Ännu en "jobbsminkning" - 28/9

 
Tråkigt för andra att se kanske, men roligt för mig när jag går tillbaka för att se hur olika smink satt osv.
På dessa bilderna använder jag denna foundation:en. Funkar än så länge väldigt bra tycker jag!

Före och efter jobb

Här är två bilder tagna idag. Den översta är tagen 13.45 då jag ska lämna omklädningsrummet och börja jobba. Den andra är tagen kl 21.30 när jag kommit ut till omklädningsrummet efter jobbet. Lite glansigt, men inte så farligt för att vara så länge! 


26 September

Jobb idag. Så blir en naturlig sminkning.
 
För att se de flesta produkter jag använt se förra inlägget. Förutom dem har jag använt:
 
Nu måste jag packa ner matlådan och sedan kila iväg till bussen. Om jag kommer ihåg det ska jag ta bild när jag kommer hem och se hur sminket sitter då.

Dagens smink - 25 september

Hej igen! Som komplement till förra inlägget, om svampplockningen, så kommer här dagens makeup. Som ni kanske förstått och vet vid det här laget tycker jag att smink är fantastiskt roligt. Allt från att sminka mig neutralt till mer festsminkning. Tycker det är roligt att testa olika produkter, köpa nytt, testa, lägga undan för att sedan ta fram igen efter en tid och se om jag ändrat någon åsikt. Lär mig mer och mer ju mer jag testar och leker med smink och tittar även mycket på youtube där jag lär mig mycket. Nog om det. Här nedan är dagens sminkning. Tog kanske en kvart att göra (är ganska långsam, hur "lite" jag än sminkar mig) och är väldigt basic. Har tyvärr inga före-bilder att jämföra med! Får ordna det till nästa gång.
 
Bilderna är tagna ute i skogen så det är naturligt ljus. Hade haft sminket på mig ca 2 timmar när bilderna togs så är heller inte helt nysminkad.
 
Produkterna jag använt är: 
Primer: NYX Shine Killer
Foundation: Urban Decay All Nighter Liquid Foundation - Shade: 01
Concealer: Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Cirkles Treatment Concealer - Shade: Light
Powder (för att sätta concealern): RCMA No-Color Powder
Powder (för resten av ansiktet): NYX HD Finishing Powder
Contour, Blush & Highlight: LH Cosmetics Infinity Palette - Shades: Cigar, Andromeda & Milky Way
 
Som kanske märks på vilka produkter jag använder så har jag börjat testa produkter för fet hy nu. Har testat för torr ett tag tidigare då jag har torra partier på kinderna. Men saken är att jag blir SÅ FET/OLJIG i pannan och på näsan. Så testar nu detta och so far so good.

Svampplockning med pappa

Idag har jag varit ledig från jobbet efter en jobb-helg och då kom pappa på besök. Han hjälpte mig att äntligen få tummen ur och köra den gamla soffan (som stått i förrådet i säkert över ett år nu) till tippen. Har inte blivit av då jag och Andreas inte har dragkrok på vår bil och man bara skjuter på det hela tiden med att be om hjälp med att låna bil och hyra kärra osv. Men nu är det gjort och det känns fantastiskt!
 
Vi tog oss också en åktur ut i skogarna utanför Växjö och att leta svamp. Hade ingen aning om vart det fanns bra svampskogar så vi bestämde ett håll att åka åt och så kollade vi lite. Sammanlagt kom vi hem med kanske 8 st trattkantareller och väldigt många fler älgflugor! Äckliga små kräk... Flygande fästingar! Var väldigt skönt att komma ut och gå i skogen. Älskar ju det. Får dock aldrig för mig att åka ut själv, utan roligast när t ex pappa följer med. På sista stället vi gick var det fruktansvärt. Riktig sankmark och vi tänkte att det var för långt att vända och gå tillbaka så vi skulle fortsätta för att det skulle bli närmare till bilen, men herregud vad rädd jag var hela tiden för att trilla och bli blöt, eller fastna! Inte kul... Gick dock bra som tur är!
 
Så, inte särskilt mycket svamp men vi hade i alla fall tur med vädret!

Påväg till kalas

Sminkning jag gjorde inför ett kalas för ett par veckor sedan.

Roadtrip till Halmstad

Här kommer lite foton från när jag och Andreas tog en roadtrip till Halmstad i Augusti. Jessa och Poppe skulle surfa och vi var där för att titta på lite och bara komma iväg lite. Sedan grillade vi tillsammans. Trevlig dag!

Grönt och lila

En sminkning jag testade för ett tag sedan. När jag jobbar brukar jag alltid sminka mig neutralt, men när jag är hemma brukar jag leka med färger och lite mer starka sminkningar och ögonskugga framförallt (vilket jag inte använder på jobbet). Roligt är det! Men bra blir det inte alla gånger. Men det är det som är halva nöjer, att lära sig och testa nytt och utvecklas!

Från sminkningen med Jessa.

 

RSS 2.0