24 jan

Stan i förmiddags. Handlade till lördag då det blir 20års-fest. Nu ligger jag i sängen med magverk och fryser. Ikväll blir det jobb. Underbart fint ute idag föresten. Var ganska mysigt att köra till stan och tillbaka.


Fina djur

Tog ett par kort på en fågel igår utanför köksfönstret. Första gången jag haft framme kameran sedan jul. Sedan idag hade jag besök av ett rådjur på trädgårde, så då passade jag på att plocka fram kameran igen! Två dagar i rad! Inte dåligt. Kanske är jag påväg tillbaka!
 

Ingen rubrik

Pfhmm, skrattar lite åt mig själv när jag inser hur länge sedan det var jag bloggade. Säger hela tiden "nu ska jag börja igen, nu ska jag ta tag i det och blogga massor." men det blir aldrig av. Vet inte varför egentligen. Jag tycker det är roligt, men jag glömmer bort det. Konstigt eller vad? Kollade även bland mina bilder innan och insåg att senast jag fotade bilder som jag redigerat var när jag och Medea tog höstbilder. Alltså flera månader sedan! Patetiskt. Jag som älskar att fotografera. Så fel det kan bli... Måste hitta motivationen igen då det är himla kul när man väl är igång. Nu blir det en utomlandsresa i början av februari och då tar jag med kameran. Förhoppningsvis hittar jag motivationen där att fota! Vore ju kanon känner jag. Att komma hem till Sverige igen och vara tillbaka på topp som jag var ett tag för länge länge sedan nu!

Jag måste ha utvecklats mycket på senaste tiden utan att jag märkt det. För nu när jag kollar på vissa bilder ser jag saker som är "fel". Som att något som ska vara svart är lite grann lila i stället. Usch. Har jag varit färgblind? Men som sagt så ser jag det ändå som något bra då jag i framtiden kommer ha bättre kunskap om hur bilder ska se ut för att de ska vara bra.

Vi får se när jag hälsar på nästa gång igen! Kanske blir det ikväll, eller om ett par månader. Det vet man aldrig. Ha tålamod! Puss.

RSS 2.0