30 maj

Idag var jag duktig! Så pass att jag ger mig själv en klapp på axeln - haha. Har skrivit klart den där examinationsuppgiften som jag skulle göra. Den ska vara inne på fredag nästa vecka, alltså känns det extra bra att den redan är färdig! Detta betyder att jag på måndag efter seminariet har sommarlov. Underbart!

Dessutom firar jag och min pojkvän 6,5 år tillsammans idag. Det blir nog en till klapp på axeln där va? :)

29 maj

Skriva examinationsuppgift eller se på Criminal minds? Se på Criminal minds eller skriva examinationsuppgift? hmmm.. Tror jag skriver imorgon stället. :]

28 maj.

I skolan idag tänkte jag att jag skulle vara effektiv när jag kom hem och komma igång med den enskilda skriftliga examinationen som ska vara inlämnad nästa vecka. Ju fortare den är färdig desto fortare kan jag ta lov sen, efter måndag då såklart. Men när jag kom hem så var jag så dödens trött, värmde rester jag hade i kylskåpet och la mig och kollade på Criminal Minds i stället och så somnade jag i soffan. Nu ser jag på Top Model och efter det tänker jag nog fortsätta slappa ikväll. Har ju långhelg nu så känns bättre att börja skriva imorgon fm, innan jag blir sådär trött som jag blir på eftermiddagarna. Speciellt nu när jag haft skola hela dagen. Det känns när vi inte haft mycket i skolan nu på sista tiden!

27 maj.

Tiden går fortare än vad man tror. Hänger inte riktigt med. Sommaren har kommit på riktigt och jag har bara två dagar kvar i skolan för denna terminen, sedan är hela första året klart. Bara två år kvar innan jag är färdigutbildad sjuksköterska. Helt galet! Längtar som en tok tills jag är klar så jag får komma ut och jobba. Känns så underbart att jag valt rätt och att jag trivs så himla bra med min utbildning och med mitt val. Det jag har kvar denna terminen nu är ett situationsspel som ska övas på imorgon och sedan redovisas på måndag som en del av examinationsuppgiften för denna kursen, sedan ska jag också skriva ett kort paper som jag påbörjade idag lite smått. Det jobbigaste på den andra uppgiften är att hitta artiklar som jag ska referera till. Inte helt enkelt att söka efter och hitta anpassade och bra artiklar som passar till det jag ska skriva om. Men jag är ledig och ensam hemma både torsdag och fredag denna veckan så då tänkte jag försöka leta och till och med skriva klart uppgiften, så är den färdig sedan och jag kan ta lov redan på måndag eftermiddag nästa vecka. Vore toppen!
 
Igår var mamma på besök här i Alvesta och då cyklade vi till sjön och låg och solade. Mamma tog första doppen för i år men jag som är rädd för vatten (haha), doppade bara fötterna. Aldrig att jag vågar doppa mig på djupt vatten.. Uhh, kan ju finnas hur många fiskar och otäcka saker som helst där ju! I helgen hjälpte jag pappa att måla segelbåten och då var jag dum att inte smörja in mig något så brände mig på axlarna så idag har jag riktigt äckligt ont. Gäller väl att smörja mycket nu, morgon och kväll, och hoppas att jag kanske inte börjar fjälla. För färg blev det ju i alla fall, fast att det blev rött i stället för brunt! ;)
 
Ha det bra där ute i solen,
puss.

RSS 2.0