sen, framåt kvällen blir det husvagnen. Mmmmm , helg!

Ha en underbar dag. pusspuss

Favorit.


Älskar denna bilden. Den är i detta nu min bakgrundsbild på min dator. Kvaliteten här på bloggen ger dock varken denna, eller rästen av mina bilder någon rättvisa - det suger. Men huvudsaken är ju att jag vet om att de är så mycket finare.

Nu börjar jag bli lite trött. Fick gå upp tidigt idag och jobba och även imorgon blir det en tidig morgon för jobb. Men det tackar jag inte nej till, för här sparar jag till riktiga saker vettni! Säger inget ännu, men det lär ni får reda på tids nog vad det är ... ;)

Sov så gott. Kram & puss.

Mamma och jag.


En vacker dag ute i gräset. 4/8 -11


Tisdag, fotorunda med Hugo

Här har ni lite skojiga bilder från i tisdags då jag var inne i stan med Hugo och fotade lite. Riktigt trevligt och mysigt hade vi och en väldans tur med vädret :).

Puss.

Tänk om ...


Åh vad jag är sugen. Har nu två saker som jag verkligen verkligen, med hela mitt hjärta vill köpa i sommar. Det vore en sådan uppdatering! Men än har jag inte råd ... Inte med båda sakerna i alla fall. Tyvärr. Får se hur jag gör. Ska se över min ekonomi och fundera lite grann. Kanske, kanske kan jag skramla ihop mina sista ören ändå. Det vore som en dröm!

Sparar till ännu en detalj i kameraväskan


Godmorgon, solstrålar! Eller ja, god eftermiddag. Kvart över sju ringde bemanningscentralen mig i morse och frågade om jag kunde jobba på hemtjänsten i kvill idag. Jag tänkte " Javisst! Jag behöver alla pengar jag kan få tag i!" och tackade ja. En halvtimma hade jag att göra mig klar på sedan var det bara till att sätta sig i bilen och åka. Men nu är jobbet gjort och det känns toppen! Ska även jobba imorgon, fast bara till ett ist för till två som idag.

Sparar till ännu en detalj i kameraväskan, därför är jag väldigt angelägen om att jobba så mycket som möjligt nu :) Och jag tror att, i och med att jag jobbar i morgon också, att jag kommer ha råd med denna detaljen :) Det känns bra kan jag lova!

Ne nu ska jag ut i solen och lägga mig! Får passa på när jag har tid och solen skiner :) Puss!

Klockan tickar vidare


Nu är klocken sent och det är verkligen dags att krypa ned. Mycket har jag hunnit med idag så imorgon får jag se vad jag gör med dagen.

Godnatt . Puss!

Det här är mitt liv.


Mycket foton har det blivit idag minsann! Men det är väl bra? Jag bättrar mig med uppdateringen, och nu, i och med den nya kameran kan jag garantera en hel del nya och fräscha bilder här på bloggen! Hoppas att jag med detta vinner lite fler besökare och lyckas inspirera fler till att göra det de tycker om!

Puss.

Lite information angående foton.

Nu är det så att eftersom det var nästan 97 ryttare som jag tog kort på utan att veta vilka det var så kan det hända att jag fått kort på samma ryttare flera gånger. Se därför igenom alla korten. För om ni hittar er själva i början vet man aldrig, det kan finnas ännu fler kort på er, fast längre ned.

Sedan, förutom alla dessa ryttare så har jag även tagit kort på Josephine Tjernlund, Linda Diaz, Evelina Gustavsson, Mikaela Gustavsson, Julia Rosén, Elsa Axelsson, Linnéa Granlund, Hanna Fräjdin. Hör av er till mig om ni är intresserade av bilder (om ni inte redan gjort det).

Ha nu en fin kväll och hoppas att ni hittar er själva på något av alla dessa kort! Jag är också evigt tacksam om ni vill länka vidare min blogg så att fler har chans att få kort på sig själva.

Puss .

