Tv-tittande

Sitter här bredvid älskling och ser på gladiatorerna. Paus nu dock... Efter gladiatorerna blir det nog en film. "in time" skulle jag vilja se :)


Ta vara på tiden.


Matteplugg hela dagen idag då!

Med värmen kom förkylningen

Känner att jag börjar få ont i halsen.. Men det är väl för att jag gått runt alldeles för tunnklädd nu senaste dagarna kanske? Men om man svettas i linne går man ju inte precis och tar på sig en långärmad tröja för att dö av värmeslag? Nej tack, då tar jag hellre emot en förkylning, fast att jag absolut skulle slippa den om jag fick...

Har blivit väldigt sugen på att börja träna nu till våren. Gymma gör jag ju redan, men skulle även vilja testa på zumba och simma är något jag är väldigt sugen på att börja göra! Åka till ett badhus och bara simma och simma tills jag blir helt slut :) Någon dag nu framöver ska jag även börja ge mig ut och springa lite grann. Det saknar jag faktiskt måste jag erkänna :) Känns så underbart gött efter en springrunda, när man kommer hem igen och får hoppa in i duschen :)

Puss på er och hoppas ni haft en bra dag!

Måndagmorgon

Solen skiner och allt är så härligt :)


Uf-mässa

Är nu hemkommen efter två långa dagar i Gislaved. Det var varmt, men lärorikt :)


Och så har ännu en dag gått mot sitt slut.


Lovely feeling

Tror det kommer bli ett MVG i fotografisk bild. Kännt lovely! :)

Have to say, i miss egypt

Nu är det dags att krypa ner. Natti natt.

Favorittröjan.


Lugn kväll

Tråkig dag i skolan idag när Medea var sjuk! Haha. Lite fick jag gjort dock och dagen kröp fram, sakta med säkert. Nu ska jag redigera lite bilder (och såklart titta på förhäxad) :). Blir en lugn kväll! Puss.

Både vackert och spooky, right?

Egypten <3

Like this one

Något sims-spelande blev det inte idag inte. Har typ bara suttit och gjort massa förberedelser inför mässan på fredag. Skrivit ut papper osv. Måste erkänna att jag är lite smått otaggad, men vem vet, kanske blir det kul?!

Just nu sitter jag och ser på Förhäxad. Någon som sett den? Det är en ganska gammal serie. Man märker det väl på alla effekter osv, men själva storyn är jätteintressant och systrarna är hyffsat roliga måste jag erkänna ;) haha. Puss

Två nya.

Här sitter jag och är på ruggigt humör. Planera inför mässan var inte alls så himla roligt alltså, hehe. Hur som helst. Tog en paus innan och håller på att se på Vampire Diaries från i torsdags eller fredags eller när det nu gick. Har verkligen saknat den serien, eller ja, framför allt Damon kanske.. :')

När avsnittet är slut ska jag nog spela sims tror jag. Var länge sedan jag gjorde det nu, och nu när jag köpt det nya sims-spelet måste jag ju testa det.. (a) Hoppas det gör mig på lite bättre humör!

Puss.

Den lilla söta.

<3

Ny design. Nytt och fräscht!

Före - efter.

Vad tycks? :)

www.jessicahill.se

Nu äntligen är en av mina drömmar inslagna! Jag har äntligen en egen hemsida! En riktig (inte bara en blogg)! :) Kolla in den om ni vill! Den är gaalet snygg kan jag ju lova ;) Tackar Pox Studio (poxstudio.se) som gjort den åt mig :)

http://jessicahill.se

:]

Nemen hallå där! Det var ett tag sen alltså. Allt är bra med mig. Mycket att göra om dagarna bara, that´s all. Ska försöka bättre mig lite här. Har en del nya bilder att visa er :] Ha de göött!

RSS 2.0