Ny design!

Som ni kanske ser har jag fixat lite här på bloggen nu ikväll. Tyckte det var dags. Har börjat tröttna lite på min gamla design och nu känns det roligt att börja blogga igen när det är nytt och fräscht. Jag själv är faktiskt mycket nöjd, men frågan är, vad tycker ni om den nya designen?

Sådan värme.


Sådan värme. Helt otroligt. Har legat ute nu ett tag och pluggat fysik, och innan det tog jag och pappa en åktur i bilen pappa lånat hem idag från Vimmerby. Så underbar! Både skön att köra och färgen.. ja, haha, den var nog bäst! Typ rosa/röd/lila! Asfrän verkligen och jag hoppas verkligen pappa köper den :) ... 

Nu ska jag nog sätta mig och se film eller något tror jag, sedan sova tidigt ikväll, förhoppningsvis!

Puss.

Sovmorgon idag ...


Sovmorgon idag, stress på morgonen, religionsprov, idrott. Sedan slutade jag.

Ganska skön dag ändå. Nu ska jag ut i solen och plugga fysik.

Puss.

Smile.

På bilden/bilderna: Angelica Isaksson
Fotograf: Jag - Jessica Hill

Idag har det blivit massa plugg. Men det är inte allt jag gjort. Jag slutade skolan strax innan tolv någon gång efter att ha hållt mitt svenska-tal som jag tror för övrigt gick ganska bra. Efter skolan åkte Medea och jag till maxi, skulle kika efter present till min mamma, men det blev inget denna gången. Från maxi åkte vi sedan till gymmet och var där i ungefär en och en halv timma nästan tror jag. Kände mig sådär lagom mör och slö i kroppen efter det passet. Men det känns skönt!

När jag kom hem tillslut så åt jag, tog det lugnt en liten stund och sedan började jag plugga religion, och det är väl på ett ungefär vad jag gjort idag.

Nu ska jag gå och krypa ner, för imorgon tänkte jag gå upp vid halv-tio-tiden för att hinna plugga lite till. Ska man ha MVG så ska man ^^.

Vad tycker ni om bilderna btw? Ganska dåligt med kommentarer nu för tiden ;) ...

Tre och ett halvt år tillsammans.

Ja det stämmer, idag är det tre år och sex månader sedan jag blev tillsammans med min älskade Andreas. Känns som igår nästan :). Så underbart!

Jag älskar dig. <3

Roses.

En liten gåva i morsdag.

Förutom dessa underbara rosor fick mamma ett nattlinne, vitt som det stod "världens bästa mamma" på. Hon blev överlycklig :).

Puss.

Mors dag idag.

Hoppas ingen glömt bort att köpa något till er mamma? Eller, iaf visat er tacksamhet för att hon finns där.

Jag har köpt en liten gåva till min mamma, men då hon inte fått den än tänker jag inte avslöja vad det är för något... ;) Visar bild osv sedan! Nu blir det fika och tårta med familjen och mormor och morfar.

Puss.

Ett par bilder från balen -11


Äntligen medlem på Homeenter!

Åh vad glad jag blir! Kunde äntligen bli medlem på Homeenter. Mamma var medlem där innan, men så avregistrerade jag henne för jag ville bli medlem i eget namn, men så gick det inte för man var tvungen att vänta ett par månader innan någon i samma hushåll kunde bli medlem. Och nu äntligen! Yes! :) På onsdag eller fredag kommer nog mina filmer. Åh nu är jag lycklig :):)

Pusspusspuss.

Jag är med och tävlar! - svart vitt


Jag är med och tävlar i en tävling av Tvspelsweb.se. Ovan ser ni mitt biddrag.

Svartvita foton tycker jag är underbara, de uttrycker känslor på ett helt annorlunda sätt än en bild i färg. Speciellt foton på barn, djur och vissa porträtt tycker jag gör sig bäst i svart vitt. Detta fotot föreställer en hund som en kompis till mig äger. Är själv mycket nöjd med bilden då den utrycker hundens personlighet exakt.

Det jag vill vinna är: http://www.tvspelsweb.se/macroset-3st-mellanringar-nikon-p-2243.html

Håll tummarna för mig (y)

Skönhetsdrottningen själv!


