Bilder till Salu; New Forest SM 2011

Nu är helgen över och jag har fotat som en tok. Var ni och tävlade, eller vet någon som var det som är intresserad av bilderhör av er! Det finns en chans att jag fick ett och annat kort på just Dig

Vid intresse eller för frågor; kontakta mig antingen genom en kommentar här i detta inlägget eller via min mail jessica.hill93@gmail.com.

Ha en fin kväll ! Puss.

Hemtjänst i Kvillsfors ikväll.


Nu sitter jag och väntar in tiden. Börjar jobba klockan fyra i Kvillsfors hemtjänst så åker väl hemmifrån om ett par minuter.

Idag har jag solat, slappat, läst och spelat sims. Har varit en underbart skön dag och jobber nu ikväll ger dagen lite mening också känns det som. Jag har verkligen vilat upp mig liksom. 

Nehepp, hälsa mig lycka till! Puss.

Tre Kjolar till salu!

Har nu lite kläder jag äntligen bestämt mig för att bli av med. Får inte längre plats i garderoben då jag tröttnar väldigt snabbt på plagg efter att ha använt dem en tid.

1.
En kjol jag använt ganska flitigt, men inte tillräckligt mycket för att det ska synas på den. Köpt på Vero Moda för ett par år sedan.
Storlek: 38

2.

Denna kjolen är exakt likadan som den övre, fast vit i stället för grå/brun. Den är också använd en del, men inte lika mycket. Köpt på Vero Moda.
Storlek: 38

3.

Denna kjolen är köpt i Ullared för ett tag sedan. Inte använd väldigt mycket, bara ett fåtal gånger.
Storlek: 40

Jag minns ej ursprungspriset på någon av kjolarna, men jag säljer de nu för 30 kr/st (+ eventuell fraktavgift).

Är du intresserad? Lägg en kommentar om vilken/vilka kjolar du är intresserad av eller skicka ett mail till; jessica.hill93@gmail.com.

Skönaste måndagen på länge,

Goddag kära vänner. Måndag idag och jag har solat för första gången i år känns det som. Låg ute i ungefär en och en halv timma innan så förhoppningsvis har jag fått lite färg på mig. Helst vill jag ju inte komma tillbaka till skolan vit som ett spöke - men det är man väl ändå sen när man börjar jämföra sig med hur bruna alla andra blivit.. Haha, det brukar bli så i alla fall :)

Jag har ingenting planerat idag och det känns underbart! Jag ska ta dagen som den kommer och bara ta igen mig. Kanske sola, se film, spela sims - ja jag får se vad jag känner för helt enkelt! Strax ska jag hjälpa mamma med maten hade jag tänkt mig i alla fall. Jag kan verkligen inte laga mat, och någon gång måste jag ju lära mig så... Lika bra att börja nu kanske?

Om två dagar får jag min första lön för sommaren och även det känns bra! Behöver verkligen lite pengar nu. Är skyldig mamma och pappa alltför många hundralappar redan. 

Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite grann innan vi ska laga mat. Är glad idag, det känns helt galet bra faktiskt!

Puss på er och ha en fortsatt bra dag ute i solen :).

Äntligen sommarlov!

Nu har jag äntligen jobbar klart och har tre veckor välförtjänat sommarlov. Efter dessa tre veckor ska jag städa en vecka på fabriken i byn. Sedan vet man ju aldrig om jag får hoppa in någon dag på hemtjänsten nu i veckorna. Hoppas nästan på det. Jag trivs där och någon mer dag orkar jag nog med. Måste bara ha lite vila först.

Puss och en fortsatt bra sommar till er alla! :)

Godmorgon. Tidigt är det och jag sitter färdig ...

Godmorgon. Tidigt är det och jag sitter färdig för att åka till mitt andra jobb. Ska dock inte "jobba" idag, utan bara gå bredvid för att friska upp mitt minne lite grann. Imorgon blir det hemtjänsten igen och ja, det är bara tre dagar kvar. Känns ganska bra faktiskt. Behöver lite lov nu sen!

Nu ska jag nog börja dra mig. Hörs senare. Puss.

New Forest SM 2011- intresseanmälan för fotografering.


Ska vara med under New Forest SM i år igen och fotografera hade jag tänkt. Vet du med dig att du ska dit och tävla och vill att jag ska fota dig så tveka inte att höra av dig! 

Intresseanmälan sker via min mail; jessica.hill93@gmail.com. Även frågor kan ni ställa via den adressen.

Ha det bra så ses vi i Vetlanda vecka 30!

Onsdag idag och jag mår bra

Idag är det onsdag och det var ett par dag sedan jag skrev här på bloggen - igen ... Men jag mår bra och jobbar som vanligt. Har faktiskt även hunnit ligga ute i solen lite grann, igår, mitt på dagen. Dock hade jag varken kortbyxor, bikini eller linne med till Andreas så jag fick sola i uppkavlade mjukisbyxor och t-shirt/bh. Det gick det med.

Jag är inne på sista arbetsveckan nu, sedan har jag äntligen sommarlov. Dock ska jag fortfarande vara med som frivillig till att hoppa in lite i hemtjänsten när de behöver mig. Då blir det ännu lite extra pengar. Det behöver jag verkligen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, så det får vara tills vidare. Vi får se när jag skriver nästa gång. Kanske blir det ikväll eller om en vecka. Ja, får hoppas på att det blir snart. Har ju faktiskt lite bilder jag vill visa er!

Puss.

En ny bild!


Detta kortet, och många fler tog jag för två helger sedan i Limmared när min familj var där med Magnus, Tania och bebisen. Blev många kort den helgen, men fler kommer en annan dag. Nu måste jag åka till Sjunnen, där Andreas väntar. Ska vara hos honom tills på lördag. Imorgon och lördag blir det jobb igen, men sen är jag ledig söndag. Känns rätt okej :)

Puss!

Jag är ju helt otrolig.

Jag är ju helt otrolig. Uppdaterar aldrig här längre, och det värsta är att jag inte ens orkar sätta på datorn längre om dagarna. Haha. Jag bara ligger och ser på film. Men någon gång blir det väl ändring på det, såhär kan det ju inte fortsätta.

Idag är jag ledig från jobbet och har lite saker att fixa. En av de sakerna är att ladda in alla bilder från kameran och faktiskt redigera lite. Sedan kommer det väl upp en och annan bild här hoppas jag. Lovar inget dock, lyckas aldrig hålla det jag lovar längre.

Ikväll ska jag iväg till Sjunnen och bo hos Andreas tills på lördag (jobbar fortfarande), sedan bär det av mot Oskarshamn och Gunnarsö tills antingen söndag kväll eller måndag förmiddag. Jobbar måndag kväll sedan.

Hoppas ni har en bra sommar hittills. Det har jag, faktiskt, fast att jag jobbar och sliter som ett djur.

Puss.

Jobb jobb jobb

Hej mina fina läsare. Jag har fullt upp om dagarna nu. Jobb jobb och jobb. Och vet ni vad? Jag trivs faktiskt! Det är segt att gå upp på morgonen ibland, men när jag väl sitter i bilen och kör runt mellan alla tanter och farbröder så känner jag mig glad. Det är ett jobb som passar mig. Dock skulle jag nog inte kunna tänka mig det på heltid. Men såhär under en sommar - underbart!

Jahopp, nu ska jag gå bredvik ikväll på jobbet, så att jag hittar på kvällsrundan sen när jag ska ha den själv. Måste kila igen.

(Måste bättra mig med att uppdatera här! Men har totalt glömt bort det på sistone ..)

Puss.

RSS 2.0