Mycket jobb nu.

Har fått jobba mycket nu senaste veckan. Vilket jag är enormt glad och tacksam över! Inte lätt att vara timvikarie som enda yrke och ha utgifter varje månad utan att veta hur mycket man kommer få jobba...

Har funderat lite grann och tror jag ska skriva ett långt och ingående inlägg någon dag om trafikolyckan. Om saker jag minns, tankar jag hade då, vad som hände (det jag vet om) och hur jag tänker nu om det. Men eftersom det är ett känsligt ämne och jag skriver det mestadels för mig själv så kommer jag nu först att skriva ner tankar och funderingar på papper. Så att jag verkligen får med allting jag vill få med. Kan vara skönt att komma tillbaka och läsa om olyckan om några år. När minnena kanske inte är lika tydliga längre. Kan också förvarna om att jag kommer lägga upp bilder. Både på såren som uppstod och på bilen efter krocken.

Tack för mig.
:)

Pappas dag!

Farsdag idag och vi har haft fullt upp här hemma hela dagen än så länge! Men inget negativt då, utan sånt där mysigt som att laga mat, äta, baka, fixa tårtan och umgås lite med mormor som mamma var och hämtade i förmiddags. Pappa fick ett par paket i morse till frukosten, och jag tror att han blev nöjd! Jag hoppas det, haha. Men det var enkla grejer. Sånt som kommer komma till användning. Två ljus som han kan sätta i badrumsfönstret (vi har ofta ljus där inne) och sedan två tomtar med led-lampor i. Enkla, men bra saker helt enkelt! :) Nu är han i stan för att hämta Cicci. När de kommer tillbaka ska vi fika lite och sedan måste jag börja göra mig i ordning inför jobb ikväll. Börjar klockan 17 och jobbar tre timmar, så det är ju inte så mycket. Men tar en stund att köra med!

Ja, jag tänkte bara uppdatera lite snabbt! Har glömt bort bloggen nu i ett par dagar igen. Men jag har jobbat mest i helgen, och varit en sväng i stan. - Inget speciellt alltså som hänt :).

Hoppas ni firar era pappor riktigt ordentligt nu! För det är de värda (de flesta iaf!). 

Ett litet inlägg utan bild.

Hej.

Idag har varit en lång dag, men har då också hunnit med en hel del. Gick upp klockan 6, gjorde mig i ordning, åt frukost och sedan åkte jag in till stan. Klockan 8 var jag på en analys av Herbalife. Fick lite mer information och sedan köpte jag ett startpaket som jag nu ska testa! Har väldigt höga förväntningar så jag hoppas att det är så bra som jag tror! Det blir en shake till frukost och en till lunch varje dag. Däremellan ska jag ha ett proteinrikt mellanmål och även ett mellan lunchen och middagen. Middag äter jag som vanligt. En normalstor portion med mat (gärna mycket kött/fisk/kyckling och mindre av pasta/ris/potatis) och lite grönsaker till det. Tror detta kommer blir bra! Blir jag piggare av det och dessutom börjar må bättre i kroppen så är det toppen verkligen. Sedan skadar det ju inte om jag går ner några kilo heller, som också är lite meningen. I övrigt mår jag inte dåligt i min kropp, men är väldigt trött. Svårt att förklara egentligen. Men har ingen ork eller motivation till att göra något om dagarna. Ligger hellre i sängen än att hitta på något vettigt. Och detta vill jag verkligen ha ändring på!

För att återgå till vad jag gjort idag... Efter mötet handlade jag hem lite grejer på maxi och sedan åkte jag hem. Var väl hemma cirka gurka 11. Efter det blev det lunch, baka marängkakor med mamma, äta mellanmål och sedan åka in till stan igen. Denna gången med pappa. Vi lämnade hans bil på verkstad, fick en lånebil och handlade lite till på maxi. Handlarlistan fylls på fort här hemma. Kommer titt som tätt på nya saker som behöver handlas hem! haha.

Ne fy. Känner verkligen vilket tråkigt inlägg detta blev, men kanske kan jag få nytta eller nöje av det någon gång i framtiden då jag sitter och läser min blogg som dagbok. Vem vet?! Trött är jag som bara den, så jag ska nog göra så att jag gör mig i ordning och går och lägger mig. Så att jag inte sover bort halva dagen imorgon. 8 låter som en bra tid att gå upp. Puss.

Sömntuta

Det gick kanon att jobba idag, och det kändes verkligen skönt, fast att det är tröttsamt ibland! Det var lagom mycket att göra på jobbet och det känns så himla bra när man har lite tid över och kan utnyttja den genom att vara lite längre hos de äldre, för att vara trevlig, prata, lyssna och bara förgylla deras vardag. Kommer man in i ett hushåll med ett leende på läpparna får man också vanligtvis ett leende tillbaka!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det en ännu tidigare morgon då jag ska vara i stan klockan åtta. Ska på möte. Men att gå upp tidigt kan vara skönt det med! Jag kommer ju ha hela dagen på mig att hitta på roliga saker sen! Underbart!

Puss och godnatt!


Idag blir det äntligen jobb igen!

 
Bilderna är från i somras, innan jag klippte lugg.
 