Bal i Vetlanda idag och jag har offrat hela min lördag till att hjälpa Angelica bli så fin som hon blev! Började vid tio då frissören satte upp en helt sjukt snygg frisyr ( det tog tre timmar nere hos frissan ... ). Efter det blev det lite sminkning, mat, på med klänning, lite till sminkning och sedan fotografering för hela slanten till Kasper kom, hennes dejt. Då fortsatte fotograferingen tills de sedan åkte.

När Angelica och Kasper åkt iväg stack även jag och Angelicas familj och ett par vänner in till stan för att se när alla paren gick på röda mattan. Första året för mig jag är och tittar och shit. Det var vackert. Tog massa kort, men de kommer så småningom. Hinner inte redigera dem ikväll tyvärr. Tog bara itu med ett par bilder på Kickan, bara för jag tycker hon blev så läskigt snygg! :)

Puss.

Evelina och Challe.

Från Lenhovda för ett par veckor sedan. Evelina och Challe.

Nu är jag hemma från estet-treornas konsert. De var så sjukt duktiga så jag tycker det blev en kanonbra konsert! Riktigt lyckat. Kände mig lite stolt med när min kära pojkvän var med treorna och spelade, det kändes bra. Min Andreas <3.

Nu är jag helt slut, och så ska jag upp hyffsat imorgon. Har massa att stå i. Ska gå och lägga mig och se på film tänkte jag. Lär ju somna bums, men äsch, då är jag ju piggare imorgon iaf kanske! :)

Kommer ni in och tittar på balen i Vetlanda imorgon? Uppe vid Östanå. Jag ska dit och titta, och ta kort såklart. Håller tummarna för bra väder.

Puss.

Löv.


Nu har jag fått lite mat i magen och ska ganska snart åka mot stan. Ska kolla när estet-treorna spelar sin sista konsert tsm. Andreas ska också vara med och spela med dem så det ska vara kul att se honom spela med :).

Puss.

26 maj - 2011, matte c, gym och jobb.

Idag har jag skrivit nationella i matte c. Har ingen aning om hur det gick men jag svarade mer eller mindre på alla uppgifter iaf. Så det känns helt okej faktiskt!

Efter skolan drog jag och Medea till gymmet. Blev ett skönt pass och det var underbart att ränsa huvudet lite efter all matte. Efter gymmet åkte jag hem till Andreas, där fick jag god mat och fick vila upp mig lite innan jag åkte vidare till hemtjänsten i holsby. 

Att gå bredvid ikväll gick väldigt bra faktiskt. Ser fram emot sommaren! Tror det kommer bli toppen :).

Puss.

Nationella prov i matte C imorgon.

Nu har jag suttit och redigerat massa bilder, alltså har jag ett lager igen och kan börja blogga lite mer. Det känns bra faktiskt! Dock kommer bilderna inte alltid ha med texten att göra, som denna t ex. 

Matten orkar jag inte med längre. Det får gå som det går och ja, jag ska göra mitt allra bästa, men sedan kan ja ju inte göra mer.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, gå och lägga mig och se på film tills jag somnar. Behöver verkligen sova ut inatt så jag orkar skriva matteprovet imorgon. Efter provet slutar jag och då ska jag nog gymma och sedan ska jag gå bredvid med hemtjänsten på kvällen. Behöver verkligen sova ut och få lite energi inför morgondagen!

Önska mig lycka till.

Puss.

Cruising - köpa bilder?

För ett par veckor sedan var det cruising i Vetlanda. Jag var där och tog kort en timma (första timmen) så om ni vet med er att ni körde och är intresserade av att köpa kort - hör av er!

Blev väldigt många bilder så fick förhoppningsvis med alla bilarna minst en gång.

[email protected]

Humla.

