Tre år och fyra månader

Glömde säga det! Det är min och Andreas dag idag. Helt sjukt många månader nu alltså! <3

Hälsa mig lycka till!

Imorgon efter skolan ska jag på en arbetsintervju om sommarjobb. Jag håller tummarna för att det går bra och hoppas ni med gör det! Efter intervjun ska jag med Andreas och hans mamma till Eksjö för att byta ett par skor som de köpt och sen efter det ska jag hem till dem för att vara där tills på fredag. Det blir nog bra tror jag :)

Godnatt puss.

Varit ute och tränat nu!

Slutade tidigt idag. Känns skönt. När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gav mig ut och joggade en runda. Sprang längre än vad jag trodde jag skulle orka om jag ska vara ärlig. Vet dock inte hur långt det var, har inte kollat upp det. När jag kom hem åt jag och sedan satte jag igång och gjorde lite styrkeövningar med. Har satt ihop ett litet "program" som jag tror ska vara helteckande för hela kroppen. Känns otroligt skönt nu när jag är färdig med träningen för dagen. Ska nog ta mig en dusch nu och sedan börja med matten.

Fick även hem mina filmera idag så ja, jag är lycklig! Dessutom ska mamma och pappa svänga förbi Järnforsen med nu när de ska till stan för att hämta upp mitt paket från HM jag beställde för ett tag sedan. Lite nya kläder skadar ju aldrig! :)

Puss på er :*

Test av mitt nya ljustält!

Testade att ta ett par simpla foton på min kamera-ring innan. Ja vad ska jag säga. Är faktiskt väldigt nöjd med mitt köp! Kommer nog bli en hel del produktfotografering fram över :)
Puss.

Idag blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig ...

Idag är jag trött. Kom hem från skolan - såg Hannibal - åt - såg hannibal - somnade - såg hannibal - åt - och ja, nu sitter jag här .. Borde plugga matte. men slutar tidigt imorgon så har tid då. Tror jag ska gå och lägga mig ist och sova många timmar inatt. Det behöver jag för jag är helt tung i huvudet. Hoppas inte det är förkylning på gång. Både Medea och Carl är sjuka - Ganska stor risk jag blir det med.. ^^ 

Fick dessutom min nya fotoutrustning idag. Har dock inte hunnit testa den, men det finns nog tid till det imorgon med hoppas jag på. Ska bli intressant!

Puss.

Hannibal the Cannibal

Oj vad Hannibal jag sett idag! Snart hela två stycken Hannibal-filmer :) .. Resten får jag väl se imorgon antar jag. Börjar bli trött och klockan börjar bli mycket. Snart dax att krypa ner.

Imorgon blir det först ett par timmars sektföreläsning på morgonen, sedan blir det sektredovisning och sist men inte minst - idrott. Yeyy. Fast ja. Vi får väl se hur det går! Håll tummarna för min redovisning. :)

Godnatt söta vänner. Puss.

Grease

Sitter nu och ser på Grease. Ska strax äta räksallad och nudlar. Åh, underbart :)
Puss.

Dagens inköp!

Idag har jag handlat på internet! Hade lite undansparade pengar och ja, det blev lite saker. Längtar innerligt tills det kommer hem!

Light Painting

Jag och en vän ska lära oss light painting tänkte vi. Det är ganska coolt och lite annorlunda! Jag testade att ta två kort igår kväll och ja, detta är mitt andra. blev inte jättebra, men efter lite övning tror jag nog både Carl och jag kommer kunna ta asbra light painting kort! :)

Puss.

Photosession Emelie Nilsson.

Fotograf: Jessica Hill
Modell: Emelie Nilsson

Besök av en gammal vän

Jag känner ett starkt behov av att gå ut, är sugen på att gå ut och löpa eller bara vara ute i solen. Men just nu är inte rätta läget för jag väntar besök. En gammal vän ska komma och umgås idag. Det blir trevligt. Tänkte kanske att man kan börja med att ta en promenad eller något. Bara för att det ser så varmt ut ute.

I övrigt var det en väldigt händelserik natt och ja, vet inte vad jag ska säga mer. Nu ska jag hur som helst frächa upp mig lite. Känns som jag precis gått upp.

Puss.

Fredag kväll

Idag har jag varit trött, tyst och flummig om vartannat. Även min kroppsvärme har varierat. Ena minuten jättevarm, andra sekunden fryser jag ist. Men det är fredag och ikväll ska jag bara sitta hemma, vad jag vet än så länge så det är väl okej antar jag :). Känner mig hur som helst kanska glad och positiv. Det blir nog en bra kväll! Ta det lugnt, göra lite religion och sedan sova. Imorgon kanske jag ska spendera dagen med en gammal klasskompis som jag inte sett på år och dagar, eller ah, inte riktigt så, men inte långt ifrån!

