Ett par bilder från födelsedagen.

Vill tacka för de fina presenterna jag fått! T ex tröjan på bilden <3 Sedan fick jag hörlurar, pengar, ostbågar, presentkort på bio, en filt osv :) Tack tack tack! :)

.

Måste ju säga att matteprovet idag inte gick så himla bra....

19

Och så fyller man år igen :) Det är väl som Evve sa igår " Hur känns det att nästan vara halvvägs till 40 nu då? " ;)

Två dagar kvar till 19.

Tjohopp. Jag lever än och mår bra så bra. Snart är det min födelsedag (torsdag!) och då blir jag hela 19 år, vilket känns både stort och inte.. Händer ju inget speciellt när man fyller 19, mer än att det är ett år närmare 20 :') haha. 

Ikväll ska jag plugga massa matte och sen ska jag ge mig själv en belöning och titta på serie och äta ostbågar. Det kommer jag vara värd efter allt plugg. Inte roligt med prov på födelsedagen, men ibland kommer man inte undan alltså.. ;)

Ha det fint! Pusspuss.

Kalas-dag

Idag har jag och pappa hämtat mormor i Målilla för att vi skulle ha lite kalas här hemma för mig och min syster. Dessutom skulle morfar fyllt år idag med... Första året han inte är med och firar...

Hur som helst, psykologin har jag förberett lite inför imorgon nu och jag väntar på att fikat ska bli framplockat. Efter det ska jag nog gå och duscha och sedan packa för att åka hem till min pojkvän.

Haft en bra helg?

Tack för en underbar kväll igår!

Första 3:3-festen är avklarad och jag hade riktigt riktigt kul. Nu känns det att det inte är långt kvar till studenten! :))

Cicci 17 år

Nu är jag hemma efter några underbara dagar hos min älskade pojk. Idag har jag gymmat - vilket betyder att jag just nu sitter med världens verk i hela kroppen - dessutom fyller min syster 17 år idag. Så ett stort grattis till henne :)

Skyrim med honey

Nu slyrim, sen film :)


Fotografering idag.

Foto; Hugo.

Var ute idag och fotograferade med Hugo. Eller först på lektionen (fotografisk bild) fick vi testa på lite fotografering med vit bakgrund och blixt, och sedan fick vi lite andra uppgifter så Hugo och jag kände för att åka iväg någonstans och ta de bilderna. Det var riktigt kul och riktigt kallt, men bilder fick vi minsann :)

Härlig onsdag!

Imorgon slutar jag redan klockan två, och på förmiddagen ska jag få testa på studie-fotografering! ;)

.


.

Blir några dagar hos Andreas nu :)

Bea här

Hejhopp :) underbar lördag igår! Bästa Bea kom på besök :) Kommer bli så tråkigt sen i eftermiddag när hon åker hem igen "/

Tråkig fredag.

Förutom alla MVG jag fått i svenska idag måste jag säga att detta varit värsta fredagen ever. Usch och fy. Hade suttit bra med lite sällskap... ^^

För mycket fritid

Har precis blivit masserad av min kära pojkvän. :) han tycker dessutom jag har för mycket fritid ^^


Blogg och bilder från iphone

Jag bara längtar till sommaren så jag kan köpa mig en iphone...


Christofer 6/1 -12


As simple as that,


Mmmmmm kärlek!

Titta vad jag köpt! Ska även tillägga att jag bokat tid för tatuering nu ;) Är jättenervös! Den 23 februari smäller det :))

Äntligen!

Mitt batterigrepp har kommit! Så fort jag ätit ska jag åka till Virserum och hämta hem mitt lilla paket. Gissa om jag är LYCKLIG?! :D

Ibland vill jag bara drömma mig bort och önska att allt var perfekt.


En puss.


Redigera foton är galet kul, faktiskt.

mobilblogg

Första dagen på sista terminen är snart avklarad. Jag är redan trött. Ska bli skönt att åka hem när jag slutat och slippa sitta och vänta på bussen i över en timma idag iaf :) puss

Redigering

Måste börja ta nya foton snart! Längtar som en galning tills mitt batterigrepp kommer! <3

Är det kameran eller jag som är duktig?


Psykologin är fäääärdig och jag sitter och ser skräckfilm och äter ostbågar. Känns så jädrans bra!


You are mine, for ever and ever and ever!

I love You.

Mitt psykologi-face

Psykologi är intressant - men lite väl jobbigt ibland...

Everything I shouldn´t do.

Det är massa snö ute och jag har massa psykologi kvar att göra. Nu ska jag göra smoothie, äta chips med dip, se på supernatural med mamma, och försöka hinna med lite psykologi där emellan där någonstans :) Eller samtidigt.. (a)

Turer

Först blir det en tur till Målilla, sedan Hultsfred, sedan Målilla och sen hem. Jag måste även göra min psykologi. Fy på mig att den inte redan är färdig. Ahh.

