26 Juni , tiden går.


Hej och hallå!
Jag hoppas alla där ute haft en fin midsommar med härligt väder och mycket dans, prat och god mat? :) Det har i alla fall jag haft! Vädret var väl lite sådär, det var kallt som attan, men det regnade ju i alla fall inte så det ska jag inte klaga på. Jag, min familj och ett par vänner till oss satt ute och hade långbord. Åt mat, fikade och drack så småningom lite grann framåt kvällen. Midsommar känns verkligen som ett tillfälle där man ska passa på att ha roligt och umgås med folk man tycker om!

(Foton från midsommar kommer så småningom. Känner inte för att ta itu med dem ikväll...)

Nu har jag åkt hem från Gunnarsö, så nu sitter jag framför datorn. Pappa kommer väl hem om en timma eller så och jag funderar på om jag ska passa på att duscha innan han kommer. Ska gå och lägga mig sedan ganska skapligt ändå. Vill helst att håret ska hinna torka. Imorgon är det måndag och jag ska till Sjunnen och Andreas igen. Tisdag - fredag jobbar jag (lite pirrigt för det är första veckan ...) och då passar jag på att bo hos honom, så slipper jag åka så långt till jobbet ;) .. 

Ha en jättefin kväll! Puss.

Glad midsommar!

Nu är det sommarlov och midsommar. Just nu skiner solen och jag hoppas på att den fortsätter med det. Ska snart ner till midsommarstången och kika lite, eller ja, se när de sätter upp den och dansar osv. Fota lite med, så jag får nya fräscha midsommarbilder. Sedan, vid fyra-tiden, blir det "långbord" och lite mat och sådär. Det blir nog trevligt. Bara det blir bra väder!

Pusspuss och glad midsommar på er!

Dagen efter.

Hejsan! Mycket festande nu på sista tiden ... Men jag mår bra idag och jag har väldigt roliga minnen från både i torsdagskväll och fredagskväll !. I gårkväll var det "hejdåfest" för Angelica jag var på. Inte jättemycket folk, men trevligt folk var det och vi spelade biljard, drack lite, spelade kort och snackade skit. Lite tråkigt att det inte är fester här i Pauli oftare som man vill gå på. Men, det kan man ju ändra på .. :)

Nu ska jag packa och sedan åka med Cicci ner till Gunnarsö. Ska vara i husvagnen tills imorgon.

Puss.

Fjäril.

Titta vad jag hittade när jag var ute och arbetade i trädgården igår. Lilla fjärilen bara satt där på gräsmattan så jag tänkte att jag skulle se om den flög iväg om jag försökte ta upp den i handen, och vet ni vad? det gjorde den inte! Den låg där först så snällt så jag hann ta något kort lite snabbt. Sedan reste den sig upp (som ni ser på bild 2) och sedan flög den iväg. Men åh vad fin den var! :)

Torsdag, Amandas födelsedag och mammas kalas.


Hej. Idag är det torsdag,
och jag är ledig igen. Känns ganska skönt ändå när alla lektioner blir inställda hela tiden. Men man missar ju inget, för vi gör inget speciellt på lektionerna ändå så, haha, alla blir lyckliga. Idag fyller Amanda år. Tänkte skicka iväg ett sms till henne strax. Sedan måste jag med hinna byta om och fräscha upp mig lite (gick nyss upp) innan mamma kommer hem från promenaden med grannen och hunden. Mamma fyller år imorgon nämligen och det är meningen att vi ska fira henne idag då hon jobber imorgon eftermiddag/kväll. Det blir väl lite tårta, fika och så ska hon få presenten jag köpt (har ingenting med bilden att göra)!

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Vet inte när hon kommer hem nämligen ...

Ha en bra dag, så hörs vi!

En ledig dag såhär mitt i veckan.


Idag har jag gjort en del.
Både nyttigt och onyttigt. Har dels hjälpt Angelica med att packa ihop lite saker inför hennes flytt. Sedan har jag varit i Vetlanda och handlat present till mamma. Jag har även suttit och sett på massvis med The secret life of the american Teenager och gråtit som en liten bebis. Dessutom har jag ätit äggaröra - vilket består av endast äggula och socker - massa socker - inte nyttigt alls. Men jag har haft en bra dag hur som helst. En bra dag, ledig från skolan såhär mitt i veckan.

Nu ska jag ringa Andreas
( eller be han ringa mig, så slipper jag betala ;) ) och gå och lägga mig. Imorgon blir det skola och då ska jag vara på allerten igen minsann.

Puss.

Måndag idag.

Idag är det måndag. Slapp dag. Fick reda på att jag fick VG i matte C och är inte helt missnöjd om man säger så! Sedan blev det gym med Medea efter skolan. Träffade även Gustav på gymmet och gratulerade honom på födelsedagen lite snabbt. Nu är jag hemma och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet. Sen blir det väl mat och ja, film eller något  - är ju helledig imorgon vilket känns underbart! :)

Puss.

Två foton på Evelina och Challe.

Goddag. Idag är det söndag och jag är lycklig. Andreas har varit hos mig hela helgen och jag känner verkligen att vi är som gjorda för varandra. Har precis sett på film - The Butterfly effect 3 - och nyss kom mamma och pappa hem från Gunnarsö. Strax blir det pizza (y).

Nu måste jag duka bordet. Vi hörs. Puss.