Kort dag i skolan idag. Jobbig, men kort. Kom hem halv tre då jag tog ut King i skogen, fikade och sedan såg jag på film. När filmen tog slut började jag titta lite på matten. Har nationella prov imorgon i matte c och det är verkligen dax att börja plugga på riktigt. Efter provet imorgon slutar jag, då har jag ett par ärenden på stan och sedan ska jag nog gymma om det finns tid till det. Får se om Medea hakar på eller inte, men annars gymmar jag själv. Efter gymmet ska jag åka hem till Andreas där jag ska fördriva lite tid (utan att han är hemma). Ska även äta lite och sådär innan jag sedan vid halv fyra ska iväg och gå bredvid med hemtjänsten i Holsby. Det blir nog bra.

Nej nu måste jag fortsätta plugga matte så jag känner mig klar någon gång.

Puss.

Chokladpudding


Mums!
( Dock är detta pappas skål då jag varken äter grädde eller dricker kaffe, men detta såg mycket finare ut än min skål så tog kort på denna ist .. ;) )

Början på undergången?


Vad nu? Kommer det vara täckt med aska på marken imorgonbitti när man vaknar? Hm. Ja inte vet jag, men jag hoppas att det inte kommer vara så. Känner verkligen att jag tappat bort mig lite nu för tiden. Har inte hängt med alls på nyheterna så det är av alla andra jag får reda på saker och ting. Bland annat det att askmolnet ska dra in över sverige inatt och att världen ska gå under om fem månader ist för helgen som var, mannen som hade räknat ut det hade räknat fel. Men ja, kanske hade han fått fram ett datum ändå? Datumet till när allt skulle börja på riktigt? Observera att detta bara är funderingar, men jag tycker det är lite läskigt. Var det inte i helgen som vulkanen på island fick utbrott? I samband med att jorden skulle gå under? Ja, jag vet inte riktigt dagar och tider men lite läskigt är det väl ändå? Unda om utbrottet bara är början till en massa naturkatastrofer osv nu inför jordens undergång om fem månader. Ja man kan ju fundera, frågan är om jag tror på det? Inte så säker ännu.

Vad tror du?

Yellow.


Nu är jag sådär seg igen.
Dålig på att uppdatera och ja, sköter inte min blogg helt enkelt. Men äsch, vad skadar det? Inte alltid man har något att skriva om ju, och inte alltid man har tid heller för den tiden.

Idag har jag gymmat igen. Det är underbart! Självaste höjdpunkten på måndagar om man frågar mig. :) Imorgon kommer jag ha skitont i hela kroppen - men det är så värt det!

Nu ska jag nog plocka fram en godispåse och se en film. Ta det lite lugnt för att sedan sätta mig med matten ett litet tag. Har nationella prov i Matte C på torsdag - usch ! Men det ska nog gå, hoppas jag.

Puss.

Saturday Evening.

På bilden; Evelina och "Challe".
Fotograf; Jag.

Idag vaknade jag upp i husvagnen klockan nio av att pappa väckte mig .. Sedan har jag fixat och donat hela dagen, plockat ihop och sedan åkt hem. Väl hemma tvättade jag av bilarna lite snabbt och sedan satt jag ett bra tag och försökte komma igång med mitt svenskatal, men inte förän ett par timmar lyckades jag skriva en början och då var jag så less på att försöka så jag sparade det jag skrivit och stängde ned. Istället gick jag ned i källan för att se på inspelat Vampire Diaries. Skriva klart svenskan får jag göra imorgon på väg till Göteborg, det är ju ändå ett par timmars bilfärd.

Nu ska jag höra med mamma om hon vill se Supernatural, annars går jag nog och lägger mig nu.

Puss.

Ännu en lång dag i skolan.

På bilden: Gustav
Fotograf: Jag

Idag har varit en lång dag i skolan, lite halvseg osv, men sista lektionen gick snabbt. Såg på film och det gillas!

Ska äta strax nu och sedan ska vi här hemma packa ihop och dra iväg till husvagnen ett tag. Ska bli skönt. Hoppas på värme och inte lika kalls som sist. Men tar nog med en tjocktröja + jacka hur som helst, i reserv liksom. Nej nu har jag inte tid med detta, vet ändå inte vad jag ska skriva. Vi hörs!

Puss.

Usch för ont i nacken.