Vad ska ni göra ikväll? Puss.

Chill-kväll

Jag längtar tillbaka.

Kemiprovet gick nog ganska bra idag - hoppas jag. Förövrigt har solen skinit och jag har varit lycklig. Ikväll ska jag inte tänka på varken skolan eller läxor. Jag ska se på serier, äta tacochips, duscha och sedan gå och lägga mig ganska tidigt. Så sjukt underbart.

Puss.

Längtar till våren .

Jag längtar till våren kommer och jag kan börja löpa. Visst, våren är väl nästan här, men jag vill inte löpa så länge det är stora vattenpölar över vägen jag tänkte ta. Men någon vecka till, sen så ska det nog gå.

Nu är jag så trött så det är hemskt. Måste verkligen gå och sova så jag klarar av provet. Har suttit och skrivit ihop ett tre sidor långt dokument med saker som jag tycker var viktiga att öva på. Men kan jag allt utantill? Nehedå, och när jag skrivit klart hade jag massa uppgifter jag behövde öva på med. Usch. Det kommer gå så dåligt ... 

Puss.

Efter lite avslappnande blir det nu kemiplugg

Nu har jag, sedan jag kom hem från skolan, suttit och ätit tuk-kex och sett på The secret life of the american teenager. Riktigt härligt att få den avkopplingen efter skolan. Nu måste jag dock börja ta tag i läxorna. Har kemiprov imorgon och har jag otur tar det större delen av dagen att gå igenom allting och få det att fastna. Bäst att börja direkt kanske.

Puss.

Sista dansdagen för min del

Goddag kära vänner. Hade dansdag på morgonen och ja, det var jobbigt. Det var varmt i salen och det var jobbigt att dansa, men visst hade jag roligt ibland. Fick som tur var överlag ganska bra partners. Fick dansa med väldigt många olika men det gör inte mig så mycket.

Nu stack Carl och Daniel till Willys, och Medea åkte hem pga att hon inte mådde bra så jag sitter här och väntar på att alla andra ska ha ätit klart. Onsdagar tycker jag om, för vi har i vanliga fall bara tre lektioner. Men med tanke på dansdagen som tog bort en och en halv lektion så har jag bara en och en halv idag. Just nu har jag bara engelska kvar. Lovely.


Förändringar

Behöver lite sol och värme nu. Känner mig hemskt depp ikväll, men det har jag nog lite anledning att göra.

Imorgon ska jag dock börja mitt nya motiverade liv, där jag ska ta hand om mig själv, börja motionera mera, börja tänka mer på hur jag ser ut och även äta bättre, sköta läxorna på ett annorlunda mer planerat sätt och allmänt bara få ut mer av livet. Detta tänker jag inviga med att ha min favorit-sommarjacka imorgon. Ska även försöka dra på mig ett gott humör (men det förutsätter faktiskt att solen ler åt mig, för annars kommer jag bli gnällig av kylan).

Jag säger hejdå till mitt gamla trista liv för att växa upp och ta emot mitt nya nyttiga liv.

Vackra blomma.

Vet inte vad jag ska göra av min sommar. Får lite panik över det. Jag vill jobba, men vet inte vart längre.

Satsa på fotograf-yrket i sommar kanske?

Jag vill jobba som fotograf i sommar. På heltid. Vad underbart det vore. Att göra något man älskar och samtitigt tjäna pengar på det. Jo, jag ska nog satsa fullt ut på fotograferingar i sommar. Hör gärna av er om ni är intresserade eller så! :)
[email protected]

sedan kommer alltid dåliga nyheter

Fick reda på idag när jag kom hem att jag troligtvis inte kommer få det sommarjobbet jag hoppats på. Säger inte mycket mer än så. Men kan avslöja att det inte känns väldigt bra. Nu blir det till att akutsöka på varje ställe jag kan tänka på. Behöver verkligen ett jobb och ja, det är faktiskt roligt att jobba och tjäna egna pengar. Får hoppas att min tur vänder och att det faktiskt finns något företag där ute någonstans som har en plats ledig till mig. Håll tummarna är ni snälla.

First, the good news

Jag klarade det sista trafiktestet idag så nu är uppkörning, uppskrivning och halkbana inbokat! Förhoppningsvis får jag körkortet i handen under påsklovet! Det känns väldigt bra faktiskt, fast känner mig samtidigt lite nervös och tidspressad. Det är bara tre veckor kvar tills jag ska skriva upp, och fyra veckor kvar tills jag ska ha uppkörning. Sen då? Sen är det klart? Bara sådär? Jag är nervös. Redan. Tänk då hur det blir nästa vecka, och veckan efter det och.. ja. Ni förstår min tanke.

som ett visset litet nypon.

