Dagen

Blev inte riktigt som jag tänkt mig idag. Killen som skulle fixa bucklorna på bilen kom aldrig så jag och Andreas gick flera timmar på stan i onödan i förmiddags. Hur som helst hade vi det bra. Jag köpte två skärp, en poncho, en ring och även massa frukt, morötter och dipp som Andreas och jag smaskar på nu ikväll. Efter några månaders löfte så bjöd jag även Andreas på mat i stan (chili tai). Firade lite smått att det är vår dag i dag :) fyra år och nio månader :) inte illa pinkat!

Nu ska vi fortsätta se Dexter. Imon blir det jobb! :)


Verkstan

Tidig morgon idag! Ska ta pappas bil till verkstan. Och på vägen in skjutsar jag syster till skolan och hämtar upp Andreas som sällskap. Andreas och jag ska sedan äta på chili tai och sedan stannar jag hos honom tills imorgon. Passa på att umgås lite nu då jag jobbar natt i helgen och Andreas har spelning med bandet.

Ha de gött!


Framtida jobb kanske?

Har kommit fram till att jag skulle vilja jobba som flygvärdinna!

Smakprov från i söndags!

Ett litet smakprov från Svensktoppen nästa i söndags.


Nu har jag, mamma, pappa och King varit ute och plockat svamp. Hittade en hel del faktiskt! Annars i år har det varit jättedåligt med svamp på alla våra svampställen. Har precis blandat till lite dipp nu. Ska ta det lugnt ikväll, se på CSI, redigera lite bilder och dippa morötter tänkte jag! Så himla gott!

Hoppas ni haft en fin kväll. Puss!

Göra nytta - dag



Två bilder från Öland.

Det som gäller för mig idag är att ringa ett par samtal, fixa till mitt CV, fixa ett personligt brev, redigera bilder från i helgen, se på CSI och kanske även träna lite sen på crosstrainern. Om jag ändå ska duscha i eftermiddag kan jag lika gärna ta ett pass innan :)

Blogg.se har gjort om såg jag när jag loggade in. En fördel är att jag nu kommer in på mobil-appen, men det var lite svårt att vänja sig vid det nya utseendet på hemsidan. Fast det är klart, ett par veckor och sedan kommer jag inte ihåg hur det såg ut innan. Var samma sak med facebook. Var bitter för varje ändring de gjorde utseendemässigt, men nu har jag vant mig och minns inte riktigt hur det såg ut innan de ändrade. Det blir nog bra det här!

Nu ska jag fortsätta med mina sysslor! Puss och hej.

Helg i Göteborg

Äntligen kommer jag in på blogg - appen! Har inte kunnat komma in här på evigheter, fråga mig inte varför... ^^

Har haft en superhelg hos min kära bror och hans familj. Varit på Liseberg, busat med Viktor och gått på stan. Ska se till att det inte dröjer lika länge till nästa gång!

Har lite bilder från i helgen (framförallt från svensktoppen nästa finalen som hölls på Liseberg på söndagen) som jag ska lägga upp här så småningom! Min pojkvän var med och spelade keyboard till Calle Nilsson, men tyvärr tog de inte hem tävlingen..

Nu ska jag umgås det sista med Andreas innan jag åker hem till mig igen. Vi hörs! Puss


That´s it

Hemma från jobbet. That´s it. Nu är det över. Känns både skönt och tomt. Kommer faktiskt sakta det, tro mig eller ej. Jag trivdes på jobbet och får hoppas lite diskret att någon går och blir gravid, bryter benet eller liknande så jag får jobba lite till.. (a)

Imorgon drar jag till Göteborg till min bror och hans familj. Ska bli kul! Dock längsta resan jag gjort sedan olyckan. Men det ska nog gå bra! Har inga problem med att köra så det borde inte vara några problem. Kom på att jag inte berättat om det föresten. Om olyckan. Men det kommer. Jag lovar.

Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar köra hela vägen imorgon. Sov sött.

Sista åtta timmarna.

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till jobbet. Hoppas på en lugnare dag idag än vad jag hade igår. Men det återstår väl att se antar jag :] Ha en bra eftermiddag & kväll.

Arbetslös från och med måndag.

Sista dagen på jobbet idag. Känns både skönt och tråkigt. Hade gärna sett att jag fått förlängt då jag nu är arbetslös i höst. Men det kommer vara skönt att vara ledig första veckorna eller så. Tills pengarna tar slut i alla fall. Hoppas på att komma igång med att fotografera igen nu när jag inte har något annat.

Nu tjatar mamma i köket. Ska hjälpa till med maten och sedan blir det jobb. Pusspuss.

Kräftskiva ikväll

Vad trött jag blir när jag skrivit ett långt inlägg, trycker på "spara & publicera" men att det inte publiceras - för att internet bryts.. Pust.. Orkar inte skriva allt en gång till så jag sammanfattar det med att jag hade en trevlig kväll igår med familj och släkt i husvagnen, och att det väntas kräftskiva ikväll! Kort och gott :)

Hoppas ni har en fin helg! Puss

Två från Öland

Två bilder från Öland. En av alla saker jag gjort i sommar :) Fler bilder kommer så småningom. Och självklart, även en del text.. ;)

Det där med att börja uppdatera igen..

Känner att jag inte riktigt håller mitt löfte just nu. Jag trodde jag skulle ha massa tid att hinna blogga osv, men har inte varit hemma. Och visserligen har jag haft tid kanske. Men tycker, precis som jag alltid tyckt, att långa inlägg utan bilder är tråkiga. Alltså, när jag inte är hemma så blir det inte mycket bloggande. Men nu är jag hemma igen och ska fixa med lite bilder från i sommar! Håll utkik :]

Shylips.


Tillbaka efter några månaders "ledigt".

Det var som attan! Hade lite tråkigt och funderade på vad jag skulle göra, och då kom jag helt plötsligt på bloggen! Kära jissenes! Här har jag inte varit inne sedan i maj! Haha. Men nu är jag tillbaka! Och i och med att jag tagit studenten och inte har något jobb i höst så har jag all tid i världen till att blogga! Vem vet, kanske sätter jag igång på allvar nu och verkligen uppdaterar. Inte bara med text, utan även med bilder. Har haft en svacka och inte fotograferat så mycket på senaste tiden. Men idag fotade jag min pojkväns band i Mariannelund. Kanske gav det nytt liv i motivationen! Lets hope so.

Nu ska jag redigera lite fotografier medans jag tittar på Hawaii Five-0. Sedan blir det Sommarkrysset och innan kära söta Andreas smsar ska jag hinna packa och diska och damsuga med. Sen bär det av till Bellö för att hämta min prins och spendera några dagar hemma hos honom.

Hoppas ni haft en fin sommar! Min har varit både bra och dålig, stressig och lugn. Mycket har hänt kan man väl säga. Har en del att skriva om, men det tar vi en annan gång. För nu har jag faktiskt inte riktigt tid :] Puss.

RSS 2.0