Jag har ont i min nacke! Ja, kanske inte roligaste meningen att börja inlägget med, men så sant, så sant. Förstår inte vad verken kommit ifrån. Fick den under första lektionen idag, började känna att det kom krypandes och sedan har jag haft ont hela dagen. Var dock lite skönare under timmen jag gymmade. För då var ju musklerna uppvärmda och sådär. Stretschade även nacken efter gymmet så att det skulle bli bättre, men hjälpte det? - Nej.

Nu ska jag sluta klaga och ta livet på allvar ist. Har Svenska att göra. Muntligt argumenterande tal på måndag. - Bara till att sätta igång!

Puss.

Och så var ännu en dag passerad.

Helt stört vad trött jag är! Visst har jag pluggat kemi, men det tog mycket längre tid än jag väntat mig pga att jag somnade mitt i allt och vaknade en timma senare av att mamma ringde. Tur det, annars vet jag inte hur det hade gått. Nu har jag hur som helst läst igenom alla sidorna till provet och känner att det får gå som det går. Skulle det nu bli ett IG på detta provet får jag ändå G i betyget så det spelar inte jättestor roll. Men jag ska göra mitt bästa så håll tummarna för mig.

Nu ska jag nog packa min väska tills imorgon och sedan krypa ner och sova. Imorgon ska jag och Medea gymma igen efter skolan så bäst att packa ner även idrottskläderna. Haha, det är roligt, för helt plötsligt har jag börjat tycka det är hur kul som helst att träna. Det är lustigt!

Puss.

Pirates - natten

Hej och hå. Jag är vaken och hemkommen.

Efter bion inatt körde jag hem alla till sig, sedan, kvart över fyra kom jag och Andreas äntligen hem till honom och kunde göra oss i ordning och gå och lägga oss. Gissa om jag var trött? Jag kan säga så mycket som att jag verkligen inte är en kvälls/natt - människa men jag klarade faktiskt av att köra både till och från Jönköping utan problem. Kunde dock inte hålla mig vaken under hela Pirates-filmen, vilket var lite sorgligt. Missade inte mycket som tur var. På tal om filmen så tycker jag den var bra! Jack Sparrow (som är min favoritkaraktär) levde verkligen upp till den personen han brukar vara och ja, på vissa ställen kunde man inte hålla sig för skratt.

Vaknade halv ett nu idag, åt frukost och sedan åkte jag hem. Trodde allvarligt inte jag skulle klara av att sova så länge, men det visade sig inte vara några större problem .. :)

Nu ska jag ta ut King på en liten promenad, vi hörs senare.

Puss.

Pirates Of the Caribbean 4!


Nu ska jag ta mig lite att äta, packa min väska, ställa in GPS:en och sedan åka mot Vetlanda för att plocka upp mina vänner. Sedan bär det av mot Jönköping och Pirates Of The Caribbean 4!

Puss.

Ljustält + blixt


Idag har jag sån sjuk träningsverk
så det är stört. Men förhoppningsvis går det väl över och jag ser ändå träningsverken som något positivt pga att man endast får det när man tränat. Idag på idrotten dansade vi zumba och ja, det var sjukt kul, men också väldigt jobbigt! Spännande att se om jag har ännu ondare i kroppen imorgon ... 

Nu i kväll har jag tagit lite kort i mitt ljustält på smycken osv. Har lånat en blixt (SB-600) av en vän som jag testade nu idag också. Jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet (se bild ovan). Förutom att fota har jag redigerat lite gamla foton jag inte hunnit redigera innan. Nu har jag alltså lite bilder igen att ladda upp här på bloggen. Fler foton från fotograferingen idag kommer så småningom också. Nu måste jag plugga kemi och sedan ta mig en tupplur ett tag, ska nämligen på bio i Jönköping inatt och ska köra både upp och ned. Vi ska se nya Pirates - filmen så det ser jag fram emot!

Puss.

En bild på Gustav

På bilden: Gustav
Fotofraf: Jag

Goddag. Här sitter jag med ond kropp efter ett hårt pass på gymmet. Lyssnar på musik som Andreas spelar upp på laptopen och mår allmänt bra. Ikväll måste jag hinna med lite kemi-plugg, men troligtvis blir det även lite film och annat mys. :) 

Puss.