Det är så mycket jag borde göra, men frågan är vad jag orkar göra? Ikväll ska jag försöka att inte göra läxor, ändå fast jag vet att jag borde börja med kemin. Imorgon ska jag stanna kvar i stan, ska kämpa med mitt sista trafiktest så jag kommer hem vid sju. Då kommer jag definitivt varken orka eller vara sugen på att plugga kemi, men tyvärr kommer jag inte ha något val. Ne, jag tror jag ska ta semester från livet eller något. Kan man göra det?

En liten blomma såhär på våren.

Jag förstår inte vad som händer. Jag älskar att fota, jag älskar att blogga, men ingen av det gör jag längre. I stället ser jag på serier, pluggar och slösar bort min tid på massa annat som jag inte har en aning om vad det är för något. Dagarna rinner iväg verkligen och jag tycker inte att jag hinner med allt jag vill hinna med längre. Vad ska jag välja bort? Ska jag börja gå upp tidigare för att hinna med att göra mer om dagarna? Nej jag vet inte. Får försöka börja lägga ned min tid på mina intressen igen. Jag menar, våren kommer ju nu. Vad är härligare än att ta en promenad med kameran för att få lite fräscha foton? Jag ska bättra mig. Inte bara med fotandet, utan även med bloggandet. Jag tycker det är roligt, jag måste bara "komma in i det" igen.

Puss.

Underbara onsdag

Idag har jag varit glad. Jag har kommit närmare mina vänner och jag har suttit i solen och haft det helt underbart. Imorgon är det många och långa lektioner, det blir lite jobbigare så jag får helt enkelt ladda upp ikväll genom att gå och lägga mig tidigt.

Pink

Det är så skönt för jag har fortfarande en del bilder från Teneriffa att ladda upp. Som ni ser kommer det en bild då och då, men så får det bli denna gången. Annars tar ju alla bilderna slut på en gång - och det är ju inget roligt.

Imorgon är det kursprov i Svenska B. Det ser jag inte fram emot. Uuusch.

Min helg i Norrköping.

Helgen i Norrköping var obeskrivbar. Har försökt förklara för både mamma, pappa och mina vänner hur det egentligen var och det går liksom inte beskriva så exakt så att de förstår. Men jag kan bara tala om att jag aldrig varit med om något liknande, det var verkligen helt sjukt kul! Underbart att få åka och se hur Bea bor, träffa henne och umgår under helgen. Det var även helt underbart att få träffa hennes klasskompisar och allt där till. Längtar sådär lite smått till nästa gång jag kan åka upp och hälsa på.

Snart galen på för mycket Tof

Nu har jag pluggat Tof så länge så jag är rädd att jag börjar bli galen. Dock är jag inte klar än för är osäker på allt för många saker. Tänkte kolla igenom lite anteckningar och sedan får det helt enkelt gå som det går imorgon. Kan ju inte göra mer än mitt bästa. Jag måste även hinna packa ikväll och duscha hade jag tänkt mig.

Tick Tack

Klockan är redan halv tre och jag har inte ens hunnit börja med allt jag tänkte hinna med idag. Dels måste jag plugga massa på Tofen, som jag inte gjorde igår (dumt av mig), sedan måste jag packa med inför helgen och måste hinna duscha och ah. Så vill jag gärna ta det lugnt lite med sedan ikväll. Fast först av allt ska jag beställa lite saker från HMs hemsida. Har plockat ihop lite saker och nu gäller det bara att jag får min personliga kod skickad med mail någon gång så jag kan logga in. Man kan inte hålla allt i huvudet. ^^

Från början till nästan färdigt resultat.

Innan när jag höll på att testa hur jag ska se på ut lördag så tog jag lite kort under tiden. Lägger inte upp alla bilderna men ganska många blir det. Det är från och med att jag bara har klänningen på mig och lite foton på smyckena och sedan även sminkningen och ja, ni märker själva. Säg gärna vad ni tycker! Allt är inte bestämt än, som t ex, ska jag ha hjärtat vid ögat eller inte? Temat det ska passa till är "Tusen och en natt".
Det var alla bilder jag hade att bjuda på. Säg gärna vad ni tycker om allt!

9/3 -11

Första lektionen inställd, satt och snackade igenom den rasten med Medea medan Carl satt helt uttråkad och tittade på tills han gav upp och började spela mobilspel i stället. Vi disskuterade hur jag ska se ut på lördag. Ska man disskutera fantasifulla saker med någon för att försöka få inspiration så ska det vara med Medea! Vi kom fram till en massa bra saker och Medea hade med sig smycken som jag fick låna hem och använda.

