28/2 -11

Usch, blir sent ikväll. Har inte varit hemma länge och har knappt hunnit med någonting. Första dagen i skolan idag på två veckor. Ni kan ju bara tänka er vilket liv det var på klassen? Vi brukar prata rätt bra i vanliga fall, men idag var det värre än vanligt. Speciellt på svenskan och sista lektionen. Alla var trötta och bara, ah, ville sluta.

Efter skolan gick jag till trafikskolan. Jag körde för Kim och det gick bra. Vi övade cirkulationsplatser idag. Nästa körlektion blir på tisdag nästa vecka och då ska vi öva parkeringar och backning runt hörn. Ska bli spännande för det är ingenting jag övat mycket på innan.

När jag kört så ville Cicci att jag skulle låna henne pengar. Då blev det alltså en tripp till Willys och vi handlade lite mer än bara sprite som Cicci ville ha. Jag köpte en festis till mig, två äpplen, en clementin och så lite lösgodis. Haha, egentligen har jag sagt till mig själv att aldrig mer köpa godis, men hur lätt är det att låta bli när det bara kostar 3,90 helt plötsligt? ;)... Hur som helst. Resten av tiden innan bussen skulle gå så gottade jag och Cicci oss. Jag passade även på att sola lite på Meddo för att försöka hålla kvar min solbränna till sommaren börjar.

Nu väntar mamma på mig, har nämligen planerat att gå ut med stavarna varannan dag. Och det var ett tag sedan nu, så det är bara till att gå. Haha. Inte så roligt, men ganska skönt när man väl kommit tillbaka faktiskt.

Puss på er och hoppas ni haft en fin dag.

Jag är med och tävlar!

Fotograf: Jessica Hill
Modell: Katarina Edlund

Med denna bild är jag med i en tävling av tvspelsweb.se

Temat är natur och jag tycker personligen att denna bild passar in på temat. Tänk såhär; Det är sommar, solen skiner och fåglarna kvittrar. Du tar en tur till sjön för att njuta av solen och livet i allmänhet. Naturen är himmelsk och du bara sätter dig i gräset och har det allmänt bra.

Jag tycker bilden är väldigt mysig och jag tycker den utstrålar en känsla som jag inte riktigt kan sätta ord på. Jag hoppas att den har en chans i tävlingen.

Det jag skulle vilja vinna är denna omvändningsring. Jag har nämligen inte råd med ett macroobjektiv och det skulle vara roligt att testa på något nytt. (http://www.tvspelsweb.se/omvandningsring-o52-nikon-p-2483.html)

En liten uppdatering från mig.

Godkväll på er. Jag har tänkt på det att jag suger verkligen på att uppdatera här, haha. Men får försöka ta igen det någon gång igen! Måste bara få mer tid. Blir inte att jag sitter så hemskt mycket vid datorn nu. Jag är filmgalen och ser hur mycket på serier som helst nu för tiden. Förövrigt praktiserade jag förra veckan, på en industri, och det var ganska lärorigt och intressant. Vet inte om jag vill jobba där i hela mitt liv, för jag vill bli fotograf, men det är ett perfekt ställe att extrajobba och sommarjobba på för tro det eller ej men jag hade faktiskt roligt!

Den bilden ni ser här ovan är den första bilden jag orkar redigera från Teneriffa. Det kommer nog fler foton så småningom, men vet inte .. Har inte lust att sätta mig med dem nu. Har även lite konsertfoton som har högre prioritet så får se när det blir av.

Nu tigger min lilla vovve så det är bäst att ge han mat, och sedan ska jag börja med läxorna. Har en hel hög med engelskaglosor jag måste lära mig tills på onsdag. Härlig start på skolan igen efter två veckor ledigt med lov och prao. Men det är bara att fortsätta som innan, får se det bästa med alltihopa, att träffa mina kära klasskamrater och vänner igen. Det ska bli kul.

Puss på er och hoppas ni har det bra nu för tiden?

Teneriffa

Nu är jag hemkommen från Teneriffa. Klockan sex börjar jag min praktik så ska försöka hålla mig vaken tills dess så jag orkar iväg... Uhh. Bara längtar tills jag kommer hem igen. Slutar klockan två. Puss.

Lov, prao

Nu är det lov, sedan är det prao i en vecka. Ska bli skönt att komma bort från skolan ett tag. Men fy vad tråkigt det kommer vara att inte träffa mina kära kompisar.

Snart

Snart är det lov, snart bli det värme. Det blir nog bra, hoppas jag.

C - testet godkänt!

Idag har det varit en ganska slapp dag i skolan. Måndagar brukar gå ganska fort. Dock hade jag huvudverk ett tag, men det gick över sedan när jag kom ut i friska luften. Efter skolan gick jag till trafikskolan. Satt där ett litet tag och sedan hade jag en körlektion som faktiskt gick väldigt bra. Var mycket bilar ute, men jag fick bara kärringstopp en gång ^^. När jag kom tillbaka igen satte jag mig vid datorn inne på trafikskolan för att plugga lite teori. A och B - testen har jag klarat innan och idag klarade jag även C - testet. Alltså har jag inte väldigt långt kvar innan jag kan boka uppkörningstid osv. Ska bli spännande. Hoppas att allt kommer gå bra nu framåt så att jag får körkortet till påsk :)

Puss.

Soundtrack:soul


Råddjur.

När jag var liten ville jag ha ett råddjur, en lite bebis. Som jag kunde ta hand om själv, som en liten hund. Men det blev aldrig så. Jag tycker fortfarande att råddjur är fina djur, men de har det nog bäst ute i naturen.

Bloggen går vidare och även mitt liv,

Jag känner verkligen inte att bloggen är något som lockar nu för tiden. Däremot har jag drömmar om att starta upp en egen hemsida, där jag kan blogga då jag känner för det, visa upp mina bilder osv. Det blir mer personligt. Dock vet inte inte riktigt hur jag ska göra detta, men jag ska forska i det och fundera vidare. Har även planer på att starta upp ett eget foto-företag. Det skulle vara helt otroligt kul, men jag måste bara få tid och så kostar det lite pengar med så det måste jag också fixa.

Annars går livet framåt, skolan går väl bra fast att det dyker upp motgångar ibland. Jag har världens bästa pojkvän och mina vänner går inte ens att beskriva.

Hoppas att jag inte tappat alla mina besökare här på bloggen bara för att jag inte varit så aktiv på sista tiden. Jag ska försöka att uppdatera lite mer, så ni i alla fall får veta vad som händer med mitt liv. Lite ändringar har det blivit sedan jag blivit 18 iaf, inte mycket, men lite.

Puss på er.

RSS 2.0