NF SM -11: Okända ryttare - Del 10

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

91.

92.

93.

94.

95.

96.

97.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 9

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

81.

82.

83.

84.

85.

86.

87.

88.

89.

90.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 8

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

71.

73.

74.

75.

76.

77.

78.

79.

80.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 7

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

61.

62.

63.

64.

65.

66.

67.

68.

69.

70.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 6

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

51.

52.

53.

54.

55.

56.

57.

58.

59.

60.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 5

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

41.

42.

43.

44.

45.

46.

48.

49.

50.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 4

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 3

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 2

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

NF SM -11: Okända ryttare - Del 1

Här kommer ett par bilder på ryttare och deras ponnys som jag inte känner igen sådär direkt. Känner ni igen er själva eller vet vem det är så säg till. Det går även att köpa bilder!

1.

2.

3.
4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


Det är viktigt att ni förstår att bilderna är tagna av mig och att det är förbjuder att kopiera dem utan tillåtelse!

Maila mig på; [email protected] vid frågor eller intresse!

Många nya bilder!


Nu har jag ett stort förråd med bilder minsann :) Vad bra det känns! Denna bilden tog jag i helgen efter att Evelinas häst Grythöjdens Eldorado fått guld i utställningen :). Grattis!

Nu ska jag ta itu med alla okända ponnysar så håll utkik!

Puss.

Redigerar foton för fullt


Nu sitter jag och redigerar bilder för fullt. Delvis foton från igår som jag tog med nya kameran, och delvis foton från i helgen, från NF SM. Hoppas ni kikar in här en gång i halvtimmen - för nu vill det uppdateras kan jag lova :)

Puss.

Jag kan inte låta bli att le '





Kvalitet!

Ser ni kvaliteten? Det är resultatet av min nya Nikon D5100! Jag är suupernöjd! :) Det häftiga är att bilden bara är pyttelite redigerad, så den är nästan exakt så som den var när den är i original!

Ni lär se fler bilder under dagen!

En Lila växt.


Godmorgon. Idag ser det ut att bli vackert väder - alltså tänker jag ligga ute i solen en del! Men framförallt ikväll tänker jag börja redigera bilder igen. Vem vet, kanske hinner klart? Hur som helst borde det komma upp kort på några ryttare och deras ponnysar nu idag. Ni får hålla utkik! Ser ni er själva så hojta!

Puss.

Premiärbilden!

Här har ni premiärbilden med min nya kamera! Mycket nöjd är jag med den kan jag lova! Varit inne i stan med Hugo idag och fotat som en tok. Sedan avslutade vi rundan med att han bjöd på hemmabakade dajmbullar! MUMS!

Just ja! Har ju inte ens talat om vad det är för kamera jag köpt.. :$ haha, vad glömsk jag är ibland ;) Det är en Nikon D5100 jag köpte. På Net on Net :) Gissa vem som är världens gladaste människa just nu? ;)

Ha en bra kväll! Fler bilder dyker upp allt eftersom! Både från dagen i stan och från NF-SM i helgen :).

NF SM -11: Torsdag - invigning. Bilder!





Här ovan är foton från invigningen på torsdagskvällen. Ryttarna åkte på motorcyklar in och sedan var det ett par tal, band-klipp, sång och två uppvisningar med ponnys.

Nu har jag börjat ta itu med helgens bilder. Än så länge har jag endast hunnit redigera foton till personer som jag fotat åt. Ryttare och ponnys som jag inte vet vilka det är tar jag itu med senare. Jag kommer även lägga upp ett foto på varje ponny här på bloggen så att ni som vill ha foton kan se vilken ponny det var ni hade. Det är lättare för mig då att hitta rätt. Så slipper jag bläddra igenom alla mina bilder med bara en liten beskrivning av utseendet på ponnyn. Vet inte om ni förstår? Men det klarnar nog sedan när bilderna kommer upp!


Måste bara säga att...

JAG HAR KÖPT EN NY KAMERA!

RSS 2.0