Andra lektionen kemi, alla snackade i munnen på varandra under hela lektionen. Eller det blir kanske fel att säga alla för det fanns de som försökte hänga med i genomgången. Jag var en av dem och ja, det gick sådär för det var så mycker surrande runt omkring. Mitt under kemin hade vi även vår kära 10-rast. Matsalen fick då besök av oss och vi satt där en liten stund innan vi gick tillbaka till kemilektionen.

Lunchen kom lägligt efter en lektion och man var inte alls hungrig. Dock tog jag två mackor, bara så att jag skulle orka med engelskalektionen med sen, som kom härnäst. Vi hade hörförståelse på engelskan och jag kan inte säga att jag är nöjd med mina prestationer. Personerna på bandet som pratade pratade otydligt och snabbt och ah, det var jobbigt att hänga med och hinna hitta och skriva ner svaren på alla frågorna.

Klockan 12.50 var hörförståelsen klar, och vi gick ned till skåpen igen för att vänta in bussar mm. Tycker om onsdagar, de är slappa och vi slutar tidigt. När jag kom hem åt jag och sedan började jag plocka med smycken, ta fram kläder och testa lite sminkningar som jag eventuellt ska ha på lördag. Det var ganska intressant och jag tror äntligen att jag bestämt mig för hur jag eventuellt ska se ut.

Nu tänkte jag spendera min tid till att göra lite viktigare saker. Tänkte börja plugga Tof lite grann. Eller i alla fall gå igenom vad som kan komma på provet och ja, läsa lite grann. Det mesta plugget tar jag nog imorgon, för då är det studiedag. Puss.

Ändring igen, försent´

Nu är det ändrat igen, metro blir av ändå fast att jag hörde igår att det inte skulle bli så. Men nu är det lite för sent. Håller på att boka tågbiljetter upp till Norrköping så denna gången förlorar de iaf en besökare. Jag lär ju titta förbi där någon annan gång, men jag tycker det är lite jobbigt att det blev så osäkert nu med allt.

Förövrigt hade jag körlektion idag. Det gick bra och jag ska inte köra mer förän jag fixat det sista testet nu. När jag fixat det ska vi boka in två dubbellektioner + en extra lektion, sedan ska vi även boka uppkörningstid osv osv. Jag känner verkligen att det inte är långt kvar. Det känns verkligen toppen.

Puss.

Planering för långt i förväg är inte alltid bra.

Jag antar att ni läst rubriken till detta inlägget? Då förstår nig var jag ska skriva om nu. Har insett att man inte ska förvänta sig att saker och ting alltid går som man tänkt sig, för de gör de inte om man planerar för mycket. Eller det känns som det i alla fall. Som nästa helg till exempel; vi skulle på metro då, men nu idag fick jag reda på att det var inställt. Planeringen är gjord i onödan och förväntningarna sprack. Dock har jag löst det med att jag åker upp till Bea redan på fredagen, vilket inte alls är en förlust, men att det ska ställas in och ha sig. Sådant är aldrig roligt.

Har försökt boka tågbiljetter till Norrköping ikväll, men det laddade så sjukt segt så får göra ett nytt försök imorgon. Hoppas innerligt att det går bättre då... Vad har jag gjort annars ikväll? Jo! Jag har varit duktig och betat av lite läxor. Pedagogiskt ledarskap var självklart att jag skulle göra ikväll, det var tills imorgon nämligen. Men sedan när det var klart kände jag att jag hade kommit igång så då satte jag mig och skrev en labbrapport i fysik som ska vara inne på fredag (tror jag). Känns skönt att ha även den färdig. Nu har jag bara en sak att fokusera på denna veckan, det blir till att få MVG på TEU-provet på fredag. Men om jag börjar plugga imorgon blir det nog kalas! Heja Jessica du klarar det!

Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig framför CSI. Ska koppla av och somna tänkte jag. Ny dag imorgon och då är det körlektion för min del. Puss.

Nästa helg!

Jag längtar otroligt mycket till nästa helg. På fredag blir det Metro med Medea och Carl. Sedan på lördag bär det av mot Norrköping för att äntligen hälsa på Bea. På kvällen blir det sittning med trerättersmiddag och nattklubb. Det ska bli otroligt kul! <3

Foton från Teneriffa påväg!

Nu håller jag på att redigera foton från Teneriffa äntligen. Det har tagit tid att komma igång men nu har jag lite foton på lager som jag ska visa er. Dock får ni en eller två bilder/inlägg tror jag. Bilderna räcker längre då och jag kommer även att blogga mer, bara för att jag är så ivrig på att få visa bilderna :) Smart va? Jag har tänkt till minsann.. :)

Denna bilden är tagen när vi stod utanför flygplatsen och väntade på vår buss vi skulle med.

RSS 2.0