Studentkalas hos Kickan

Hej hopp. Nu har jag gjort mig i ordning och snart ska jag och Andreas kila ner till Kickan på kalas. Ska bli trevligt med smörgåstårta och fika :) Och jajamen vad hon kommer älska min paket :D

Vi hörs!

Studenternas dag


Grattis säger jag till alla studenter
- och lycka till i framtiden :). Nu taggar jag nästa år, då är det äntligen min tur. Det kommer bli awesome verkligen och ja, haha, musik, alkohol och massa skrik och sång! :)

Nu sitter jag hemma, har varit och grattat Angelica inne i stan när hon sprang ut. Grattade även lite andra vänner och så tittade jag lite sen när de åkte runt i sina flak. Dock ösregnade det så det var inte så kul, åkte hem ganska snart. Andreas följde med mig hem, har precis ätit och sen ska vi äta chips med dipp och se på Butterfly Effect.

Ha det bra. Puss.

Dagen som blev lite längre.


Hej och goddag.
Trodde att jag skulle få sluta skolan klockan ett idag, men i morse - på kemin - fick vi reda på att vi var tvugna att vara i aulan klockan två på stipendieutdelning och musik. Så ja, det var bara till att stanna kvar. Efter aulan blev vi dock bjudna på en helt okej tårta i matsalen. Det tackar och bockar jag för.

Jag är dunder-förkyld och har börjat hosta. Det gör förästen asont att hosta, känns som jag ska dra med hela halsen upp. Men men, får försöka hålla mig. Har lite paus nu ( ska egentligen klippa gräset, då pappa inte får det pga sjukskrivning ), tänkte se lite CSI.

Innan, när jag kom hem från skolan, hade jag fått paket. Några filmer från Homeenter kom. Igår fick jag Sherlock Holmes, Resident Evil 4 och Ice Age 3, medan idag fick jag Sex and the City 2 och Trassel. Pappa kom även hem med en tv sen när han kom hem från stan. Blev lite snopen, men lycklig! För det betyder att jag äntligen får tv på mitt rum permanent. Inte bara den lilla jag haft innan heller utan en lite större. Det känns bra! Tack pappa :)

Nu måste jag ut och fortsätta med gräset visst. Haha. Vilken paus det blev ... ^^

Puss.

Onödig dag i skolan idag.

Förkyld är jag, och trött i huvudet. Höll på att somna innan framför TVn. Började skolan halv ett idag, för att få reda på att läraren vi skulle ha inte kommer förän ett. Kvart över ett kommer sedan läraren och då får vi rast. Jag går och sjukanmäler mig (för orkar verkligen inte ha idrott när jag är förkyld...) och åker hem. Ganska onödig dag ändå.

Imorgon börjar jag halv tio och slutar klockan ett. Enda anledningen till att jag ska till skolan egentligen är för jag måste till tandläkaren. Det suger lite. Men ja, får se hur det blir. Kanske ändrar min tid. Känns inte som en jättebra idé att gå till tandläkaren när man är förkyld och nyser hela tiden ...

Puss.

Usch för förkylning.

Har inte bloggat på ett tag. Men får väl skylla på att jag inte haft internet till min stationära - där jag har alla bilderna. Sedan är det så fint väder med... sitter inte på den stationära nu heller, och tänker inte starta upp den idag (då blir det ännu 20 grader varmare på mitt rum på en gång ). Hett är det och jag är förkyld - inte väldigt roligt. Men det är bara två veckor kvar i skolan så det är bara att bita ihop och t itu med det sista.

Snuvig och dan är jag. Men lycklig ändå - när jag tänker på allt jag handlat i helgen. Kläder, smycken, filmer och andra bra saker :) . Funderar även på att sälja mitt wii-spel. Men vet inte riktigt ännu. Någon som känner sig intresserad?

Puss.

3/6 -11

Godmorgon. Jag tror jag gillar att vara ensam hemma. Eller inte ensam, men ja. Jag och Cicci. Det är lugnt och skönt, man behöver bara tänka på sig själv och man tycker det är roligare att ta ansvar än om någon står och tjatar hela tiden. Idag ska jag hinna med att duscha, raka benen, äta, diska, packa och sedan blir det Gunnarsö.

Vad ska ni göra idag? Puss.

Ännu en Ullared-resa rikare

Och ett par hundra lappar fattigare. Eller ja, det blev mer än ett par hundralappar denna gången. Men det är jag värd. Har förtjänat att ha roligt och handla lite saker! Kommer tjäna pengar i sommar och ja, jag köpte bara bra saker för en gångs skull :). Lite pinsamt var det dock när man stod i kassan och jag inte hade tillräckligt med pengar på kortet.. Fick säga "ursäkta, ska fylla på, det tar bara en liten liten stund" och sedan ta upp mobilen och försöka krångla för att chansa på att det inte fattades mer än 200 kr. ^^ Usch vad jag skämdes, men andra försöker jag försökte betala gick det bra, så det löste sig ju . . . haha .

Nu ska jag gå och se på CSI! Kan inte bärga mig längre ;) .. (det var en av alla saker jag köpte idag).

Puss.

Jobbig dag idag.

Jobbig dag idag. Trött i huvudet är jag och allmänt sur och dan. Men så är det väl ibland antar jag.
Nu ligger jag och ser på film, Final Destination. Imorgon blir det Ullared.
Puss.

RSS 2.0