Japp-kaka!


Hej morgon!

Måndag idag och jag ska bara njuta av dagen! Sitter nu med en liten frukost framför CSI och sedan tänkte jag duscha, kanske spela Sims eller se mer CSI. Får ta dagen som den kommer helt enkelt! Puss


Söndagskväll

Dags att krypa ner tror jag! Hemma i min egna sköna säng igen så ska njuta i fulla drag :))

Lördagsmys

Efter att ha varit ute i några timmar och sedan storhandlat så är jag hemma i sjunnen igen. Andreas sitter vid datorn och jag sitter på golvet och bloggar på mobilen. Vi väntar på mat. Fläskkotlett och potatisgratäng väntas! Mums!
Efter maten ska nog jag, Andreas och Amanda ut en sväng och fota lite. Hoppas på att vi hinner äta innan det blir för mörkt (och kallt)!
Ha en bra lördagskväll! :]


Bandyträning

Lördag idag och jag är hos älskade Andreas. Nu ska vi iväg och se när hans syster har bandyträning! Tjocka kläder och vantar gäller visst i ishallen. Har aldrig varit där innan, så det ska bli kul!


Så, vad tycker ni om min nya haircut?

Före - Efter
 
Fler bilder kan ni se i de föregående inläggen från när jag och Medea var ute och fotade i höstlöven.

Fler bilder!


En drös med bilder!


21 Oktober

Hejsan hoppsan. Jag är tillbaka! Var ute och fotade idag med Medea i alla vackra höstlöv och det kändes superbra! Var evigheter sedan nu som jag fotade någon annan! Kändes även riktigt kul att Medea lyckades få en hel del bra bilder på mig. Har gjort lite förändringar i håret nämligen. Kul att få lite nya bilder då! Nu ska jag fortsätta redigera och sedan ska jag smaka min oboy-kladdkaka jag gjort ikväll :) Bilder kommer upp så fort jag är färdig :) 

Hoppas ni inte tappat hoppet om mig utan stannar kvar på min blogg. Är väl lite sisådär med bloggandet. Men bara jag får lite motivation så ska det nog gå!

RSS 2.0