Astrid


Oskar

Visst är han helt underbar? Är sjukt nöjd över bilderna och nu när de är levererade hoppas jag att mamman är lika nöjd hon med! Jag menar, hon har ju en riktig supermodell till barn?!

För att kunna bli bättre på vad jag gör önskar jag nu er respons. Vad tycker ni om bilderna? Har ni några tips på hur de kunde blivit ännu bättre? 

Frontweb

Nu ska jag sätta mig för att fixa det sista innan jag kan skicka iväg bebis-bilderna. Ska bli roligt att höra vad mamman tycker om dem! Själv är jag mycket nöjd :)

Smakprov av Oskar

Som sagt fotograferade jag i lördags en liten kille som det visade sig gjorde sig mycket bra på bild! Idag har jag suttit i stort sett hela dagen med att redigera dessa foton och nöjd är jag med resultatet! Imorgon ska jag (om jag inte får jobba) skicka iväg alla bilderna till den stolta mamman, och sedan kan jag lägga upp lite fler bilder här på bloggen. Detta var alltså bara ett litet smakprov nu :)
Kom gärna tillbaka imorgon för att se fler bilder!

Bella

Äntligen lägger jag upp lite nya bilder här på bloggen. Har kommit igång lite igen med fotograferandet. Fler bilder är att vänta då jag fotograferade Astrid för ett par veckor sedan. Jag väntar bara på godkännande från hennes chef innan jag får lägga upp bilderna på henne. Sedan fotade jag en bebis i lördags som jag inte hunnit redigera än, men de kommer upp de också så småningom!

RSS 2.0