15/5 -11

Idag ska jag ha en lugnt dag. Eller det är vad jag hoppas på åt minstonne. Har precis ätit frukost nu och tänkte ta ut King på en liten promenad. Om det inte regnar plockar jag nog med mig kameran för att få lite nya foton hit till bloggen. Visst, jag har fortfarande en del kort kvar som jag inte tagit itu med över huvud taget. Tex ett par på Gustav, bilder från dressyrtävlingen förra helgen och cruisingen. Men kanske hinner jag fixa lite idag! Ska ta dagen som den kommer. Vila upp mig nu sista dagen innan ännu en lång vecka i skolan.

Puss.

Och Sverige blev trea.

Källa

Vad ska man tycka om vinnarbidraget? Jag har inte så mycket att säga om det egentligen. Eller. Låten är faktiskt helt okej efter att ha hört den ett par gånger, men jag tycker att sångarna sjöng falskt. Fast det kanske är för att jag är en sådan människa som sätter sången som nästan det viktigaste. Är inte sången klockren så förstör det allt - enligt mig. Och jag tycker faktiskt inte att sångarna i vinnarbidraget i Eurovision song contest höll mottet. Men kanske jag har fel, med tanke på att de vann. Men kul att komma på en tredjeplacering hur som helst. Väldigt nära en andra, men som sagt, en tredjeplacering är ju ingenting att klaga på ändå! :)

18års fest igårkväll

Modell: Gustav
Fotograf: Jessica Hill (jag)


Igår kväll var jag på 18års fest hos en klasskamrat. Det blev grillat och sedan såg vi på film. Det var jättetrevligt och såna kvällar behövs verkligen emellanåt!

Sedan jag kom hem nu idag har jag suttit i källan och sett på The secret life of the american teenager. Det är en sjukt händelserik serie, men den blir nästan lite rörig. Fast jag gillar den. Den är ändå intressant.

Nu ska mamma och jag sticka och äta pizza i kvill, var ett tag sedan nu! :)

Puss.

Och så var man faster ... :)

Idag har det hänt mycket minsann. Vaknade i morse av ett sms som talade om att jag blivit faster vilket känns helt sjukt kul! Min kära bror och hans fru har fått sitt första barn och det känns skönt att höra att allt gick bra :). Jag har även skrivit nationella prov i skolan, fått reda på att jag fått VG på kursprovet i fysik och köpt tre par nya skor (ett par av dem var gummistövlar.. ^^). Det har varit en bra dag helt enkelt! :)

Puss.

11/5 -11

Nu har jag tagit det lugnt sedan jag kom hem från skolan. Solat lite, ätit, sett på tv och haft det allmänt härligt. Nu ska jag sätta mig med matten ett litet tag.

Puss.

Smoothie

Sitter nu och dricker smoothie framför datorn. Tänkte se ett avsnitt av The secret life of the american teenager och sedan gå och sova. Känner mig så lycklig! Kan det vara för en av mina bästa kompisar skaffat pojkvän? - ja! Kan det vara för det är så himla fint väder ute? - ja! Kan det vara för att jag har världens bästa pojkvän? - ja!
Alltså livet leker! :)

Puss.

Min underbara dag idag.

Nu ska den här tjejen gå ut och hjälpa sin syster med matten i solen! :) Tror jag ska passa på att fixa till mina naglar samtidigt med.

Måste även berätta vilken underbar dag det har varit idag. Började inte skolan förän vid halv ett så jag och Medea möttes vid gymmet vid tio och körde ett pass, sedan stack vi till skolan, skrev religionsprov, hade idrott ("gick ut med stavar") och sedan åkte jag hem och där blev det grillat. Så sjukt skönt och ja, jag har inga läxor ikväll heller vilket gör livet ännu underbarare :)!

Puss.

9/5 -11

Slutade tidigt idag och det passade verkligen perfekt känner jag. Kom hem och upptäckte att det var lite halvt översvämning i garaget, men det ordnade sig och sedan gick jag ut på baksidan för att sola och plugga religion. Mycket effektivt!