Godmorgon alla solstrålar! Idag skiner faktiskt solen lite grann och jag är uppe med tuppen känns det som, haha. Klockan ringde klockan åtta för att jag ville ha några timmar på mig på förmiddagen innan jag åker och jobbar. Börjar klockan 12 idag och jobbar till 20, så det blir ett ganska långt, men ganska lagom arbetspass! Behöver alla pengar jag kan få nu! Inte lätt att vara näst intill arbetslös och fortfarande ha en massa utgifter varje månad. Nu ska jag se ett avsnitt av CSI för att koppla av, sedan blir det till att diska och damsuga lite innan jag ska åka och mamma kommer hem.
 

CSI all day long

Idag har jag inte gjort annat än att titta på CSI i princip. Men det är bra så jag klagar inte allt för mycket! Jag gjorde lite sallad innan, diskade efter maten och fixade matsäck tills imorgon (då jag faktiskt jobbar!). Och nu sitter jag här framför CSI igen, haha. Tur att det är så spännande!

Pappa hittade min försvunna kamera igår föresten! Underbart! Haha. Gissa vart den låg?.. I kassaskåpet! Hur i all världen har den hamnat där liksom? X) konstigt!


Jönköping & Herbalife

Var ju i Jönköping idag. Och kan med nöje säga att alla julklappar är köpta! Känns underbart verkligen :) det blev en lagom tur och inte en enda klädaffär satte jag foten i!

På kvällen var jag sedan på informationsmöte om herbalife. Lät mycket intressant och om bara ekonomin tillåter så ska jag testa på det! Någon som har erfarenhet? Dela gärna med er :)


Marängspöken

Maräng-spöken,
är supergott kan jag lova! Jag bakade dessa söta saker till Halloween och det finns bara tre stycken kvar idag. De har gått åt som smör. Kul när man bakar och det uppskattas och äts av. Det var faktiskt första gången jag gjorde maränger, men det lär jag göra fler gånger. Det var både smidigt och kul. Samtidigt kan man ju använda äggulorna till att baka något annat medan marängerna är i ugnen - perfekt om man, som jag, älskar att baka!

Jag har börjat få lite ont i halsen ikväll. Hoppas att det bara är tillfälligt, så det inte är en förkylning som är påväg. Men alla mina förkylningar hittills har börjat med halsont så risken är ju att jag inte slipper undan. Men jag håller tummarna, äter honung och dricker varmt! Resten får kroppen ta hand om.

Imorgon blir det Jönköping en sväng, och sedan ska jag till Hanna och få lite information om diet-drycker. Det blir lite motivation och provsmakningar osv. Ska bli spännande och lärorikt! Har nog föresten inte sagt här på bloggen att jag håller på att "banta". Om nu det är rätta ordet för det jag gör. Jag har bestämt mig för att gå ner 10 kg utan att anstänga mig eller så alldeles för mycket. Det jag har gjort hittills är att minska på godis och godsaker rejält. Sedan har jag bytt ut frukosten mot en shake, som jag faktiskt blir mätt på! Jag äter mer sallad och frukt än vad jag gjort innan. Sedan till lunch, middag osv äter jag som vanligt i princip. Bara att jag tar lite mindre portioner (äter tills jag är lagom mätt och undviker den där extra portionen man brukar ta endast för att maten är god), äter mindre av pasta, ris och potatis och äter mer grönsaker, frukt och kött i stället. Lax och kyckling är nyttigt! Jag är inte jätteengagerad som sagt, men lite lagom ändå! Jag har gått ner cirka fyra kg på några veckor. Får se om och när jag når mitt mål. Men förhoppningsvis kanske det blir lagom till jul? :) Har ni frågor om detta får ni gärna ställa dem! Det är lättare än vad man tror att ändra sina matvanor lite. Och roligt har jag samtidigt! Det gäller bara att ha motivationen till det! Kan göra så att jag skriver ett lite mer ingående inlägg om just detta en annan gång! För ideér och motivation åt andra!

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och titta på CSI. Hoppas jag somnar fort eftersom jag ska upp halv åtta imorgon. Ska hinna duscha på morgonen tänkte jag. Tar ett litet tag att fixa i ordning håret och luggen så det gäller att gå upp i tid! hehe . Nu ska jag sluta tjattra och borsta tänderna i stället! Puss & godnatt!

"Så mycket bättre"

Vilken skön lördagskväll det blev. Har med hjälp av mamma städat mitt rum och letat efter min försvunna digitalkamera (som vi ändå inte hittade). Har även rensat ur frysboxen i källan. Sorterat lite och lagt i ordning så att vi ska få plats med mer sedan. Man kan ju inte baka om man inte har plats att göra av sakerna ... ;)

Nu sitter jag och väntar på att "Så mycket bättre" ska börja. Såg det förra veckan utan några förväntningar alls och blev häpen. Det var faktiskt riktigt bra! Så det ska jag se med nöje ikväll också tänkte jag. Pojken min är ute och festar så lite ensamt är det minsann, men efter programmet är slut ska jag nog krypa ner och se CSI tills jag somnar då det blir IKEA med Andreas familj imorgon. Köpa farsdagspresent och lite julklappar tänkte jag! :)

Hoppas ni får en fin fortsatt kväll! Puss

Instagrambilder!


Halloween och Ullared

I onsdags firade jag Halloween med Andreas och hans familj. Massa tända ljus, god mat och mys blev det!
 
Ullared igår. Mycket bra inköp blev det och jag är nöjd som attan.
 

RSS 2.0