Morgonbekymmer

Idag är det lördag, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag vet vad jag borde göra - mycket väl - men jag har verkligen ingen motivation, och ingen lust över huvudtaget. Vi får se vart dagen bär iväg.

.

Idag blev det inte självporträtt ändå. Fast fotograferingen jag hade inne i Vetlanda gick bra i alla fall, tror jag. Bilderna är fortfarande kvar i kameran, men de såg bra ut! Efter att jag fotat åkte jag för att tanka bilen, sedan ringde jag Andreas och undrade om han ville hålla mig sällskap i helgen. Han var i Växjö och jag bestämde mig för att åka hem till hans farmor för att låna husnyckel - så jag kunde vänta hemma hos dem tills de kommer hem. Det slutade med att jag stannade kvar hos hans farmor hela kvällen, fikade, såg på tv och bara pratade :) Var hur mysigt som helst! Sen kom Andreas hem och jag hämtade upp honom och vi åkte hem till mig. Nu sitter vi här och ska spela skyrim - tror jag :)

Ha en bra kväll! Puss.

Lång väntan, för ingenting.

I morse gick jag upp klockan 8.00 för att åka till Hultsfred. Jag var framme lite innan 9.30, sedan satte jag mig i en trappuppgång och såg på House i mobilen i en timma och en kvart. Efter det kom killen som äger tatueringsstudion och det hela slutade med att jag, och tre till framför mig, inte skulle hinna få våra tatueringar idag. Känns ju väldigt lönt att ha väntat i onödan... Dock känns det bra att jag gjorde ett försök, hade jag inte åkt dit hade jag bara ångrat mig. Jag kunde ju inte veta att studion var så eftertraktad att det skulle vara kö där redan tre timmar innan det skulle öppna. Jag var där en och en halv timma innan, och hade ingen möjlighet att få en tid idag. Jaja, så är det. Lite surt men sant. Jag får helt enkelt kolla runt lite till och sedan ringa och boka en tid. Bara jag hinner göra tatueringen nu i januari så är jag glad, för i början av februari sticker jag till Egypten och då vill jag inte ha nygjort tatuering.

Puss.

Imorgon blir det självporträtt (troligtvis).

Satt och tittade på lite gamla bilder på bloggen nu, bilder på mig och på andra människor och jag blev galet sugen på att ta nya självporträtt! Imorgon kommer min motivation öka ännu mer vet jag så då ska jag göra mig fin och ta lite kort :) Fick dessutom mail idag om att mitt batterigrepp jag beställt skickats. Det kommer antagligen om ett par dagar (nästa vecka någon gång). Så underbart!! :D

Puss, nu ska jag se film :)

Imorgon är en stor dag.

Imorgon är en stor dag. Vad som händer säger jag inte - ännu :)

Nya filmer.

Blev ingen kort på halsbandet igår, och inte idag heller. Kanske kommer det någon dag sen - det får ni se! Idag har jag latat mig och sett på film. Har även lagat lite taco, eller i alla fall stekt köttfärsen ;) 

Fick paket på posten btw, elva filmer som jag beställt :) Jag vet att jag är tokig, men jag älskar verkligen film!
Filmerna jag beställde var;
- Saw 1 - 6
- The Grudge 1 - 3
- Black Swan
- Boys Don't Cry

De två nedersta har jag inte sett, men det skadar ju inte att köpa filmer ibland i ren gissning :)
Puss.

Ett nytt halsband idag.

Var ju som sagt inne i staden idag med mamma. Kikade lite i affärer och det jag handlade var ett halsband för 15 kronor. Ganska värt det kan jag ju tycka :') Om jag känner för det lite senare kanske jag tar ett kort på det så ni får se? :)

Måste även tala om att jag älskar strumpbyxor ;) Puss!

I väntan på tillbehör till kameran.

Och jag bara väntar och väntar och väntar på att min lilla present till mig själv ska komma i min postlåda någon gång. Pust... Vill kunna få foto-glöden tillbaka igen!

2/1 - 2012

Juldagen.

Idag har jag varit i Jönköping med familjen och Andreas. Köpte lite småsaker, inget speciellt sådär. Nu ikväll ska jag, syster och eventuellt mamma krypa ner i soffan i källan och se på skräckis och äta chips. Ska bli mys.

Imorgon blir det stan med mamma en sväng på förmiddagen. Titta i affärer - igen.

Vad har ni gjort idag? Puss.

Familj.

Min far och min brorsson. <3

Och så var det nytt år, igen.

Några löften? - Nej, som vanligt, haha. Vet att jag ändå inte skulle kunne hålla dem. Men jag kan ju göra så att jag ska börja träna nu i alla fall. Gymma en gång i veckan. Sen får det nog räcka där.

Har ni några nyårs-löften?

RSS 2.0