Nu tänkte jag gå ut en stund igen tills pappa kommer hem vid fyra och vi ska laga mat :)

8/5 -11

Idag har jag varit med Evelina på dressyrtävling i Lenhovda. Det var faktiskt mycket roligt och lärorikt. Det slutade med att laget kom tvåa :). Blev en hel del sol antagligen för när jag nu tittar mig själv i spegeln så är jag röd som en tomat. Kan man tänka sig, jag som gick runt i tjocktröja och jacka hela dagen nästan pga blåsten ... ^^

En dag på stan

Har haft en bra dag idag. Trevligt att träffa och prata lite med Gustav. Fotade även lite med och sedan var det cruising på stan så passade på att ta lite kort på bilar också. Så fort jag får tid kommer det upp lite foton på bloggen.

Puss.

7/5 -11

Nu ska jag och min syster äta, sedan ska vi in till stan. Jag ska träffa Gustav, vilket ska bli väldigt kul! (var jättelänge sedan jag träffade honom sist) Sedan ska jag fota lite bilar osv. Ja, det blir nog en bra dag :)

Puss.

Tips: fota i skuggan.

På bilden: Atlas
Fotograf: Jag


Som ni ser är den en viss skillnad mellan dessa två bilder. Båda två tycker jag är väldigt bra, men den högra är ändå bäst pga det jämna ljuset. Den vänstra bilden är tagen i solen och den högra i skuggan. Ett tips alltså - det är en fördel att fotografera i skuggan för då slipper man alla dessa hårda skuggor som bildas om man fotar i solljuset.

Idag skiner solen.

Idag skiner solen och jag slutade tidigt från skolan. Jag lånade med mig Hugo´s blixt och objektiv hem med som jag har testat lite. Ett bar bilder kommer upp sedan. Har dock inte hunnit testa blixten än, för när jag tänkte testa fanns det inga batterier i x).

Hoppas ni haft en bra dag!

Hämtat körkortet och beställt nytt bankkort.

Nu känner jag mig stor. Har idag hämtat mitt körkort och även beställt ett bankkort med eget kortmotiv osv. Känns riktigt bra och jag längtar tills mitt nya kort kommer hem. I övrigt har jag tränat och pluggat idag, inget av intresse.

Puss.

The time is not enough.

Jag måste få inspiration och tid till att börja fotografera igen. Jag har foton, men nu har det gått så långt att jag inte ens orkat/hunnit lägga in dem på datorn för att redigera. Det är illa och jag skäms. Får väl göra som jag alltid gör, skylla på så mycket annat. Skolan till exempel, har inte jättemycket ork till att sitta och arbeta med bilder och koncentrera mig när det är långa jobbiga dagar. Speciellt denna veckan är det illa. Har både fysik (kursprov) och engelska (nationella). Men ska jag klara mig igenom det med ett leende på läpparna och ändå få lite tid till foto och redigering gäller det att jag biter ihop nu. Jag hoppas ni kanske har lite förståelse för hur det ligger till. Men jag kommer tillbaka, med bilder, jag lovar.

En hälsning till mina gamla kära vänner.

Jag är nöjd med det liv jag lever just nu. Men det gör ont att tänka på att de vänner jag hade som kärast och närmast för ett år sedan har börjat försvinna från mig, av flera olika anledningar. Det är tråkigt och jag blir verkligen inte glad av den tanken. Önskar att det vore lättare att faktiskt hålla kontakten lite bättre. Skicka iväg ett sms ibland " hej, hur är det med dig? var länge sedan vi snackade nu. " Visserligen har det kommit in nya människor i mitt liv, men bara för det har jag fortfarande tid för mina gamla vänner. Tro inget annat. Förhoppningsvis vet ni vilka ni är och jag vill bara tala om att jag saknar er. Mycket.

Puss på er och hoppas ni har det bra.

Jag lever.

Hej jag lever! Tänkte bara tala om det, tänkte också säga att jag hade en väldigt kall valborg i husvagnen i Oskarshamn.. Haha, men jag firade valborg med nära och kära så det gick ändå.

Ikväll ska jag plugga plugga och plugga.

Puss.

RSS 2.0