Och så var ännu en jul förbi

Haft en bra jul? Det har jag! Varit en hel del körande fram och tillbaka, men blev så eftersom vi har katter. På julafton firade vi hemma hos Andreas mormor och morfar först på dagen, sedan åkte vi hem till mina föräldrar ett par timmar och firade lite med mormor som var där. Efter det åkte vi hem till Andreas farmor och fikade och satt och pratade, sedan åkte vi hem till Andreas föräldrar där vi var tills hans mamma kom hem från jobbet och delade ut julklappar. Vi åkte sedan hem så vi var hemma i Växjö igen vid ungefär halv ett på natten. På juldagen firade vi jul hos min lillasyster där även mamma och pappa och syrrans pojkväns föräldrar var. Blev alltså julbord två dagar i rad, men mums! Inte mig emot. Blev lite julklapptutdelning och julmys. Efter julfirandet lämnade jag av Andeas hos hans föräldrar för han har nu några dagars revyrep framför sig. Sedan åkte jag in till Vetlanda för att träffa mina gymnasiekompisar som hade fest. Blev dock nyktert för mig då jag skulle hem på kvällen.
 
Blev en jättemysig jul och träffade både familj och vänner. Är även väldigt nöjd med alla julklappar, både som vi gett bort och som vi fått. Väl genomtänkta saker och alla verkade bli jättenöjda. En av sakerna som jag och Andreas fick var denna kaffebryggaren. Snygg eller hur? Fungerar även utmärkt!
 
Och en sak till. Natten till annandag jul välte granen pga kattskrället som klättrat och busat med den en gång för mycket. Fick då nog och nu är den nedplockad. Nästa år blir det nog en ny gran och den ska då placeras ute på balkongen för nästa år kommer den vara inglasad. Kommer bli kanon. Inga klättrande katter i den inte.

Fyra bilder från lägenhetenRSS 2.0